Публикувано на 08.11.2019 / 9:44

МНОГО ДОБРИ КАДРИ ИЗДИГА РАДЕВ, КАПУТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ…

МНОГО ДОБРИ КАДРИ ИЗДИГА РАДЕВ, КАПУТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ…Много добри кадри издига Радев, капути от кол и въже…

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Понеже АФЕРА е изключително добре информирана и има агенти навсякъде, където трябва да има, подочуваме и знаем какви „си-ви-та“ се събират ударно напоследък на „капути“ от кол и въже, от страна на някакви „хабилитирани“ лица около президента, за „проекта“ му.

Изчакваме още малко и като попълним списъка на въпросните „нови лица“, които са напъплили в „новия проект“, ще ги праснем със страховита сила.

Пяна ни излезе на устата да предупреждаваме президента, че няма право на втора позорна грешка, като с тоя на снимката с цялата му компания. Сто пъти предупредихме, че тия стари курви, дето са го налазили, като „нови  десни и леви лица“ ще му изядат главата, като последен лъч на надежда у народонаселението, и че трябва да заложи на НОВИ ЛИЦА, ГОТОВИ ДА СЕКАТ ИЗДЪНО, А НЕ НА ПЛАШИПУТАРНИЦИ, ДЕТО ГИ Е СТРАХ ДА ПРЪДНАТ.

Обаче това е положението, братя и сестри, трябват им послушници. Щото си мислят, че  „правилните“ послушници ще ги слушат, а не си дават сметка, че първи тия плазмодии, като се издигнат, ще ги предадат. Както и да е, и тоя позор ще мине, но Режисьорите трябва да са наясно, че тоя път насерат ли се за пореден път, ще дойде Мазалото и тогава ще гори и сухо, и мокро, и кой откъде е.

Коментари 28 за
“МНОГО ДОБРИ КАДРИ ИЗДИГА РАДЕВ, КАПУТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ…”

 1. Радев президента не трябва да усуква, а да каже: Законът е вреден, прокурорско статукво да слага гл. прокурор, е все едно аз да назнача следващият президент и то от мойте най-подчинени и доверени. Статукво да се самоназначава, най-голямо зло. Освен това, Гешев е презрян от обществото, народът не му вярва, счита го за корумпиран и нагъл – безочлив. Българите се гнусят от Гешев. Тогава как да го назнача. Знам, че властовото статукво е назначило Цацаров. А сега Цацаров е ложил довереният си човек Гешев. Ака назначите Гешев, аз си подавам оставката и призовавам 2-милиона гласували за мен да излязат на метеж.

 2. Един друг лидер, в друга култура, обаче достига незапомнено величие, неговия мемориал и днес е в Дамаск, той е кюрд 🙂 . Нанесъл най-страшното поражение на кръстоносците, преди да се корумпират.

  https://www.youtube.com/watch?v=ndXuRoJd6hQ

  След което те така се корумпирали, че се наложило и Кало-ян да им даде урок при Клокотница . 🙂

 3. Имало на времето един мнооого известен император и той се мислел за независим, като някой от участниците тук – демек бил бог/богиня.

  А е имал за късмет да има велик учител. И той го предупредил, учителя му, какво да не прави. И после той го убил, учителя си. И не само него.

  Как мислите как свършил императора 😉 ?

  https://www.youtube.com/watch?v=naQcINX-7jM – не отваряйте преди да сте дали отговора 😉

 4. ангел папазов,жена ти, я опънах в задния двор,имаш ли дъщеря , да я опъна и нея,ако ли не ,ще ми направиш една свирка, ЛИЧНО.

 5. Чета и си мисля, че президентът чете Афера. Дори предполагам , че сутрешната оперативка в много кабинети започва с четене на Афера.Дори преди време чух една видна водеща в Хоризонт с огорчение да забелязва, че не са само дръжки на микрофони.А това е Ваш израз. не смея да обсъждам, но президентът не е независим.

  1. Президентът е издигнат от атлантическия клуб начело с сополан паси и както му свирнат така заиграва

 6. Въртят, сучат – пак същия бардак, със същите реститутки! Гнусна история!

  1. И същите общинари. От мангал и кокошка отърване няма, казваше баба ми.

 7. Вярвам, че Президентът няма да сгреши, но не забравям, че и той е човек. Страхотно, Афера, че предупреждавате, всеки би се замислил! Аз вярвам единствено в Румен Радев и абсолютно в никой друг около него. Всички останали са в кюпа! Дано изплуват наистина НОВИ, НЕОПЕТНЕНИ ЛИЦА!

 8. той вместо роги показа дупе, намазано с пудра и предизвикващо тиквоча да му го начука, ама нали неговото дупе си му е мило, та предложи дупето герджиково, дето ги обича тия работи, толкова за тоя палячо…

 9. Вярвам че президентът няма да сгреши, той е на първо място човек, лидер и държавник.

 10. Всичко, което мине през Гошо трипера е триперливо. Не му вярвам на този Радев.

 11. Хайде сега и вие.. Тоз чуствителен човек, таз душичка тъй да нападате.. Кой друг може да бори запека в рими..
  „Без да мислиш, без да чакаш,
  трябва ти да се изакаш.
  Да, ама за зла беда
  не го правиш досега…
  ……………………………
  Дълго чаканата гадост
  предизвиква бурна радост.“

  Огнян Герджиков, екс-шеф на парламента, народен представител от НДСВ..

  Ми изакал сай човека.. Преди да стигне до тоалетната.. Дуфалака до това води..

  Цялото творение: https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2007/10/12/ognian-gerdjikov-bori-zapeka-s-rimi.42388

  1. Това дедо трябва да си проверява редовно колона, дет му викат в народния говор, гъзното черво. Перманентния запек говори за: 1. заболяване на Крон 2. полипи по колона 3. недай боже, рак на колона
   Всички, които са Б кръвна група, А с тих ген Б, 0 с тих ген Б марш при чичо доктор след 45, че ми писна да ви плащам за химиотерапиите и раковете!

 12. Нека хипотетично всеки един от нас си представи, че е на негово място.
  Трябва да сформира правителство, да назначи шефове на агенции, комисии, бордове на директорите и т.н.
  Кой от нас познава толкова много хора, компетентни в различни области?
  Никой!
  И тук идва отговора на въпроса, защо сме на това дередже.
  Всеки един от нас ще започне да търси някакви близки, препоръчани и лоялни, но за сметка на това некомпетентни хора. А истината е, че във всяка една служба има компетентни служители с висок морал. Те обаче ще бъдат верни единствено на закона и правилата….

 13. Тоя тюфлек, вместо да си кисне в сауната съгласно правилата на поведение в нея, които е създал, се осмелява да критикува Президента! Този продажен плужек! Това нагло като агента Буда нищожество, подрипващо нервно, опитвайки се да достигне нивото на Радев.

 14. Томова , абсолютно съм съгласен с теб.Аман от Боклуци в Обществения живот на България.Особено такива плюнки като този измислен професор по „право“ герджиков , жалка комунистическа креатура , при това със вид на Плъх.

 15. To вече и слепите видяха и глухите чуха и простите разбраха че президента РАДЕВ реабилитира и кадрите на мошетата от НДСВ/масона Дуфалак ефенди и г-н ма*ната му на Православието -Сюлейман ПУСИ/
  .РАДЕВ е просто продължение на крадливия проект на ДС Симо Сакскобурготски ,в лицето на РАДЕВ виждаме реабилитиране на кадрите на жълтата гостенка НДСВ и непристаните усилия на Радев да ги пробута напред като ояли се въшки излязи на високо чело ,те кадрите на НДСВ сякаш вьзкрьсват за нови полтически подвизи сиреч НИЩО ХУБАВО да НЕ чакат българите от такъв президент

 16. КОЙ от къде е, а дано, ама надали, това е „елита“ на червената мафия и за други не доказали се престъпници и дупедавци място няма!

 17. Президентът каза своята дума и бе достатъчно аргументиран за отказа да подпише указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор. Трябва да признаем, че имаше и други очаквания. Те бяха породени най-вече от активната и неслучайно пусната мълва, че Румен Радев бил държан на „къса верижка“ от прокуратурата заради някакви финансови проверки от времето, когато още не бил командващ на ВВС.
  Оказа се „партенка“, но такива инструменти в подобни мръсни кампании (по думите на самия Гешев) са правило, а не изключение. Те целят две неща: да омаскарят лицето, за което се пускат и в същото време да засилят впечатлението за могъщество на прокуртурата. Този път не сработи, слава Богу.
  Минути след президентския отказ да подпише указа, една приятелка зададе риторичния въпрос: Какво ще кажат сега десните, които го наричаха продукт на руската идеологическа машина?
  Е, все ще измислят нещо. Но се сетих, че в дипломата, която му е връчена при завършване на Военновъздушния колеж „Максуел“ в САЩ през 2003 г. пише: „Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, “воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”. Това не са нито комплименти, нито случайности. Който не го разбира, значи нищо не рабира.
  Междувременно върху държавният глава ще се изсипе водопад от обвинения, че се е поддал на политически натиск, че е зависим от олигарси, от Кремъл… Също, че клати лодката на държавната стабилност. Всичко, което е проектирано в тяхната мозъчна недостатъчност. Канонадата ще е мощна но и отчаяна.
  Но вече не е същото. Все пак не сме сами. Все пак има надежда.

 18. Президентът говори от наше име и в подкрепа на справедливите ни искания.
  Президентът може това.И го прави.Конституционните му правомощия са изключително ограничени.
  От тук нататък ние сме на ход.Ако сме искрени, ако не сме родолюбци само на думи, ако искаме да има законност и справедливост, трябва да отстояваме позициите си.
  Мястото ни е във всеки следващ процес – във ВСС и президентството, където се решава съдбата ни.
  Ние сме обикновени хора.Не пишем закони, не командваме армии, но сме много.Можем да залеем улиците и да изкрещим “ Отивайте си!“…докато го направят.
  Така българският президент няма да е сам в битката за справедливост.
  Понякога пешките печелят играта….

   1. Истината и само истината ще ни направи свободни човеци!Готов съм да загина заради истината. — Ян Хус

  1. И кога и как ,ще да стане това , бе лаѝнари, след като не се надигате от дивана си. Или си пиете ракията,мамка ви,дупедавци,и страхливци.

 19. Нещата са ясни. Огнян Герджиков по прякор „Фъфльото“ е огладнял. Този не се хваща никъде, ако не му дадат 15 000 лева месечна заплата. Негови колеги казват, че не е баш корифея по конституционно право, но е баш корофея по интригите.

 20. Има много истина в приказката, че със стари курви нов бардак не се прави….

 21. дуфялак дуфялак, вчера акях днеска пак (Огнянчо Гиржикоф) каза:

  Аз Огнянчо не успях да ограбя повече от 5 мелиона долара от Агробизнесбанк- Пловдив. Не успях да оглозгам и банката на Славчев в Северозападна БГ. Не успях да взема повече от двеста хиляди евро за становище от една страничка за язовирите. Изобщо не крада повече от допустимото. Не можах да спретна още едно курортно градче в Панчарево. Не можах да вдигна повече от три блока в София и да си купя повече от десет къщи в Южна франция, Германия, по Черноморието и т.н. Бе не мога бе, не мога. Отдаден съм на научните вапроси. Бахмааму

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *