Публикувано на 10.07.2020 / 13:18

МРАЗЕТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС МРАЗЯТ. ПРЕЗИРАЙТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС ПРЕЗИРАТ. ВСЯКО НЕЩО ИМА КРАЙ. ВРЕМЕ Е!

МРАЗЕТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС МРАЗЯТ. ПРЕЗИРАЙТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС ПРЕЗИРАТ. ВСЯКО НЕЩО ИМА КРАЙ. ВРЕМЕ Е!

30 години.

Това е времето в което ни управляват най-обикновени селски бандити. То не бяха нинджи, борци, боксьори, каратисти, джудисти, тайкондисти и всякакви други подобни псевдо-спортисти и полит- парашутисти.

Лепиха ни лепенки – по челата, на колата, върху вратата. Тормозеха ни, биеха ни, изнасилваха, убиваха. Смениха анцузите с ризи, бухалките със специално написани закони. Душата им обаче, все по-черна ставаше.

Наеха си екипи. Административни, законодателни, наказателни. Мръсното обаче, все повече в очите им прозираше.

Накупиха антуражи. Финансови, социологически, журналистически, охранителни. За да ги пазят. От нас. А сърцето им все по-студено ставаше.

Затова, пичове, едно ще ви кажа. Мразете ги, така както те вас мразят. Презирайте ги, така както те вас презират. Не прощавайте, така както те на вас няма да простят.

Всяко нещо има своя край. Време е, защото децата ми пораснаха. Вашите също. Имате право на избор. Заради тях.

Васил Петев

Коментари 38 за
“МРАЗЕТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС МРАЗЯТ. ПРЕЗИРАЙТЕ ГИ, КАКТО ТЕ ВАС ПРЕЗИРАТ. ВСЯКО НЕЩО ИМА КРАЙ. ВРЕМЕ Е!”

 1. На думи: 30 години Преход и промяна.
  А всъщност: 30 години Погром и подмяна.

 2. Хора , срещу нас не са ГЕРБ , МВР , Прокуратура и т. н. , а самото американско посолство!
  Не се надявайте те да се предадат така лесно!
  Ще пуснат срещу нас полиция и даже ако се наложи и военни , така че няма да е лесно!
  По принцип протестите трябваше да са срещу американците , които държат Борисов!
  Но и на тях ще им дойде времето!

 3. ДНЕС СЕ РЕШАВА ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ СТРОШЕН ГЪРБА НА ГЕРБЕРАСТКАТА МАФИЯ! ДНЕС СЕ РЕШАВА ЩЕ Я ИМА ЛИ БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦАТА НИ ИЛИ НЕ!
  ДНЕС СЕ РЕШАВА ВСИЧКО!

 4. Мотивирано обръщение на Президента до народа с изтъкване на фактите на грубо безнаказано беззаконие и посочване на необходимост от всенародно движение за създаване на ЕДИННА НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ чрез която да се реализира Чл. 1 на Конституцията, искания за промени в нея, които да овластят тази организация да ПОДБИРА и ИЗБИРА представителите в изболните органи на властта, да им ДАВА ПОРЪЧЕНИЯ за изпълнение, даИЗВЪРШВА КОНТРОЛ ВЪРХУ ВСИЧКИ ПУБЛИЧНИ ВЛАСТИ, вкл. СМИ, задължително върху всички равнища на СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.
  Проект на закон за такава организация е внесен в НС още през 2013 г., копие е в специално изпратен на Президента НАРЪЧНИК за ДЪРЖАВНИЦИ. Чел ли го е Президентът, стигнал ли е до него са въпроси, на които ТОЙ трябвяа да отговори. Пасивността му тази проблематика дава възможност на клакьорити на МАФИЯТА да го подлагат на информационен терор. Не мобилизира ли народа срещу МАФИЯТА с БЪЛГАРИЯ е СВЪРШЕНО!

 5. Скъпи Българи, сънародници, децата, внуците ни утре – те нямат работа в чужбина, онази жестока чужбина, която би ги обезбългарила….или може би не ?!?! Че българите в чужбина са съхранили с по-голям плам Българското в себе си, защото „тя е…..далеч….вика ги, мами ги с красотите и“ уникалността си…..

 6. Очаквам и българите по света, а те са над ДВА МИЛИОНА, да започнат протести пред мисиите на България – посолства и консулства срещу мутрата ББ и ръководената от него мафия, част от която е Каскета и прокуратурата, както и Доган и Пеевски. Така ще покажат навсякъде, че сме горд народ, който не може повече да търпи хунтата на власт.

  1. Браво, Цесекар! Освен 2-та милиона българи по света, очаквам да се включиме и останалите истински българи тук в България, с изключение на тези купените сега и едни купени (отбора на народа) от „благодетеля“ им Пеевски. 500 000 лева, по 50 лева на човек, означава, че едни 10 хиляди футболни фенове няма да се включат в протестите, а по-скоро в очакваните контрапротести.

 7. Без скандиране „МАСКИ ДОЛУ!“ няма да стане. Гледам и вчера в Сърбия протестиращите – всичките с маски. За какво протести говорим – маските са, за да мълчим.
  МАСКИ ДОЛУ!

  1. Ако маските са задължителни, а протестират без тях, нали сами биха дали повод да бъдат арестувани и вече не биха имали възможност да протестират?!

 8. „Минавайки покрай държавни, съдебни или общински сгради все едно къде задръжте натиснат клаксона на автомобила, докато чакате на светофара или просто минавате покрай тях.
  Ако сте пеша, на велосипед, тротинетка покажете им високо вдигнат пръст!
  Нека поздравим власта подобаващо!
  И нека това е само началото…“

 9. Историята пак се повтаря!
  И не гледам с десетилетия назад, а само в 2014 г, когато платените младежки украински фашистки организации спретнаха на 2-ри май показно пред целия свят масова саморазправа и убийство на повече от 40 души!
  Европа тогава гузно замълча!
  Тя и сега мълчи! Напук на очевадните доказателства за мафиотското управление в една европейска държава!
  Онези тогава дойдоха с влак, нашите с автобуси! Бройката е важна! По бройката ще се разбере докъде е готова мафията да стигне, за да запази властта!

  1. Европа какво я интересуваме ние? Нищо … Нали си върви тяхната работа по ограбването на държавата и населението по различни начини: къде чрез вноски, къде чрез търговски вериги, къде чрез задържане заплащането на хората тук, къде чрез износа на мозъци, къде чрез изнасяне на златото, къде чрез консециите за водата, къде чрез приемане на боклуците и т.н. и т.н. Ако някой от вас си мисли, че Европа / ЕС го интересуваме – хич не си го помисляйте!

  2. каква „европа“, бе пич! Властта в Европейския съюз, САЩ и Русия ОТДАВНА Е ОКУПИРАНА от същата задкулисна мафия, която е назнаничла Боко-българубиеца! Мисли по-мащабно.
   Именно от ЕС и САЩ идват позлатените здравни пътеки за к0Vид и командите да се затягат м3рките докато ВСИЧКИ СИ ДАДЕМ ТЕСТОВЕТЕ.

 10. Боят настана

  Боят настава, тупат сърца ни,
  ето ги близо наште душмани.
  Кураж, дружина вярна, сговорна.
  Ний не сме веке рая покорна!

  Нека с тоз удар врага да смажем,
  нека му гордо, братя, докажем,
  че сме строшили мръсни окови,
  че сме свободни, а не робове.

  Гледайте в този пряпорец красен,
  лева как тича волен, ужасен!
  Левове всички днес се явете
  люти и страшни за враговете!

  Кого ли плашат турци злокобни?
  Нихната ярост, удари злобни
  ще се разбият нищожни, слаби,
  в нашата правда, в нашите саби!

  Ний за живота нямаме жалост,
  но да не умрем, братя, на халос –
  нека се мъчим колкото можем
  повеч душмани мъртви да сложим!

  Ако пък паднем в битката славно,
  то в България ще незабавно
  нови юнаци пак да въстанат
  и вместо нази бой ще зафанат!

  Нека мрем, както нявга сме мрели,
  да живейм волни как сме живели!
  Кураж, другари! Бог ще ни брани!
  Смърт на вековни, черни тирани!

 11. Тиквата беше мноого СПОКОЕН сутринта по извънредното тв предаване няма гриби човека личи се че спи на МЕКА ПУХЕНА ВЪЗГЛАВНИЧКА и вместо овце брои ЕВРО пачки и ЗЛАТНИ кюлчета .Мечтата на Българоубиеца се СБЪДНА утре 11 ЮЛИ началниците от ЕС ЩЕ кажат заветното ДА-УИ,ЙЕС,ЯЯЯ вунда ба Баце приехме България и Хърватска в ЕРМ това значи че целия БГ ФИНАНСОВ ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ който е 43 МИЛИАРДА ЛЕВА/около 22 МИЛИАРДА ЕВРА/ЩЕ премине в ръцете на евробюргерите от ЕЦБ и 7 милиона бг граждани ще останат гладни,безработни,с ПРАЗНИ банкови сметки ,хладилници и още по празни нощни шкафчета .Разбира се тази финансова врътка/операция на Българоубиеца ЩЕ бъде богато възнагредена под формата на комисиона от порядъка на 2 МИЛИРДА лева които 1книжника ще подхвърли някоя евро троха на верните си кучета вицето Дончев и Влади Горанов

 12. Господин Петев, страхотно силни думи, отразяващи страхотно тежка ситуация – резултат на 30 г. страхотен „преход“…
  За децата сте най-прав – за тях най-много се страхуваме и от тях най-много ще се срамуваме, ако и сега не направим нищо!

 13. То за това тиквеника строи все стадиони по селата и спортни зали – да набира кадри за гербаджийската фашистка младеж ,която днеска ще вземе по 50лв за контрапротеста на пикливия нидялко.Дано някой нареже гумите на автобусите им.
  А тоя цецо цветанов никакъв не се чува,тиквеника май стой зад „новата“ дясна дъщерна партийка

 14. Васил Петев е прав – това е последният ни шанс да ги натикаме в миши гъз, изпуснем ли и този шанс, с нас е свършено. Съвсем скоро ще ни „тестират“ принудително, независимо дали по Конституция нямат право да го правят.
  Позволихме им твърде много: биометрия, подслушване, затваряне на профили, цнезура, камери навсякъде, пръстови отпечатъци!
  Още ли не ви е ясно накъде отива цялата работа?

 15. Хора не се поддавайте на подкупи тези пари които ще ви ги раздадат за контрапротест после ще си ги вземат десеторно и ще продължават да ви измъчват долу Борисов долу кабинета ГЕРБ долу мафията всички в затвора

 16. Без платени организатори от американски фондации, у нас протеста ще затихне до два три дни! Ако, не е вече приключил! Народа ни не се надига, ако някой не го юрка! Лято е, още лесно се изхранват безработните! Критичната маса недоволни от властта не е постигната! Това ще стане през зимата – февруари месец, защото декември има Коледа и Нова година, януаари – имени дни и др. подобни!

 17. „30 години.
  Това е времето в което ни управляват най-обикновени селски бандити.“

  А преди това?

  1. За преди това има снимки, преброявания, статистика, няма данни за безработни и просяци през 89-та, няма и да намериш, както и колко са спали на земята върху черги и колко на легла, колко са с цървули и колко с обувки и т. н. за да съпоставяш с 44-та или дори 39-та, но има данни за фабричките тогава и няколкото ни завода. Така че, разгледай, почети, но вече е досадно, а и нали знаеш кой пита и все иска дс му се обяснясе едно и също, на кокого се налага да му се обяснява постоянно все едно!

   1. .. все едно и също! Няма да намериш за детски градини, майчински и т. н. социални, които наследи от 89-та,но ти си търси, тъкмо ще видиш и колко ли болници и язовири са били преди 44-та и т. н., но всъщност, нали би могъл поне да се ориентираш от разказите на Йовков, Елин Пелин, Алеко, от Смирненски, Вапцаров и Гео…

 18. EUROмутрата е обещал по една банкнота от пачките в чекмеджето на всеки участник в контрапротеста.

 19. Сега ще разберем народ ли сме или овце с маски. Това е уникален шанс за нас изтървем ли го те няма да ни простят ще ни натикат в миша дупка с по пет маски на устите.

 20. Сопата от хилядолетия е символ на бунт. Символ казах Но да се разберем
  Не да се чупи и троши Хай
  де със Сопите в ръка пред
  Нар.съб-ние
  Хайде излизайте!Разходката по
  паважа свърши Аз Ст.Стоянов
  ще изляза само със сопата в ръка
  Хайде ,хаймани такива,ако имате
  топки и ако ви стиска излизайте
  Стига сте ми редели големи ферма
  ни Това да неви е лит др-воТър
  пението свърши Шайката,хунтата
  само със Сопите ще се измете
  Бъдете здрави,и помнете само
  Сопата,останалото е от Лукавия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *