Регистрация
Публикувано на 14.09.2018 / 14:27

„НАДГРАЖДАЩИЯТ“ НА РАДЕВ – ГЕРДЖИКОВ ИСКА ОТ БОРИСОВ ЗА ПОГАЗИ ПРАВОТО И ОСТАВИ „ВРАНА“ НА САКСКОБУРГГОТСКИ!

огнян герджиковСКАНДАЛНА СРЕЩА В МС: ЮРИСТЪТ ГЕРДЖИКОВ ИСКА ОТ ПРЕМИЕРА ДА ПОГАЗИ ПРАВОТО И ОСТАВИ ДВОРЕЦА „ВРАНА“ НА САКСКОБУРГГОТСКИ!

Бойко Борисов приел в спешен порядък проф. Огнян Герджиков. И защо е тази среща на пожар? За да търсим решение за „царските имоти“, призна след срещата Герджиков.

Срещата е скандална по две причини. Бившият служебен премиер Герджиков лобира пред министър-председателя за заобикаляне на съдебно решение на първа инстанция, отнемащо от Симеон Сакскобургготски двореца „Врана“.

Скандалното е, че юристът Герджиков иска от премиера да погази правото и върне на Сакскобургготски държавен имот.

Още по-абсурдно е съгласието на шефа на изпълнителната власт да обсъжда имуществен въпрос, изцяло от компетенцията на съдебната власт. С което Борисов негласно признава, че може да влияе на решенията на съда.

Очевидно сме не парламентарна република, с независима съдебна власт, а еднолична монархия, в която настоящият монарх обслужва бившия цар.

Какви времена доживяхме! Охранител на цар се окичи с царска корона и въздава правосъдие!

Велизар Енчев

Бележка на АФЕРА: Много молим да не се забравя, че Герджиков бе именно „надграждащият“ ГЕРБ, назначен от президента Румен Радев!

Коментари 13 за
“„НАДГРАЖДАЩИЯТ“ НА РАДЕВ – ГЕРДЖИКОВ ИСКА ОТ БОРИСОВ ЗА ПОГАЗИ ПРАВОТО И ОСТАВИ „ВРАНА“ НА САКСКОБУРГГОТСКИ!”

 1. Вижте какво пусна някой в „Днес“
  „БГ Русенско родино
  преди 7 часа
  За Румен Радев президента долу Борисов.

  Борисов със своите убийци уби Румен Андреев шеф полицая на 11 август 2018г. край язовир Искър който полицай щеше да арестува Борисов за престъпните му деяния и групировки.

 2. Тоз мазен червей Гиржикоф, освен че е много подъл, също е и много алчен. Сигурно ще лапне милиони, ако върна двореца на царя

 3. Реституцията е един безспорно справедлив акт. Но, начина по който се направи в България реабилитира фашизма в страната и върна имущество на престъпници, които по всички правила в Европа никога и по никои правила нямаше да получат нито политически, нито икономически реванш. В България това бе сделката между свалените комунисти и старите фашисти, респективно техните наследници с цел елиминиране на справедливо демократично дясно общество, в което престъпниците на кафявата и червената чума нямат никакво място. Според драскачите на новата българска история в страната не е имало нито фашизъм, нито комунизъм (социализъм)??? Кобра, беше грозно употребен от слугите си и няма право да скверни българския народ. А, като наследник на този, който вкара България в тристранния пакт има право само на един гол… а може и на две винаги шишарки.

  1. Кобурга и виснали- грешките не са мои, а на автоматичната редакция.

 4. Хюмнето герджиков лобира за саксофонски?!Да еба боклуците му долни!Ей, рая робска, колко още ще търпиш тая нон-стоп свинщина в България и всичките тия самозабравили се изроди???

 5. На цара работите трябва да се уредят,защото Доган направи генерала ,а цара въздигна генерала в МВР-то,който пък ние превъзнесохме за премиер,който пък трябва да върне имотите на цара,мерси ,аз ко…нищо ко ,много си падам по тюрлюгювеча,ама ме болат зъбите и ще плащам глоба ,щото така каза Европейският Съд по Правата на Човека,някой ше яде мазната опашка,вика,работата е сериозна.

 6. По тази логика що не вземат да върнат на Владимир Живков всички резиденции построени от Тодор Живков?

 7. Май и от президента нищо не става. Някакви боклуци се въртели около него. Кадровик му бил бившия министър с куфарчетата и приятел на Роман Василев, срещал се с хора като Цветлин Йовчев и какви ли не отрепки…….До вчера с БСП, а от днес само за себе си. На кого ли служи този човек. Вариантите са два. Да хвърляме боб…

  1. Натовски сватбен генерал (командвал 4 самолета в Графа) и завербуван агент на чичо САМ!

   1. а мЪкАлейн го свалят и години наред му пълнят края на хранопровода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>