Регистрация
Публикувано на 09.10.2017 / 9:26

МНОГО ЛОШИ ХОРА СМЕ ТОВА ЗРИТЕЛИТЕ! ВЪЗПИТАНО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ – КЪДЕ, БЕ ЗАДНИЦИ, ГО ВИДЯХТЕ ТОЯ РАСТЕЖ

ВИКТОР НИКОЛАЕВ И ХЕКИМЯНХекимян вика да сме взаимно възпитани с политиците при интервюта.

Горанов и той,а именно, бяха съвсем взаимно възпитани. /Днес всички политици по студията са много ведри, весели, сресани и с изрязани нокти. Така им е казал вчера Нали знаете – Той. Снощи мъжът ми категорично ми забрани да говоря за Него. И на детето забрани, на сестра си и на старите ни родители./

Но, да продължа – Горанов ни информира, че растем икономически, като пубер през лятото. Повече сме порасли дори от Того, Буркина Фасо и Тринидат и Тобаго.

Съвсем възпитано искам да питам – къде, бе задници, го видяхте тоя растеж? Пораснаха само цените на нещата като ток-мок, парно, масло, месо и сирене. А именно.

И Менда вика – весели новини имаме – няма безработица и заплатите растат. Бе, с необходимото взаимно възпитание и на нея да кажа – да ви се не види, страшни сте тъпаци!

А пък Николаев дръпна една малка реч за скандалите в студиото му. Квинесенцията е, че за скандала сме виновни ние. Такива сме избрали, такива му влизат. От вас зависи, вика, столчето дали е празно /на Цолова/ или не. И аз се почувствах малко виновна заради Цолова. Сещате се, нали, не малко писах тук за нея, а и не гласувах тая година, та върху крехките ми плещи на блондинка се добави и отговорността за съдбата на плевенското миче. Много лоши хора сме това зрителите!

Ама много лоши и неблагодарни. Не стига, че ни пускат реклами, Биг брадъри, турски сериали, индийски такива, не стига, че ни ограмотяват сексуално сутрин, че стават толкова рано, ами и не защитаваме правата им. Егати.

Преди това, най в началото Радан Кънев ме убеди съвсем възпитано, че опозиция няма. Личи му, че е софиянец, възпитан е, ако не друго. Каза, че ся най-автентичното дясно е генерала Атанасов. И понеже обещах, че ще съм взаимно възпитана, няма да ви кажа какво мисля за него и за оня на СДСто, щото никак няма да е в приказната дъга на възпитанието …по Хекимян.

Виктория Тинтерова

Коментари 11 за
“МНОГО ЛОШИ ХОРА СМЕ ТОВА ЗРИТЕЛИТЕ! ВЪЗПИТАНО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ – КЪДЕ, БЕ ЗАДНИЦИ, ГО ВИДЯХТЕ ТОЯ РАСТЕЖ”

 1. Една бегла справка за циганската заетост без даже да се гледат временните договори и младежката безработица и лъжата ще лъсне ! Страшното е друго . Измамата с ПП “ Атака “ и “ нейния министър , както и фронта плюс Русенските македонци !

 2. Как пък само вие не видяхте РАСТЕЖА!
  Да изреждам ли – растеж на сивата икономика, ръст на фалитите, растеж на шкембето на Бойко, ръст на банковите пирамиди, ръст на смъртността, растеж на цените, ръст на мигрантите, ръст на непогасените кредити, растеж на ……………………….
  Цяла България го видя, само вие се заяждате.

 3. Моето лично мнение е, че сутрешният блок на Нова телевизия е забаламосващо раята бляботене ,едно слагане и подлагане на управлявашите в момента и няма абсолютно нищо общо с истинската ,достойната журналистика.
  При Ани Цолова беше същото,а сега само при Николаев е още по-зле. А Николаев и Хекимян са едни завършени безгласни и бездушни шушумиги,срам за журналистиката!В същност по-голямата вреда в цялата тази манипулация на зрителите произвеждат Хекимян и Хиколаев,а не вманиачения психо-архивар А.Тодоров.
  И по никакъв начин издънката на Антон Тодоров няма да ми промени мнението, че сутрешният блок на Нова телевизия е срам за журналистиката. За която се взимат грешни и безбожно високи заплати.

 4. Тоя педераст Хекимян, кой ли гледа. Само свирки прави на Боко тиквата и неговата престъпна клика от полити0ческа проституция ГРОБ. Спирай охогофренските телевизии бТВ, нова и телевизиите на боклуците Валерко Симеонов и Болен Сидеров.

 5. „Много лоши хора сме това зрителите!
  Ама много лоши и неблагодарни. Не стига, че ни пускат реклами, Биг брадъри, турски сериали“…
  Ами лоши сме, да, докато свършат рекламите съм забравила кой филм съм почнала да гледам и докато вляза в час…….даже и след края на филма не разбирам кой филм съм гледала, защото вместо да ми припомнят, гордо ме осведомяват чии гласове съм чувала при дублажа! Връщам се да видя кой филм даваха,а уж го гледах!!!

  1. Това с рекламите е кошмар. Сега се изхитриха, че ги пускат по едно и също време на гледаните канали, за да не се превключва. Само на природонаучните няма. Е, за 7-8 мин.човек може да си свърши и друга работа.

 6. Някога имаше една приказка – да народна приказка, която започваше с думите: Върви един от село на село та лъже, върви след него брат му да маже… . Няма ги вече българските села, няма и лъжци и мазачи да вървят през тях. Сега на село за два лева убиват без да лъжат и мажат. За сметка но това, имаме БНТ, БТВ и Нова и там вървят един не само да лъжат, а и да заплашват, да поучават и поругават, а след тях вървят онези с голямата баданарка, за голямото мазане. Е, докато няма „Голяма метла“ ще търпите „Голяма баданарка“. И си затваряйте устите, че като мажат с голямата баданарка няма да Ви ги напълнят с боя, а с фекалии изходени от най – ненаситни свини, пръкнали се по тези земи..

 7. Що бе,добро е момчето Хихимян, отвсякъде е добро при него винаги има АЛАБАЛАнс!!!

 8. Защо никой не казва,когато имаше предизборно студио на Бтв,и бяха поканили Комедия Нинова,тя отговори на въпросите правостаяща и Комедия Хекимян беше изключително СМЕЛ със въпросите изписани на Айтекю към нея.
  На следващата вечер гост беше Дон Корлеоне,пардон Страхливеца,Падишах,Мутрата Борисов и го сложиха на удобен стол да седне и Комедия Хекимян,правеше напъни,напрягаше се смешно и изкуствено,и вдигаше химикалката в ръката си,все едно всеки момент ще зададе въпрос,такава безпомощна картина,толкова ги е страх от Мутрата,че ще им пусне вместо момчетата в анцузи,както го е правил,а след еволюирането си във Премиер на България,ще използва новите си методи,а именно да им изпрати НАП,Данс,Мвр и други бухалки.
  С това отговорям на агент Димитър,пардон Слугата на Борисов(Падишаха),“журналиста“,Кеворкян,смелчагата срещу мравката Плевнелиев,и мравка срещу Мутрата Борисов,как в една телевизия като Бтв,колко бяха „смели“….
  А къде бяха Викторчо и Хекимянчоой,когато Васил Иванов изнесе данни за безчинствата на Герб по места,и когато свалиха от ефир предавания на Слави Трифонов,къде бяха журналистите да защитят свободата на словото..

  1. Още нещо знаете ли „Смелия“ Борисов?
   Търси се Мутрата Борисов?
   Няма го на Консултативния съвет при Президента?
   Ние обикновените хора,си мислим че пак се сниши „Смелчагата“,че ако излезе на светлина „журналистите“,ще го ръфат,
   чака да отмине бурята и тогава да излезе на светло…
   Ако имаше истинска журналистика,трябваше от сутрин до вечер да му задават един и същи въпрос:
   ЗАЩО ПОГУБИ И ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ???

 9. РАСТЕЖА ДРАГИ ЗРИТЕЛИ Е САМО В БАНКОВАТА СМЕТКА НА БАЙХУЙ ИЛИ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ-ЕРО-СИК-АДЖИЙСКАТА МАФИЯ И ДЪРЖАВА!!!
  КОЙТО ИГРАЙ,НИ ПИЧЕЛИ!!! :))))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>