Публикувано на 10.01.2020 / 11:15

НАГЛЕЦЪТ КАРАКАЧАНОВ! АПРОПО, „ИЗПРАН“ ЗА ПАСПОРТНАТА АФЕРА: АРЕСТЪТ НА НЕНО ДИМОВ БИЛ ПОКАЗНО УБИЙСТВО!

НАГЛЕЦЪТ КАРАКАЧАНОВ! АПРОПО, „ИЗПРАН“ ЗА ПАСПОРТНАТА АФЕРА: АРЕСТЪТ НА НЕНО ДИМОВ БИЛ ПОКАЗНО УБИЙСТВО!Без коментар.

Наглецът Каракачанов.

Който, апропо, бе изпран за паспортната афера, заради която отдавна трябваше да е, знаете къде!

Afera.bg

Коментари 39 за
“НАГЛЕЦЪТ КАРАКАЧАНОВ! АПРОПО, „ИЗПРАН“ ЗА ПАСПОРТНАТА АФЕРА: АРЕСТЪТ НА НЕНО ДИМОВ БИЛ ПОКАЗНО УБИЙСТВО!”

 1. ВМРО – основния източник на Мюрета , да пазят дебелия Банкянски г@з!

 2. Каракачанов предлага двама кандидати за поста министър на екологията: Искрен Веселинов, образование строително инженерство и сегашния зам-министър на екологията Николай Кънчев, историк. Бегла справка за обхвата на дейностите на министерството показва, че отговаря за качеството на въздуха, водите, почвите и защитените територии, както и за европейските политики в областта на биологичното разнообразие и климата. Човешката логика подсказва, че министърът трябва да разбира поне от едно от тези неща. Никъде като предмет на дейност не са посочени строителство или исторически изследвания, какъвто е профилът на двамата кандидати. Не калинки, скакалци са нападнали държавата, боковчета скакалци. Превърнаха България в сметището на Европа. Голяма далавера за Падишаха, пък сменя бушоните. Ще се изчисти ли България от вносни боклуци, ще прекратят ли договори с частни ВЕЦ-ове, ще напълнят ли „Студена“, източена заради дебеланата Лиляна? Друг път! Мафия!

  1. Източването на язовира от Стомана е станало от регионално министерство по заповед на Боко към Аврамова, за да не се види проблема с водата точно преди изборите за местна власт . Тиквата е дал заповед, а Нено е бушон, за да не пипат Тиквата.

   1. Казах Спрете водата на бай хуй , изсипете боклука с балите в двора му в Банкя и го обесете на близкия телеграфен стълб . Следващия обесен е Каракачанов но преди това трябва да върне заграбеното….

 3. Този отдавна е за затвора. Каракачанов да отиде в Перник и да обясни на хората къде е водата, суровина от жизнено важно значение за хората. Военните да кажат какво пазят в момента!?! Всеки язовир е част от нашата стратегическа и национална сигурност. Герберите хал хабер си нямат дали някой ги пази, пък какво прави с тях, пък как източва. Безхаберие и кражби по герберски, те и аверите им.

 4. Шкембе Войвода… най-крадливият и най-дебелият военен министър в света.

 5. Ако е вярно това, което се изнесе от прокуратурата, а именно, че близо ДВЕ ГОДИНИ нено димов е получавал ежемесечни справки за намаляващото ниво на язовира и въпреки това, той е давал разрешения за използване на водата за ПРОМИШЛЕНИ НУЖДИ – дори в по-големи количества от поисканите, то ВИНОВНИК №1 за източване на язовира е тиквопитека б. б.
  Нали сте наясно, че това министърче , едва ли би посмяло да даде тези разрешения за използване на водата и за промишлени нужди, без РАЗРЕШЕНИЕТО на б. б. А всички добре знаем, че без разрешението на б. б., дори и слънцето на изгрява. Друг е въпросът, че това вероятно е ставало устно, на четири очи. Дори нено димов и да „пропее“ един ден, трудно ще се докаже съучастието на б. б. в УМИШЛЕНАТА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ.
  Иначе, както нено димов, така и всички негови съучастници в това престъпление, трябва да бъдат линчувани публично. На площада в Перник. В края на краищата, задачите за пълненето и източването на басейните/язовирите/ с вода от тръби с определени диаметри, се изучават в ЧЕТВЪРТИ КЛАС…

 6. Тези наглеци са свикнали никои да ни ги закача от 30 години а всички са за затвора

 7. А врачанската стерла министърката Петя Аврамова по прякор „Ботукса“ защо не е в арестувана?

  1. Защото е от ГЕРБ, те са недосегаеми за закона. При престъпление ги повишават или пращат на по-сладка служба: справка Румяна Бъчварова, Лиляна Павлова, Московски, Захариева ( заедно с Каракачанов за паспортите), Пламен Георгиев ( Пацо Терасата) и т.н. по образ и подобие на недосегаемостта на Бойко Борисов.

   1. Едно от исканията на утрешния протест в Перник е – НЕНО ДИМОВ , ЛИЛЯНА ПАВЛОВА , АВРАМОВА , ВЯРА ЦЕРОВСКА , ВИТАНОВ , КАРАКАЧАНОВ , ИРЕНА СОКОЛОВА (тя е купила с откраднатите пари , от Водата от Язовир Студена , Апартамент в Центъра на София за 1 000 000 лева ) , ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ на обществено полезен труд – да чистят тоалетни и да разнасят вода по домовете на инвалиди и стари хора . Всичките са бушони на БиБи, един дол дренки. Би Би е виновник за всички поразии и кризи. Няма призиви против него. Той си сменя бушоните и готово. БОРИСОВ в затвора, само това!

 8. Моля, нека Г-н Гешев да ги започва всички от ВМРО има защо.Всички от тази компилация са за разследване .

 9. Когато ВМРО отговаря за водата ,а ГЕРБ за тока винаги има смущения в телевизора .

  В древния Рим също е имало ВМРО ,щото и там не сменили оловните тръби и изпуквали от натравяне с тежки метали.

  Лъжлива новина е ,че Джамбазки е ипил яз. ,,Студена“ на един дъх в условия на тежък махмурлук.

  Перничани ако не са доволни от арестуването на Ненов ,значи и варненци не трябва да са доволни от Коцето дето обърка язовирите … баси тъпотията,тоя и той беше от ВМРО…

  Ако един град в България остане без воден режим,начи има нещо …

  Четвърти километър няма нужда от вода!
  На нас ни стигат весели инжекций,кофти телевизия и Турски поток.

  ,,Безводица“ – запазете си името докато не са го откраднали македонците …

 10. Да, показно убийство е, защото има нужда от показна реакция за кризата в Перник, за да се намали напрежението и гневът на хората. Изразът е верен, но щом прази този израз Каракачанов, защо не прави съответното на израза поведение, а именно:
  1. Иска оставките на Нанков и Аврамова като по-виновни
  2. Дава Лиляна Павлова на Прокуратурата като главен виновник, докато е Министър на Рег. министерство.
  3. Дава си оставката заради горните липси.
  Запознат е Каракачанов със степените на вина и отговорност. Правилно ( също, освен израза) посочва,че ВиК-тата не са към Мин. на екологията на Нено Димов. Но не изпълнява нито едно от трите верни действия.
  Трите точки са основни. Павлова, Нанков и Аврамова са за обвинение преди Нено Димов. Сега го ползват като бушон. ГЕРБ носи отговорността за кризата в Перник и министри на ГЕРБ са основните виновници, Нено Димов е девета дупка на кавала, но с него опират пешкира. Само че пешкирът не е опран. Оставка на Нанков и Аврамова. Лиляна Павлова – арест, обвинение, съд за разхишение на държавни средства ( 32 милн. лева), за измама, че е направен ремонт с тях на язовир „Студена“ и др. ( чет нямат нарушенията на закона от Лиляна Павлова. За морала няма да пиша, потрес!)

  1. Нено си отива заради боклуците, в Италия тече голямо разследване в момента. Скандалът е грандиозен, изискани са много документи. В някакъв момент ще му сменят обвинението, а сега по стар ченгеcaрски тертип ще ползват за замитане на скандала със Студена.

   Някъде нещо да написаха за милионите тонове боклуци? Вода в язовира ще има още напролет, но цял живот ще дишаме токсичните частици от изгорените из цяла България, а и тепърва ще се чудим какво да правим със складираните.

   1. Така е, има степенуване на вина. Нено Димов е обвинен в умишена безстопанственост, но съшото основание е налице и при Лиляна Павлова ( в най-голяма степен), при Нанков и Аврамова и то само в пункта кризата с водата в Перник. С това основание могат и трябва да бъдат обвинени десетки субекти на властта и десетки политици от днес и вчера: министри, посланици, депутати. Вода, гаражи, автомобили, кражби, безумни решения, когато има верни такива, но само за грабеж и на тях за себе си.

 11. 8 държави с най-голяма смъртност са колонии на САЩ. Русия на 10то с ерейска мафия. Дeceттe държaви c нaй-виcoк прoцeнт нa cмъртнocт в cвeтa ca:

  Бългaрия (15.433)

  Укрaйнa (15.192)

  Лaтвия (14.669)

  Лecoтo (14.144)

  Литвa (13.737)

  Cърбия (13.194)

  Хървaтия (13.17)

  Румъния (13.099)

  Грузия (12.816)

  Руcия (12.785) смъртност на 1000 души годишно.

 12. Драга Гергана, Димов има висше образование и е доктор по физика. На пръв поглед не е калинка, говори гладко и засукано, мазно и безсъдържателно. На фона на Цвета Караянчева, Цецка Цачева и темподобни е направо титан на мисълта. Обаче! Всички от бранша знаяте, че е използвал за своята докторантура статиите на покойния си баща, един наистина забележителен физик и преподавател. Така че научната титла е шменти капели. После минава през не знам си колко партии, все се усуква, където има келепир, докато цъфне във ВМРО и се отърка в Шкембе-войвода. Който и до днес продължава да го нарича забележителен специалист и невинен като момина сълза. Та така – дипломите не са това, което бяха. Нито политиците. Нито учените. Нито министрите. Да видим какво следва по-нататък. Или това ще е само бушон и всичко ще се замръчка във времето и пространството. А Перник все така няма да има вода и ние все така ще дишаме отровен въздух.

  1. ..neshto si se poobarkal…bashta mu pochiva v nachaloto na 2000g.i beshe ,,himik,,/D/r po ,,organichna himija,,..V,,NIHFI,,fizici njamashe…

 13. Тоя тюфлек и вожда на ШАЙКАТА са готови за раирани костюми,заработиха си ги с простотиите си и умишленото завличане на държавата ни на дъното и там ще са добре,иначе народа ще ги гони с камъни

 14. Какво образование има Нено Димов.Кой го назначи на тази длъжност.Държавните институции се ръководят от КАЛИНКИ.Изисква се само ВИСШЕ образование.

  1. След министърчето веско методиев и висшето образование е като средното, нали?

 15. Време е за въстание и народноосвободителна революция каза:

  Крайно време е вече народът да вземе нещата в свои ръце!!!!
  Чл.1 от Конституцията на РБ гласи следното:
  Цялата власт произлиза от народа.Тя се осъществява от него непосредствено или чрез предвидените от тази Конституция органи.
  Когато властта е узурпирана от шайка мародери-негодници, народът е в абсолютното си право да въстане и да ги свали!!!
  Нека си спомним девизът на нашите , деди които гледайки ни от небето се въртят в гробовете си от мъка като виждат на какво е заприличала България!
  Този девиз е „Свобода или смърт“!!!

 16. Как няма да го „изперат“, жена му е прокурорка, а там гарван, гарвану око не вадят! Между другото не е само там, в съда е същата работа, стига без да искат да са нагазили в „дълбокото“!

 17. А НЕ Е ЛИ ПОКАЗНО УБИЙСТВО ЗАСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА С КАНЦЕРОГЕННИ ТОКСИЧНИ И ЗАРАЗНИ МЕДИЦИНСКИ ОТПАДЪЦЕ БЕ………АЛАНКОЛУУУУ !!! ИЗБИХТЕ НИ БЕ……..,НА ПОРТ ВАРНА СЕ РАЗТОВАРВАТ ОТПАДЪЦИТЕ ПОВЕЧЕТО АФРИКАНСКА ЧУМА Е ПО ТОЯ РАЍОН ………….. КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ………..

 18. Жалък Шкембе-Войвода който се е взел насериозно и си мисли че е някакъв фактор. Еййй,не се научиха тия хора че вечни министри няма,това е сезонна работа.

 19. Нено белокосата калинка е ЛИЧНО предложение на водача на
  Паричния Фронт
  ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

 20. Защо се изсили така Каракачана? Вероятно иска да си вдигне цената като коалиционен партньор. Нима Нено заслужава такава яростна защита, преди да е известно в какво е обвинен? Този път няма да мине метър като пияндето Джамбазки, работата е сериозна и свързана с материална вина. Пишман-войводите се самозабравиха, смятат се за незаменими. Но дали ще ги има след следващите избори, кой знае… Затова и сега грабят и лъжат като за последно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *