Публикувано на 16.10.2008 / 19:06

Надпис „МВР са еничари“ под лика на Бойко Борисов

 

 

За близо 2 седмици това е втората антитурска проява в областния град. Преди нея лозунгът "ДПС убива България!" и турският полумесец се появиха върху сградата на бившето акционерно дружество "Лекс" и на други обществени места. Прави впечатление, че почеркът е еднакъв и при двата случая. Според местни хроникьори зачествянето на провокациите било резултат от разгласата, че подир близо век Ловеч има отново имам – Реджеб Мустафа от Търговище. От "Атака" – Ловеч, отричат техни функционери да са извършители на скандалните актове.Според непотвърдена информация антиполицейските графити били отговор на разпитите, които тези дни ловешкото Районно управление на МВР предприело срещу няколко млади мъже, спечелили си славата на местни "бръснати глави".

lovechpress.info 

Коментари 0 за
“Надпис „МВР са еничари“ под лика на Бойко Борисов”

  1. ДПС ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ОТКЪСНАТ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ, НО НЯМА ДА УСПЕЯТ! ЗАЩОТО ТРАКТОРА С БАЛИРОВАЧКАТА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ТЯХ И ЩЕ ГИ БАЛИРА ПОГОЛОВНО, СЛЕД КОЕТО СТАВАТ ХРАНА НА ТЕХНИЯТ ШЕЙТАН- САТАН!

  2. Поне снимка можеше да направи някой. ДПС найстина е много опасна етническа партия. Целта им е да откъснат части от България.
    Погледнете тази секретна стенограма от 1990година. Александър Лилов се среща с ръководството на ДС.
    Още на нея се казва, че турците ще се опитват да откъснат части от България.
    http://ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/item.php?did=338583&df=453634&dflid=3

    http://ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/item.php?did=340689&df=453634&dflid=3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *