Регистрация
Публикувано на 25.05.2008 / 11:14

Миков се ползвал с пълен политически комфорт на ГЕРБ

 

 

„Петъчния ден беше ден на абитуриентските балове и когато дойдат баловете българинът реагира по един и същи начин всяка година – луксозни коли, спират, снимат се. Така, че трафикът в петък беше по-тежък заради тази причина”, заяви Борисов. И допълни, че всеки голям космополитен град имал подобни проблеми с малките улици и много коли.

„Ако ние имаме 500 милиона на година да правим нови пътища, в следващите 4-5 години София леко ще започне да излиза от кризата. Единственото, което искам, е да ни се върнат пари от бюджета така, както е било преди аз да стана кмет”, заяви столичният кмет.

Борисов каза още, че гражданите на София трябвало да бъдат търпеливи. “Когато ГЕРБ дойде на власт, в София ще има особена политика – Закон за София и гарантирано финансиране от държавата”, отсече Борисов.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Миков се ползвал с пълен политически комфорт на ГЕРБ”

  1. По време на 4 годишното Му митткане в МВР мкАФИЯТА се развихри,а той ни обясняваше как ги бил “хващал а съдът ги пуска“.Като кмет се гневеше как нямал подкрепа от ОС , но като спечелел кметските избори щели сме да видим как ще реши софийските проблеми…Догодина Му подаряваме и България за да може спокойно да реши ивсичките ни проблеми.

  2. Нали Герб са на власт в София. Имат си кмет, мнозинство в градският парламент и районни кметове. Дапрестане да говори празни приказки и кой му бил виновен и да започне да работи, а не да бленува как ще стане премиер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *