Регистрация
Публикувано на 30.06.2017 / 21:17

МВР УНИКУМ! МВР ШЕФОВЕ УМУВАТ КАК ДА „ПРОБИЯТ“ САЙТА „АФЕРА“ – ОТКЪДЕ ИМАЛА ИНФО ЗА „СХЕМАТА КАК ЛЪЖЕ „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“! И СТИГАТ ДО КРИВАТА КРУША.

кристиян петровНа 27.06.2017 година единствена АФЕРА публикува: ЕТО Я СХЕМАТА КАК СТЪКМЯВА И ЛЪЖЕ „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“. Това се случи ден след като главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че „Икономическа полиция“ е в състояние на заспиване и кома.

След скандалната информация, публикувана от АФЕРА, е настанала истерична паника сред висшите ръководители, описани в разкритията на АФЕРА.

В кабинетът на директора на ОД на МВР – Силистра Кристиян Петров са се събрали останалите герои от публикацията на АФЕРА, като  привикали и бившия спец. по компютърни операции в БОП – Силистра и сегашен началник на Икономическа полиция – Силистра Деян Монев. Големите МВР шефове, вместо да гонят корупцията и организираната престъпност, часове умували как да бъде „пробита“ АФЕРА, как да и да бъдат разкрити трафичните данни, за да се установи откъде била изтекла към АФЕРА информацията за описаната от нас порочна схема.

След дълго чесане по главите, МВР шефовете не стигнали доникъде, т.е. стигнали до кривата круша, след като и компютърния спец. Деян Монев ги попарил, като им рекъл, че нищо не може да се направи, за да се разбере откъде е постъпила информацията в АФЕРА.

Иначе, част от преписките на предварителен оперативен отчет /ППО/ са били преобразувани в дела за оперативни разработки за престъпления /ДОРП/, добра се АФЕРА до актуалната информация в реално време.

Още по-шокиращото и скандално е обаче, че част от ППО-тата са били приключени с предупредителен протокол срещу лица, но вместо да се подпишат предупредените лица, подписи полагали … оперативни работници!!!

Апропо, вчера главният секретар на МВР събра всички началници на сектори на „Икономическа полиция“ в Арбанаси, Велико Търново, в хотел „Севастократор“. Очевидно за да им набива канчетата след изявлението на главния прокурор. Вместо началника на „Икономическа полиция“ в Силистра Деян Монов обаче, там е отишъл Николай Радев, тъй като Монев има новородено бебе.

АФЕРА пита главният секретар на МВР – има ли изобщо хабер, докато набива канчетата на „икономическите“ си ченгета, като как Монов, дето имал бебе, не е на съвещанието, пък намира време да присъства на завери в кабинета на директора на ОД на МВР – Силистра, за да се занимават не с битката срещу престъпността, а как да „пробият“ трафичните данни на сайта АФЕРА.

Кво, правим сега, господин главен секретар на МВР?! Както е видно, АФЕРА струва повече от всичките ви измислени „спец“ ченгета, дето са толкова изумителни с „оперитивните си напъни“ да „заковат“ АФЕРА, че ако не беше толкова трагично, щеше да е смехотворно.

Afera.bg

Коментари 14 за
“МВР УНИКУМ! МВР ШЕФОВЕ УМУВАТ КАК ДА „ПРОБИЯТ“ САЙТА „АФЕРА“ – ОТКЪДЕ ИМАЛА ИНФО ЗА „СХЕМАТА КАК ЛЪЖЕ „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“! И СТИГАТ ДО КРИВАТА КРУША.”

 1. Да, МВР наистина е уникум. В него работят хора завършили различни граждански специалности и много малко такива завършили Академията им, кой завършил за военен, кой статистика или бизнес администрация, кой ВИФ, кой агроном, кой учител по различни науки. Често в икономическа полиция работят и хора без икономическо образование, а тези със завършено икономическо образование работят, да речем, в охранителен отдел ?! И затова МВР си е Министерство на Всичките Работи.
  Една от тъпотиите им е планирането- годишен, шестмесечен,седмичен, а дори и абсурдния дневен план за работа. Друга тъпня – заповедта отменя закона, правилника или инструкцията, та затова и дисц. наказания падат в съда – трябвало е да изпълнява заповед, която да речем противоречи на инструкция. Та в този ред на мисли: Безредиците в Асеновград и една от мерките на В. Симеонов и гл. комисар Младенов – ромите, които нямат адресни регистрации в Асеновград, ще се връщат по адресните им регистрации- и как ще стане това, обяснете ми, по кой закон имате право на това, ще ги товарите във вагони или камиони и така? Че те половината роми живеят на семейни начала, ще ги разделяте ли, има деца на адреса на бащата, който пък по документи не им е баща, майката е на друг адрес, те пък , децата, на кой адрес ще отиват – при този на бащата не става, защото не им е баща, абе пълен хаос, който се ражда от поредната изпляскана глупост. Да му мислят изпълнителите – министерството на всичките работи.

  1. Loshoto e che sled tova,,,sekretarite,,koordinirali podobni,,operacii,,stavat d/ri po ohrana I sigurnost v,,Bibliotekarskija,,ili,,Ikonomicheskijat,,institute,i ,,obuchavat…

 2. ТЕЗИ УМНИ НАЧАЛНИЦИ СА НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА ЗА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ПОДПИСИ. АКО Е ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН ЩЕ ГО НАТИКАТ В МИША ДУПКА. ТАКЪВ СЦЕНАРИЙ СЕ ЗАФОРМИ СЪС МОЯ СИН. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОДПИСА Е ПОЛОЖЕН ПРЕД ОБЩИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЩИНАТА, ВОЕННИТЕ МУ НАЧАЛНИЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА ДОКАЖАТ, ЧЕ ПОДПИСА Е ФАЛШИВ. И НАЙ ТРАГИЧНОТО Е ЧЕ ГО СЪДЯТ И МОЖЕ ДА ГО ВКАРАТ ВЪВ ЗАТВОРА АКО НЯМАШ СОЛИДЕН АДВОКАТ ДА ИМ СЕ ОПЕРИ И ДА ГИ РАЗБИЕ. А ТЕЗИ КРАСАВЦИ КОИТО ПОЛАГАТ ПОДПИСИ СА СИ ЗА ЗАТВОРА. ТОВА Е НАПРАВО КРИМИНАЛНО ПРЕЕСТЪПЛЕНИЕ.

 3. Na tozi Glavsek,shte mu e,,nay/trudno,,.nito e,,zetko,,nito eoligarhichen,,nito shte ima,,partiyno badeshte,,..da si beshe ostanal da si trenira sas dampelite.a to,,nakade sega,,s tozi pjan personal,,..tegki vremena ..

  1. Дирекцията на МВР в Силистра е замряла на ниво селско тутраканско РПУ.Такава интригантщина ,подлизурщина ,блюдолизтво и некадърщина я е обвзела.Явно партийния и корпоративния слугинаж е по-силен отвсякога.

 4. Имаше един глупав комисар, дето си мислеше, че Калотина му е бащиния, Стилиянов се казва, та той обичаше да казва, цитирам дословно : “Хартията работа не върши, ама работа отчита!“ Та и тези тука…просто на широката общественост ще и бъде трудно да повярва какъв безсмислен труд кипи в МВР. Дето се вика, безсмислено свят светува там!

 5. Горката силистренска институция.С такива началници е за палене на свещ.Няколко селяни с комплекси събрани в кабинета да си чешат топките.Престъпниците тук са щастливци!

 6. „ППО-тата са били приключени с предупредителен протокол срещу лица…“ Просто и гениално спедство за оправяне на крива статистика.

 7. Това някой да разбива сайтове, пароли си е престъпление. А тук говорим и за цяла група от хора, с възможности, връзки , власт, нещо като ОПГ.

  1. Апропо, не шокиращото и скандално е , че част от ППО-тата са били приключени с предупредителен протокол срещу лица, но вместо да се подпишат предупредените лица, подписи полагали … оперативни работници, това е направо БРУТАЛНО, БЕЗУМНО, БЕЗПОМОЩНОСТ. Но това си е така от времето на Цв. Цв., че чак до днес – стъкмистика, гимнастика, пушек, дим, тъпани и гайди, пиар, медийност.

  2. За Протокола :
   - Нашето интернет Пространство – е ‘Еталон’ за Неподражание !, поради Систематичните Целеви Свинства на ‘наште’интернетчики
   ….от Всички платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд …) за акаунти през/от ‘наште’ интернет доставчици, през ‘наште’ ‘медии’ и коментарите към материалите в тях, та до Посегателства върху Личните Данни на потребителите.
   И ! – коетоИменно Ни адресира ЗА Български интернет Регистрар.
   (Такъв Регистрар – е ТоталноПублична неформална Структура, която Има Тотален картбланш за Осигуряване Чистотата на комуникациите/информацията.)

 8. Задължен !
  …и ако позволите Въпрос, г-це Томова : – ‘наште’ тим(урк)уфсьи СА ли И по Добруджа/Силистра ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>