Регистрация
Публикувано на 12.01.2019 / 17:27

МОЛЯ, СЛОЖЕТЕ ЧЕРВЕНА ТОЧКА! „БИОГРАФКАТА“ НА БОЙКО БОРИСОВ ДНЕС БЕШЕ ДЕЖУРНА ПО „ПРЕЗИДЕНТ“

КРИСТИНА КРЪСТЕВА„Президентът се простреля в рейтинга“ от Кристина Кръстева: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7239967

МОЛЯ, СЛОЖЕТЕ ЧЕРВЕНА ТОЧКА!

Призовавам за закриване на специалността „журналистика”, като желаещите да се реализират на това поприще попрактикуват на Околовръстното поне една година, купуват си едни наколенки и са готови за „водещи” журналисти.

Вече се чудя да се смея ли, да плача ли. Авторката на „най-интересната книга за най-интересния политик” /във фантазиите й/ Кристина Кръстева, написала биография на Бойко Борисов – „Бойко, който винаги се завръща”, днес беше дежурна по „Президент”. Тоест на нея й се падна задачата от сутринта да уведоми народа колко му е паднал рейтинга, как разединява нацията и как бие не@рите. И не може да се отрече, постара се женицата. Вероятно специализацията в САЩ и това, че по съвместителство е и актриса, са помогнали за ролята.

То вярно сме живеели зле, ама защо Президентът ни го казвал, да ни разваля спокойствието, не са хубави тез работи! И затуй му бил паднал рейтинга под 50 %, даже тя била учудена. Проверила била във ФБ, паднал бил!

Вярвам, заработила си е хонорара и поста. То трябва да си пълно перде, за да казваш на бялото черно, но тя много професионално се справи без всякакъв срам. Вероятно във Фейсбук е проверила по групите, подкрепящи ГЕРБ и Боку, където са длъжни да членуват всички гербави и да правят вятър и активност на управляващите.

Професионалистката е стигнала до извода, че „заиграването с обезверените, болните и самотните”, не било добра политика. Браво бе, госпожо! Разбира се, че не е добра политика, отвратително е да се посочва, че в цветущата и просперираща държава на Вашия Боку-Слънцето, има бедни, гладуващи и мизерстващи хора. Не е добра политика!

Добра политика е да се снимаш с недосегаемите, мазно нахилен. Добра политика е да раздаваш с държавни пари 18 000 системи за отопление на „бедни” семейства, за да си купиш изборите. Добра политика е да издухаш 3 милиона лева за един час за една вавилонска кула, докато градът прилича на бойно поле. Добра политика е да разрешаваш електоратът ти да прави каквото си поиска, включително да пребива и убива българи. Добра политика е да ходиш в Израел и Саудитска Арабия на големите християнски празници. Добра политика е да се изживяваш като Господ на Територията и всичко да зависи само от теб, но ти да си независим от каквито и да било мозъчни клетки!

Както казваме в Пловдив, майната му на добрата политика.

Когато огромната част от народа тъне в мизерия, когато хората са недоволни, когато са недохранени, болни и отчаяни, не е готино да им се обръща внимание, но е необходимо, ако се чувстваш държавник. Никой не харесва гледките на бедност и мизерия. Но разликата е, че вие ги покривате с рози, за да не ги виждат другите, а Президентът посочва проблемите и иска разрешаването им.

Да „прескочел” до Боку- Слънцето. ….Не че се меся, ама какво да си каже Президентът с човек, с който го делят две библиотеки книги и няколко милиона мозъчни клетки. Няма смисъл, някак си….Но не се притеснявайте, решение ще се намери, но нито Вашият „уникален” Боку-Слънцето, нито Вие, нито гербавите ще бъдат част от решението!

А впрочем, в книгата Ви не забелязах по-тъмните части от биографията му, добре че има архиви, защото историята се пише от победителите, но той е само един самоповярвал си престъпник, а не победител, колкото и да го издигате на пиедестал. Просто цървулщината си личи още повече на високото.

Елена Гунчева

Коментари 47 за
“МОЛЯ, СЛОЖЕТЕ ЧЕРВЕНА ТОЧКА! „БИОГРАФКАТА“ НА БОЙКО БОРИСОВ ДНЕС БЕШЕ ДЕЖУРНА ПО „ПРЕЗИДЕНТ“”

 1. До скоро в нашето село имаше кмет от герб / бог да го прости /, който беше сърдит на половината село, а другата половина пък беше сърдита на него.Неговото мислене беше същото – може цялото село да е в руини – да няма пътища, съборена общинска собственост, кал ,мръсотия, но никой да не се оплаква.Никой да няма претенции нито към него, нито към общинския кмет, нито към общинския съвет, защото те са управляващата партия.И вместо да се решават проблемите, през цялото време се дебнеше кой какво казал и кой е против правата линия на Партията.Наслагани клакьори на хранилката и със зъби и нокти бранят властта.

  1. …..,,logichen izhod,,za ,,predstaviteli,,na NAY/KRADLIVATA PARTIJA V BALGARSKATA ISTORIJA/GERB…sega vav vasheto selo,skoro I v po/golemi gradove!

 2. Съвсем случайно попаднах на видео на Орбан от някакъв конгрес на ЕНП
  https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/362157514526189/
  Видеото е не повече от минута и нещо. На 0.59 секунда Меркел се здрависва с Орбан, Боби до него дига и той ръчичка, бабата даже не го и регистрира, все едно е част от мебелировката, мен ме хвана срам, не за него а за нас. Подминават го като колче, никой не го бръсне за … До къде се докарахме…позорно е!

 3. Ае къв БокУ-Слънцето ве?!Това е най обикновен бай хуй!Мишка насрана!Дет го ебаха в Симитли преди 2 години!

 4. E-е-е-е-е-ех , Боко каза , че таа , правела страхотни свирки с гълтане!
  Мали-и-и-и-и-и!

 5. Гнус! Тая гъзоблизачка по нищо не отстъпва на оная с кривата муцуна с ябълките. Щях да я сравня и с г-жа В.В., но бабата е по-красива и единствено с това я превъзхожда.

  1. Единственото което ме успокоява че нямат да я отстрелят като Виктория за казване на истината. Най си в безопасност когато лъжеш и за умрелите…..

 6. Г-жо Гунчева, много точно се описали грамотността, професионализма и морала на въпросната журналистка! Няма какво да се добави, освен да й се препоръча практика на Околовръстното. Остава да се помолим: Боже, нека невярващите да повярват! А, имаше ли коментар от „журналистката“, че неодобрението на ББ е скочило над одобрението?

 7. Гнусно същество! На някои, на които природата не е дала, не можеш да им се сърдиш, но когато и мозъчно ги е ощетила, е друга работа. Същата работа и на оная кривоустата, ако беше умна и не близеше гъзовете на управляващите, можеше да й се прости, че е ритната от кон! Има ли поне една хубава и умна в курника на Мутрата, аз не се сещам!

  1. ….ima,ima ,,edna ot kurnika na Borisov,, tja se kazva Georgi Harizanov,no zarazlika ot ,,biografki,sekretari,,,PR/ki,,I ,,dgurnalistki,,e v sashtata poza/na kolene/samo che v ,,neposredstvena blizost/otzad,,..

 8. В реалният живот има, начинаеща проститутка, действаща проститутка и бъдеща проститутка. Персоната от снимката е олицетворение и на трите. Държава, в която такива индивиди определят и налагат собствените си възгледи се нарича проститутска държава.

 9. Боже, колко е грозна тази авторка!Само такъв киликандзер може да пише оди за главачестия тиквун.Сигурно ще ги раздават в комплект с някой трилър , както едно време продаваха „Отнесени от вихъръ“ в комплект с творбите на Брежнев -“Малая земля“.Иначе надали някой ще даде свои пари за да си купува биографията на Боко.Тоя задмина и Живков, който се престраши да му напишат биография след близо 30 години управление. Охранителчето му обаче е по- тарикат и бърза, защото може скоро да попадне в затвора може би.

 10. Страхотна аудитория е започнал да има сайта. Поздравления задухът от бутилката! А иначе по темата, доста справедлив текст. И какво от това при племето робско и високообразовано и ерудирано ?

 11. Гнусното лице на герберските калинки, тези даже не приличат на хора, а на клинични изроди с наследствени умствени болести, типични продукти на комунистическо кръвосмешение между башибозуци и комуняги.

 12. На снимката е представителката на журналистическата проституция Кристина Кръстева. В едни други, по-нормални времена, Кристина би била чудесна доячка на кози!

  1. Точно на снимката е помиярка като теб,ближеща гъЗа на прозтака борисофф за жълти стинки ще ви еба пичката майчина и на тримата

  2. Колега която и коза да явиди ще спре да дава мляко, коя от уплах, коя от потрес!

 13. Тази недоклатена фитка е елементарна като идола и боко,двамата взети заедно не струват колкото фуражката на Радев.

  1. Всичките боклуци ближещи му насраният ГъС сте такива Боклуци! Много малко коментари си написал ве Боклук! Да не са ти намалили стинките,?

 14. Заработва Кръстинчито.Заработва с уста момето.Когато не прави м@нетите на Тиквата, трябва да изплюе изсмуканата мъзга някъде.Какво да се прави – професия.

  1. ..,,TIKVA,,…,,KAPAK,,NA ,,TIKVA,,..KOY DA ,,VENCEHVALI,,TIKVATA…NJAKOY,,SPUKAL GUMA,,ILI,,VZEL PARITE,,..DRUGI NEMA!

   1. 欧洲超级杯(英语:UEFA Super Cup)是欧洲足联在每年8月,即赛季开始阶段举行的一项比赛,由上赛季欧洲冠军联赛冠军和欧足联欧洲联赛冠军对阵。第一届赛事于1972年分两回合进行,由应届冠军杯冠军阿贾克斯对阵优胜者杯冠军流浪者,阿贾克斯在罗马尼亚人斯特凡·科瓦奇率领下以总比分6-3胜出。

  2. Заработват и боклуци като теб които не птестават да му ближат насраният ГъС,да ви еба пичката майчина и на двамата

 15. Каква е тази физиономия на олигофренка? Тази Кристина Кръстева явно е избягала от 4-ти километър.

 16. Боко тиквата винаги се завръща с ЕГН на умрелите и купените цигани.

 17. АУУУ! Рейтинга на президента паднал..
  А че рейтинго на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ е вече само на един процент от РЕКОРДА по „ОДОБРЕНИЕ“ от 7% във всичките 30 години УЖ демокрация..
  Ча ЦацаАРИЕЛА на държавата е само с един процент над парламенто…
  За калинко-малинките на ПП ГРОБ и държачки на микрофоня му под кожена тужурка.. Няма значение..

 18. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Тази жена на снимката е олицетворение на мръсотията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид. Степен на вредност – опасна. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението й, водеща се явява желанието й да лъже безпардонно и по всяко време, произтичащо от стремежа й на всяка цена да стане известна. Абсолютна мошеничка. С по-прости думи казано тя си е поставила само рекламна цел, която е готова да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. В самотните си часове на глас се любува на собствените си мисли, което усилва стимула й да фантазира лъжа след лъжа. В този случай вече е налице висша степен на „самовтълпена гениалност” и е отключена веригата „самозабрава – лъжа – слава“.

  1. ..ako Mu stane/ vaobshte,,ako Mu ,,stane,,/PR/ka,parichkite shte ,,idvat zakonno,v goljam obem,,I….shte se vozi na samolet/komandirovachni 200euro/dn./a njama da SE NALAGA…PO TAMNO,S AVTOBUSA DO BANKJA!

 19. Браво, Елена Гунчева, винаги мислим еднакво! След тоя материал мога само да благодаря, че изразявате мислите на болшинството българи!

 20. БРАВО БЕ ЕЛЕНА, толкова ми харесват твоите материали, че още от първите изречения отгатвам автора. Харесвам и сюжетите и начина за представянето им. Бъди все така смела и продуктивна, малко са такива като тебе, съвременна Райна княгиня. След като и професорския екип се разкапа в преклонение на властта, такива като теб и Велизар Енчев, че и други ставате още по-ценни.

 21. Тая иска да настигне Антон Тодоров и Беновска. Много още трябва да се потруди.

 22. сиво-бяли мъжки капки от усната й по брадата към яката на блузката се стичат
  оглежда се за сересето и обратно със супена лъжица обратно я одпива

  Уведомяваме всички подобни журнализки да не използват вилиа по време на обратниа поход на сперматозоидите, за да не родят чрез горно палене некой компир когато се очаква нов Министър председател да изакат

 23. По асоциация с една известна поговорка:
  На калпав политик/премиер – президентът му пречи!

  1. …tazi oshte e na,,jayca ,,na ochi/te I/..ako beshe,,jala sudguci,,40 dni v USA,zaedo s Tzvinokio,shteshe da e stanala Pom.gl.prokuror,kato,,shumjenkata,,..

 24. Правилно. Колкото по-високо се катери маймуната, повече се вижда червеният и задник /народна мъдрост/

 25. тая , като и гледам физиономията , МУ е лапала пишката барабар с мъдете…..

 26. ..Tazi,ako veche sa prestanali ,,da ja kanjat na vecherja,,v Bankja,moga ,,da ja vzema ..za dva chasa,,..bez pari,razbira se…Nezadovolena ot,,lichnija si givot,,reshila da,,propishe,,…,,monolozi,,..pod [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>