Публикувано на 25.11.2008 / 9:23

Мохамед Реджеб: Имаше покушения над Доган, животът му е в опасност

 

 

Имало е опити за покушение срещу Ахмед Доган, каза ексначалникът на кабинета на лидера на ДПС Мохамед Реджеб по bTV , който лансира тезата, че при самоубийството на Емин Доган е бил на косъм от смъртта. Реджеб каза още, че е бил разпитван от СДВР заради изнесената от него информация. Имало е опити Доган да бъде убит и сега има опасност за неговия живот, категоричен бе Мохамед Реджеб, но отказа да даде повече информация, като призова самият лидер на ДПС да говори и службите за сигурност да си свършат работа.
Мохамед Реджеб е бил разпитван в СДВР и е бил търсен от главния прокурор заради твърденията му, че Доган е бил на косъм от смъртта при самоубийството на Емин.

“Емин беше много нормален човек. От една човешка трагедия се получи земетресение за ДПС, като започна анти-ДПС и антитурска кампания.  Новината за смъртта на Емин ме промени много и в главата ми минаха един милион сценарии. Първото, което си помислих, беше къде е бил председателят на партията”, каза още Реджеб.

Той бе катогоричен, че Емин е бил разработван от тайните служби, но не пожела да коментира дали след това е бил вербуван за агент. “Това ще го каже ДАНС, нека посочи дали е имало материали за Емин, досие, разработки”, каза бившият началник на кабинета на Доган.
Реджеб изнесе факта, че в стаята, в която се издават пропуски в СДВР, е имало плакат на Бойко Борисов с надпис ГЕРБ и се възмути, тъй като уж службите за сигурност били деполитизирани.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Мохамед Реджеб: Имаше покушения над Доган, животът му е в опасност”

 1. Ода за възхвала на великия полицай Гешев-Димитров
  браво!
  намерихте си ник, под който да пишете това
  под което ви е страх да се подпишете.
  ПОДАРЯВАМ ВИ ГО!
  МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ОЩЕ И
  xxx и yyy

 2. Месец от мистериозната смърт на началника на кабинета на лидера на ДПС в Боянските му сараи и гръмна поредната сензация: че едва ли не Ахмед Доган по чудо е останал жив в същия ден!

  http://lubamanolova.info/191108-inv.html

 3. Този Реджеб, е като навита пружина и се чудя, защо го канята по разни сутрешни блокове!
  Къса ли му е паметта, че в народното събрание се показаха ордерите, с които цялото ръководство до 1992-3г, са получавали хонорари от „тайните ни служби“?
  Защо не споменава нищо за тайните служби на съседна нам държава и дали тя няма отношение към това „самоубийство“??

 4. Да! За едно се сещам! Но това беше преди 12 години!
  Животът на Лидера на ДПС беше на косъм!
  На Гл. Редактор на най-тиражирания вестник в България също!
  Лично по моя молба,
  Видният журналист,
  15 дни,
  не се появяваше на работа,
  защото щеше да бъде убит!
  Доган също щеше да бъде убит!
  Ако аз и мои колеги и приятели
  не осуетихме и двете убийства!
  България щеше да изпадне в Хаос!
  Убийците не са от Б-я, нито Български граждани, бивши и настоящи!
  Но тази тайна ще си остане в паметта ми и на моите колеги!
  Не се казвам ген.Атанасов!
  А Димитър Димитров!
  И не съм генерал за това!
  Google:212procenta

 5. Поредната лъжа на 4енгето реджеб!Ахмед Емин го уби Ахмед Доган,защото Емин вършеше 4ерната работа на Доган по прибирането на па4ките и при евентуален арест на Емин ставаше опасно за сокола.Доган знае,4е няма документи подписани ли4но от него и си мисли,4е така ще си спаси жалкия единствен живот от затвор!Ама от разстрел?

 6. Писна ни всеки ден да четем за тоя мангал Доган !!като го гръмнат и какво ? На кого му пука ? ще го смени следващия в мафиотската йерархия !!няма незаменими хора , доганчо не е никакъв гарант за етническия мир .Така че или го гърмете или го скрийте някъде и ни оставете на мира с тия простотии !!

 7. nito 6te e 1 -vi,ni 2-ri.tozi gaden uzurpator sled godina,2 ako na si napravi plastika na liceto,6te go izduxat s bomba.al4en oktopod…kak li pak ne cqla darjava da mu sklanq glava-ebisi maikata rezako

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *