Публикувано на 20.01.2009 / 20:10

Навит ли си за муле срещу 1000 евро на пратка?

 

Гълташ наркотик и летиш Америка – Европа!

Навит ли си за муле срещу 1000 евро на пратка? 3000 българи са мулета. Всеки ден обаче в света едно муле си отива от този свят! От българските мулета двайсетина са мъртви. Как се става муле?
Дилъри на дрога те наемат да пренесеш наркотик вътре в организма си, извън страната. Летиш за Латинска Америка и след малко тренировки – гълтане на ампули и грозде си готов да поемеш изрязан пръст от ръкавица напълнен с наркотик – минимум 60 грама. Едно муле може да пренесе до килограм. Печалбата му е 1000 евро на пратка. В месеца обаче те ползват веднъж, защото става подозрително с полетите България – Латинска Америка – Европа. От пътуването на едно муле по маршрута печалбата на дилърите е 150 000 лева. Какво са 2000 лева за мулето? Трохи. Дилърите вербуват и студенти, които учат в чужбина. Предлагат им да пренасят наркотик срещу същата комисионна. По-малко заподозрени са, защото имат основание да пътуват.
Мулета се използват и при кредитните карти. Летят до Европа за да сложат сканиращи устройства на банкоматите, които записват всеки който тегли. Извличат се всички данни, номера, пин-кодове, наличност. Информацията се сканира пък върху бяла пластика и фалшивата карта е готова. Пари се теглят най-вече в дните за пазаруване – 15 минути преди полунощ и след полунощ за да се издърпат 2 пъти по 400 евро.

www.varna-sport.com

Коментари 0 за
“Навит ли си за муле срещу 1000 евро на пратка?”

  1. Всеки един внос от Турция,или тези от Китай,които се претоварват в Турция,имайки в предвид всеки ТИР, с който се извозват стоките от 1999година,всяка една „водачка“ играе ролята на „МУЛЕ“.До влизането на еврото се плащаше по 1000 марки на камион.Сега се плаща 1000 евро,като изключение е правила само една от така наречените „водачки“/призната за най- добрата от всички служители от митниците,където са я познавали/която поради тази причина е била отстреляна 2002 година.Така,че нищо ново!!!Интересно обаче защо толкова години и НСС,и сегашното ДАНС си мълчат!?

  2. Kogato putuvash s prez-okeanski polet i na borda na samoleta mu ne konsumirash nito xrana nito pitieta,kogato slezesh na letisteto te arestuvat!!!Stuardite te izdavat na vlastite che ne si konsumiral nisto i si na proverka avtomatichno.
    Tova s GULTACHITE ne e Aktualno veche.
    Sega ima i drug nachin za prenasiane na droga ot south Amerika!!!

  3. Като ти е скучно и досадно не посещавай този сайт .Никой не те задължава ,но останалите не са длъжни да четат тъпотиите ти.Ако можеш да кажеш нещо смислено кажи иначе по-добре си мълчи.
    Сайта е великолепен винаги на гребена на вълната на наболялите в държавата проблеми и истината винаги е гола

  4. Този сайт става все по-тъп… Вече е досадно да им чета „новините“. Чак не проумявам откъде са я измислили тази простотия…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *