Публикувано на 10.09.2020 / 9:34

МУТРЕНСКО МРАКОБЕСИЕ! УЧЕНИ ОТ БАН И ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ

МУТРЕНСКО МРАКОБЕСИЕ! УЧЕНИ ОТ БАН И ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ

учени от БАН и европейски ценности

„Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих ги оставил да управляват“

– забелязвате ли какво прозира зад това изказване – дик-та-ту-ра.

Борисов преценява кой е способен и кой не, и определя, кой ще управлява и кой не.

Мутренско мракобесие!!!

Георги Дренчев

Коментари 25 за
“МУТРЕНСКО МРАКОБЕСИЕ! УЧЕНИ ОТ БАН И ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ”

 1. докато не разберете, че целта на тази спец-операция е с цел ДНК паспортизация, няма как да се оттървем от тази гадина. Не е „теория на конспирацията“, ето ви само факти:
  1. В Русия е подписан указ за ДНК паспортизация и конституцията претърпя съответните промени
  2. Във Великобритания се прие закон за ДНК профил във връзка с КУРона и националната сигурност
  https://www.legislation.gov.uk/uksi/2020/391/contents/made?fbclid=IwAR3JRuNyzRLf-af7ljutM0ih7uWQJFirywkstgQtel7p7w-HzAm_KC4NGA0
  3. На летищата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ви правят тест (ДНК тест, не се заблуждавайте, че е за някакъв вирус)
  https://www.facebook.com/kalina.hristova.52/posts/10208159778109529?notif_id=1600099351382302&notif_t=comment_mention&ref=notif

 2. ОТДАВНА И ЗА НЕГО И ЗА ДЕСЕТКИ КАТО НЕГО СВЕТЪТ ТРЕБВАШЕ ДА Е СЪРШЕН !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. И хиляда години да е във властта, боко ще си остане една проста, алчна, примитивна, неграмотна, цинична, зла и отмъстителна мутра.

 4. За такива мръсници и изроди, като златушко-хераковския селски хитрец, лъжец, крадец, мошеник и престъпник, решението е едно-съдбата на прадядо му.

 5. Щото Боко е мноооого подготвен да управлява! Колкото са подготвени и неговите министри, депутати и кметове. За евродепутатите да не говорим. И нима той е в състояние да прецени кой колко струва? Въз основа на какво? Понеже е доктор на маркучените науки? Рита топка, без да уцелва вратата? Не се къпе, не се бръсне, не си реже ноктите? Поти се като пор? Говори като каруцар? Какви още достойнства? А, да не забравим – умее да си пълни чекмеджетата. Само че трепери като зайче, та му се налага да спинка с пищов. Това ще да е от много чиста съвест.

  1. Забравяте какво казваха журналистките по-рано … „Пърди постоянно от преяждане и … смърди, дори ако се е токущо окъпал…“ /просто, си вони!/.

   1. … И никога не си мие ръцете, кагото използва тоалетната на Народното събрание !!! /какво ли става, когато е вкъщи ???/!.

 6. Аз не мога да разбера защо „контрабандистите и мафиотите“, които Борисов вижда на протеста, не са в затвора?! „Великият“ Гетсби…пардон Гешев спи ли или гони крадците на лук?!
  Дядо Боко Тиквата, изпържен ти е мозъкът, старче. Шмъркан ли си, на транквиланти ли си, не ме интересува, но определено вече си тежко ментално увреден, съдейки по поведението и приказките ти.
  Българите те ненавиждат! Оставка, нагляр!
  Днес всички на площада! Тази диктатура не може повече да се търпи!

 7. Господинът беше ли подготвен, ставайки Главсек и кмет? Ами когато стана премиер?
  Другият господин беше ли подготвен, когато стана министър на културата?
  За депутатите да не говорим…
  Дори президентите ни се учеха в действие…
  И всички- с гвардия от съветници, много по-подготвени от тях…
  Омръзна ми да гледам хора /при това години наред/, които влизат във властта, за да „се учат и да свикват с поста“. Някои учат протокол, други- езици. Трети учат компютърна грамотност, а четвърти- българска история, която почти винаги им куца, понеже не е актуална.
  Затова и многострадална България е в подобна ситуация…Управляващите я- управляват, за да си наваксват пропуснатото в училище, в Университета, че и след това.
  Положението е „грамофон свири, майка плаче“, както казваше проф. Вучков. Или нещо такова…

 8. Психопатът от Банкя да си ходи в новозакупеното жилище в Москва – район „Хамовники“.
  Хам – превод от руски – простак, парвеню, грубиян.

 9. психопатът от банкя не подлежи на лечение и никой психиатър вече не може да му помогне ! и единствено правилното решение в полза на страната и на народа ни е: този индивид незабавно да бъде затворен в лудницата в Карлуково до края на дните си…

 10. Не чакайте подкрепа от Европейския съюз. На всеки 1 милиард отпуснати за България по европейски програми Боко Тиквата връща 200 милиона на Манфред Вернер и Европейската народна партия, с което си купува подкрепата на ЕС и властта. Затова той казва по телефона, че „ги оножда с 200“.
  НЕ БЪЛГАРИЯ СЕ НАУЧИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, А ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ НАУЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА МАФИЯТА.
  ТОВА Е ИСТИНАТА!

  1. Поправка/приятелска/:
   Искаш да кажеш „Манфред Вебер“ – сегашния председател на ЕНП.
   Манфред Вьорнер беше генерален секретар на НАТО от 1988 до 1994 г.

   1. Моя емоционална грешка. Зная добре кой кой е. Благодаря за корекцията.

 11. Николай Бердяев:“Най – лошият враг на свободата е ситият и доволен роб.“

 12. >>Кольо Вейронов
  09.09.2020 в 7:59
  Мързеливите безделници и апаши ,след 9 септември 1944г. станаха политически Елит.
  След 10 ноември 1989г. децата и внуците им станаха политически,финасов и икономически ,,Елит“.

  След някоя и друга година България няма да я има ,но аз няма да плача за нея,защото това отдавна не е Моята Родина.

  Алсана!
  Венсеремос.

  Отговор
  валентин
  09.09.2020 в 10:23
  тъпо, ники трабантчиков. Не бъркай на тази светла дата честните, борили се наистина за равество и братство и тарикатите и нагаждачите, които се приплъзват към всяка власт. Ферщейн.

  Отговор
  Смърт на фашизма!
  09.09.2020 в 23:58
  Кольо Вейронов с този си пост доказа, че наистина е от Четвърти километър. Как е възможно такова негово обобщение, че мързеливите апаши и т.н. след Девети станали политически елит при 30 хиляди жертви на български антифашисти от съпротивата? Но никога не е късно да станеш за резил, което той днес показва по един категоричен начин…Каквото и да напише оттук насетне за такива като мен е безразлично – просто няма да го прочета, а още по-малко и да коментирам. Той се оказа поредното разочарование…Нека си копае тунелите за Сомалия и да се прави на оригинален…пред когото си иска. Съжалявам дълбоко, че поне един-два пъти съм писал положителни отзиви за него.<<
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  Искренно се извинявам на засегнатите от моя пост !
  Ще отбележа само 2 неща ,защото май има разнобой някакъв:
  1. По никакъв начин не визирам доблестните българи участвали в антифашистката борба.Нашата фамилия е дала една свидна жертва тогава.
  2.Апашите и безделниците набутали се във власта след 9-ти септември са НЕОСПОРИМ ,бих казал исторически факт !Те до голяма степен изместиха истинските ,честни борци за свобода измисляйки си легенди за собствените си нищожни персони, с които се лигитимираха като революционери и седнаха в червените фотьойли…
  Неоспорим е и факта ,че техните деца и внуци разсипаха България след 10-ти ноември явявайки се на хоризонта като велики приватизатори-разрушители на промишленост,селско стопанство,здравеопазване,образование и т.н.
  Както е безспорно,че откровенни бандити в момента са облечени във Власт,не само в България …

  И аз бях на площадите по ноемврийските събития. И след това. И сега.И ще бъда!
  И какво от това-толкова ми е акъла и толкоз?!
  Мой си проблем.

  Но ,да видим какво ще стане сега ?
  Като гледам снимките от анонса ми идват някакви мисли в главата …
  Нещо като- Истинските борци за Свобода не гинат непременно с идеята да се наместят след Победата във Власта …
  Те са там ,където Свободата ИМА НУЖДА ОТ ТЯХ !!!

  Да ,имало едно време един човек Ернесто Гевара Че.
  И много други…
  Даже Левски го е имало преди това,нали…

  И ако казвам,че България няма да я има след някоя друга година ,то е защото във Власта допускаме глигани с големи глиги и течащи лиги …
  Да,това не е моята Родина !
  Жалка картинка на отминало ВЕЛИЧИЕ !!!

  Затова ще ходя по площадите,ще се дера до скъсване,ще буйствам и никога няма да влизам във Власта при никакви обстоятелства.
  Толкоз.

  1. Според мен, отново правите голямата грешка да обобщавате. Това петни името на хилядите българи отдали живота си, за да построят основите на съвременна България. За последните 20 години на социализма и за прехода съм съгласен, но в първите 25 години, определящите битието ръководни кадри са били предимно честни родолюбци. След това, както винаги става – изплуват боклуците.
   Човешкото общество е като морето. Когато е било дълго време спокойно, то е мръсно, но това не си личи. Когато дойде буря в началото морето се прочиства, а после излиза пяната от боклуците. Накрая тази пяна е изхвърлена на брега и за известно време водата отново е чиста. Този кръговрат е неизбежен и ще се повтаря, докато има човешки общества. Въпросът е всеки да се старае, да не е част от тази пяна.

   1. Преди 9 септември баща ми настига в отделенията (от първи до седми клас) двама свои съседи(двойкаджии) по-големи от него с две години. Пет години след това придобива занаятчийско майсторско свидетелство. По негови думи тези двамата щеше да умрат от глад!? Добре, че дойде Девети та видяха бял хляб. Единият стана партиен секретар на селото, другият на ТКЗС. Децата им също бяха партийни секретари. Преди двадесет години внук на единият(двойкаджия) и внучка на другия(двойкаджия) станаха семейство. Сега наследниците на двойкаджийте са Гербаджий и “ раздават порциите“ на село.

    1. Да и понеже дядо Ви, който е бил цвета на нацията, не е станал партиен секретар, трябва личния си опит и пример, да го генерализираме върху всички. Много от тези, които не са успели да стигнат до високите постове преди 1989г., сега слугуват на тези от елита, които продадоха България. Поне да бяха взели истинската й цена. Ще Ви кажа само, че под ръководството на тези двойкаджии и подобните на тях, в България е построено за 25 години толкова, че за 30 години усърдно старание не успяхме да го унищожим напълно, а в момента малкото останало, даже не можем да го поддържаме. Да живеят ЕС, САЩ, НАТО и северно-атлантическите ни ценности!

     1. Мир на праха на дядо ми! През септември 1923година е оцелял след зверски побой в Ломските Казарми, а по време на Втората Световна Война е бил ятак на партизански отряд. Въпреки това не е бил активен борец срещу фашизма и капитализма. На погребението му през 1981 година разбрахме, че е бил член на БКП. Цял живот е работил земята си, преди Девети като частник, а след това като кооператор. Може и да звучи невероятно, но такъв е бил моят дядо: честен земеделец, а не партиен секретар. Гордея се с дядо ми. Почивай в мир дядо Георги!

 13. Още една от “ великите “ мисли на Борисов! Този господин наистина се взема за недостижим , щом се мисли , че няма КОЙ да го замести ! Жалкото е , че доста хора в провинцията си мислят същото ! Разговарям със жена в предпенсионна възраст и с нейния син около 40 годишен на кафе …. И заедно със зарижеността си за ината на Боко да не напусне властта доброволно и да измъчва народа си ми казват : “ Ама няма кой да управлява по – добре и кой ще дойде?“ Ега си и промитите мозъци! Когато казах: “ Как кой? И ТИ да застанеш на негово място по – добре ще работиш!“ Млъкнаха и двамата и сякаш се снишиха,защото нищо не можаха да отговорят ! Това е нашето разбиране за т.н. промяна и за това трябва смяна на съзнанието ни и по – решителни и смели действия, особено на младите хора!

  1. EX да бяхте живели поне един месец в Северна Корея или Беларус щяхте да заплюете мутрокомунизма ма члена на БКП СИК и ДС другаря Борисов …За простите патки които слушат само Гьобелсовата пропаганда щяха да разберат колко добре си живеят хората там ….Живял съм по 3 месеца там и знам безгрижния живот на хората защото там никой не краде …Ако си оставиш даже празния кибрит в ресторанта на другия ден ти го носят

   1. и кога беше там,Митко!!!!
    Като посланник ли,член на някаква партийно-правителствена делегация ли…и по важното е КОГА!!!???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *