Публикувано на 08.02.2008 / 13:38

Мъж застреля общински съветници и рани смъртоносно кмета

 

 

В предградието на американския град Сен Луис въоръжен мъж застреля пет човека. Престъпникът застрелял полицая, който охранявал на вратата на кметството в градчето Кирквуд и нахлул в зданието като, убивайки още едно ченге, влязъл в залата, където в момента се провеждало заседание на местния общински съвет.

Там обезумелият американец ранил смъртоносно още трима души. Едва тогава пристигналите полицаи успели да застрелят убиеца.

Според очевидци, престъпникът крещял “Ще застрелям кмета!” и “Всичко, което искам е справедливост”.

Имената на убитите и ранените не се съобщават все още, но името на убиеца е ясно – Чарлс Ли Торнтън.

От няколко години той съдел кметството за наложени му глоби за неправилно паркиране и неведнъж провалял заседанията на местния парламент.

Два пъти Торнтън бил арестуван преди време за нарушаване на обществения ред като осуетявал заседанията на местния Общински съвет.

Кметът на Кирквуд е в болница и се намира в критично състояние. Между пострадалите има и репортер.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Мъж застреля общински съветници и рани смъртоносно кмета”

  1. Веско, Весе, /не става въпрос за теб Томова, а за Данов/ , прочете ли я? Не ти ли звучи някак страшно и някак познато? А знаеш ли защо ти прилича на „дежаву“, лош сън, кошмар, от който ти се иска да избягаш? Но не можеш! Ще ти обясня защо: Замени името Торнтън с Наско Ластика или Ники Цайса, ако ти харесва повече. След това въведи имената Веско Жеков и Иван Славков, вмето загиналите две америкаснки барети на бойния си пост. След това разбъркай твоето име с това на Б.Гуцанов и Я.Станев, и които три от тях извадиш, замени с имената на 3-та неизвестни пострадали общ.съв. в страната на СВ.Дем-ция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *