Регистрация
Публикувано на 04.11.2015 / 9:10

МУТРАТА БОРИСОВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА ОФИЦИАЛНО В МУТРЕНСКА ФИРМА. ВСЕ ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СТАРТИРА ВСЕНАРОДНО ДВИЖЕНИЕ СРЕЩУ ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ!

ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВЗдравейте, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!
Преди всичко искам да ви кажа, че не мразя никого, най-малко народа си! Нещо повече – обичам Родината си толкова, колкото не можете да си представите! И тъкмо заради това си позволявам да отправям остри реплики към всички мои братя и сестри, българските граждани – защото искам най-после нацията да стане субект на собствената си история, на собственото си настояще и на собственото си бъдеще!
Впоследствие искам да споделя, че едва ли вие мразите ченгетата, които днес протестират, повече от мен! Нещо повече – поне от 10 години говоря, че ченгетата в България са част от организираната престъпност в страната! Дори нещо още повече – от същите тези години твърдя, че след идването на Мутрата Бойко Борисов в политическото на България и особено от превръщането Му в Шеф на държавата, ченгетата окончателно се превърнаха в официалните Мутрички на страната, през които преминава легалната продажба на дрога, на контрабандни цигари и всякакви мафиотски схеми! Нека да повторя – Мутрата Борисов превърна държавата България официално в мутренска фирма, защото Кретенът от Банкя не знае нито какво е държава, нито какво е политика, нито какви са реалните проблеми на хората! Мутрата си е Мутра, тъй като е заинтересована единствено от успеха на собствената си Мутренска фирма, каквато е ГЕРБ!
Накрая обаче, искам да кажа, че най-вероятно не всички ченгета са от порядъка на Мутричките на Мутрата! Нещо повече – искам да ви помоля да не отричате техния протест, а по-скоро обратното – да се опитате да се включите в този процес! Защото, скъпи мои, все отнякъде трябва да се стартира всенародното движение срещу Мутрата Борисов и Мутренската групировка ГЕРБ!
Уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, казвам всичко това, защото повече от 80 процента от народа живее под и на прага на бедността – с доходи от 300 и 400 лева на месец! Защото банките в България дават кредити на моя народ с поне седем пъти по-голяма лихва от банките в другите страни-членки на Европейския съюз! Защото целият политически елит се е обединил в идеята си да оцелява и да просперира, но на гърба на нацията във всичките й съставни части – обикновени българи, обикновени турци, обикновени цигани и т.н.!
Въпросът ми е, уважаеми сънародници, дали ще позволявате всичко това да продължава?

Проф. Людмил Георгиев

Коментари 23 за
“МУТРАТА БОРИСОВ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА ОФИЦИАЛНО В МУТРЕНСКА ФИРМА. ВСЕ ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СТАРТИРА ВСЕНАРОДНО ДВИЖЕНИЕ СРЕЩУ ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ!”

 1. Двадевсет и четири години все ги редим и не можем да ги подредим.Какъв бе този коцузлук ,какво бе това чудо не знам? Голям коцузлук голямо чудо.Когото сме избрали все гледа да се облажи.За себе си ,родата,но за селото и махалата не! И после се оттегля живее си живота ,харче си парите от цесиите на КТБ .И общо взето това е.Ето вчера и днес полицията на протест за своите орязани законни заплати и полагаемия отпуск.И когато всички да се обеденим и да излезем на улицата и да кажем, като едно-СТИГА ЛЪЖИ ,СТИГА ИЗМАМИ,СТИГА КРАЖБИ! Ние продължаваме да спим и да си търсим един друг косурите.Разберете хора, обеденете се като едно, като един народ.Нищо на този свят не се е променило,нищо не е променено,само хората са други на върха,мислейки се за вечни.Вие сте тези които трябва да им кажете ,че не е така.Днес му е времето!

 2. Професоре нали и вие помагахте преди време за това дередже на Родината ни?
  Сега що мрънкате като такава за онаково?
  Кой вместо нас да спаси България ?

  Ако сме негодни,страхливи и крадливи сме си заслужили учстта!
  На практика Третата Българска държава никога не е била независима и свободна за народа си ,но управниците й са си живели живота.

 3. Спасението се казва ПОДЕМОС БЪЛГАРИЯ, но не партия, а движение, което да помете сегашните престъпни партии.

 4. Днес ВСИЧКО е ЛИЦЕМЕРИЕ,безпардонниЛЪЖИ,брутална политическа ИЗМАМА…
  Трябва да се сменя ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛИТИЧЕСКИЯ СТРОЙ!
  Дайте предложения: КАКЪВ,КОГА,КАК?
  Може НЕЩО да се случи!
  О Р Г А Н И З А ЦИ Я ;-)

 5. Драги професоре, не се хаби! Правилно хортуваш, на скъпите дами и господа, другарки и другари разсеено си ровят в носовете и са си седнали на ушите. Жалко за нашата прекрасна Родина, явно не е случила на народ!

 6. iavno ulicionerite sa razbrali po-to4nite pari davanai na ruka za glasuvaneto na ciganite i mom4etata sa gi sravnili sas sobstevennite si zaplati, i kato dobavili 4e mangala nito danaca, nito tok i voda plasta , i kakto ne gi okosarvat za grabeji, iznasilvania i ubiistva.

  eto za tova koito se 4uvstva pone malko Bul;garin treba da se prisaedini kam policaite i da se predizvikat novi parlamentarni a sled tova i kmetski izbori

  podkrepete 4engetata

 7. Кретенът от Банкя? Интересно що за народ е този които избира няколко пьти подред този КРЕТЕН? Та да ма извинява много професора.

  1. Ние не го избираме!Той сам си се натрапва с измама и помощта на мутри.За това професорът е прав.

 8. Гсн професор Мнооооого сте далеч от истината!
  Как да обичам народ, който подкрепя мутрите!
  Как да обичам пенсионери, които ми казват, че пенсията им стига, само да имало магистрали!
  Как да обичам майки, които нямат пари но въздишат по Мутрата!
  Как да обичам интелектуалци, които ми казват „по-добре Мутрата, отколкото Орешарски“
  Как обичам бабите, които казват, че предпочитали „сигурността“
  Как да обичам „предприемачите“ които казват, че Мутрата, макар да ги граби, ги и „закриля“

  Това не е народ а МЪРША, вмирисана и гадна, отвратителна мърша,
  Гадовете трябва да мрат, а и по край тях и ние……но това е съдбата на БГ кочината!!

  1. А-а-а..Не всеки говори така! Тези ще трябва да са от представителна извадка на надупените социолози.

  2. Професорът е много прав!И разсъжденията на НООD също!Трябва обаче не само да се мисли,но не да се чака,а да се решава,да не се отлага ,а да се действа!Стига празни илюзии!

 9. И какво ще стане като свалим тези?

  Добре хората стават и свалят сегашните с пълно право. А после се надяваме да стане чудо и да дойде месията ли?! Това колко пъти го пробвахме за 25 години?

  Е затова във Варна и България мнозинството не гласува… и децата разбраха, че всички политици работят заедно. Само да ги сменят с „нови“ няма да оправи нещата.

  Народа няма да излезе да махне сегашните, а да направи реална промяна. Защото другото е само смяна на труженичките в бардака.

  Когато запитате вапроса къде е проблема в системата и как да го решим… е това е първата крачка към оправянето.

  За начало се запитайте: Има ли собственик, които избира Управител на магазина си за 4 години, с нула възмойност да го контролира… дори управителя да окраде и запали магазина му. Дори да не може да го уволни най-малкото.

  Е къде е проблема, че собственика не е „уцелил свестен управител“ или че назначава на безумен договор без капка контрол?

  Дерзайте… много други в страната и чужбина вече работят.

  1. Ами дайте решение,предложение,идея как да го направим,не ни пишете доклад с пожелателни препоръки от соцреализма!

   1. Предложенията и идеите отдавна са написани. Вече е времето за дела.

    Скоро ще има свободно достъпна информация… засега които трябва знаят (и работят).

 10. Дали нещо недоразбрах, или грешно мисля? Та, г-на професора ни призовава да подкрепим протеста на мутричките, които до вчера охраняваха на три реда „елита“ в Парламента, от изблика на всенародната любов и чинно ги побийваха протестиращите по гърбовете и главите, за да им „дойде акъла“, че на това се казва – „ДЕМОКРАЦИЯ“!
  И… ако днес, малкита мутрички протестират, да не-би да го правят в интерес на пребитите, а не отново – за СВОЕТО „добруване“ и интерес?!
  Ако облечените – с дрехи, платени от Народа, имаха мъъничко – от онова, сивото, в главите си, отдавна да бяха осъзнали, че робувайки за някаква мизерна заплата, заробват децата и внуците си, за да си вее байряка Голямата Мутка и кохортата му от хрантутници, чиито интереси защитават с телата си, от ОБИКНОВЕННИТЕ хора!

  1. Прав си е професорът! Все отнякъде трябва да се започне.И първото,което трява да направим да мислим ,а не да се носим на вълните на омразата.Тези или други полицаи наистина охраняваха Парламента и глупаците там от народната любов.Но дали им е харесвало да го направят,дали им е било приятно да ги удрят,плюят, обиждат? Едва ли! Просто са изпълнявали служебните си задължения. А днес се опитват да бъдат хора като нас. Нима не трябва да въстанем и ние,когато ни отнемат привилегиите и правата,независимо дали справедливо или не?Но,не! Ние не излизаме на площада заради това,а заради парите,които вземам от мутрите. И те затова днес посягат и на националната ни сигурност.Да ми обясните тогава защо се гневите на полицаите,които излязоха доста масово на улицата и потърсиха отговорност именно на мутрите,които са ни дотегнали на всички,но не се изправяме срещу тях ,а даваме акъл на другите как да го направят? не мисля,че поцаите са на ниво в българия,мисля,че са подкупни и много от тях неграмотни,невъзпитани и некадърни,но са хора,които си търсят правата и са готови на всичко за това.За това заслужават уважението ни и подкрепата ни ,щом не ни стиска да постъпим като тях!

   1. благодаря,много сте прав за всичко!
    пиша го ,като полицай,който е минал през всичко!без да е обвързан със статуквото!

 11. Абсолютно точно!
  Всеки справедлив протест, трябва да бъде подкрепен от всеки.
  Но там е и проблемът – няма как един български магистрат, например, да подкрепи протест – ще си изгуби заплатата, а тя не е 300 лв. на човек от семейството му?!? По същите причини няма да видите и хирург с добра кариера. IT специалистите по правило виждат само десплеи и бинари.
  Това е теорията. В практиката обаче има още един проблем – този протест не е спонтанен, а предизвикан; той ще бъде канализиран, модифициран и потушен. Полицаите създадохо Борисов и само те могат да го свалят. Затова той се застрахова, като ги предизвиква неподготвени с цел да ги смаже предварително. Защото ако не го направи сега, зимата вероятно ще има протести и полицаите могат да ги подкрепят, а той пада. Затова се прави контролирано изпускане на парата.
  В допълнение – голямата драма е, че в България няма синдикати, т.е. няма как да възникне всеобщ справедлив протест или поне да не е всеобщ, а браншови; няма такова нещо. Представете си протест на транспортните работници? Има логика, има кауза, има сила – това е печеливша основа за всеобщ протест. Да сте чували за синдикат на транспортните работници или изобщо да сте чували за синдикат?
  Ние сме по-разделени от времето на Цар Шишман, респективно последствията ще бъдат по-лоши.

  1. Само не разбрах, кое му е „справедливото“ на протеста на полицаите? За това, че работят в организирана престъпна група и са част от статуквото – да ползват и привилегии на всичкото отгоре!
   Айде да се уважаваме – все пак се имаме за мислещи хора!

  2. Не смятам,че полицаите създадоха Борисов.Създаде го Тодор Живков, шлифова го Симеон Сакс Кобург-Готта,а начело на държавата го поставиха подобните на Сретен Йосич .Той е продукт на Банкянския селски университет по оцеляване и вписване по най-изгоден за човека начин в обществото.Не може да му се отрече ,че добре е внимавал и усвоил тарикатлъците на Тодор Живков,както и умението на Симеон Сакс Кобург-Готта да говори без да казва нищо и да обещава,без да има намерение да изпълнява. Може и да има полицаи,които го възприемат като месия,но повечето от тях не го възприемат изобщо.А в комбинация с шматката,която им прати за началник,направо го мразят.

  3. не съм съгласен с вас!
   не ние направихме борисов,а медиите,платени от сащ!и поне аз не съм го подкрепял никога,а и вс мои познати,все полицаи са го ……………..
   а дали е предизвикан-не знам!аз знаех още през май тази година,че готвят подобно нещо и знаех,че ще е след изборите!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>