Публикувано на 12.07.2020 / 11:16

МУТРАТА ПАДА. БЕЗПОЩАДНА РЕВИЗИЯ „МЕЧ“ НА ХУНТАТА! ДА ВНИМАВАМЕ С НОВОПРЪКНАЛИТЕ „ДИСИДЕНТИ“! ДА ВНИМАВА И РУМЕН РАДЕВ – И ДА РАЗЛИЧАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!

МУТРАТА ПАДА. БЕЗПОШАДНА РЕВИЗИЯ „МЕЧ“ НА ХУНТАТА! ДА ВНИМАВАМЕ С НОВОПРЪКНАЛИТЕ „ДИСИДЕНТИ“!

Мутрата пада.

Дългата и тежка борба ще е за отстраняване на подлогите му в публичния живот на държавата.

Още отсега трябва да е ясно, че следващите ще заварят пълна разруха и фалирали институции.

С медиите и медийните лизачи е елементарно, веднага са завъртели г*за.

Лесният и катастрофален подход е да се разчита на Бокови подлоги, които да „помагат“.

Реформаторският и дългосрочно верният е пълна чистка в цялата администрация и изваждане на показ на целия грабеж за последните десет години, за да знаят българските граждани и да могат да търпят.

Не се ли мине през публична, задълбочена ревизия, влизаме в изборна спирала на шест месеца, докато се намерят хора с кураж за публична, задълбочена ревизия.

А вярната ревизия включва каскадни законосъобразни уволнения, конфискации и арести.

Нормативната уредба може да се постави в изправност за нула време.

За пет години сме станали средноевропейска държава като стандарт и законност, ако се подходи точно с ревизията на мутрите от ГЕРБ. Тя е непреодолимо условие за напредък на България.

Стефан Гайдарски

Бележка на Веселина Томова:

Боко Тиквата, както ви писах отдавна, е топка пред дупка. Единствено „лудия му късмет“ с „цирка“ коронавирус отложи жестокия му крах и той използва целия механизъм на щабен психо-терор, за да задържи още малко властта на Хунтата си.

Преди месец написах, че юли ще му „резнат тиквата“ и продължавам да бъда блокирана от Фейсбук, заради това, че „нарушавам стандартите“ с тази прогноза.

Боко Тиквата е аут!

НО!!!

Да внимаваме най-много оттук нататък с „новопръкналите се“ „дисиденти“, които ще налазят президента Румен Радев и все още необявения му политически проект.

Да внимаваме с всички онези, които през годините на мачкането на Хунтата на Боко, му лизаха задника, висяха по дуварите му, коалираха се с него, славославеха го, когато му лапаха кинтите и оная му работа, а после, като ги ритнеше, го плюеха, бяха му солташаци, министри, чиновници, всякакви партийни УЖ „опозиционери“, само и само да бъдат във властта.

Да внимаваме, защото те пак идат и пак се усукват, този път пременени като нови „революционери“.

Президентът Румен Радев няма право на грешка! Една му стига – с герджиковците.

Румен Радев този път трябва да назначи КРУТО, БЕЗПОЩАДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ИМА КУРАЖА ДА ИЗВАДИ ВСИЧКО, ИЗДЪНО, НА ПРОГНИЛАТА ОТ КОРУПЦИЯ ХУНТА!

Да внимаваме – и най-малкото гънене, и най-малката колебливост ще взриви надеждата за пълен обрат в управлението на държавата, която от кочина да се въздигне до истинска демократична република.

Да внимаваме – защото е пълно с „нови“ службогонци и „нови“ „дисиденти“, които изведнъж се „събудиха“, а досега не смееха да гъкнат срещу Боко Тиквата и Хунтата му.

Абсолютно ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА ДО ПОСЛЕДНОТО ЪГЪЛЧЕ! ВСИЧКИ КАСИЧКИ И КОРУМПЕТА НА ХУНТАТА НА ПОКАЗ И ДАДЕНИ НА ПРОКУРАТУРАТА!

ВСИЧКИ КРАЖБИ, ИЗМАМИ, АФЕРИ И ДАЛАВЕРИ – ИЗНЕСЕНИ С ПЪЛНА ГЛАСНОСТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ!

ПЪЛНА СЕЧ НА КОРУМПИРАНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ХУНТАТА – КОЯТО НЕ СПРЯ ДА КРАДЕ НАД 10 ГОДИНИ!

ЗА ТОЗИ „МЕЧ“ ТРЯБВАТ ЛИЦА СЪС СМЕЛИ СЪРЦА, ГОТОВИ БЕЗ МЪН-МЪН, ДРЪН-ДРЪН, БЕЗ КОМПРОМИСИ, БЕЗ ГЪНЕНЕ – ДА ИЗВАДЯТ ВСИЧКО ЗА ХУНТАТА И ДА ЗАПОЧНАТ ТОТАЛНО ИЗРИВАНЕ НА БОКЛУЦИТЕ ОТ КОЧИНАТА!

Да внимаваме и да помним – кой кой е бил и кой кой е.

Да внимава и Румен Радев – и да различава измекярите.

Afera.bg

 

Коментари 113 за
“МУТРАТА ПАДА. БЕЗПОЩАДНА РЕВИЗИЯ „МЕЧ“ НА ХУНТАТА! ДА ВНИМАВАМЕ С НОВОПРЪКНАЛИТЕ „ДИСИДЕНТИ“! ДА ВНИМАВА И РУМЕН РАДЕВ – И ДА РАЗЛИЧАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!”

  1. Не, Борисов не е БКП, Борисов е проститутка, която е там, където би могла да изкяри! В БКП е бил, докато тя е на власт, с промените при отказ да се деполитизира получава 20/двадесет/ заплати накуп,заради изискването да напусне МВР. Но по Устав, с няколко месеца неплащане на членски внос се самоизключва от БКП и волен като птичка каца листата на НДСВ, а от нея, с външна помощ си построява ГЕРБ, където вече може сам да си е господар!

   1. И не само няма нищо общо с БКП и Левите, а напротив, единствено те са му опозиция в НС, в лицето на БСП, а той, като не успя да ги прикотка към себе си, не престана с опитите чрез лъжи, манипулаци, финансово, Гергов и сие, да ги смачка, по всякакъв начин.
    Не му се получи, не успя да спре БСТВ, а благодарение на нея не само следихме пряко протестите, а и ще имаме възможност пряко от НС да наблюдаваме предстоящия Вот на недоверие, с аргументите му, с кой го покрепя и кой би искал да го провали, независимо ситуацията отвън!

 1. Протестите щели да доведат до „бум от ковид“ ! Ха-ха-ха ! Не може да има нито „бум“ , нито локум. Ковид не е епидемия. БОЛНИ НЯМА. Има набедени за „заразени“ на базата на ФАЛШИФИКАТА PCR тест ! Тези тестове могат да се манипулират от 0 до 100 % ! Нека падне Тиквата и да се проведе разследване ИМА ЛИ НАРЕЖДАНИЯ ОТ СЛУЖБИТЕ до Централната лаборатория , регионалните лаборатории , както и частните – КАК ДА ПРОВЕЖДАТ ТЕСТОВЕТЕ ? Какви „резултати“ да вавадят дата по дата ! Тук ако се разследва както трябва ще излезе Държавна Измяна и ченгета , администратори и доктори трябва да търкат наровете в ЦСЗ.

 2. Искам Здрав Народен Кур!
  Рева за него!
  Това е лекарството за оздравяването на България.

 3. РАДЕВ,
  Трябва наистина БЕЗПОЩАДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, БЕЗ „ЗАПЕЦИ“, КОЕТО ДА РАБОТИ КАТО/ ДОКАТО:

  1) Да въведе на извънредно положение, което чрез временни укази служебното правителство да има пълен контрол в управлението, както на политическата, така и на икономическата обстановка в страната.
  Това е необходимо условие, за да бъде извършена тотална чистка в армия, полиция и специалните служби от внедрените от бкп/дс елементи, както и да бъдат разтурени основните структури на мафията в държавнирте институции и Съдебната власт

  2) Да отмени действуващата конституция и да изработи и предложи нова държавна структура и политическа система, която да гарантира публичните преди частните интереси.
  Тези принципи да бъдат приложени при изработването на Нова Конституция(от правни експерти), която да бъде разгледана и приета в следващото Народно Събрание, избори за което служебното правителство организира след
  отмяна на извънредното положение.

  Като гарант на демократичния процес Президентът Радев, както вече даде заявка ТРЯБВА НАПЪЛНО ДА СЕ
  ЕМАНЦИПИРА от бсп/бкп, която БЕШЕ ОСЪДЕНА ВЕЧЕ КАТО ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ – ръководствата на тази партия НОСЯТ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЛЕД ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ на 10 Ноември 1989 г.

  Останалото е в ръцете на знаещите можещи млади хора, голяма част от които са натрупали огромен опит
  като служители на водещи компании.

  1. Това са нереални неща и пълни нелепости…но всеки има право на мнение. Нали за това са и протестите – да извоюваме отново свободата си от мафията.

  2. И кой я осъди, не бяха ли точно тези, срещу които народът в момента се бори?? И Костов, преди това?? Но интересно, Президентът говори за единение, точно защото сме обединени сме сила, а ти пак вмъкваш противопоставянето, Т. Е. не ти се иска, а и на тези зад теб да успеем ли??

 4. Престъпленията на бойко борисов
  1.ГРАБИ БЕДНИТЕ ВМЕСТО ДА ИМ СЛУЖИ
  2.ПРИНОЖДСВА ХОРАТА ДА РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ
  3.ПРЕНЕБРЕГВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ И ПРАХОСВА НАРОДНИ ПАРИ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА И ТАКА НАТАТЪК .
  ТОЗИ НЕ ЧОВЕК НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА ЗАТВОР И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО МУ

 5. Четвърта вечер на антиправителствен протест в София !
  Антиправителствен протест под надслов „Да защитим демокрацията“ ще се проведе тази вечер, 12-ти юли, в София. Събитието се организира чрез Фейсбук, като ТОЙ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА в 17.00 часа на фонтана пред Президентството.
  СТИГА ПИСАХТЕ! ОТИВАЙТЕ НА ПРОТЕСТА!

  1. Българи, тези дни пишем история. Тези дни ще вземем решения не само за нас, за нашите деца, но и за България. Защото положението стигна дотам, че вече или ще са те или ще сме ние. Път назад няма. Както виждаме, нашият министъ-председател е станал за смях на цял свят. Той е шутът на Европа, шутът на света. И най-лошото открито се подиграва на народа, който е господарят на тази земя.
   Вчера, явно на няколко ракии или субстанции, Борисов реши да ни убеждава, че без него планетата ще спре да се върти, че ще се „счупи” държавата. Че ние няма да оцелеем без него. Борисов, 13 века държавата се е справяла без теб. За десетилетие от твоето управление съсипа всичко. Не ти щем некадърно направените магистрали, които се измиват на следващия ден, не ти искаме заводите, които са цехчета за капачки, не ти искаме чуждите инвеститори, докато убиваш българския бизнес. Защо не отговориш колко хора се самоубиха по време на твоето управление, колко хора предпочетоха да мият чинии и да сменят подлоги в чужбина, отколкото да останат в „проспериращата” ти държава? Защо не отговориш откъде са парите в шкафчето ти, от кого се пазиш с този пистолет до главата ти?
   Ти заяви, че оставка няма да подадеш. Ти си забравил или изобщо не знаеш, че народът определя кой да управлява. Ние знаем ти как си купуваш изборите. Знаем за „мъртвите души” в изборните списъци, които се правят от твоите кметове, знаем по колко върви един глас за твоята партия в гетата, знаем как принуждаваш адмиинистрацията да гласува за теб, знаем как изнудваш работодателите да заплашват работниците си да гласуват. Знаем как си избран и ти не си избран от народа, ти си избран от мафията. Ти удобен на Пеевски и на Доган, на кукловодите, но не си удобен на българския народ.
   Аз не искам да живея в държава, в която правителството е за смях на цял свят. Не искам да живея в държава, в която хората се самоубиват от мизерия. Не искам да живея в държава, в която главният прокурор първи нарушава Конституцията и законите. Не искам да живея в държава, в която електоратът на управляващата партия е над законите.
   Аз искам демокрация, правова държава, ред и справедливост за всички. Искам тези, които ограбиха България, да получат заслуженото си. Искам на хората да се даде възможност да живеят спокойно и който работи, да има достойно заплащане, което да му позволява нормален живот, а не оцеляване. Искам хората, работили десетилетия и изградили тази държава, да получават достойни пенсии, а не огризки, които ги правят просяци.
   Затова, Борисов, трябва да се махаш. Протестите не трябва да спират, докато ти не подадеш оставка и не бъдеш разследван за престъпления срещу народа на България. Гешев също трябва да се маха. Този човек е срам за правото, за прокуратурата и за България. И ВСС би трябвало да разследва неговата дейност напоследък, защото той се самозабрави, забрави и законите. Това не може и няма да продължава така .
   Всеки ден протести, докато не се махнат!
   Да живее България!
   Елена Гунчева

 6. Дъ Пауър оф тдъ Борето:

  На много хилядния митинг ето му чалъмите и фатките:

  1. Проф. Балтов: Протестите в София ще доведат до бум от COVID

  2. Плевнелиев: Няма да има предсрочни парламентарни избори

  3. Дариткова: Радев да излезе от президентството, ако иска политически проект

  4. Томислав Дончев: Политическият екстремизъм на Радев – опасен за държавата

  5. БСП с Национален съвет без Корнелия Нинова (72 членове на НС, между които Сергей Станишев, Димитър Дъбов, Георги Гергов, Кирил Добрев, Красимир Янков, Калоян Паргов, Весела Лечева, Атанас Мерджанов, Михаил Миков, Георги Пирински, Драгомир Стойнев, Валери Жаблянов, свикаха пленум на „Позитано“ 20)

  6. Б Борисов: Няма да се оттегля от поста, предстоят тежки месеци

  1. 1. На кого го казваш, гусин докторе? На шампионите по смъртност и на най-бързо изчезващата нация ли?

   2. Ще, ще! (Пий си успокоителните, пастирке!)

   3. Не се обаждай, зла жено!

   4. Опасен е само за вас и за ваште придворни.

   5. Събрала се, мале, шумкарска завера…

   6. Ще, ще! (С тежките месеци сме свикнали, ти обаче не си.)

   П.С. Не на чалъмите и фатките на Борето! Венсеремос!

 7. Политиката е концентриран израз на икономиката според Ленин. Не знам дали заради тези думи още пазят мумията му на Червения площад, обаче поне затова е прав. Как ще хванем всички нагаждачи и крадци не е толкова важно. Трябва да сменим начина на действие на икономиката, а тя се развива в противоречие на основни принципи. Най-добре ще обясни философът Доган. Как функционира икономика, при която няма пари, пари прим, няма държавна собственост и член първи в конституцията, няма крепостни и роби, но пък има един почетен председател, който разпределя порциите и един Пеевски, на когото се падат най-тлъстите парчета, а да има и глутница гладни кучета, които вият отстрани и гледат да докопат някоя огризка. С такава икономика като махнем Бойко, ще ни се наложи да сложим някой друг целувал ръка на почетни председател. Като махнем „меденката любимка“, ще сложим някой друг задочник, който да подписва новите заеми, когато свършат порциите за разпределяне.

 8. Другата проста пу№ка – Даритка с болнавия тен на лицето и крайно тъпия поглед – иска президента да се откаже сам от поста си, да излезе и да прави партия. И що?! Може би тя да седне на мястото му? Или да го гарантира на своя „велик вожд“ Ким Чон Бок? Много прости женички в тоя герб, бе, ама много прости! Нямат и капчица въображение. Всичките им хора са такива. Това не пречи да са алчни за пари и власт.

 9. Хитър ход подъл отчаян ход на Мутрата
  От днес 12 юли е разрешил Отваряне на нощни заведения и ДИСКОТЕКИ така се надява младите да бъдат разпръснати за да НЕ му развалят рахата докато ЧАКА да лапне милиарди те за измисления ковид от ЕС
  Обаче НЕ е познал младите НЕ са прости и НЕМА да са оставят да ги заблуди

  1. Управляващите играят на отвори – затвори според гайдата. Днес едно, утре друго, с един акъл лягат, с друг стават. Затова хората протестират и не ги искат – защото са абсолютни некадърници и неадекватници! Преди 2 дни обявяват нови заповеди и след 48 часа ги отменят?? Това е висша форма на шизофрения и простащина!…

 10. Всички проблеми привидно дойдоха от прост манталитет, страх и голяма доза малоумие. Обещаваш всичко, взимаш колкото можеш, а когато някой си изпати и види реалната цена на обещанията ти – „мачкай“, та другите да останат на твоя клон. Създаде се един балон, който просто се спука. Манталитета не е в основата на раздора, но е неговото единствено и бързо временно решение. Това стана решение в момента, в който други манталитети видяха, че бананите ще спрат да виреят. Парите – винаги, в крайна сметка са сила, само когато ги няма. В началото е бавно, лека по-лека, но само в началото.
  И в стил на манталитета, за да ме разберете: „Нужно ли е наистина, отново да чакате до следващото решение с манталитет? На кому е нужно всичко да се изравни със земята, след като може да има граници и те да не се минават?

 11. За 16-ти е насрочен протест на БОЕЦ..
  В съобщението на Мустафа Ханъм се предупреждават хамериканците дане ходят по улиците на протеста. Демек – сия зона на Софията, но за Люлин, Факултето и пр. маали не са съобщава.
  Та къде я видехте таз сакралност?

 12. Политическите партии (на гръцки: Πολιτική – изкуство за управление на държавата; на латински: pars – част) са свободни сдружения на граждани, създадени с цел да формират и изразяват политическата воля на народа чрез избори или по друг демократичен начин.

  Всички партии имат равни права на участие в политическия живот. Държавата им съдейства при еднакви условия за решаване на техните въпроси по осъществяване на дейността им[1]. Отделните страни имат различни закони за политическите партии.
  По Платон -демокрация-управление на народа, тирания-управление от един тиранин

  1. И какво казва Платон за правото на глас на жените и робите..
   За да говорим за демократично избиране?
   В демокрацията само за мъже

   1. Исках да подчертая тиран-тирания,като аналогия на Рапона.Апропо Платон смята,че жените трябва имат равен достъп до образование и политика.Надявам се че не сте сексист.

    1. Не съм.
     Но съвременната демокрация е разтегливо понятие.. Според Чърчил да речем.
     ЕС, ЕК и т.н. вредни Е-та приемат за демократ човек с присъда за страната му в Страсбург, за негова злоупотреба с права чрез гранатомет.
     И го поздравяват, ще го турнали някъде, а той ги опрасквал с 200. Освен да им е харесало е…., та демокрацията МУ да не ги интересува. Щото е пръв във вдигането на ръка ЗА, щото не знае за какво гласува..

     1. Демокрацията не е разтегливо понятие.Тя е пряка и предствителна. Нищо лично,но ако искаш да помогнеш на народа си ,влезте в политиката.

     2. Късно ни е за там наборе!
      Младите са наред…

 13. След като през вчерашния ден австрийските и руските медии съобщиха за протестите на българския народ срещу хунтата, рано тази сутрин най-голямата германска телевизия – обществената ARD ИНФОРМИРА ОБЕКТИВНО ставащото у нас по следния начин и под заглавие „Хиляди българи искат ново правителство“:
  Tausende Bulgaren wollen neue Regierung
  Stand: 12.07.2020 04:05 Uhr
  In Bulgarien haben erneut Tausende Menschen gegen Regierung und den Chefankläger protestiert, denen sie Verstrickung in korrupte Strukturen vorwerfen. Inzwischen verlangt auch Präsident Radew deren Rücktritt.
  Den dritten Tag in Folge haben in Bulgarien haben Tausende von Menschen gegen die Mitte-Rechts-Regierung von Ministerpräsident Bojko Borissow protestiert. Die Demonstranten forderten auch deren Rücktritt sowie den von Chefankläger Iwan Geschew. Sie werfen ihm vor, Ermittlungen zu Verbindungen von Behördenvertretern und örtlichen Oligarchen bewusst zu verzögern.
  Die Proteste entzündeten sich zuletzt an Razzien in Büros von zwei Mitarbeitern des bulgarischen Präsidenten Rumen Radew. Viele sehen darin einen Angriff auf Radew selbst. Der von den oppositionellen Sozialisten unterstützte Radew hat sich als Kritiker der Regierung hervorgetan.
  Tausende Bulgaren prangern Korruption an und fordern Rücktritt der Regierung
  tagesschau24 09:00 Uhr, 12.07.2020
  Download der Videodatei
  Video einbetten
  Präsident fordert in Rede Rücktritt der Regierung
  In einer Rede an die Nation sagte der Präsident nun, die Bulgaren hätten genug. Er forderte ebenfalls den Rücktritt der Regierung und des Chefanklägers. „Der Mafia-Charakter der Regierung hat Bulgaren jeden Alters und verschiedener politischer Strömungen dazu bewegt, Respekt für das Gesetz zu fordern.“
  Bulgarien gilt als das EU-Land, in dem Korruption am weitesten verbreitet ist. Radew rief die EU-Partner auf, in dem Konflikt Stellung zu beziehen. „Die Europäische Union braucht ein demokratisches Bulgarien“, betonte er.
  Borissow lehnt einen Rücktritt weiter ab.

  1. ПРЕВЕДЕНО С ПОМОЩТА НА GOOGLE:

   В България хиляди хора отново протестираха срещу правителството и главния прокурор, обвинявайки ги в участие в корумпирани структури. Междувременно президентът Радеу също иска да се оттеглят. Трети пореден ден хиляди хора протестираха в България срещу правителственото правителство на премиера Бойко Борисов. Демонстрантите също призоваха за оставката си и тази на главния прокурор Иван Гешев. Обвиняват го, че умишлено забавя разследванията за връзки между длъжностни лица и местни олигарси. Наскоро протестите предизвикаха набези в офисите на двама служители на българския президент Румен Радев. Мнозина виждат това като атака срещу самия Радев. Радев, подкрепен от опозиционните социалисти, се очертава като критик на правителството. Хиляди българи осъждат корупцията и искат оставка на правителството tagesschau24 09:00 ч., 12.07.2020г Изтеглете видео файла Поставете видео Президентът настоява правителството да подаде оставка В реч пред нацията президентът каза, че българите имат достатъчно. Той също призова правителството и главния прокурор да подадат оставка. „Мафиотският характер на правителството подтикна българи от всички възрасти и политически произход да поискат спазване на закона.“ България е страната на ЕС, където корупцията е най-често срещана. Радев призова партньорите от ЕС да заемат позиция по конфликта. „Европейският съюз се нуждае от демократична България“, каза той. Борисов продължава да отказва да подаде оставка.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Звучи правилно

  2. Българи в чужбина също се присъединиха към протестите у нас. В Лондон пред българското посолство вчера и днес десетки наши сънародници отправиха призиви за оставката на кабинета „Борисов“. Те опънаха българското знаме и плакати в късния следобед вчера. Под надслов “Нека заедно да сложим край на мафията и корупцията – веднъж и завинаги! „Заедно – за по-добро бъдеще!“ „Гешев е позор!“ и плакати “Оставка!” и “Мафиотите вън!”. Това е поредната точка, в която се съсредоточава недоволството срещу управляващите след София, „Росенец“, Варна, Бургас, Русе, Пловдив и Плевен. Вероятно от днес ще започнат протести и пред други български дипломатически мисии в чужбина.

   1. ВЕЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ИНФОРМИРАН ЗА БОРБАТА НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ХУНТАТА СЛЕД КАТО И АВТОРИТЕТНАТА МЕЖДУНАРОДНА АГЕНЦИЯ REUTERS СЪОБЩИ ЗА СТАВАЩОТО В БЪЛГАРИЯ: ВИЖ: https://www.reuters.com/article/us-bulgaria-protests-corruption/bulgarian-police-arrest-18-people-during-anti-graft-protests-idUSKCN24C0IK
    Заглавието е: „Хиляди призовават българското правителство да подаде оставка на протести срещу безскрупулното използване на политическата власт за лично облагодетелстване“.

    1. ЕТО ПРЕВОДА от РОЙТЕРС с помощта на GOOGLE:
     Хиляди призовават българското правителство да подаде оставка в рамките на антиприсадните протести
     3 МИН. ЧЕТЕНЕ

     СОФИЯ (Ройтерс) – Хиляди българи, разочаровани от ендемична корупция, протестираха в събота трети пореден ден, настоявайки за оставката на дясноцентристкото правителство на премиера Бойко Борисов и главния прокурор на страната.

     ФАЙЛ ФОТО: Човек вика лозунги по време на демонстрация пред Съдебната палата, след като прокурорите извършиха обиди в офисите на българския президент като част от разследванията, в София, България, 9 юли 2020 г. РЕЙТЪРС / Стоян Ненов / Файл снимка
     Протестиращите, които скандираха „мафия“ и „оставка“ в събота, обвиняват третото правителство на Борисов и главния прокурор Иван Гешев за умишлено забавяне на разследванията на връзки между податливи на присадки служители и местни олигарси.

     Протести срещу това, което мнозина нарекоха „държавно превземане“ и „мафиотско правило“ се проведоха в няколко други градове в балканската страна.

     Полицията арестува 18 души късно петък след разправии по време на антикорупционните протести, но демонстрационната събота беше до голяма степен мирна.

     България, най-бедната и корумпирана държава-членка на Европейския съюз, отдавна обеща да премахне присадката, но тепърва ще затвори всички висши служители по обвинения в корупция.

     РЕКЛАМА

     Общественият гняв ескалира след набезите на прокурорите в офисите на двама от служителите на българския президент като част от разследванията, които мнозина смятат за целенасочена атака срещу президента Румен Радев, гласов критик на правителството.

     В обръщение към нацията в събота Радев заяви, че протестите показват, че българите имат достатъчно и призова за оставката на правителството и главния прокурор.

     Борисов, чието трето правителство встъпи в длъжност през 2017 г., се гордееше с изграждането на нови магистрали, увеличавайки доходите на хората и превръщайки страната в „чакалнята“ на еврозоната „, и заяви, че не планира да се оттегля на фона на настъпващата коронавирусна криза.

     „Вече направихме толкова много, положихме толкова усилия. Нищо не ни държи на поста, освен отговорност“, заяви Борисов в публикация на страницата си във Facebook.

     Партията му ГЕРБ заяви, че Радев, който беше номиниран за поста от опозиционните социалисти, подклажда политическа криза. ГЕРБ остава най-популярната политическа партия в България според проучвания на общественото мнение. Следващите общи избори предстоят през пролетта на 2021 година.

     РЕКЛАМА

     На поредната демонстрация в събота на Черноморието край Бургас стотици българи поискаха достъп до обществена брегова линия близо до лятната резиденция на Ахмед Доган, бизнесмен и старши член на етническата турска партия ДПС. Демонстрацията беше организирана, след като на ръководителя на малка либерална партия беше отказан достъп до брега от въоръжени пазачи на Националната служба за защита, които защитаваха Доган.

     Протестиращите твърдят, че този ход е бил знак за токсични връзки между управляващия елит и сенчестите интереси в балканската страна.

     Репортаж от Цветелия Цолова; Редактиране от Дейвид Кларк и Лесли Адлер

 14. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Какво им става на Евроком?

  Какви тъпи предавания в такова време?

 15. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  https://glasove.com/categories/novini/news/poyaviha-se-novi-kadri-ot-brutalniya-poboj-na-evgeni-marchev

  Ново видео в „Гласове“, за двете момчета пребити от полицаите. Афера, ако искате, сложете го на нова страница!
  Къде е Борисов да обясни!

  1. БОРИСОВ ВЧЕРА ЦЯЛ ДЕН Е БИЛ В МАКЕДОНИЯ ДА СЕ НАЛИВА С УИСКИ И ДА ПУШИ ПУРИ, ДОКАТО СЪБЕРЕ КУРАЖ ДА СЕ ВЪРНЕ ТУК И ДА ИЗДРЪНКА ОНИЯ ВСИЧКИТЕ ГЛУПОСТИ, КОИТО НАГОВОРИ ВЧЕРА ВЕЧЕР !!!!

   ВИДЕЛИ СА ГО – СНИМАЛИ СА ГО ! … А И ТО МУ ЛИЧЕШЕ В КАКВО „ПРЕПОВДИГНАТО“ СЪСТОЯНИЕ БЕШЕ СНОЩИ…, ПОЧТИ КАТО НА ПЪРВИЯ ЗАПИС, КОЙТО ЧУХМЕ…

   1. ЯВНО БИЛ ТАМ НА СРЕЩА С НЯКОЙ ОТ КУКЛОВОДИТЕ МУ ОТВЪН ….. ТАКА СЕ ПРАВИ, КОГАТО СЕ СТРАХУВА, ЧЕ СРЕЩАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ФИКСИРАНА ИЛИ ПОНЕ ИЗЧИСЛЕНА И ПОСЛЕ Й БЪДЕ ДАДЕНА ГЛАСНОСТ

   2. На 1 ръкав на Халкидики има явочни ЦРУ квартири там се събира платената агентура на Балканите
    Там има вила мамедонеца Зоран Заев
    Вучич сърбина
    На Тиквата явочна квартира е на Афитос държи я Цветелина Бориславова

 16. Трябва всички партии, по- точно техните ръководства, да си седнат на задниците и да замълчат. На България й трябват млади, необременени партийно и задкулистно млади, образовани, честни хора, можещи и знаещи, а не калинки и царисти. Трябват хора, необвързани в мафии, подкупи, грантове, пътища, саниране, къщи за гости, тераси, огради по границите, дрога, боклуци всякакви, псевдо патриоти, слуги на чужди държави……

  1. Партии НЯМА само в родовообщинен, робовладелски и феодален строй на управление !!! Във всички останали, вкл. и при социалистическия строй партии има. Освен няколко племена в горите на Африка и Ю.Америка, няма държава която да не се управлява с помощта на партиите !!!…. Всичко останало са фантасмагории на недоучили хора !!!

  2. шАЙКАТА е от цели кланове, властващ октопод от малките до големите общини и в столицата.
   Внимание! Има неизвестни за обществеността кукловоди ( олигарси),чийто деца и роднини сигурно
   ще се възползват от недоволството на народа за нови облаги.
   СВОБОДА ! РОДОЛЮБИЕ ! СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛГАРИЯ !

 17. Госпожо Томова! Подкрепа и поклон за всичко направено от Вас!
  След като всичко си дойде на мястото,на тези властници / като станат бивши /, трябва да им се даде гарсониера и инвалидна пенсия.Да се почувстват и те от народа,който разсипаха.Но трябва да го направим по скоро!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Сутринта я подписах, беше 36 000, сега вече 43 000!
   Давайте!

 18. Табела в офис на ГЕРБ: „Помнете, че ДЕМОКРАЦИЯТА пречи на растежа“. Отгоре, на височина два и половина метра написано на ръка: „Не е вярно“.

 19. Единственият честен бивш премиер, на който имам абсолютно доверие, е Ренета Инджова. Ако се случи чудото тя да застане на този пост, държавата ни има бъдеще.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Разумна и осведомена.
   Ако има поддръжка, може и партия да се обособи около нея

  2. Да,и аз съм на същото мнение и може би Велизар Енчев,все хора с опит.

  3. Не всичко което блести е злато. /Not everything that shines is gold.

  4. За пореден път се убеждавам, че българина помни най-много три дни. Повечето вече не помнят, че само за три месеца по времето на служебния кабинет на Ренета Инджова се извършва бандитска приватизацията за над 3 млрд. лв., заедно с предните 5-те млрд. по времето, когато е била шеф на Агенцията по приватизацията в периода 1992-94г. Освен това са извършени първите широко мащабни политически чистки на на 600 висши държавни и общински служители и директори на предприятия. Тя ли ще е неопетнения борец срещу корупция?

   1. студент от времето на окупационните стачки каза:

    Действително много хора това не го помнят и за това е добре че го припомняте. Аз лично нямам никакво доверие на Ренета Инджова .

   2. Отнасям се с изключително уважение към изказаните от Вас мнения,но тотално обърквате данни,години и факти. А разкараните от нея „изключително уважавани хора“ си бяха дълбоко корумпирани боклуци. И аз като Вас съм следил събитията през годините и по този въпрос мненията ни са кардинално различни. При това не отчитате основното-какви са всъщност правомощията на служебния премиер и в каква степен е в състояние да обхване и блокира цялата мръсотия в рамките на нищожните няколко месеца.
    Пиша това,защото „отстрел“ на достойни хора в днешното мътно време,когато те са трагично малко следва да се прави изключително внимателно.
    Желая всичко добро!
    Май е време да оставим клавиатурите да почиват и да отидем при другите като нас.

 20. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Всеки който го може,
  както Борисов каза на записа, да направим Радев смешен, ние да направим смешен Борисов.
  Всички коментари, мнения, на всяка цена да включваме неговото евентуално бъдещо поведение.

  Той сега ще се прави на хитрата лисица, айде, който може да рисува, да го изобрази като лисица, легнала до шкафчето пълно със златни яйца или кокошки.

  Колко му е да се направи един колаж.
  Или, мръсниците,
  дето са казали за пребитото момче на родителите му, че може те да са го пребили, представяте ли си до каква наглост е стигнало обществото ни.
  Добре е, че има записи, за да не обвинят родителите за побой!

  Давайте идеи, да го предсказваме тоя циник и да става смешен.

  То си е трагедия като цяло де, но поне да знае, че му знаем театрото!

  Или, както каза Иванчева, хвали се, какво е направил с наши пари!
  Може да стане идеална карикатура, как с чужди, наши пари се прави на боси краде.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   И къде им е акъла на полицаите, които са затворили момчето при тях, а обвиняват родителите.
   Как е попаднал тогава в полицията, а не директно в болницата!

   Наглост, наглост, мутра цинична и проста!

 21. Уважаеми съфорумци!
  Приемам всяко едно от споделените мнения и вълнения тук в сайта, но може ли да бъдем реалисти?
  Правото ни да помечтаем никой не може да отнеме, но…
  Да погледнем какво се случва в съседна Сърбия- Там явно нещата ще се решат до 16 юли. Съгласете се, че съпорта на Балканите е ограничен контингент и едва ли може да огрее на два места едновременно. Тогава ще дойде и нашия ред… сигурно. Какъв ще бъде той? Аз мога само да предполагам. Вече 30 години сме свидетели на национални предатели, които са готови и семето си да продадат, за да бъдат сред силните на деня. Цената им е малка – няколко сребърника, но видяхме, че с годините апетитът им е нараснал неимоверно – то не бяха апартаменти, то не бяха тераси, то не бяха кюлчета със злато… А колко има още, за което и не предполагаме…
  Единственото, за което мога да се надявам е, че все пак има хора мислещи, сред онези, които дърпат конците на този театър вече 30 г… И не повторят, а може би потретят руската пословица «наступить на те же грабли».

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Да настъпиш мотиката,
   казват у нас или да не настъпиш мотиката, или, да не си настъпил мотиката.
   Има много варианти

   Има и една друга мисъл:
   „Хотели как лучше, а получилось как всегда“

   Искахме да е уж за по-добро, а се получи както винаги.

  2. Какво е общото ни със Сърбия. Там търсят начин да ги откъснат от Русия, а тук просто да си остане същото, но без Борисов

 22. Да се изчисти държавата от всички служители без необходимото образование. Да се изчисти полицията от нарочно попаднали хора.Да се върне цената на образованието.

  1. Точно така, Гери, подкрепям и добавям: Проклета да е всяка Адвокатска колегия, която приюти уволнен, съдия, прокурор или полицай!

 23. АЛОООООО , ИДИОТИ, КОЙ СПОРЕД ВАС УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ !?!?!? Б.Б. САМ ИЛИ ГОСДЕПА-САЩ ,ЧРЕЗ ПУДЕЛА СИ Б.Б. !?!?!? От кое посолство постоянно ни казват какво и кога да правим ? От кое посолство се месят във всички сфери на управление, в писането на законите и т.н. Преди няколко месеца в коя държава бяха привикани на инструктаж министъра на МВР, шефовете на всички спец.служби у нас, главния прокурор ? Да не мислите , че в тази държава не знаят какво се слубва в България последните 10 години ?!?!?! …. За къв уй ще сваляме Б.Б. след което отново ще слагаме начело на държавата АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА, ПОРЕДНИЯ ПУДЕЛ , ПОРЕДНИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ….??? Я си размърдайте мозъците и малко по-внимателно с хората които искате да инсталирате начело на държавата !!! МАЙ 30 ГОДИНИ НЕ СА ВИ ДОСТАТЪЧНИ ДА ПРОУМЕЕТЕ ИСТИНИТЕ И ИСКАТЕ ОЩЕ 30 ГОДИНИ ПОВТОРЕНИЕ НА СИТУАЦИИТЕ

  1. Каскета може някой да го гръмне,случайно,по време на лов и да го пишем трудова злополука.

 24. Извинявайте, ама аз съм бавноразвиващ се и много проЗ. Уж следя новивите и публикациите, ама все не вдявам защо 16-ти юли е толкова сакрална дата? Даже „православната христианка“ Херо я написала в изявление на посолството на САЩ в България. А и прокремълските аналЛизатори все това повтарят…

  На тая дата ще се готви Тиквеник, ще се чоплят Тиквени семки или какво? Питам най-искрено, без заяждане с когото и да било.

  Поздрави на г-жа Томова, че продължава по пътя! Защото „Митът за Сизиф“ има и други измерения, подсказани ни от ненадминатия Албер Камю в едноименния му също така ненадминат философски труд – да се бориш непрекъснато и да издигаш камъка към върха, независимо че оттам те връщат, а отдолу те дърпат…

  Последно, аз съм този единствен Един, затова добавих и Проз! Не заради тщестлавие, а заради самоидентификация и нежелание други да си присвояват името ми, да плагиатстват и да ме принизяват до своето ниво…

 25. Винаги трябва да се гласува за ОБРАЗОВАНИ И УРАВНОВЕСЕНИ ХОРА, защото образованият човек се учи от грешките си, не ги повтаря по пет пъти. ОБРАЗОВАНИЯТ, АКО ИМА НЕЩО В ГЛАВАТА СИ, ЩЕ ВЗЕМЕ ЗА СЪТРУДНИЦИ ОЩЕ ПО-ОБРАЗОВАНИ И УМНИ ОТ НЕГО!

  И най-важното е да си обича и народа и родината. Когато обичаш хората, се учиш! Онзи ни мрази!

 26. Винаги трябва да се гласува за ОБРАЗОВАНИ И УРАВНОВЕСЕНИ ХОРА, защото образованият човек се учи от грешките си, не ги повтаря по пет пъти. ОБРАЗОВАНИЯТ, АКО ИМА НЕЩО В ГЛАВАТА СИ, ЩЕ ВЗЕМЕ ЗА СЪТРУДНИЦИ ОЩЕ ПО-ОБРАЗОВАНИ И УМНИ ОТ НЕГО!

  И най-важното е да си обича и народа и родината. Когато обичаш хората, се учиш! Онзи ни мрази!

 27. Освен ревизия на грабежите на народни пари, трябва да се осветлят и механизмите за репресия над политически неудобни лица, както и грабежа и унищожаването на бизнеси на граждани, чиито еиднствен „грях“ е, че притежават нещо, което мутрафоните искат.

  Наистина би било жалко, ако бъде позволено на тези, които са се знаимавали главно с това – да клепат сънародниците си пред мутрите, за да отнемат плодовете на труда им, да се пребоядисат от ден до пладне, колкото да продължат да действат по същия начин под шапката на други управници.
  Да не забравяме, че конкретните нелепо-неграмотни лица на чело на държавата са проблем, но по-големият проблем е порочният кърджалийски модел, който беше установен в Отечеството.

  Доста хора пострадаха от репресии – нека не си затваряме очите за страданието им.

 28. Какво сте се вторачили в последните 10 години?! Забравихте ли предшестващите ги 20?! Бойкоборисовщината е логично продължение и завършек на предходния 20-годишен тотален грабеж! Какво, амнистираме ли предишните пладнешки разбойници, разсипали държавата ни, настоящето и бъдещето ни?! Точно това целят кукловодите на прехода- да жертват мутренския плужек и той да обере всички негативи, а те да се завърнат на бели коне в политиката и управлението! Всички трябва да си платят за престъпленията срещу народа!!!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   От 2007 сме член на ЕС.
   Нали това беше надеждата за добра промяна.

   13 години пълен мор!
   От лошо към по-лошо.
   Никой не отрича и предишните събития, но Борисов е връх, циничен перверзник!
   Смърт за такива!

   1. Само да вметна – къде беше ЕС през последните 11 години с всичкия му потенциал, мониторинг и тем подобни глупости…нямаше го, а когато се изявяваше чрез функционерите си, само и единствено легитимираше крадливото управление на Тиквата, като го гушкаха, цункаха и му мереха торса – ах, какъв юнак… навремето една Австрия я отлюспиха заради Партията на свободата, а срещу крадливия убиец от Банкя нито дума… пикап съм отвисоко на този пиклив съюз…

  2. Мисля,че този път България няма да сгреши,на всеки грабител през тези тридесет години трябва да се се връчи сметката за плащане

 29. Караянчева, Биков, Горанов, Недялков…

  Добавяйте имена за събиране към затвора като падне главатаря

 30. Как можахме да си причиним тая проста СИКаджийска мутра, и то цели 10 години?! Било, каквото било. Да гледаме какво трябва да бъде оттук нататък. Докато не се допуснат по-интелигентни хора в политиката, нищо добро не ни чака. Интелигентността предполага чувствителност, по-голяма независимост и друг тип решения. Време е за нови политически партии и водачи, които няма да мислят за шкафчета с пачки евро и злато, за нови политически личности, които няма да се дупят на Доган и Пеевски. Време е за партии, водачи и политици, които ще работят за благоденствието на българския народ! Времето на простите и лакомите изтече…

 31. не бъдете наивни ! престъпната ШАЙКА притежава цялата власт и е в състояние да вкара всекиго в затвора /включително и президента/, който дръзне да оспорва правото й да ни граби…

 32. Точно така,, Reneta,, Никаква Мая.,никаква Корнелия.Знаем кой отде идва и какво е сторил.Но, май не всички помним. Аз и близките ми сме за РЕНЕТА ИНДЖОВА. ПРЕМИЕР.

  1. Наредихте пасианса,а вие какво ще правите.Друг да работи за вас и вместо вас.И щракаме с пръсти.И всичко е ОК.Но,там откъдето идва това ОК умните назначават по образовани от да тях им вършат работата и знаят кога „счетоводителят“ ги лъже.Сега дано разбрахте.Още малко ще ви подскажа.Който и да ви управлява(т.е работи за вас)трябва да бъде под ваш котрол. Иначе както до сега,както казва шопа „Мижи да те лажем“.

 33. Къде се изгубиха:

  Марешки

  Вилен Сидеров

  ВМРО

  Бареков….

  Къде се изгубиха или чакат да видят резултата и ше се квлючат при печелившите?

  1. А така!Многоточие.Много по- дълъг е списъка.Бедни ,нещастен народе кой ли пак ще те яхне.

 34. Ако станат нещата, както трябва, а сега е моментът и тия бъдат изметени,служебен премиер трябва да е Ренета Инджова или някой с топки като нейните, в случай, че тя откаже. Само с такъв премиер могат да бъдат гарантирани ревизия на далаверите им и честни избори!

 35. Още нещо,кой докара Лицето бойко методиев борисов,3-ти път на ВЛАСТ,докара го Корнелия Нинова,като заповяда на Президента да назначи жалкия Герджиков за служебен премиер,Президента Румен Радев беше новак,и си нямаше хал-хабер,от мръсните политически игрички на Корнелия Нинова и Исие…..
  Президента Румен Радев израсна политически,и дано съумее да вземе правилното решение!!!

 36. Спомнете си злополучната учителска стачка. Властите игнорираха, игнорираха, оставиха я да се проточи, хората да се изморят – и стачкуващите, и нестачкуващите. И стачката си отмрябез масова подкрепа и без резултат.

 37. Докато домус пеевски дърпа конците на каскет прокуратурата, нямя да има излизабе от тинята. Всички вкупом трябва да бъдат задържани на мига, иначе пак на половина работа

 38. БОЙКО, НИДЕЙ РИВА, ЗАЩОТО ТВОИТЕ ХОРА ТЕ ПРЕДАДОХА.
  НАЙ-НАПРЕД ВЪТРЕШНИЯ ТИ МИНИСТЪР, КОЙТО ОТКАЗВА ДА ИЗПЪЛНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯТА ТИ. ЗА ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС ГОВОРЯ.

 39. Четете правилно и внимателно събитията в „политическата среда“ !!! Не е случайно това което става по линията „Доган-ДБ“ както и „новоеректиралия Цецо Цъ“ ….. Това са лешоядите, които са насъскани от когото трябва за да късат месо от трупа на герб / да им оберат гласовете на изборите /

 40. Където грешат старите,там се учат на лошо младите. лат.сентенция.

 41. ББ казва, че няма да подаде оставка. И понеже умира от страх е питал някой който му е казал да не подава оставката си, кажете кой, не са американците, не са руснаците, кой. Предполагам, че някой го подлъгва за да си плати да му покрият гадостите, сещате ли се кой.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Всички около него му дават,кураж, защото и те са пътници иначе.

   Ако щете и една Ива от ПИК се моли да не подава оставка, щото пак ще трябва да се пребоядисва, а как, и тя не знае.

   Освен гола глава, най ще и прилича.

  2. Вал-ери „винкела“ и търбух-войводата са го нагъзили и му натискат главата/на боко/ в тоалетната чиния,като не му дават да извика: „подавам оставка“! Съгл. коалиционното споразумение да не подава оставка в никакъв случай.В него е и подписа на Сидеров.

 42. Мисля, че в тесните доспехи, съшити от Конституцията, Радев направи достатъчното и необходимо условие, да се разтвори широко портата. Аз лично го усещам като честен човек и такъв на честта. Много, идиотски трудно ще му бъде. Но нали сме за това заедно, за да изритаме мутрите от властта. Убедена съм, че той го иска. Заедно ще успеем.

 43. Съгласна със всяка дума написана от Вас,Госпожо Томова!
  Много точно,Президента ни показва ПРОНИЦАТЕЛНОСТ,дано остане така и да напред!Лично аз не вярвам на Мая пчеличката,изобщо,нито пък на Нинова,съгласна съм ,че трябва да сме единни в отстраняването на психопата,лицето бойко методиев борисов,но до там,толкова пъти съм виждала на едни задавани въпроси,как отговарят въпросните и не само,действията им,въпросната мая манолова,която ще “ издигне „България,лично тя прекара закона за ЧСИ,със което почта издевателстото върху клети хора,а на Нинова,изобщо не и вярвам,направо съм гневна че,тази лъжкиня играе ролята на „спасител“,толкова неща можеха да променят,лично въпросната със кандидатурата на няколко човека,със което отстреля Бойко Рашков,писано е за това,прост популизъм и от двете и рецидивирали лъжкини,не им вярвам……
  Президента Радев е друго-цялото ми семейство,за сега сме след НЕГО,Достоен и Смел,Надчетен и Интилигентен,със изключителни речеви способности!!!
  Това е!!!

 44. трябва да се работи за смяна на модела на управление с президентска република. да се сменят едни крадци с други , във всякакви коалиции , няма смисъл-просто не работи..тук в тая кочина , единствено екип на Кьовеши би свършил работа. всичко зависи от Радев вече , защото Б.Б. е пътник

 45. Тoвa изявлeниe нa бeзмoзъчният пo фeйcбyk от 11.07, мoнoлoзи нa вaгинaтa ли бeшe или глeдaxмe и cлyшaxмe лoгopeятa нa eдин шизoфpeниk!

 46. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Много силни прокурори и съдии трябват.
  Има ли ги?

  1. Останали са тук _ там. Като национално богатство, което трябва да съхраним.

 47. Пpaвитeлcтвoтo пaдa! Зaтoвa тиkвaтa и ГEPБ, тeзи мpъcни гaдoвe, oxлaбиxa мepkитe зa koвидa! Ckopo kopoнaвиpyca щe cъбopи xиляди бългapи, нo Бopиcoв вeчe пpeдвидливo щe cи e пoдaл ocтaвkaтa и щe ocтaви нa Paдeв дa ce cпpaвя c пaндeмичнaтa oбcтaнoвka в cтpaнaтa! Ocвeн пaндeмиятa имaмe и cчyпeнa дъpжaвa, c пpoдънeн бюджeт! Cлyжeбнoтo пpaвитeлcтвo и Paдeв щe тpябвa дa peшaвaт вcичkи тeзи тeжkи въпpocи, нo миcиятa им нe e нeвъзмoжнa! Koгaтo cмe в EC, мoжe дa paзчитaмe нa coлидapнocттa нa дpyгитe дъpжaви дa ни пoмoгнaт! Paзpyxaтa oт 10 гoдишнoтo yпpaвлeниe нa ГEPБ и Тиkвaтa e koлocaлнa! Нe мoжe дa ce cpaвни дaжe и c тypckoтo poбcтвo, koeтo нa фoнa нa 10 гoдишнoтo yнищoжeниe и гeнoцид oт тиkвaтa и ГEPБ изглeждa kaтo злaтни вekoвe в paзвитиeтo нa Бългapия! Вяpвaм, чe Paдeв щe ycпee дa пpeoдoлee и дa ce cпpaви c paзpyxaтa cлeд тиkвaтa и ГEPБ, зaщoтo e нaй-вeлиkият мъж избиpaн няkoгa пpяko oт нapoдa! И бoг дa e c нac!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Без Ковид на ден си отиват поне 300 човека.
   Погледнете НСИ, там има статистика.

   И да,
   може да се злоупотреби, зависими от Пеевски медии могат да направят ад под небето.

 48. Държавата е тотално разградена. Дано Румен Радев или поне съветниците му, прочетат всичко написано от Афера.бг

 49. „Абсолютно ТОТАЛНА РЕВИЗИЯ НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА ДО ПОСЛЕДНОТО ЪГЪЛЧЕ! ВСИЧКИ КАСИЧКИ И КОРУМПЕТА НА ХУНТАТА НА ПОКАЗ И ДАДЕНИ НА ПРОКУРАТУРАТА!
  ВСИЧКИ КРАЖБИ, ИЗМАМИ, АФЕРИ И ДАЛАВЕРИ – ИЗНЕСЕНИ С ПЪЛНА ГЛАСНОСТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ!“ – Това добре, ама откъде да си внесем професионални и почтени прокурори и съдии?!

 50. Да напълно си права Веси ,но аз мисля ,че нашата страна е като едно китно селце и всичко се знае на мегдана и ако се поставят правилните хора всички подли душици които им текат лигите още от сега за власт няма да имат шанс . Изкам предварително на да бъда извинен но аз не вярвам на сто процента в Призидента , разбира се това е лично мое мнение и никой не ангажирам с него , но все пак имам право да го изразя и ще го сторя . Според мен Румен Радев е проводник за власт на БСП а те за мен не са алтернатива те са даже още по зле от Бойко ,защото ако на Бойко понеже е проост и му личяха далаверите ,то БСП то е друго нещо . Те имат сто годишен опит как се ограбва мазно ,мазно народа всички сме ги видяли в предишните оправления когато бяха на власт ,и ми стига толкова . Даже бих стигнал още по далече , за мен те с действия и бездействия когато бяха на власт и в опзиция произведоха това чудовище Бойко. Нека да помислиме добре кого поставяме на власт този път , защото този път сгрешиме ли външните въмпири вече виждам как им святкат очичките настървени да оглозгат България и окото им няма да мигне ,и ние ще станем тяхни слуги в собственната ни държава . Трябва добре да помислиме това ли искаме .

 51. Дай Боже, това което казвате да се случи!
  Обаче, Престъпника Борисов и хунтата му не подават ОСТАВКА до 16 Юли 2020?.
  Тогава – какво правим?
  Той ( те ) нямат намерение да подадат оставка!
  Протестите са мирни от страна на протестиращите, но и с брутално насилие от страна на полицията.
  Снощи бяха мирни – и полицаите за отбелязванр е!
  Боко не подава оставка, ние протестираме.
  Докога?
  Те се надяват протестите да стихнат – като във Франция – протестите на жълтите жилетки!
  Пита се: какво правим ако Престъпника Борисов, въпреки протестите не подаде оставка?
  И не се надявайте на Американците – за тях той е удобен!
  Новите не се знае дали ще им ходят по гайдата!
  Така, че е още рано…. да празнуваме.
  Оставка на Мутрата Борисов и шайката му!

 52. Като първа стъпка – г-жа Ренета Инджова за служебен премиер. Сигурен съм, че тя е способна да разчисти терена от корумпирани и зависими, след което действително да започне политически дебат за бъдещето на България. И да дава Господ народът ни да е поумнял.

  1. Само една забележка – да се остави една седмица преди назначението да изтрезнее поне малко!

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Боже, боже, някой го е страх!
    А и дори да пие, всеки си има някаква собствена житейска трагедия и там не бива да пипаме.
    Един я преживява, друг не успява!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *