Публикувано на 15.09.2019 / 11:14

МИСТЪР „МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО“: АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ БИЛИ „АКРЕДИТИРАНИ“ В ДАНС, МВР И ГДБОП! БАСИ КОЧИНАТА, НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА!

СОЛОМОН ПАСИСоломон Паси, известен с умопомрачителния си зов: „Майната му на православието!“:
Има ли в България руски шпиони. Отговорът е да. Само в руското посолство са 68. Знаят се техните имена. Извън руското посолство има повече. Те са между 200 и 300 под пагон. А колко не са под пагон, не се знае. Това трябва добре да се знае… Има и американски шпиони. Но разликата е, че американските шпиони са акредитирани. Единият към Агенцията за разузнаване, другият към ДАНС, другият към ГДБОП, другият към МВР. Тези американци са дошли да работят заедно с родните служби по важни случаи, като атентатът в Сарафово“… Борбата между руския шпионаж и Запада се случва тук в България. Затова трябва НАТО да приоритизира борбата с този шпионаж по различните оси – дезинформацията, фалшивите новини и пропагандата. Ръководител на руския шпионаж в България е руският посланик. Този посланик е най-апокрифният… Ако имаме дупе да се опълчим на руското разузнаване, първото нещо, което трябваше да направим, е да изгоним няколко шпиони около скандала Скрипал. Второ, да извикаме руския посланик и да му връчим нота. Да предупредим руския посланик, че ако продължи да извършва тази шпионска дейност, той трябва да бъде обявен за персона нон грата. Ние имаме право да използваме този дипломатически ход...“


Сега разбрахте ли, вий, главанаци!, американските шпиони били „акредитирани“ в ДАНС, МВР, ГДБОП! Тъй вика Мистър „Майната му на православието“.
БАСИ, ДЪРЖАВАТА, БАСИ, КОЧИНАТА – АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ АКРЕДИТИРАНИ В ДАНС, МВР И ГДБОП!
АФЕРА ще прибави още премълчани „подробности“ – ВЪВ ВСЯКО МИНИСТЕРСТВО ИМА ПО ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ, КОЙТО СИ ИМА КАБИНЕТ, И ПРЕЗ НЕГО МИНАВА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВСИЧКИ ДОГОВОРИ!

Акредитирани американски шпиони ли? Тотална робия и слугинаж ОФИЦИАЛЕН НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И СЛУЖБИТЕ И!

П.П. Впрочем, в новата книга на Веселина Томова „Този живот е за смелите“ можете да прочетете как спец.службите ни са тотално пробити в услуга на чужди спец.служби.
Afera.bg

Коментари 56 за
“МИСТЪР „МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО“: АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ БИЛИ „АКРЕДИТИРАНИ“ В ДАНС, МВР И ГДБОП! БАСИ КОЧИНАТА, НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА!”

 1. Срамота АФЕРА да се занимавате със саламонката-пуси, какво бил казал. Най-най долното нещо, което не си знае ни рода, ни родината, а само доносничи и обслужва американски интереси не заслужава да го цитирате.

 2. Много психари има по света, но България е направо резерват на кретени. С количеството им, падащо се на един квадратен километър, вероятно сме на първо място на планетата. Филип Димитров, Борис Велчев, Яне Янев, Радан Кънев, Ангел Джамбазки и Емил Кошлулов
  са хомосексуалисти, Плевнелиев е идиот, а Паси е съчетание на тези две умствено-физически състояния.

 3. Пасито е акредитиран към телевизията и четвърти километър да прави деца по Еразъм на Баце и компания!!

 4. В сайта на руското посолство в София е посочено, че дипломатическите служители на посолството са 36-ма. Агентите затова са и шпиони, нали са тайни! Но щом ронещият сълзи ги е изброил, значи бройката е точна. Соломон Паси не си е с всичкия, може да са го свалили от израелския и американския шпионаж за негодност, отрепки никой не ще, каквити и подметки да са.

 5. Един от големите продажници и разсипители на България. Дори не е евреин, макар, че много му се иска. Даде безплатни бази, като обещаваше заетост на хората около тях. Участва в унищожаването на АЕЦ 1-4 блок. Предаде ли този дипломатическите кодове на чуждо разузнаване? Това не е ли наказуемо?

 6. Четеш ли ги тия отзиви, бай Соломоне с потекло от град Фес, Мароко? Ако има капчица нещо останало човешко в теб, трябва да се гръмнеш.

  1. Като търговец на оръжие и крадец на военни имоти как да се гръмне само пълнене на гушата го интересува …

 7. Баща му, много вероятно, се е отрекъл от него 🙂 .

  „Българската култура от самото начало на XX век също не е отмината от мощната вълна на влиянието на Ницше. У нас то се усеща най-силно у европейски скроените умове около кръга Мисъл — и преди всичко у Пенчо Славейков. Авторът на „Сън за щастие“ и „На острова на блажените“ признава влиянието на Ницше върху себе си по най-достойния за един поет мислител начин — с есе възхвала на неговата философско-поетическа мисъл. „И няма съвременен творец в мисълта и изкуството, в чиито творения да не е чута да ръмоли освежителната струя от Нитчева извор.“

  https://chitanka.info/book/4359-tyj-reche-zaratustra

  Няма съмнение, че Ницше е импонирал на интелектуалеца, истинския, в следосвобожденска България тъкмо със своя сякаш вроден аристократизъм, с неподправеното презрение срещу вулгарността и простащината, срещу низките (демократически или не) плебейски страсти, срещу всичко онова, което след гениалното художествено и социологическо прозрение на Алеко Константинов с право се подвежда под нарицателното байганьовщина.“

  Тоя е „ентелектуания“ „Бая ви Ганя“, както баща му в увода към „Тъй Рече Заратустра“ е описал 🙂 .

  Смешен плач е тоя „ентелектуалец“. Като всичките безродни слуги на глобалистката секта. Ей го на Цацаров се „изпльоска“, че опита за смяна на „геополитическата“ линия бил пресъпление 🙂 , без да уточнява срещу кого реално е това „престъпление“ ?

 8. Нашата Моника изглежда е готова за оралния кабинет ама не я викат. Че сме малък но много прост народ няма спор, но пък това изказване ни прави и малоумни. Тоя дали си вярва вече на глупостите дето му шушнат….уникално.

 9. Този е за смъртна присъда отвсякъде.Незнам какво чака още прокуратурата.Поставил се е в служба на няколко чужди държави и не го крие.

 10. Изказалите се по-горе, има ли някой да кара руска кола или да гледа руски телевизор? Или пък да е написал коментара си тук от руски лаптоп? какви са ви прахосмукачките, пералните, ютиите и каквото и да било друго в къщите ви? Има ли барем едно нещо от Русия/СССР? Защото ако няма, любовта ви към Русия излиза малко платоническа, без материални ангажименти, ха-ха.

  1. От Русия имаме България. А ти Димче си стой в Карлуково и си пий хапчетата.

  2. Димче, толкова тъпо парче си, че дори не можеш да проумееш отговора в твоето питане-укор.В кухата ти кратунка не може да вирее мисълта, че може да харесваш нещо без материални облаги.С курвенското ти подсъзнание, питането ти е логично.

  3. Въпрос на пазари.

   Като ти отнемат пазарите, кухи лейки започват да задават тъпи въпроси.

  4. Димче, дим ти е в главата!!! Бъркаш признателността и обичта с телевизор, кола, цигари, ютия, пералня и куп други материални благини. Сигурно се досещате кои обичат заради материалното. Не става въпрос за платоническа любов, а за дълбока признателност и обич. Жалко за България, че има много непризнателни хора като теб. Забравим ли историята си, нямаме бъдеще.

 11. Какво правят тези “ акредитирани “ шпиони на „партньорски “ служби с безобразията, които стават в родните МВР , ДАНС Ю, ГДБОП, и всяка ..
  Щом за там и си мълчат значи са съучастници в злодеянията на описаните бандитски органи облечени с власт.

 12. Не познавам по-голям слагач на Америка от Соломон Паси.
  И тази персона/ не личност / е бил министър!?
  Тъжна работа–Бедна ми Българио!

 13. Може ли да се псува, че само такива коментари ми минават през главата!

  1. Ами,….сигурно може,щото аз от четири години не съм спряла да пусувам и още не са ме арестували,ама ги очаквам,винаги в джезвето има сварено кафе. Пусувай си спокойно,хич да не ти пука. На тях като не им пука за нас,защо на нас трябва да ни пука за тях. Колкото и да псуваме,по вулгарни от тях не можем да станем. Те са номер едно по вулгарност. Те не си губят времето с приказки,те направо действат. За тях времето е пари. За тях всичко е пари. Тях не ги интересува,че твоето или моето дете ще умре от хапчетата,дето ги забъркват по тавани и гаражи,а ти питаш,дали може да псуваш. По добре да псуваш предварително,отколкото като мен при свършен факт.

 14. Галеният от бай Тошовата власт бекапейски естет-професор Исак Паси вероятно се обръща в гроба. Отрочето му е толкова гнусно и продажно, че скоро и чистачите на помийни ями ще се отвратят от него.

 15. Срам и позор за БГ беше този „външен министър“, царски подметколизец и прословута палачинка. Сега е пръв атлантик и като такъв ги ръси всякакви, стига медиите да му дадат трибуна. А те, кой знае защо, му я дават охотно. Ако говорим за „двете гледни точки“, също толкова време би трябвало да заделят и за отговор и опровержение на глупостите му, например от руското посолство. А защо не и от храбри българи, които се гневят на простотиите на Монката Паси, но тайничко, без да смеят да надигнат глас. Защото знаят, че нашите големци отдавна са ни продали на Щатите, всъщност продали са себе си за жалки сребърници, а ние теглим каиша и берем срама.

 16. Мони, и ти и Пастирката да идете да си извадите жлъчката превантивно, щото от толко напрягане ша земе да се спука, а такива апологети хамерите едва ли ще намерят отново. Загубата им ще е колосална.
  P.S. Забравих, вземете с вас и оня Толуп, Фжаба Хатинянина т.н. АлЙо, че и той се дави вече в собствените си стомашни сокове, ясно е защо го реанимираха. Сволочи.

 17. Илияне, не не пия, нямам глава, друго я замества без уста. лакеят е несвободен, зависим човек, изтъкан от подлост и страх, Защо трепти НДСВ не се досещам, видя активирали са едно мюре, опасността да отклони. С какво ли го държат прегънат и удобно предложил се отзад, цивилизацията му е фетиш, Америка не хваща вяра, сетне ядовете люти,
  сетне душетровна скръб

  1. Нищо,че не пиеш,наздраве,да си жив и здрав. Господ здраве да ти дава.

 18. Червеят и Пастирката са най-мръсните лакеи в България, рано или късно историята ще ги осъди.

  1. Историята е курвенска наука, кой ли не я оножда. Чекай ти на историята! Като дойдат археолозите от Алфа-Центавър, се надай да те споменат?

 19. дори преводачко-секретарката на тиквоча му е водещ
  офицер, контролира всичко, все пак си хамерикански кадър, т.е. трябва да е в графата херувимче, или поне бой-скаут, естествено акредитирана в данс, манс, шкембеджийници и аквапаркове – демократична му работа!
  п.с. Портиера на Козяк пък се явява нещо като сюзерен, съдейки по облизването на подметките и возенето в колата на оново нещо, дето и за нищожество не става.

 20. Един човек бил дебил и както се полага на дебилите, не знаел, че е дебил. Затова си живеел щастливо и съвсем не лошо.

 21. Гърбосложен на кревата,
  от мечти съм пак пиян
  красным вихрем эскадроны НДСВ
  низ Борисов дървосад,
  Лакеи!
  Лакеи!
  Мръсни лакейчета!
  Аристократични блюдолизчета!
  Напред, лакеи – бъдещето!
  Бъдещето е ваше!
  О, мили, мазни, грациозни, тънкоманиерни!
  Високохудожествени лакейченца!
  Лакеюшки! Лакейчонки!
  Ла – ла – ла! Ла – ла – ла! Лакейченченчета!
  Лакейове! Лакеища!
  Лакееееиии!
  Лакеиииии

  1. Окър-Кокър, НАЗДРАВЕ !!!! И да паднем,и да бием,пак ще се напием !!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!! Б-Ъ-Л-Г-А-Р-И, Ю-Н-А-Ц-И !!!!

 22. България се управлява от Национална Спортна Академия, от град Созопол и от Криско. Това е истината и цялата истина.

 23. Соломон Паси и Росен Плевнелиев са най-продажните политици в новата история на България. Лицето от снимката шпионира за САЩ и Мосад. С него ще се заеме ли някой? Или репресиите се извършват само над православни?

 24. Назаем от побратимения форум: Erkek Нед., 15/09/2019 – 10:23 (нов)

  Засега резултатът между Запада и Русия е 2-2.
  Запада успява да ни осигури 2 национални катастрофи.
  Русия отговаря с 2 Освобождения.
  Следим как ще се развият нещата…““

 25. Вероятността самозваният полуевреин Саломон Паси да се подписва и на ведомостта на ФСБ е по-голяма от 50%, нали? Това е наследникът на Максуел и Карлович – агенти на МОСАД, но и на още специални служби.

 26. Бащата на Соломон Паси Исак Паси е бил член на ЦК на БКП. Синът на Соломон Паси пак Исак Паси е активен член на БСП. Самият Соломон Паси е активен американофил, соросоид, русофоб и българомразец. Като външен министър опрости 1,2 милиарда долара на Ирак, изработени с пот и мъка от стотици наши работници в пустинята на Ирак, за да си плати поста председател на Атлантическия клуб. Основната цел на този клуб е да се ликвидира българската държава, а тази чудесна територия да се предостави за създаване на новата държава Израел.

  1. Опростеният външен дълг на Ирак от Соломон Паси като Външен министър е своеволие и като такова е превишаване на права и залоупотреба със служебно положение. Това е закононарушение, което няма давност, но няма кой да го обвини-вече толкова години. Ако поне един Прокурор обвини С. Паси, съдът ще го осъди. С което автоматично лицето Паси изчезва с претенциите си да предатвлява НАТО – шумен параван за самозащита заради редица нарушения на закона, за морал и възпитание няма да пиша, по-долу го направих.

   За наша трагедия, народна трагедия, няма обвинения и присъди, няма спазване на закон точно от политиците. Тях не ги обвиняват, напртив, пласират ги отново и отново. Като С. Паси и десетки подобни. И това е порок, бич от българската държава и политици. В тон с това – вместо отказ за общуване и заплюване на спекуланти с власт и закон, не, отново и отново в студия и по други медии и къде ли не-от Посолства до МС! Не щем елементарна хигиена!

   1. Думата „ДАВНОСТ “ трябва да се затрие особено за престъпници и предатели като паси в никоя друга страна няма такова понятие давност

    1. Правилно! Съгласна съм. Де да беше така или де да стане….Хиляди са престъпниците политици: От Соломон Паси през Надка Михайлова, Сергей Станишев и Меглена Кунева до днешни жалки измикяри в Посолства и Министерства….Но има ли Прокуратура?

 27. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ПРИ БАЙ ТОШО ЩЯХМЕ ДА СТАНЕМ 16-ТА РЕПУБЛИКА НА СССР, НО ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ПРИ БОКО-ТИКВАТА ЩЕ СТАНЕМ 51-ВИ ЩАТ НА САЩ.

 28. по време на т. нар. „преход“ престъпната ШАЙКА (за да угоди на англо-американските си чорбаджии и за да задоволи алчността си) обезкърви демографски, пречупи морално-психически и циганизира българския етнос – държавообразуващ и носещ през вековете основната тежест за строителството и военната защита на страната ни, както и за съхранението на религиозно-културния слой на обществото. и вместо да предложат нов прогресивен и творчески път за развитие на страната, „политическият елит“ (сиреч, измамниците) с кухи „евро-атлантически“ фрази наложиха социалната несправедливост и геноцида над собствения си народ като норма. и днес надеждите за спасение на държавата и на народа ни вече напълно угаснаха…

  1. Браво,много точно казано,само ще допълня,че както всички престъпници допускат грешки и оставят уличаващи следи,така направиха и те. От прекомерно голяма алчност,да печелят лесни пари на чужд гръб, те направиха най голямата си грешка в живота,като посегнаха точно на член на моето семейство,без да се сетят да направят някакво предварително проучване. ГРЕШКА,ГОЛЯМА ГРЕШКА. НЕПРОСТИМА ГРЕШКА.

 29. Само да попитам къде е „независимостта“ според „Мони“ на България? Питам тъй като на 22 септември другата седмица ще започнат всевъзможни политически плазмодии да се лигавят по твтата и да дрънкат глупости колко е „независима“ България!

 30. Този е един от най-гнусните плазмодии на родния политически небосклон!

  Преди 35 г. бях за един семестър асистент по естетика на баща му, покойния Исак Паси, в Софийския университет. Разликата между двамата не може да бъде описана с думи! Бащата /Пасито, както всички го наричахме/ беше човек с огромна ерудиция и огромен авторитет сред научните среди! Макар и предан член на БКП, никога не си омърси душата с идеологизирани словоизлияния.

  За разлика от него, Соломон /или още Мони/ беше и си остана един гнусен червей! Не знам просто как може някой да му се връзва на приказките?!… И не знам покровителите му не се ли срамуват той да бъде техен рупор?!

  1. С езика на Проф. Исак Паси-действителен колос на философията – стилът на мислене на Соломон Паси е инфантилна еклектика с претенциозен кич. Синът е жалък негативен персонаж: без ценности, без срам, без задръжки. Оказва се – и без мислене. Като се види изказът му в писмена форма, става ясно липсата на основни – верни – мисловни качества. Оказва се, че няма и възпитаност: арогантен, вългарен, безпардонен.

   Това лице е било Външен министър: нагъл предател и българофоб ( характерни черти за бг Външни министри, с малко изключения, няма да посочвам причините.) Напълно некомпетентен в основна диполомация: да оповестява шпиони на големите сили. Това е скандално и лицето трябва да заличено от всякакви служби, въпреки че и САЩ, и Русия могат да предприемат рестриктивни мерки към България: хаотичният циник Мони Паси обявява шпиони под път и над път! То бива, бива неукост и безсрамие, ама пък чак толкова.

   Сега, ако има държава, ако има Прокурор, лицето С.Паси ще бъде обвинено за подривна анти-държавна дейност за горните му, макар и слаби мисловно, обвинения.

   Случаят с изказа и поведението на С. Паси има морална и духовна причина: развратник, съблазнил колежка чрез служебно положение, докато е женен, заплюл публично основната религия на България-християнството ( не казвам на народа си, защото С. Паси не е българин, зашото е предател и вулгарен безбожник, а е безбожник, защото праща на майната си една вяра, значи няма вяра която да уважава, иначе не би казал ‘Майната му на Православието’ и ако беше съжалил за това, щеше да се е отрекъл от изказа си, а не е). И двата параметъра: развратник и безбожник водят до наличното: разпад на личността. За това брои на глас шпиони – показател за деконструкция на личността. Не жалко, не дори и противно, просто позор за син на големия естет Проф. Исак Паси. Кич срещу естетика!

 31. Паси каза още нещо,че русофилията била платена,не била по любов. Най сетне ми излезе късмета,аз си падам по платената любов,някой ако знае къде се раздават паричките,да ми се обади. Адреза и телефона ми ги вземете от НАП. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.

 32. 100 години от рождението на Николай Хайтов
  Разбрал е пълния текст на Докладът Ран и Ът във вида, в който е бил разпространен през есента на 1990 година сред депутатите от седмото велико ”народно” събрание и висшата държавна администрация на Република България подготвен от: Ричард Ран-САЩ, Роналд Ът-САЩ, и от National Chamber Foundation-USA.
  ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!
  БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!

  Проф. Ивайло Христов: Николай Хайтов бе мъж с мисия – не се изкуши да излъже, не се предаде!
  Животът на Николай Хайтов е въплъщение на мисълта на Хемингуей, че човек може да бъде унищожен, но не може да бъде победен. Хайтов е типично българско явление.
  Проф. Ивайло Христов
  http://epicenter.bg/article/Prof–Ivaylo-Hristov-/192657/11/0
  Николай Хайтов е един от стожерите на националния ни дух.
  През целия си живот той запази достойно и честно поведение в обременения от лъжи и предателства съвременен свят.

  1. Вечна му памет на истинския духовен български колос – Николай Хайтов!

   Само защо нито една от „големите медии“ у нас до момента не е написала и ред за тази славна 100-годишнина?!

   1. Георги Йорданов: Георги Йорданов: Николай Хайтов – класикът патриот
    „Акад. Николай Хайтов беше рицар на българския дух. Целият му живот е борба. Борба за българската чест и достойнство“, пише Георги Йорданов в книгата си „Срещи“ – поредица „Притаени мигове“
    http://epicenter.bg/article/Georgi-Yordanov–Nikolay-Haytov–klasikat-patriot-/192730/11/0
    България е родина на одарени люде. Те са национален капитал; ала това духовно богатство е по-ценно при щастливо съчетание на талант с непоколебима гражданска позиция и добродетелен характер. Възхищават ме даровити люде с постоянство и твърди като скала убеждения. „Остаряват хора и дървета; падат дни, нощи, листа и дъжд; неизменен в есента и летото, камък, ти оставаш все същ!“ (Атанас Далчев).
    Тия думи сякаш са изречени за Николай Хайтов, който е съчетание на изключително дарование с твърда и последователна позиция в защита на българския национален дух. Писателят се изповядва: „Моето постоянно агрегатно състояние е националист“. Затова бе осенен от рядко случващото се за голям творец щастие – приживе да получи заслужени най-високи почести и признание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *