Публикувано на 25.02.2009 / 13:57

Миков, вземи си отпуск и чети afera.bg!

 

 

Министърът на МВР Михаил Миков чистосърдечно си призна и, че научил от медиите за новостите около смъртта на сестрите Белнейски.„Ще се заинтересувам специално, дано да се стигне до резултат", каза още Миков.

Това на практика означава, че вътрешният ни министър изобщо не е в час за това, което се случва в министерството му и е оставил оперативната работа на профита, които не намират време да му докладват читаво какво точно се случва.

След като Миков призна, че научава от медиите какви разследвания изобщо се водят, ние му препоръчваме спешно да си вземе отпуск и да почне да чете основно afera.bg

Както не е в час обаче, Миков побърза да наблегне отново на темата, че телефонните разговори и Скайп трябва да се контролиратп от МВР

„Ще потърся и подкрепа от останалите парламентарни групи, включително и от опозицията", закани се Миков за промяна на закона.

Миков, горкият, и сега май не е наясно, че неговите куки – апапи не са престанали да ровят в разпечатките и скайповете на всички неудобни. И при това го правят абосолютно незаконно без разрешение на съдия.

 

Afera.bg 

 

Коментари 0 за
“Миков, вземи си отпуск и чети afera.bg!”

  1. Ама какво толкова страшно?
    Най-много да поразрушим имиджа си като цветисто ги псуваме или като им дадем някой друг ценен съвет със захранваща информация.А иначе какво бихме направили, ние не сме извън закона.

  2. Какво ще стане ако минем на Yahoo! Messenger, MSN Messenger, ICQ. Тогава ще могат ли да ни следят 🙂

  3. Тоя министър е много зле.Те разследващите полицаи ще му отворят очите.Наскоро уволни един такъв от ГКПП-Аерогара-варна.Само ,че той си печели делата едно след друго и както виждам скоро ще го начука и на министъра М.М.И не само ще му го начука ами както върви и в затвора ще го вкара.Съдът не ебава миков.Съдът си върши работата и не му пука срещу кого са жалбите.Мико Миков много си зле и още по зле ще става.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *