Публикувано на 24.06.2020 / 20:12

НАГЛЕЦО, А ТИ В КАКВО МАФИОТСКО ТРЕСАВИЩЕ ОТ ЛАЙНА СИ ЗАСЕДНАЛ! ДО ГУША КОРУМПИРАН!

НАГЛЕЦО, А ТИ В КАКВО МАФИОТСКО ТРЕСАВИЩЕ ОТ ЛАЙНА СИ ЗАСЕДНАЛ! ДО ГУША КОРУМПИРАН!

Борисов за Радев: Заседнал е в тресавището. Вече не може да говори за нищо – нито за корупция, нито за лобизъм.

Те вече толкова са заседнали в тресавището, не могат да говорят никога вече нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм.“

НАГЛЕЦО, А ТИ В КАКВИ ЛАЙНА СИ ЗАСЕДНАЛ! ДО ГУША КОРУМПИРАН!

НАГЛЕЦО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, И КОЯТО Е В АБСОЛЮТНА СИМБИОЗА С ПРОКУРАТУРАТА, НЕ СИ ОЩЕ В АРЕСТА!

НАГЛЕЦО, ПЪРВО СИ ВИЖ МИЛИОН ПАЧКИТЕ ЕВРА, ЕДНА КАПКА САМО ОТ ОТ МИЛИАРДИТЕ ТИ, И ТОГАВА ГОВОРИ ЗА ТРЕСАВИЩЕТО НА ДРУГИТЕ!

САМО НАРОД ОТ ПРОСТИ, КАТО ТЕБЕ, МОЖЕ ОЩЕ ДА СПИ И ДА НЕ ВИ Е ПРОГОНИЛ СЪС СОПИТЕ!

Afera.bg

Коментари 56 за
“НАГЛЕЦО, А ТИ В КАКВО МАФИОТСКО ТРЕСАВИЩЕ ОТ ЛАЙНА СИ ЗАСЕДНАЛ! ДО ГУША КОРУМПИРАН!”

 1. Радой Ралин явно е предвидил какъв ще ни управлява. Ама го ее и казал: „Без ден да протакаш…

  Простакът е кремък – корав и могъщ.
  Простакът е демон без лик, весдесъщ.
  Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
  Удариш, на кухо простакът звучи.
  Простакът не чака, не знае предел
  и стига простакът до своята цел,
  защото простаци край него вървят
  и дават му знаци и правят му път
  надкласов, безкласов,
  без род и съюз, но винаги касов,
  но винаги в плюс.
  Без ден да протакаш,
  дори да кърви война на простака
  до смърт обяви. За срам на Европа,
  на всичките нас, когато докопа
  в ръцете си власт по страшен от спина,
  по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака
  Радой Ралин

 2. С такива мантри от медиите в РБ нищо не се получава. А и гражданска война няма да има, защото народът ни е предразположен да бъде роб и да му харесва. В действителност, повечето хора не знаят, че са роби на престъпния днешен елит с генезис БКП, ДС и назначените за изпълнители – борци, състезатели и т.н. от спортните среди. Държавата трябва да има механизъм, разписан в конституцията да се чисти от цялата тази нефелна и престъпна сган, а механизмът е елементарен – референдум чрез подписи на хартиен носител потвърдени с електронен подпис или само с електронен подпис, който може да бъде вграден в личните карти(техниката е само подробност). Право на електронен подпис да имат само тези, които не са на държавна или общинска работа, имат трудов договор(повече от 6 месеца и по него има извършени плащания към бюджета) или се самоосигуряват обществено и здравно. Това е истината – при събиране на над 10 000 или 100 000 желания за махане на дебилът, независимо кой е той да се маха и да се разследва, по същата логика, може да се работи с всеки държавен хрантутник – пуска подписка за съдия, прокурор или милиционер, народ представител и дори президент и се разкарва бързо и качествено, а държавата се задължава да го разследва до девето коляно. Друго решение няма, днес изродите и мафиотите имат държава!

 3. Демокрацията била за дисциплинираните! Това заяви днес главният лечител на републиката Бойко Борисов. А аз глупакът си мислех, че е за свободните и справедливите…
  Ами то и в Северна Кореа има яка дисциплина, но никой не мисли за демокрация?! И в нацистка Германия и в Съветска Русия, но демокрация – не!
  Явно падишаха – вирусолог е решил да я пуска с купонна система демокрацията.Понеделник, четвъртък и неделя по две дози, а в другите дни нула.И така, докато се научим да „слушкаме и папкаме“ без много да знаем.
  Арман Бабикян

 4. Служебно правителство трябва да бъде създадено от почтени хора необвързани с власта и некорумпирани.Не чакаите и не разчитаите Радев да направи това.Радев е учил в Америка 7-8 години и е нормално да бъде вербуван от сащ Тои е върл НАТО вец и досега не е направил нищо съществено за България.Стадото да не си мисли че тои е спасителя.Човек които ви е предал надеждите един път ще го направи и втори път.Спомнете си за първото служебно правителство.

  1. Пълни глупости, но и го има ,че на всеки военен е и по душа патриот.

  2. Има една народна мъдрост: „Давам двама небити за един бит“, а и той вече не само има опит, а и познава нещата отвътре.
   Учудвам се на аргумента че той бил натовски генерал, е и – другите генерали, а и войниците ни не са ли също натовски??
   А генералите ни Владимир Заимов и Владимир Стойчев не са ли били царски генерали, но през ВСВ първият е разстрелян за шпионаж в полза на СССР, а вторият извоюва правото да марширува на парада на Победата, редом с победителите.
   Така че, за мен е важно да е български генерал, който обича и уважава народа си, смел и почтен човек!! А това, че е смел – освен пилот и действащ генерал от кариерата, в тази обстановка, да заяви и да приеме да се кандидатира с подкрепата на БСП, дали не е необходима и доза смелост??

 5. Наглеца БОКо в лайната си е между себеподобни, и скоро ще чуем глас „наподобяващ Неговия“ да говори с вдъхновение:

  – Аз съм БОКо, и Вие сте БОКолуци – затова сме заедно…!!!

  Ха, ха, ха… :::)))
  ––––––––––––-
  БОК – лайно на ердогански

 6. Почти всички компромати, с които американците държаха Бойко, излязоха.
  Остана само убийството.
  Бойко Борисов е убил свой бодигард и гаджето му до петолъчката – град Шумен.
  Това е последният компромат, с който американците управляват Бойко. Когато и той „изтече“, вече наш Тиквоч ще бъде свободен да говори и ще може да ни каже ОТИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА…

 7. България е врящо гърне с лайна и аз се кефя да живея тук защото съм дебил.
  Всъщност превръшането на най-красивата държава в света в гърне не е станало без самоучастието на собствените и граждани.
  Винаги съм си мислил каква ще бъде цената на един истински Поравителен и кой ще я плаща?
  Докарахме я дотам,че родителите да се срамуват от децата си ,а те да не се срамуват от себе си защото родителите са ги възпитали така.
  Нормален живот на ТОВА място си е пълна химера и аз изтезавам собствения си оптимизъм за да се справя с тая мисъл.
  Непрекъснатите скандали и панаири станаха ежедневие тук и ние свикнахме с тях до такава степен,че всичко друго би ни се сторило ненормално.
  Е те,това е проблема.

  1. Досещах се аз, че не сте див, тъп селянин, ама нейсе…
   Нали знаете, винаги са оцелявали приспособяващите се- към всичко.

   1. Диф съм,Мария и съм тъп селянин.Ако беше иначе щях да направя нещо поне заради децата си…
    Добре ,че проблемът е глобален та да се чувствам Селянин на Света.
    Навсякъде е същата тъпотия…европейска тъпотия,американска тъпотия,руска тъпотия,китайска тъпотия …а бе извънземна тъпотия.

    1. Да, особено през настоящата година се видя, лъсна глобалната лъжа и тъпотия, градена дълго и старателно във времето…
     Обикновеният човек може да постигне всичко, но само ако е обединен. Което пък е трудно постижимо, понеже едни се страхуват, други се продават, трети стават отшелници и се дистанцират от всичко… И т.н, и т.н…
     Но ти не губи надежда никога- нали затова ни е дадена и изкача последна (след болестите и бедите) от кутията на Пандора. 🙂

 8. Цялата дундурма е защото Президентът беше планирал Узунов, като съветник по антикорупция, да оглави служебно правителство, и да причини някои неудобства, използвайки опита си в МВР.
  Кухарите от хунтата изглежда смятат, че отстраняването на съветника по никакъв вълшебен начин решава всичките им проблеми.
  Ами, …. добре….
  Good luck!

 9. Не знам как ще стане,за да се борим със врага,трябва да станем като тях,трябва да слезем на тяхното ниво. Това е проблема!

   1. Со кротце, со благо, и со малко повече кютек…!!!

    Е те така…!!!

    Дааа…!!!

 10. Aз онемях,когато прочетох това което казал….
  Виждате ли,продължава да бълва змии и гущери,срещу Президента,сегаведнага слизам на нивото на перверзника борисов,тресе го страх,гърчи се от завист,че Народа харесва Радев,отмъстително нищожество е онуй(по Елена Гунчева)!
  Нямам думи,такъв омърсен човек като него,трябва сам да си изкопае гроба и да се посипе със пепел,а вместо това мръсната пепелянка сипе кал по-всички,които да омаскари….
  Ето това наглец и гьонсурат…
  По-голямо дъно,от този мафиот в Българската История не е имало ….

  1. защо требе да онемяваш от глупоста …тя е безкрайна според Айнщайн…ВОЖДЪТ на БЕЗКРАЙНОСТА най новата КОНСТАНТА във ФИЗИКЪТЪ…скоро и НОБЕЛ…

 11. Абсолютно подкрепям ПоР! Понеже нямя никакви последствия от криминалото минало на Баце, виждате го сега как едва поел си дъх от громотевичния му срив със аудио и видео записите, пак наккържа гребен и се вижда на върха на кокошия харем – силен и недосегаем. Бил ли е Баце криминален, бил ли е подсъдим? Хайде, у лево в пандиза! Радев, какво ти пречи?

 12. Защо никой не пусне снимки на стаята-гардероб в банкя,които са пълни с купюри по 500 евра и по 100 долара и левове няма?да не би да е закарана в ливан и тя?

 13. Wo Recht zu Unrecht wird, wird Widerstand zur Pflicht – Когато правото се превърне в беззаконие, съпротивата се превръща в задължение.( Бертолд Брехт)

 14. Лекувам корумпирани премиери от ЕС с @н@лно проникване.

  1. Младо моме ще да си, та да ти кажа,че ГЕРБ повече от половината са комунисти. Илия все в тия.

 15. Демокрацията била за дисциплинираните! Това заяви днес главният лечител на републиката Бойко Борисов. А аз глупакът си мислех, че е за свободните и справедливите…

  Ами то и в Северна Кореа има яка дисциплина, но никой не мисли за демокрация?! И в нацистка Германия и в Съветска Русия, но демокрация – не!

  Пръскане против хлебарки
  Явно падишаха – вирусолог е решил да я пуска с купонна система демокрацията.Понеделник, четвъртък и неделя по две дози, а в другите дни нула.И така, докато се научим да „слушкаме и папкаме“ без много да знаем.

  Арман Бабикян

  За да се УСПОКОЯ потърсих в НЕТ-а последните НОВИНИ от ЩАТИТЕ…колко паметници още са свалили колко магазини са рзграбили и колко човека са УБИТИ….Днес чух от един черен хунбейвин че всичките статуи и икони на ИСУС ХРИСТОС трябвало да се УНИЩОЖАТ че били РАСИСТКИ…Такива работи за НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАНАТА ДЕМОКРАТИЧНА НАЦИЯ …като си спомня че и ГЕШЕФ го БЛАГОСЛОВИХА СЪЩИТЕ…съм СПОКОЕН…

  1. ЗАБРАВИХ …ВОЖДЪТ да не се кръсти много да не го ИЗКАРАТ РАСИСТ…и на чекмеджето ЛУЛАТА НА МИРА …и глашатаите му да БИЯТ ТАМ-ТАМИ а не барабаните на БЛЕДОЛИКИТЕ–ХОУ…

 16. Крадецът вика „Дръжте крадеца“.

  Дали боко ще успее да свали собствената си интелигентност под тази на електората си? Жега-а, жега-а. А лятото само съвсем малко е започнало.

  Нека да е лято, нека да е жега.

 17. Нали затуй измислят професии само за цигани и забранени за българи, нали затуй ни държат хем гладни,хем безправни,хем голи,хем боси,хем на две ръце разстояние,за да нямаме сили да размятаме сопата,ама те като не са минавали по тоз път,откъде да знаят горките,че ефекта е обратен.

 18. По-голям наглец, гьонсурат и корумпиран мръсник едва ли се е раждал в Света. Долен боклук и страп, абсолютен примитив. Дано те изправят на Съд твар негодна.

 19. Трябва..трябва -все бъдеще пожела
  телно време.Защото на никой не
  му стиска Иска се здрави топки
  за тая работа Кой ще излезе със
  сопата в ръка и да ги помете?
  Хайде излезте със сопите смел
  чаци такива бунтувайте се

  1. Като няма някой със здрави топки, ще ТРЯБВА да излезе някой без топки.
   По-добре да бъде жена!

 20. Колко КА-ПАЧКИ има в тези ПАЧКИ и ЖИВОТИ на ДЕЦА и ВЪЗРАСТНИ…а БЛАГОДЕТЕЛЮ…СЛЪНЧИЦЕ…РОСА НЕНАПИТА…

 21. Господин президент,
  Румене,
  Не се колебай, а изискай от Чешката Република документите от затвора Панкрац и ако наистина Б.Б. е лежал там осем месеца заедно с Карамански и компания през 1990 г., а след това е екстрадиран в България и случаят тук е потулен – незабавно свикване на Съвета за безопасност и сваляне от власт на тази мафиотска ОПГ и предприемане на действия съгласно Конституцията на Република България.
  Надявам се, че си достатъчно решителен и честен, за да изпълниш конституционните си
  правомощия.
  Хората все още вярват в теб.
  Успех.

  1. ехе ТОЙ педалите Николай Младенов ,Нанков ожени и Красен Кралев сгоди че мис Гащи ли нема да уреди

 22. Цялата западна преса гърми за корумпираното българско правителство и Първият вожд и ръководител. Само българските „медии“ Му правят сви@ки

  1. INDEPENDENT:
   Sleeping beside a Glock and wads of cash: Questions swirl around bedroom photos of Bulgaria’s prime minister
   https://www.independent.co.uk/independentpremium/world/boyko-borisov-bulgaria-prime-minister-glock-cash-bedroom-photos-a9581206.html
   He is the prime minister of Bulgaria, a nation of 7 million that is a member of the European Union and a partner in Nato. So what were photos of Boyko Borisov slumbering in bed next to a Glock 9mm handgun and a drawer full of €500 bills and gold bars doing on the internet?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *