Регистрация
Публикувано на 10.09.2018 / 12:26

МЛАДЕН МАРИНОВ – МИНИСТЪР НА МВР! ЗАКРИВАЙ!

младен мариновДържавата кочина ще има поредния си гротесков министър на МВР. След Особени форми на главата, шматки и еднооки пирати, наред е  ъндърграунд „силовака“, сегашен главен секретар на МВР Младен Маринов.

Няма такава държава – кочина!

Закривай!

Afera.bg

Коментари 19 за
“МЛАДЕН МАРИНОВ – МИНИСТЪР НА МВР! ЗАКРИВАЙ!”

 1. Поредната ТИКВА в управлението! Отлично попадение, добре ще стои до Боко и Цвинокио! Ако беше жив Айнщайн, навярно би коментирал за „Афера“ – „Само три неща са безкрайни, Вселената, човешката глупост и наглостта на Буда. За първото не съм сигурен.“

 2. Няма да е първият, нито последният, преминал от едната банда-шайка в другата. И от този да чакаш справедливост, действия, закон, реакция, грижа за народа! Напълниха МВР с шушумиги (Ципов) и откровено престъпни прислужници (горният), а вие чакайте професионализъм.

 3. Чудно е как сикаджиите ще допуснат висаджия за министър? Нали в момента им обявиха война и ги мачкат!

 4. живеем в страната на победилия идиотизъм ! психопатът от банкя продължава да лудее !
  мутрата „буда“, макар и дебил, всъщност е един доста талантлив престъпник – още от периода на мето илиенски се огражда с послушни същества и ги прибира на хранилка в своя харем / и жени, и полу-мъже /, като ги използва за кратко време по предназначение !

 5. Младенчо добре въртеше бухалката, пък е и от нашите.

 6. щО НЕ НАЗНАЧАТ НАПРАВО , НЕКОЙ ОТ МАРГИНИТЕ ИЛИ ДРУГ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА.
  КВО СЕ КРИЯТ ЗАД РАЗНИ ЩОФОРЧЕТА. и БЕЗ ТОВА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА ИМ Е С ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ НА МИЛИЦИОНЕРИТЕ.

 7. що бе кво му е на човека ?!?!?! …. научи се вече да се кашля в шепата си ….. Часовник си купи …. Почна да си мие очите сутрин …

 8. И този е с висок IQ, нали?
  Спусната е директива: Квотата на Пеевски да остане ненарушена.

 9. ДАЛИ ЩЕ МУ КАЖАТ, ЧЕ Е МВР МИНИСТЪР ИЛИ ЩЕ ГО ДЪРЖАТ В ТАЙНА ОТ НЕГО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 10-20 ГОДИНИ

 10. Главният секретар на МВР Младен Маринов още като дете мечтаел да стане милиционер. Сам го казва в едно интервю в медия на Пеевски. Затова на 15 години постъпва в сержантското училище в Пазарджик. После станал шофьор на Мето Илиенски, едно от емблематичните лица на ъндърграунда.
  От Фрогнюз 08.01.2018

 11. Падението е пълно, но какво и да се очаква от мутрата Боко Тиквата освен да назначи всички ортаци от силовашката си служба в СИК на държавни служби.

 12. Ковачницата за кадри „Банкя“ толкова си може. Сега ще видим кой ще е новия главсек. В МВР става все по-зле.

  1. Е, какво му е зле, я какво бртонче има селският Муньо, направо си е за кадро, прост, по-прост, най-прост, милиционер и тиква …

 13. Сега за още по-яка „експертиза“ в МВР баче Жорж Костов требва да си доде като гл. секретар, и без тва смазА контрабандата и стегнА митниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>