Публикувано на 07.08.2020 / 8:16

МИЛИЦИЯТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН

МИЛИЦИЯТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН милицията възстанови корупционния ред в страната

В пленената държава, в която всеки сам се грижи за сигурността си посредством частни инициативи, каква е ролята на полицията, освен да охранява статуквото от народния гняв, с парите на поробените по места гласоподаватели и откраднати от върхушката бизнеси?

Борисов и компания върнаха България в 90-те години, възстановявайки естествения хабитат на мутрите, каквито те са до един.

#ОСТАВКА #МУТРИ #ВЪН

===

#оставка #помияри довечера всички по площадите #хунтата не издържа и се показа в истинската си светлина, ден след като на партийната сбирка на герб биха журналисти, днес арестуваха мирно протестиращи хора. #мутри #вън

===

Георги Дренчев

Коментари 52 за
“МИЛИЦИЯТА ВЪЗСТАНОВИ КОРУПЦИОННИЯ РЕД В СТРАНАТА. #МУТРИ ВЪН”

 1. Здравейте на всички, и аз като малкото БЪЛГАРИ в момента ходя на протести, но и така не разбрах едно нещо… ЗАЩО? Останалата част от хората/всички които живят в нашата страна (най-вероятно и по-голямата част)/ стоят и бездействат. ХОРА!! КАКВО ЧАКАТЕ?
  Какво трябва да стане за да се отворят очите на всички? Трябва да започнат да бият и убиват децата Ви ли? Какво искате? Видяхте какво правят ГЕРБ – крадът, лъжат, бият, убиват и след това се правят на глухи. Спомнете си,че останалите партий не са по-различки: БСП, ДПС и всички останали ПЕД*ЛИ? Тук не става въпрос да махме Байти Бойко и да сложим К*р-а на власт, разбирате ли? Тук става въпрос НИЕ хората, обществото да се надигнем и да ги изметем. ЕхоОо Евроценностите някои ще кажат, няма такова нещо хора, няма! Трябва максимално голям брой да се надигнем и да изметем Бойко, Курнелий, Догани, Пеевски и за края и всички който са били главни прокурори и т.н. Да Гешевче и ти трябв да си заминеш..
  Извинявам се за дългия пост, но разберете нещо: Ако стойте във вкъщи, на работа, спите или еб*те.. каквото и да правите, ако не се замислите няма да дойдат по-добри времена, просто няма, ще дойдат по-лоши. За това не гражданска войка, а гражданска вихрушка трябва да започнат да действат в нашата държата, Българската държата, това е нашата държава ХОРА, НАШАТА, а не на Бойко, Курнелии, Радеви, Американци или Руснаци.. Това е нашата държава. Запомнете едно COVID-19 е само началото. Какво ще правите когато убият твоето ДЕТЕ? Какво ще направиш ти? Или ТИ? Помислете си.. и след това отново си стойто спокойно във вашия дом, на работа или в леглото. Днеска махната тези момчета, утре ще махнат и Вас и след това и децата Ви и така… и знаете ли ЗАЩО? Само и единствено за пари… Хайде ако имате ум в главата ще ме разберете, ако нямате.. МОЛЯ ХЕЙТВАЙТЕ МЕ 🙂

  #ДАГИИЗМЕТЕМ

 2. СВОБОДАТА Е НА ВЪРХА НА КОПИЕТО
  07.08.2020
  Страхът е голямо шубе. Коалицията, начело с гербоидите и практикуващите патриотинг национални предатели, решила да остане на власт. Все едно някой ги пита и иска. Наглостта на днешните политици в България няма аналог в историята. Народът им казва да се махат и ги плюе, те се хилят и казват: Дъжд ни вали!
  Няма такава наглост! Властта, че е сладка, е ясно. Но тук проблемът е много по-сериозен – страх. Също като се качиш на гърба на тигъра и се държиш за опашката. Ако се пуснеш, знаеш със сигурност какво следва. И какво и колко кратко ще ти бъде бъдещето.
  Затова сега глупостта им достига невиждани висоти. Защото те явно не осъзнават какъв враг сами си създадоха. Когото досега много, ама много подценяваха. Народът от тулупи, негодници, маргинали, безделници и мисирки, се надигна като лъв и заяви, че повече няма да позволи някакви престъпници да се подиграват на българския народ. Управляващите явно не осъзнават докъде могат да провокират хората. Подценяват ги жестоко.
  Нещата скоро могат да излязат извън контрол. Палатките, неуважаеми управляващи, са ви най-малкия проблем. Те са по-скоро отклоняващи вниманието ви способи. Но какво ще направите, ако наистина ви докопаме? На живо и лично!?! Тогава на кого ще обяснявате колко просперираме и как няма да пускате властта.
  Да ви напомня ли едни други, които също са твърдели, че народа им просперира и са казвали, че като няма хляб, да ядат пасти. Тогава народът също е чакал….докато не е разбрал силата си. И тогава са летели глави….
  Искате ли истинска демокрация?!?
  Свобода, равенство, братство?
  Погледнете към историята! Защото свободата, образно казано, е на върха на копието!!!

  * Eстествено, заглавието е от цитат от „Дон Кихот“

  Елена Гунчева

 3. Позволяват си тези гаври с хората, защото протестираме твърде мирно. Я да ступаме няколко полицая, я да запалим няколко микробуса, тогава друга песен ще запеят. А и повече внимание ще ни обърнат световните медии. БЪДЕТЕ СМЕЛИ! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР!

   1. Диктатурата трябва да спре. Няма да търпим повече! Довечера ВСИЧКИ пред Министерски съвет в 20 ч.
    Носете храна, вода и всичко необходимо за изграждане на барикада. Заедно сме силни и само заедно ще успеем!

 4. ПОЗОР! ПОЗОР! ПОЗОР!
  Г-н президент, къде сте?! Времето на думите свърши. ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ И БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ са третирани като престъпници, защитете ги. Ако и сега не реагирате с ДЕЛА … не ни говорете повече.
  СЕГА ЗАПОЧВА ИСТИНСКАТА БОРБА НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!
  БОГ ДА НИ Е ПОМОЩ!

 5. Когато от протест народното опълчение,милицията, започне да се въоръжава – прелюдия към възможна гражданска война! Срещу трайно установения в България силов корупционен модел за управление на цялата държава може да се бори,в мирна фаза, мощен народен протест с формиране на свои силови групи за защита от силови групи на властта.Примерно групи по 5-6 подготвени човека,които се струпват срещу всеки опит на полицаи /винаги струпващи се по няколко / върху един,дори неагресивен протестиращ. Тогава полицаите,макар и в защитно облекло, започват да се замислят за разни важни неща.Тези полицаи са изпълнители на заповеди,но не всички са като тъпака от Банкя или кретена от Долни Чифлик.
  Предсмъртното писмо на Васил Левски
  Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

 6. Има разлика между наименованията „Милиция” и „Полиция”, което и определя кой всъщност е възстановил сега корупционния ред в България. „Милиция” се употребява в смисъл на народно опълчение. Това е протест на народа срещу властта или действия на властта.В България въоръжени сили на властта след 9.9.1944г. в града и всички населени места са наричани „Милиция” – връзка с определението на държавата,като народна република. Разбира се алюзията за милицията в заглавието,но сега има едномесечни повсеместни протести в страната срещу властта, което всъщност е начало на народно опълчение. „Полиция” – въоръжени сили на властта за контрол на населението в града – „полиса”,но и във всички населени места,независимо от определението на вида държава.

 7. Българина е страшен сеирджия,
  седи гледа безучастно и не му дреме за нищо,докато ножа не опре до неговия кокал,дори и тогава предпочита да си оправи кочинката по втория начин,щото нали да не си трупа ядове.
  Шепа хора,се мъчат да променят нещо,а милиони седят отстрани и гледат,няма как да стане.В
  Всички ако скочат ,за един ден ще се случат нещата,ама не би…….Жалки сме……….,затова и така живеем.

  А иначе всичките тия гадове от управленската измет и „опозицията“ им,трябва да се дерат живи и да се солят!

 8. Така става след като най голямата опозиционна партия след въпрос какво е мнението и за блокадите, заяви че не подкрепя нарушаването на обществения ред! Май правилно е – Всички вън!

  1. Нинова никога не е казвала, че блокадите нарушават обществения ред !! Лъжа и провокация е това !

   1. Ще монтирам едно кратко видео, ще го кача на тубата и ще ти пусна линк.

 9. Ега ти и „деполитизира ата“ полиция, след като на коацилиционен, политически съвет, се взема решение КАК да действа. Нямаме закони, а политикани.
  Господи, помогни ни.

 10. Много скоро главният Тулуп ще висне като суджук на някой стълб!!!!

 11. Това, което направиха мутрите, още в началото на „демокрацията“ е, че направиха хората да се страхуват, от всичко и навсякъде. По този начин, тези, които друго не искат и не могат да правят станаха необходими, полезни и сравнително добре платени, станаха бодигардове, охранителни, пазачи.
  Помислете, каква Голяма част от работоспособност БГ „мъж“ се занимава с нищо не произвеждаща дейност. Седене, чоплене на носа, когато се наложи– тормозене на някой/някои.
  Ще се оправим, при това състояние на нещата, ама, друг път…

 12. Научили са си урока – в 4 часа сутринта ( любимия час на СС и НКВД за нахлуване и арест) събуденият тогава човек е най-малко способен да се съпротивлява.
  Това няма да помогне на Борисов – с или без протести той няма друг ход, освен да подаде оставка. защото няма да рискува да остане като некадърника- премиер, вкарал България в най-тежката икономическа криза.
  Единственото, което спира Борисов да подаде оставка в момента е, че не може да открие безопасно място за бягството от страната след оставката.

  1. Има такова супербезопасно място да се скрие и да се поупражняват върху него отзад с 200 и това е в Централния. При максимална присъда от 30 г. тя за него става доживотна…

 13. Pisah predi sedmici 4e niama da stane s proformansi, palatki i horca, MAFIATA se svalia samo s toiaga!
  Sega e vajno da se predizvikat bezredici s koito da se dade vazmojnost na Prezidenta da obiavi izvanredno polojenie i da vzeme ne6tata pod negov kontrol.
  Ne vijdam po kakyv drug na4in ste stane svalianeto ot vlast na tezi mutri.

 14. Из предсмъртното писмо на Дякона:

  „…Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди ”Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате”. Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в Отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят.
  За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт, смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.
  За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
  За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
  За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни.
  За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
  Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите, нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте – Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“

  Васил Левски 1873 г.

 15. Ами, народопсихология – всеки си е „свободен електрон“ и сам си избира посоката на движението си.
  А от математиката знаем че сумата от няколко вектора зависи от посоката на всеки един – ако всички са в една посока, резултата е максимално голям. А разнопосочни ли са (вкл. и противоположни), резултата е минимален, или дори обратен.

  За голямо съжаление наблюдаваме и много егоизъм в лицето на недоволните от протестите и блокадите – нарушавал се „рахатлъка“ им да тръгват по-рано за работа, за да компенсират задръстванията в трафика. А забравиха ли как са живели без лични автомобили преди 30-тина години, когато трябваше да се чака 20-тина години за ред за покупката му?
  Туристическия бизнес също понасял неудобства от блокираните кръстовища!

  Ами, госпожи и господа егоисти за личните си неудобства и интереси, не бъдете разнопосочни и/или противоположни електрони. От това губят не само тези които „нарушават рахатлъка“ ви, но и самите вие – т.е. губим всички! И ако не разбирате какво по-точно губим – ами повече и по-големи кражби водят до по-малко приходи в бюджета, от там ниски пенсии, калпаво здравеопазване за което дори ще доплащаме, и всичко друго което на всеки нас не му харесва.

  Госпожи и господа с нарушени лични удобства от протестите, вие повече губите отколкото печелите с това си недоволство. Обществата с по-висок стандарт на живот (заплати, пенсии, здравеопазване, образование, …..) са си го извоювали именно с борба против корупцията и безнаказаното крадене, преминало през протести и барикади. Никой не им го е дал даром и насила. Отворете си очите, и не гледайте егоистично само до върха на носа си – освен ако не не сте от страната на крадящите, разбира се!

 16. Президентът показа кой ще пише стратегическата дълбочина. Дори тези, които за разлика от Костов се напъваха да му вярват, се отвратиха. Полицията разчисти отломките. Хората разбраха – мулти е навсякъде и при Доган, и при патриотите, и при Бойко и при президента.

 17. „Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“! (цитат) .А който не е прост ще яде бой,това ни казва (на) родната милиция,която ни „пази“.И започна бой по палатковите лагери!
  Това изчадие Валери Симеонов трябва да бъде набит на кол,а Банкянският тъпак да седи, да гледа и да си чака реда!!!

 18. След като възстановиха КРЕТЕНСКИЯ ред в държавата къде изчезна баш Тиквата? Жив ли е? Умрел ли е? В Банкя ли е или в БарЦелона вече? „Демократичната“ ни република от WC и ШкемБИЛЛ войвода ли се управлява?

 19. Сложиха на топа на устата някакъв си Николчо, пиарче на герб. Много безпомощен, не издържа на напора на Цънцарова. След кака Севда и наш Ники май ще изтече в канала. Адски се компрометираха, като посочваха директно на побойниците кого да смачкат на конгреса на герб. Нали Боко е „добър човек“, нали са против насилието, нали са за „европейско развитие“?! Дръжки на чушки. Газят с подкованите ботуши, сякаш ще превземат крайцера „Аврора“ (но без Каренин).

 20. Боко се скри, сега Валерката ни обяснява ситуацията и се дуе, става все по-важна фигура. Полицията явно е действала по негова команда. Много жалко, това си е пълно падение. Едва ли палатковите лагери ще се възстановят, а и няма да издържат дълго. Всяка нощ ще ги помитат. Протестите отначало набраха мощ, после се поразсъхнаха и ето ви резултата. Много се изговори и изписа, че трябва да има план, стратегия, ръководство, фигури… Нищо не се случи.

  1. Този е за линч!
   Патриотите се дискредитираха окончателно!
   Вече не ми дреме кой ще дойде в тази клоака, стига да въведе ред!

 21. Борейки се със собствената си интровертност в тунела за Сомалия си мисля,че БГ милицията ми липсва и това е основната причина за депресивното ми състояние. Туй да няма кой да те глоби,да те санкционира,да си изпроси 20 лв.,да те арестува,да ти дръпне един бой …не е работа това…
  И така,реших – един ден ще съм престъпник,на другия ден -милиционер. Ще залавям себе си и ще бягам от милицията периодично/пак от себе си ,де/.
  Малко е Шизо ,ама …
  Обаче като гледам какво става горе на земята наша българска,изстрадала се успокоявам…
  Има и по-зле от мене !
  Даже те направо го играят и двете едновременно и непрекъснато под пагона милиционерски…

  България е единствената държава ,в която престъпниците се състезават кой по-голям милиционер-агент да стане,а милиционерите кой по-брутален престъпник да бъде.

  Венсеремос.

 22. Ох,демократи! Само това мога да произнеса когато чета глупостите Ви. Историята, не някой друг , е доказала, че вие не сте годни дори да перете бельото на Кеворкян! Той ще остане в нея и в сърцата на много българи а вие сте анонимници и такива ще се пръждосате от този свят – баровци с произход ( обикновенно номенклатурчески – жертви на синдрома на Соломон П. ) ! Имате право да не го харесвате – той просто не ви забелязва и това ви влудява – някой да не ви обръща внимание! Как смее, не е демократично! Учудващо е, колко кухи са демократските ви глави – преди ви пречеха комунистите, след това не харесвахте сините , сега сте против самите себе си – демократите които са мафия а вие сте прекрасни борци срещу нея! Ако някой е за хапчета – това не е Кеворк! Но на вас хапчетата няма да ви помогнат – хапче против простотия няма и няма да има! Бъди здрав Кеворк, това че ги дразниш показва, че още имаш огън в кръвта си! Дерзай!

 23. През последната седмица в СДВР били постъпили стотици жалби от възмутени граждани, които се оплаквали, че правото им на предвижване било ограничено заради блокадите. Идиотите подават жалба срещу блокадите, ама да ги крадат с милиони месечно е ОК. Логика. Всеки народ си заслужава съдбата. Този е обречен…

  1. Жалбите имат ли си обявена цена?
   Дадоха на циганите да спечелят малко пари, що да не дадат и на софиянци?
   И много любопитно: дали тези същите възмутени живущи наблизо и друг път са реагирали така на други митинги и протести???
   Ма много любопитно се получава!
   Досега никоя медия не е споменавала подобен феномен! Нищи, че 30 години демократичен живот, пероидично ни поднася такива прояви!

 24. Протестите в ступор,по бели гащи…Тази война не се води
  така С лагеруването и пикника
  свърши. Къде са ви сопите
  тоягите? Разходките по паважа
  приключиха.Стиска ли ви?
  Стрелата на времето безвъзврат
  но отминава Който разбрал,раз
  брал

  1. Беше толкова удобно за снаипер за боковата тиква защо отново бе пропуснат тази възможност от страх та той не невинен има 180 поръчкови убийства. Защо невинните хора си отиват а чудовищата няма кой…

  2. Българинът е толерантен борец за демокрация, джендаризация, гей паради, ислямизация, маймунизация ………………. и всякакви други ценности заляли ни с общоевропейското щастие, така че за война не го търси. Ще му доди акъла, когато започне да мре от глад или му отнемат родината.

   1. Извинявай, но сме просто едни страхливи путки. Жените стават повече от нас. Ще събаря власт с палатки? Малоумно! Като не ти харесва – хваща шмайзера! Иначе, си наври страхливия задник, до този на майка ти или жена ти!

 25. kakvo se cudite zasto ste glasuvali za boko 2006 godina v podzemnia svjat se znaese ce go gotvjat za primier i eto vece 10 godini

  1. А защо бе предложен от монтерей и те не взеха отношение че слагат такъв простак и това че били гласували няма грам истина решат ли наште врагове отвън да сложат простак нищо не може да ги спре. България се управлява от вън още от 1980 когато ни лепнаха петното за папата само защото им пречим и сме умна нация не могат да ни понасят. така че БЪЛГАРСКИЯ НАРОД няма вина…

 26. Поредно доказателство, че режимът на екс-комунолакеите се крепи на стероидните мускули на невъобразими тъпанари.

  Не масло, а амониева селитра изсипаха в огъня. Оня можеше да се оттегли с мир и да си папа откраднатото някъде по света, но не!

  Довечера ще е интересно!

 27. След като толкова дълго се отлага народния съд и българина се прави на евроатлантически демократ, джендър, борец за негърска правда, фен на гей паради …………… съвсем нормално се стигна до мутроманархия. Нали все някой трябваше да охранява заграбеното от народа? Стига с тези „мирни“ протести! Срамно и жалко е да искаш разрешение за да протестираш и да си „толерантен“ към тези които те бият и унижават от позицията на овластените заптиета! Стига сме били миролюбиви и толерантни към душманите, че чак ще се наведем да разтворим бузи в знак на съпричастност към клетите заптиета! Бий, да те уважават! Българоубийците, националните предатели и всички техни фенове на дръвника. Не забравяйте, че хората никога не се променят, просто намират нови начини да ви излъжат! Както е казал Васил Левски – който краде от народа за собствено благо- смърт,смърт и само смърт!!!

  1. радев къде си бе намеси се нали поведе уж народа или псито ти изсъска да се спреш???

 28. Това е положението – кръв повръщам,власт не връщам. Нагъл, безочлив, крадлив и т.н. Ако иска гражданска война, сигурно ще я получи. ТОЙ Е БЪЛГАРСКИЯ ПИНОЧЕТ. Този тип наистина се е взел на сериозно и не може да проумее, че е много страшно сам да си повярваш, че си много велик. Само, че господин мутра, животът е като един супермаркет, влизаш в него и пазариш, но рано или късно стигаш на касата и трябва да плащаш, а той вече е стигнал там. Позор българи, резил, на Европа не и пука, че техните пари са в неговия джоб. Не и пука, че в 21 век ПИНОЧЕТ е не само в България, но и в Европа и правят дослук с него. На бунт българи, аз отивам на площада.

  1. Докато не започне да гладува, народът няма никакво намерение да се вдигне масово. За сега чака някой да го освободи, но …………..

   1. За съжаление е факт, че протестът не е масов, а когато един протест не е масов не само не постига целите си, но изглежда пародийно и нелепо…

  2. Пиночет от държавническа гледна точка не е съсипал, а е оправил икономиката на страната си – това го казва сухата статистика, с която може всеки да се запознае. Нашият е развалил, разрушил, откраднал, продал, предал и преебал до каквото се е докоснал в Родината ни. Оставка бе, парцал безподобен!

 29. Насилието поражда насилие. Електоратът може да се превърне в ТОЯГАРАТ!

 30. Това не е нито Милиция, нито Полиция!
  Това са МУТРИТЕ на МАФИЯТА!
  Протестите трябва да продължат!
  Хора – излизайте! Не си стойте безучастно в къщи!
  За защита на Държавата ни!
  Оставка на Престъпното управление на лицето Бойко Методиев Борисов и шайката му !
  Оставка на Мафиотската бухалка Гешев – „Гл. Прокурор“ на България !
  МУТРИ ВЪН!

  1. Сушат изпотените гащи на министъра си, който е първият напикаващ се държавник в работно време, след Цола Драгойчева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *