Регистрация
Публикувано на 12.06.2018 / 12:00

НАГЪЛ ПРЕМИЕР! ОБАЧЕ НИЙ СИ ГО ИЗБРАХМЕ. А ТОЙ ИЗБРА КАЛИНКА, ГИНКА И ЦВЕТЕЛИНКА

БОЙКО БОРИСОВПравителственият пресцентър ни внушава, че социалният министър е подал оставка заради невъзможността да се справи с проблемите на децата с увреждания.

Истината е доста по-различна. Премиерът унизи, след което уволни Бисер Петков, за да умилостиви майките в черно и за да остане целият в бяло. Вместо да нареди на депутатите си скоростно да приемат животоспасяващи закони, вместо да обясни на народа защо сменя министри като бушони, снощи Борисов се скри, а днес отлетя в Анадола, за да се прехласва пред газопровод, заобикалящ България. След което каца на Божи гроб, но не за да измоли прошка за греховете си, а за да плаче на чужд гроб.

Управлението е в дълбока кома. В един и същи ден загиват военни пилоти, премиерът гони единствения читав министър, вицепремиер обвинява в корупция и връзки с мутри подопечната му министърка, а суфражетка на вътрешния министър печели тлъста субсидия на транспортния министър, за да пише листовките на КАТ…

Кои ли гадове ще обвини сега за катастрофата и за корупцията?

Никога не сме имали по-бездарно правителство и по-нагъл премиер!

Обаче ний си го избрахме. А той избра Калинка, Гинка и Цветелинка.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

Коментари 26 за
“НАГЪЛ ПРЕМИЕР! ОБАЧЕ НИЙ СИ ГО ИЗБРАХМЕ. А ТОЙ ИЗБРА КАЛИНКА, ГИНКА И ЦВЕТЕЛИНКА”

 1. При избирателна активност под 50 процента не значи,че е избран-по-скоро назначен от КОЗЯК!!! Тоест това правителство е не легитимно и трябва да си ходи щото вече остана само тиритория България!

 2. До Ганчо, благодаря ти за хубавия въпрос, не България не се управлява от българи и този процес тече доста от отдавна

 3. Народа не го е избирал,беше ни натресен,но народа трябва да го свали,за трети и последен път,стомната се чупи.Никакви браншови протести,а всенародни политически,един хубав майдан ще оправи работата.И после никакви заигравки с партии,за 30 г. лъжедемокрация трябваше да се научим от горчивия опит къде е истината.Ще подскажа,в Русия партиите ли управляват или президента,а?

 4. Нагъл, долен, мръсен боклук. ПРОКЛЕТ ДА Е. Господ забавя, но не забравя.

 5. Няма да забравя изборите за „Борисов1″,когото се изправи и заяви,че дядо му е „репресиран“!За електората 18!Не на мене тия.Как в онези гадини се влизаше в“школата на МВР“?С дядо репресиран?Лъжец си беше и лъжец си остана!По големия проблем е,че има хора които му вярват!

 6. И много беди донесе Светиня му на българите, но БОГ вижда и ще има възмездие за него и близките му до девето коляно!!! Амин!

 7. Държавата се тресе от скандали, но според Винету всичко е на шест. Икономически растеж, високи заплати, чужди инвестиции. И най-важното висок рейтинг на ГЕРБ…. СИКаджията е долнопробен политически Андрешко! Банкянският неандерталец вече не знае къде се намира. Колапсът му е тотален, особено след бруталните крошета, които получи в Москва. Оплел се е като пате в кълчища в лъжите и неадекватността си. До края на мутренското управление на Боко Тиквата остават броени седмици!

 8. Мисля,че такива като Цветелинка ,Гинка,Калинка и други знайни и незнайни бизнес дами (банкерки)
  избраха Борисов!!!!

 9. Дегизиран до неузнаваемост Боби Ваклинов от „Господари на ефира” отиде при вътрешния министър Валентин Радев, за да му връчи скункс заради случая Пелов. А той на съвещание с оперативния щаб на МВР, събран специално заради посещението. Демек, работим, та пушек се вдига, виж как въртим химикалките с пръсти, сбъркали сте адреса.
  И таман да си кажа: „Да оставим родната полиция да ни пази на спокойствие”, и воала сюрприз – Радев изпраска оправдание за още десет скункса.
  Всичко било наред, нямало причина да се срамуват, защото не е имало терористичен акт!
  Майко мила, това ли е критерият за добрата работа на полицията – нямало терористичен акт?! Значи може да дремят денонощно, да крънкат за заплати и бонуси, да си другаруват с криминалетата, но щом няма терористичен акт, значи работят за шестица.
  А представяте ли си какво щеше да стане при терористичен акт, пита министърът, сякаш е обезвредил лично няколко камикадзета!
  Веднага си представих. С това глупавото излъчване на домакиня, която току-що е приключила точенето на кори за баница, няма начин да не предотврати поне една терористична атака в месеца, нали?

 10. … недей лъга хората – никой не го е избирал …, а цв цв така направи резултатите от фалшифицираните бюлетини от изборите … от 20 години е така …

 11. Уморих се да питам!Има ли доказателства, поне едно, че България се управлява от български граждани с проследимо родословие, поне 3 поколения назад?
  Виждам, че и г-н Марков е писал по темата България-Мафия, но въпросът е все един същ, кой реално управлява България?
  Това се знае от Афера, г-н Марков и всички които са по-информирани.Извод:Защо се прикрива истината!?
  В основата на всичко е именно това, тези хора НЕ са Българи!Когато това се проумее всичко си идва на мястото.
  Безмислени коментари, обсъждащи страничния ефект от една добре смазана машина/държава, за генериране на свръх печалби, а именно страданията на хората които не са свързани с този процес.
  Не виждам нищо неестествено.
  Бъдете здрави.

 12. ТОВА СА ТЕ!
  НЕЗНАМ КОЙ ГИ Е РАЖДАЛ ,ИМАТ ЛИ МАЙКИ ИЛИ БАЩИ
  МАЙ СА НЕДОСЕГАЕМИ.

 13. Избира се сервилната покорност,
  полу-грамотна затова безлична,
  избира се развратната чаровност-
  дори грамотна – със отровна личност!

  И изборът е явна поразия:
  предава, ликвидира и линее,
  но той е начин срещу прокопсия-
  тъй дяволът владее и беснее.

  Дилема между дявола и Бога
  отпада с отказа от Божия повеля,
  от Негова дарувана провода.
  Остават избори във тъмната нареда!

  Дюи изисква изборът да е интелигентен. Вярата изисква изборът да е честен. Изискванията са отречени.

 14. Контактувала съм по работа с г-н Бисер Петков, интелигентен, възпитан и компетентен човек. Това мога да кажа, също и че такъв човек не може да работи с ТАКИВА!

  1. АЛОО Мери културен и възпитан мутрокомунист НЯМА ..Всички са от боклук нагоре справка члена на БКП и СИК другаря Борисов

 15. Социалния министър е „подал“ оставка, защото е посегнал на „парите на Горанов“ за да помогне на несретните майки с болни деца. А Влади има намерение да става милиардер като шефа си…

 16. Колкото по-безумно, по-безумно:

  -вътрешно положение кататрофа
  -в Русия му биха шамарите и то с презрение
  - 0ткрива тръба в Турция, да се забрави закриването й в България,
  - прави се на световен дипломат за смях и на врабчетата, харчи народна пара и резултат няма,
  - мами с набожност. С какво ли не мами?

  Безумното е на чело заедно с тъпото, което и просто изречение на може да построи. С безумие и тъпотия отровиха народа. С концесии остатъкът от България се продава заради комисионните на безумните и тъпите. Летище София е последна хапка на хиените на властта, дава се на коцесия. Хора мрат по магистралите Му и над територията Му заради него, Хаджията от Божи гроб. Всички дяволи са му в свитата.

 17. ………………………………
  И мрака става по-дълбок,
  тълпите нижат се едвам.
  За въздух жадни са гърдите,
  очите молят светлина,
  един копнеж, мечта една
  гори и се топи в душите
  и през сълзи и кървав гнет,
  през ужаса на мрак студен
  разбунен вик гърми навред:
  „Да бъде ден! Да бъде ден!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>