Регистрация
Публикувано на 17.05.2018 / 18:31

МОЖЕ И ДА МУ ЗАВИЖДАМ, ОБАЧЕ КАКВО И Е ИСТОРИЧЕСКОТО НА ТАЯ СРЕЩА, БЕ?! ОСВЕН, ЧЕ ЮНКЕР ДОШЪЛ ПИЯН КАТО МОТИКА

ЮНКЕРТо не бе „ексклузивно“, то не бе „историческо“, то не бе „феноменално“ – всите слугински медии на властта се посраха днес. Всъщност, направо се насраха.

Eдинствен сайта BIG5 го написа в прав текст:

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер дойде пиян като мотика на срещата на ЕС с представители на Западните Балкани. Тя започна с почти час закъснение. Хора от екипа на организацията обясниха пред BIG5, че заради политика от Люксембург организацията се е объркала и се забавила заради пиянството на Юнкер. Неговите хора едвам са го свестили и са го вдигнали на крака след нощния банкет, който си е спретнал у нас. Бойко Борисов се е опитал да спре купонджията, но не е успял да го укроти. Юнкер имаше и свой личен асистент – председателят на Европейския съвет Доналд Туск. Полякът буквално крепеше залитащия Юнкер в НДК и му подсказваше какво да прави, за да спази протокола...Лидерите на ЕС отново се ангажираха да сплотят държавите от Западните Балкани и да ги доближат до съюза, но не говорят за членство, а само за „европейска перспектива“. Това става ясно от Декларацията от София, приета след проведената в българската столица среща на върха ЕС-Западните Балкани, която е първата в този формат за последните 15 г. Но декларацията намеква за засилване на влиянието на ЕС на Балканите на фона на апетитите на Китай и Русия. В края на пресконференцията Юнкер си тръгна и не обърна внимание на журналистите, за разлика от Туск. Борисов също беше видимо ядосан заради конфузната ситуация и си замина с Екатерина Захариева.

И накрая – кво?

Мацано дупе с тиква. Апропо от Испания в АФЕРА се получи следното писмо:

От 3 дни гледам и чета по десетина български медии отразяването на срещата в София за Западните Балкани. Не се изненадвам, че 80% от показаното са емоции (целувки, прегръдки, побарвания и лигавения, геронтофилия и джендър-гейм, маси от картон, отрупани с трюфели и чер хайвер…), а зад кадър остават оригинално изказаните мнения и оценки от присъстващите лидери.

Пак толкова време се опитвам да намеря нещо по темата в медиите на Испания, Франция и Великобритания – телевизии, авторитетни вестници, интернет…, но все удрям на камък! Защо ли?! В Испания Марияно Рахой е непрекъснато на фокус, ама защо не отразиха посещението му в София и прегръдките с Бойко Борисов, „бащицата“ на нашата и всички западно-балкански нации? Дори в момента гледам телевизия и превключвам каналите, но – пак нищо!

Обаче България наситено присъства във всички испански медии- надълго и нашироко се отразява случая с арестуваните 41 българи от група за трафик на хора, организиране на проституция, вкл. с НЕПЪЛНОЛЕТНИ и МАЛОЛЕТНИ, търговия с дрога и джебчийство. Още по-интересно е, че, според медиите тук, само 20% от арестуваните са от циганския етнос, останалите са си чисти българи, вкл. 60% от проститутките!

Е, от мене – само фактите! Коментара го оставям за „компетентните“ български власти, институции, политици и партийни функционери от всички цветове на дъгата, анализатори, политолози и социолози.“

Той все си мисли, че някой му завижда и като го „обижда“ обижда нацията. Може и да му завиждам, но понеже не съм толкова проста, колкото него, за да се разбираме, пак – питам какво му е „историческото“ на тая среща, освен че гербаджиите я ползват за дърварски пиар, мислейки си, че някой изобщо се вълнува от „Предводителя“ на западните балкани.

Afera.bg

Коментари 25 за
“МОЖЕ И ДА МУ ЗАВИЖДАМ, ОБАЧЕ КАКВО И Е ИСТОРИЧЕСКОТО НА ТАЯ СРЕЩА, БЕ?! ОСВЕН, ЧЕ ЮНКЕР ДОШЪЛ ПИЯН КАТО МОТИКА”

 1. Камъните падат, падат от небето, а бай Юнкер пада и става пиян залян:-))))))))))))

 2. През 2016 г. Бойко Борисов се снима в един от бързите влакове в Китай и тогава се роди новината, че ще бъде строена влакова линия между Берлин и Пекин, която, видите ли, ще преминава през България. Не само това, според правителствените съобщение Пекин тогава е заявил желание да придобие индустриалната зона във Ведраре (Карлово), която е наскоро създадена от държавата и е готов да финансира и реализира пробив на тунел между Троян и с. Христо Даново, за да свърже железопътните пръстени на Северна и Южна България. Тунелът, който се изгражда под Шипка с пари на ЕС е само за шосеен транспорт, а е известна и практиката на Китай да инвестира самостоятелно и да завършва от А до Я своите проекти.

  Едва ли някой ще бъде изненадан, че повече за тези проекти не се чу.

  А помните ли, че от 2012 г. България трябваше да се превърне в основен износител на овце за Катар. По тогавашни оценки трябваше да бъдат изнесени милиони животни и да генерира огромни печалби. Въпреки уверението от страна на властите за постигнати договорки с катарските власти обаче до такъв износ така и не се стигна. Дори напротив, през 2015 г. България връща 300 млн. евро на Катар, които стояли на депозит за тази дейност, която така и не се осъществила.

  А азербайджанският газ? Дойде ли? В началото на годината останахме с впечатление, че едва ли не веднага след срещата между Борисов и президента Алиев започва газифицирането на България чрез държавната компания СОКАР, забележете, за тяхна сметка. България трябваше да стане газов рай на Балканите? И затова рязко спря да се говори.

  С оглед на изброеното дотук – скептицизмът към приказките за китайските ядрени инвеститори е напълно логичен.

 3. Това е началото на края. Скоро, съвсем скоро ще разберете, че това сборище е заченато в грях и с грях ще си отиде. Няма случайна случайност.

 4. Нищо историческо няма в тая среща. Просто станахме за смях начело с Тиквун, както винаги.

 5. Много са ми смешни втурналите се да хвалят срещата по медиите – егаси бездарниците! Майдел, Габриел, Кристалинка Американска – ето ги безродниците, които са нашето „лице“ пред света, а кой е Гъзът, всички знаем. Затова и се отнасят към нас толкова небрежно-покровителствено и откровено пренебрежително.

 6. Работих със сърби дълги години и никога не видях сърбин пиян по време на работа.

 7. Ставаме все по-жалки с това същество. Срам ме е да си покажа носа извън България.

 8. на село започнаха залаганията на кой от 4-мата роднините му първи ще се запътят за Орландовци

  баба казва че не е редно Бойко да спечели състезанието, а че треба още и още да се радва на всичките си му болести. баба му желае редко по голямата у гъсто по малката нужда типично за осмокрак на простата и дебелото черво дорде от ануса му се покаже огладял глист а от уретрата изсъхнал бъбрек

  1. Аааа, никакво Орландовци сега за ТоА…!!!

   Да изкара 10-15 години съвместен живот с БайСтаври, и чак тогава може да мисли за „среща“ с „Началника“…!!!

   Дааа…!!!

 9. само 20% от арестуваните са от циганския етнос, останалите са си чисти българи, вкл. 60% от проститутките!
  МУхаХАХ!!!!!!!!!!

 10. Люксембург изгони своя Юнкер след скандал за злоупотреби (с финансов и разузнавателен привкус), а Европа си го избра на ТАЙНО гласуване. Брюкселското корумпе Юнер го боли оная работа за еврогейсъюза. Тикви ни управляват в България, и същите ни дават наставления от Европа. Тикви и п.дали. Юнкер е същото мекотело, като простака от Банкя. Не е хич гнуслив щом се мляска с него. СИКаджията може да го играе пиколо на някой мафиотски хотел на Бахамите. Посреща, изпраща и паркира колите. Толкоз!

  1. лошото е, че го няма маджо да му тресне задвратника докато му разхожда помиярите и да си му каже – „Бойко, тикво проста…“

 11. Разбира се, че тази среща беше историческа! Историческа беше с това, че на нея нищо историческо не се случи! Европа дойде в София, хапна и пийна за сметка на българския народ. Поцелува се, полигави се, поопипва се с джендъра Борисев и си тръгна… А може би… и това да не е малко! Поне за Тиквата… Нали почесаха яко… болнавото му его! Какво му пука на него за народа и проблемите на държавата… Народ…държава, кучетата ги яли!

 12. Юнкер май се изпразнил на чутурата на Тиквопитека.

  1. Що ще залагаме АЕЦ – а. Предлагам да заложим магистралите на сумата които са глътнали по документи и построеното по евро проекти. А те струват милиарди / по документи /. Да видим тогава какво ще ни разпродават !

 13. на нашия каун кой му плете бронебОЙНите желетки че мяза на капут надянат на цвекло. останалите от снимката даже Пиюнкер са по-елегантни

 14. Абе, Бойко, ако беше мъж на място, трябваше де му шутираш един в гъза на това евро пиянде! Всеки един дядо Иван от което и да е българско село е по- умен и свестен от него!

 15. То не бе „ексклузивно“, то не бе „историческо“, то не бе „феноменално“ – Толкова държавни и европейски ръководители да дойдат в тая голяма кочина . Улици като след бомбардировка, тротоари – убийци, мръсен въздух, сигански каруци, чалга от баварци и четириочки и т.н. И това всичкото заради една пържола, останала и претоплена от служебни кучета на бай Хой.
  Толкова прегръдки и целувки не е имало от времето на Брежнев.

  1. Европейските „лидери“ дойдоха на село… Чевермета, дроб сарма, пилафи, имамбаялдъ, мусака и шкембе чорба… на корем! Харна свирня от делиорманска зурна, малко шушана, много ивана… Силата на ЕС – комунистически лозунги, извратени гей-бракове, триполова любов и малко тероризъм. Ликуй народе, към светли бъднини върви!

 16. т.нар негово председателство би могло да остане в учебниците под заглавието Голямото Външно (и вътрешно) Насиране, това си е за завист

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>