Публикувано на 15.07.2019 / 8:02

МОМЕ, НЕ МОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО НОВО?

МАЯ МАНОЛОВАЩе се кандидатирам за кмет на София, ако ме ядосат, за да зашлевя шамар на политическата класа – Борисов, 2005 г.

Ако ме ядосат, ще се кандидатирам за президент – Б. Борисов, май 2016

Кечистът Русев: Ще се ядосам и ще дойда да стана кмет на Пловдив! – ноември 2018

Ако още малко ме ядосат, ще се кандидатирам за кмет на София – Волен Сидеров, 12.07.2019

Мая Манолова: Ще се кандидатирам за кмет на София, ако ме вбесят докрай. – вчера, 14.07.2019 г.

Моме, не можа ли да измислиш нещо ново?

Бонка Цакова

Коментари 15 за
“МОМЕ, НЕ МОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО НОВО?”

 1. Нищо чудно Борисов да предложи Томислав Дончев бивш кмет на Габрово и вицепремиер осъзнавайки,че Фандъкова няма шансове.Въпреки че и той като Манолова и Фандъкова не е софиянец ще има повече подкрепа.Въпреки,че битката за София не е като битката за Истанбул,загубата за Борисов ще е катастрофална.

 2. Госпожата Мая Манолова ще остане в историята на България, че благодарение на нея на държавната хранилка останаха много пенсионери – пенсия плюс заплата. По този начин тя помогна много на младите хора! Един изпълнителен директор на чуждестранна фирма ми каза, че политиката на тяхната компания била да не назначават пенсионери, за да можело да останат младите в региона и в България. Чуждестранна фирма е загрижена повече от нашите политици и от Майчето. Нямам думи! Да се помни!!!

 3. Кат ма ядосат ше пречукам Главния доктор и готово – Големия кораб ,,Четвърти километър“ остава без капитан .

 4. Гласуваш за Мая, получаваш Фандъчката и шефа й Боко Тиквата Бай Хуй.

  1. Пуснали са обработването, имало изследване посред лято на уж 1000 софиянци, че Фандъчката ще печели на втори тур. И Фандъчката, и Мая не стават, ояли са се от политика, Бокови са и двете и са тъпи. Фандъкова е болна.Щом излезе от
   лазарета,прави фото и обратно.Изучи облъчването и фейковете доста добре,а
   и Тиквин и дава гръб, върху който се наслаждава на кражбите.Спечената картофка тегне,а не кметува.Другите може да не са стока ,но за Фънди и Мая – не, няма да гласувам. Мая полегна на Боко и си е все така, да сте я чули да Го критикува? Тя направи нечовешки закони, докато се вихреше като пирания в парламента, сега се бие в гърдите за дреболии.

 5. Гагаузин ли си,или черкезин, а може би татарин или каракачанин,а може и да си грък или влах,но иначе си 100 процента ,,българин“. Боклук си ,и то голям ,никоѝ няма нуждата от твоите ,,мъдри съвети“, така че не мисли в обществен план. Бъди себе си,,патриоте“ такива подлоги сме виждали,виждаме и в момента. Не знам до кога ще е търпението на Томова и не те заличи от ,,афера“.

 6. Изборът ще е между Манолова и Фандъкова.Вие определено подкрепяте Фандъкова,сиреч Бойко Борисов и ГЕРБ.Това означава,че вие сте доволни от управлението на град София,страната и светът.Убедени сте,че по-добър държавник от Борисов няма и сте готови да бъдете управлявани още дълго време от НЕГО.Но моля ви повече не критикувайте ГЕРБ,Борисов,министрите му,фирмите му,простотиите му,магистралите му,щото няма да е коректно.

 7. Хубаво че,не припомняте,Госпожо Цакова,тези бисерчета,на политическите ни артисти,но аз за съжаление,,продължавам да не недоумявам,как има хора,които продължават да и вярват,че тя е искренна в загрижеността си към клетите българи,просто не е истина,вярвам че човек,понякога се променя в същността си,но на въпросната Мая не и вярвам и 1%,искам за така наречените недебили и наистина свестни хора,да има нещо като съвместно интервю на Мутрата Борисов и Въпросната Мая,и хората сами ще се убедят в играта и сервилността на въпросната!!!Повреме на тройната коалиция въпросната Мая предлага и се приемат тези закони,за обиране на хора от всякакви сдружения,банки,институции,частни съдебни изпълнители…….сега същата Мая,в ролята си на Омбудсман,себори срещутези закони и срещу ЧСИ,по голяма шизофрения от това няма,имам и други примери,кое се промени толкова,че и повярвахме на тази…..
  Опитва се да ни разиграва сценки от Американската политическа сценка,по някакви Светли Празници,въпросната се активира,със разни така наречени „звезди“,прави разни фалшиви кампании….аз искам да знам,колко пари въпросната отделя от своята заплата и прическите си за клетите българи……
  Такъв див популизъм и такава мръсна демагогия от тази въпросната Мая,тя е от същото котило,от което е мънкащотопод носи Фъндъкова,повтарям се,но наистина не разбирам ,мислещата част от обществото ни,които и се довераяват!!!Поредната залъгалка!!!

 8. Манолова на Атанас Буров ли се прави (Буров е ходел с български череши на срещи с посланици, мъдро, правел е човекът реклама на родината си). Разликата обаче между Буров и Манолова е непреодолима. Няма да мине номерът!

 9. Бонке,тая Мая мира не ви дава.Много ви е страх да не вземе да спечели.Приятелят на Бойко Тайпи дето заедно перат парички загуби Истанбул,Бойко ще загуби София.

  1. Помниш ли кой направи Мая омбудсман? Бойко я направи, съгласувано с Пеевски и Доган. Да си чул Мая да критикува Пеевски, Цацаров, Борисов и цялата останала пасмина? Те превзеха правосъдната система, службите, разграбиха КТБ, Булгартабак и какво ли още не, тя дума не обели. Занимава се с къмпингуващите. Защо не вземе отношение към избора на главен прокурор? Мая и Фандъкова са един дол дренки и се кланят на едни и същи господари. Дано се появи някой трети читав кандидат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *