Регистрация
Публикувано на 24.10.2017 / 14:45

МРАКОБЕСЕН ТЕРОР ПРИЛОЖЕН КЪМ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ТОМОВА БЛОКИРАНА ПАК ЗА 30 ДНИ МОМЕНТАЛНО СЛЕД СТАТИЯ ЗА ДАНС!

веселина томова афераВ държавата НА МАФИЯТА, моментално след публикуването на статията в сайта АФЕРА:

ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!

която бе качена и на личния профил на собственичката и главен редактор на сайта АФЕРА Веселина Томова, личният профил на Веселина Томова във Фейсбук – Veselina Tomova ЗА ПОРЕДЕН /ТРЕТИ!!!/ ПЪТ БЕ БЛОКИРАН!!!

Блокирането бе стартирано в ход, два часа след пускането на профила след блокиране за седем дни, като преди това профила на Веселина Томова бе блокиран за три дни.

В момента, в който профила на журналистката Веселина Томова се освободи, той моментално ОТНОВО Е БЛОКИРАН.

МРАКОБЕСНАТА ЦЕНЗУРА ВЪРВИ С „НЕВИННО“ СЪОБЩЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ФЕЙСБУК:

You’re Temporarily Blocked From Posting

Това временно блокиране ще продължи 30 дни и няма да можете да публикувате във Facebook, докато то не приключи.

Неколкократно публикувахте неща, които са забранени във Facebook: Прочетете Стандартите на общността на Facebook, за да научите какви видове публикации не са позволени.“

Забранените“ „неща“ във Фейсбук са очевидно публикации на сайта АФЕРА, които касаят специалните служби на територията, наречена България, управлявана от мафия.

Днес сутринта и другия профил на Веселина Томова, направен след масираната атака за блокиране на титулярния и профил, бе докладван и очевидно и той ще бъде блокиран, след тази публикация.

Господин Главен прокурор, ТОВА КАКВО СЕ НАРИЧА? ТЕРОР? ЦЕНЗУРА? ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ „ПОЛИТИКИТЕ“ НА ОНЕЗИ, НА КОИТО ХОДИТЕ ДИВАН ЧАПРАЗ НА „ОПЕРАТИВКИ“?! ЩО ЗА БЕЗДУШЕН БЕЗОБРАЗНИК СТЕ, КОЙТО СЕ СЕЗИРА МОМЕНТАЛНО ОТ САЙТА „АФЕРА“, КОГАТО ИДЕ РЕЧ ЗА … КУЧЕ, А МЪЛЧИТЕ, КАТО ПРЕПИКАН, КОГАТО ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ИЗНАСЯ ПОТРЕСАВАЩИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?! И КОГАТО ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е УПРАЖНЕН БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАТИСК И ПРЕСА, ГРАНИЧЕЩИ С ИСТЕРИЯТА НА ЛУДИ ДИКТАТОРИ?!

Мазните ви фразички отсега са ясни – че става дума за „политики“ на Фейсбук и тинтири – минтири. А безобразния терор на цензурата върху Веселина Томова, упражняван от СХЕМА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ДЪРЖАВАТА МАФИЯ, КОЯТО ВИЛНЕЕ И ИЗ ФЕЙСБУК, Е ОЧЕВАДЕН!

Днес след публикацията в  сайта АФЕРА: „ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!“, се получи и следния коментар, изпратен очевидно от имащ достъп до „ювелирната“ работа на спецслужбите:

В системата на Държавна агенция „Национална сигурност“ няма заповед за разследване на дейността Ви.

Конкретната координирана атака към „фейсбук профил“ на лицето Веселина Томова е извършена в периода 05.08.2017 – 05.11.2017 от установени лица през различни IP адреси и социални профили но еднакви MAC адреси на преносими и стационарни устройства.

Вие сте личност, която безкрайно уважавам!

Продължавайте да вървите по пътя на независимата журналистика!

С уважение:

Катя“

Нямаме никакво съмнение, че този терор не е осъществяван със „заповед“. Тия мракобесия със „заповед“ не се правят. За да не остават следи.

Цацаров, ако следващият път стрелят по мен – заклевам всички честни хора в тази държава, да не допускат лицемерната ти физиономия да плещи как „разследва“ кой стои зад покушение над свободата на словото!

Веселина Томова

веселина томоваХронологията:

Публикувано на 28.07.2017 / 21:01

ИЗТРИХА ПОЩАТА НА „АФЕРА“, С ОПИТ ДА СРИНАТ САЙТА, ЗАРАДИ ДАНС МРЪСОТИЯТА С ГЕОРГИ ГАТЕВ! ЦАЦАРОВ, СПРЕТЕ СЕ, ЗНАМ ВСИЧКИТЕ МЕРЗОСТИ НА ДАНС, КОИТО ПРИКРИВАШ! ПО „ЕКОНТ“ ЛИ ДАНС ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ ПОСРАН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?!

http://afera.bg/изтриха-пощата-на-афера-с-опит-да-ср.html

Публикувано на 05.09.2017 / 10:30

БЛОКИРАН! УТРЕ, АКО ВИ ПОВЕДЕ, ЩЕ ГО ПРЕДАДЕТЕ, НАЛИ? ЗАЩОТО СТЕ БЪЛГАРИ!

http://afera.bg/блокиран-утре-ако-ви-поведе-ще-го-пред.html

Публикувано на 12.10.2017 / 9:58

„БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!

Публикувано на 16.10.2017 / 13:16

МАФИЯТА НА ЦВЕТАНОВ & БОРИСОВ & ПЕЕВСКИ & ЦАЦАРОВ ОТНОВО БЛОКИРА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ВЪВ ФЕЙСКБУК! ТОЯ ПЪТ ЗА 7 ДНИ!

http://afera.bg/мафията-на-цветанов-борисов-пеевски.html

Публикувано на 18.10.2017 / 13:11

ЦАЦАРОВ, ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКАШ В НОСА?! СЛЕД ТОТАЛЕН БЛОКАЖ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ХАКНАХА ПАК И ПОЩАТА НА САЙТА „АФЕРА“!

http://afera.bg/цацаров-още-ли-си-бъркаш-в-носа-след-то.html

Публикувано на 19.10.2017 / 20:03

СЛЕД КАТО СЛУЖБИТЕ ИЗТРИХА И СРИНАХА ПОЩАТА НА САЙТА „АФЕРА“, ПИШЕТЕ НА НОВ МЕЙЛ И НЕ ЖАЛЕТЕ МАФИЯТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ!

http://afera.bg/след-като-службите-изтриха-и-сринаха-п.html

Коментари 19 за
“МРАКОБЕСЕН ТЕРОР ПРИЛОЖЕН КЪМ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ТОМОВА БЛОКИРАНА ПАК ЗА 30 ДНИ МОМЕНТАЛНО СЛЕД СТАТИЯ ЗА ДАНС!”

 1. Г-жа Томова, чета ви с удоволствие.
  Не спирайте!
  Мръсната мафия трябва да бъде избита.

 2. Весе,
  много пречиш на двама – ГЕЙТАЦИ.
  БАЙ ГЪЗ – СИМИТЛИЙСКИ и ЦВЪКИ – ЛАЙНОТО.

 3. Vesse,mnogo,,na dalboko,,,v g,za,,I’m,,barkat tvoite,,razkritija,,zapoliticheska shurobadganashtina inaznachenija s,,naglasen konkurs,,!Vsichki tezi,,dasuvashti,,sa edna bledarodninska sjanka/shayka/na ,,upravljavashtata klika,,na GEP…,,ZETJOVE,,,,,SASTUDENTI,,,,SNAHICHKI,,I,,GENICHKI,,sluchayni njama!Ednite ,,pazjat garba,,na drugite,,koito gi naznachavat,,…no,,tuk,,stave vapros ne za,,…polovin Sofia,sme si rodnini,a drugata/badganaci,,..a zaneshto,,savsem drugo,,za koeto v ,,pravovitedargavi,,podavat ostavka,,ministry,premieri I pravitelstva…a tezi ,,si igrajat vav filmi…loshoto e che ,,do kraja,,nerazbirat chesa samo ,,mashi,,..

 4. Има фейсбук – има проблем, няма фейсбук – няма проблем. Аз моя го затворих (не мога да го изтрия), то не го хакваха, то не го клонираха, то не пускаха искане на приятелство на мои началници на гаджетата им и т.н. и т.н. Не се коси, фейса ти е кауза пердута.

 5. Томова, Веси…Много sorry за тия мизерлици, които ти правят!Преди време ти казах-поръчана си от най-високо Байхуевско място…
  Играй им курвачка на тия лайнояди-действай по същия начин както те спрямо тебе.Просто си направи още 10-15 профили във Фейсбук и още толкова в Туитър.Половината от тях с логото на сайта Афера, а другата половина анонимни.И започвай да публикуваш твоите разобличаващи ги статии.Бъди сигурна много ще се озорят…
  За по-сигурно(за да не ти разбиват електронната поща и въобще сайта) мини на руски сървъри и домейни.Там Бай Хуй няма власт и ресурс да си тика лайняната човка!Още малко й остава на тая мърша!Скоро ще гризне много яко дръвцето!Скроили са му вече шапката, без значение кой точно…
  Успех, мила Весе!

 6. Във размяната на каквато и да е информация по интернет , така наречените протоколи които носят пълната информация за разменените файлове съдържат само ип адреса. Мак адреса, или така наречения личен номер на устройството в смисъл хардуера посмъртно не могат да се открият освен ако не се знае точното местонахождение чрез жпес. Точното географско местоположение на устройството може да се открие само чрез специална програма наречена фингерпринт, но не съм сигурен дали нашите служби са я закупили и дали изобщо е на разположение в българия.

 7. До къде я докарахме… Но има лек нюанс – щом го правят значи че се страхуват! Такъв страх ги тресе, че не подбират средства. Все се надявам че денят в който ще плащат е скоро.
  Дано!

  1. metev,lajnar kolko puti razceluva dnes nadranijat Guz na rabotodatelia ti borisOff? Dokladva li mu koi,kak i kolko puti vi e izpratil na majkite vi u putkite?! Ti li govnio shte davash akuli sled kato si edin ot dunoto?! Kolko profila imash vuv face bokluka? Lainarite ot dans kolko puti biaha predupredeni zaradi trb? Beg da celuvash nasranijat guz na prostaka borisoff i puskaj virusi na volia! Shte ti se ebe maikata! Zael sum se! Parcal

 8. Свободата на словото в България е гарантирано от Конституцията. Социалните мрежи са арена на всякакви писания – без никакво изключение. Наистина е крайно непонятно от какъв зор който и да е, по какъвто и да е начин , да блокира профили, пощи, сайтове. В кой век живеем, за каква демокрация говорим, за какви човешки права и за каква свобода на личността….

 9. Госпожо Томова , малко ми е смешно когато се обръщате с разни призиви към Цацаров , защото от него нищо не зависи!Това е една пионка , кукла на конци на мафията и ако не ги слушка , ще получи инфаркт като Мишо Бирата и много други!
  Но , то към кого ли да се обърне човек като всички властимащи са същите кукли!
  Лошото е , че един ден парсата ще я оберат куклите , а никой и никога няма да закачи кукловодите!Те ще си живуркат с награбените от нас пари , а ние даже не им знаем имената , защото разбира се това не са Борисов, Цветанов,Цацаров и други!
  На тях също им дърпат конците!
  Всичките да пукнат дано , но с много мъки , както се мъчи нашия народ сега!

 10. Междугалактическата марсианска лига се опитва да Ви запуши устата. Родата на софрата да лапат суджуците, само да не се задавят!

 11. Имало е материали и коментари с които не съм бил съгласен, но това което правят с ъс сайта и с гражданските права на г-жа Томова е гадно и отвратително. Това са възможностите на тъпите милиционерски глави на Цветанов ,Борисов и цялата милиционерска пасмина около тях. За съжаление това е държавата в която управляват неграмотници и хора на които им липсва умствен капацитет . Толкова съм ядосан ,че не мога да намеря думи за да изразя мнението си за тези отвратителни некадърници които се наричат ГЕРБ

  1. Наистина няма такава държава! Българският Наказателен кодекс пази живота и здравето на бандитите – факт. Така например, ако сгащите крадец в къщи и той извади нож, а вие имате пистолет, ще трябва да оставите пистолета, да помолите бандита да изчака и да отидете до кухнята за нож. В противен случай, ако му направите, нещо носите наказателна отговорност за превишаване пределите на неизбежната отбрана. Освен това нямате право да се защитавате, ако той не ви е нападнал.

   Т. е., ако бандитът е кротък и просто учтиво ви помоли: „Шефе, аре дай път, че не искам проблеми“, на вас не ви остава нищо друго освен безпрепятствено да го оставите да излезе. В противен случай пак носите наказателна отговорност за превишаване пределите на неизбежната отбрана. Бе, направо го почерпете едно кафе, щото ако крадецът подаде жалба в полицията срещу вас, че по време на „работа“ сте го набили, не той, а вие ще влезете в затвора.

   Същото ако извикате полиция и се опитате да го задържите до пристигането на органите – внимавайте да не си изкълчи някой пръст или да не си охлузи някой крак, защото ще ви даде под съд и ще му платите обезщетение за нанесени болки и страдания.

   Който не вярва, нека прочете чл. 12 и 12 а от Наказателния кодекс и направо ще се потресете – дори самите крадци не биха могли да си измислят по-добър текст, който да ги пази по време на „работа“. И не се подвеждайте от ал.3 на чл. 12, че уж при проникване в жилището ви с взлом или насилие имате някакви права да се защитите. Защото дори бандитът да разбие входната ви врата, ако той влезе и каже „Шефе, тук съм да крада, а не да те убивам“, законът пак го пази. Ще трябва да го оставите спокойно да си изнесе каквото му трябва, дори можете да му помогнете при пренасянето на по-тежките неща /телевизор, печка/, или през това време можете да почнете да си поправяте разбитата врата, но не и с пръст да го пипнете, иначе носите наказателна отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>