Регистрация
Публикувано на 14.09.2018 / 11:59

МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА!

БИВОЛЪКолегите ни Димитър Стоянов и Атила Биро се прибраха благополучно след като прекараха нощта с белезници насред полето, без телефони до 4 сутринта. Родната полиция ги натръшка защото си вършеха работата и опитваха да спасят от унищожаване документи по разследването #ДжиПиГейт, за което българските медии мълчат упорито трети ден. Мълчат, защото е замесен всесилния Валентин Златев, ортак по карти на премиера Борисов. МВР също мълчеше и дори ни дезинформираше какво се случва с нашите колеги. Стигна се до намесата на румънския консул.

Веднага след като бяха освободени Димитър и Атила се върнаха на мястото и спасиха някои документи. #ДжиПиГейт става #Шредъргейт!

Още в деня на публикацията #ДжиПиГейт предупредихме МВР, че от сградата на Джи Пи Груп на Черни Връх се изнасят документи. И какво мислите, че стана? Нищо. Няма качулки, няма обиски, няма закопчани с пранги крадци на еврофондове. Два дни изнасяха и горяха документацията без нула внимание от компетентните органи. Сами проследихме къде я горят. Уведомихме МВР и колегите Димитър Стоянов и Атила Биро тръгнаха натам. В полето до Радомир, към 8 вечерта, полицаите изскочиха от храстите, тръшнаха ги, закопчаха ги с белезници и им взеха телефоните.

Следва пълен полицейски абсурд. Три часа полицаите установяввт кои са, макар колегите да са се легитимирали веднага като журналисти. Установяват, но не им връщат телефоните. От редакцията на втория час без връзка започваме да звънии. От полицията в Радомир и в Перник ни отказват информация къде са и какво става с тях. От София получаваме информация, че не били задържани, а отведени за обяснения в Радомир. Това се оказа невярно, има протоколи за задържане. Намесва се румънския консул и посред нощ тръгва към Радомир. Чак в 4 сутринта възстановихме връзката с колегите.

Въпросите тази сутрин са много. Кому беше нужен този среднощен екшън? Защо МВР не спазва правата на хората да направят едно телефонно обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани?

Прави ли ви впечатление тоталното мълчание на „медиите“ за полицейския произвол срещу колегите ни, арестувани с пистолети в главата и белезници като най-големи престъпници!?

Защото МВР охранява унищожаването на доказателства на грандиозна корупция разкрита от Биволъ в #ДжиПиГейт и засягаща най-високите етажи на властта!

И нито една медия не се свърза с нас! В същото време главният секретар ходи да маже, че не знаел за какво става въпрос! Жестока диктатура на територията на Мафията!

Биволъ

БИВОЛЪ

Коментари 27 за
“МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА!”

 1. ЗаЩОТО карциномът цИГАНСКа мАФИЯ за 70г е разЯл цялата държава.

  1. Циганите са на Балканите отдавна, но на чии гръб живеят си е факт и днес :-)

   „Ако в правото „Теория на правото“ е главна и основна наука, ако в армията „Стратегията“ е висша наука, то в живота на човека, на народите, психологията е висша наука. Банкерът-евреин или българин, само като види просителя на заеми, отгатва за миг какво представлява той. Търговецът пък почти 90 на сто знае кой клиент ще купи и кой не. Ученият човек е човек безпомощен в живота. Той е пленник на науката си и става безпомощен в живота. А простият човечец, това дяволче, то пък знае кой учен може да измами и кого няма да успее да измами. Това важи най-вече за циганите. Те са най-ловката и най-прозорливата раса. Те стоят гладни, но мислят. Те не работят много, като селяните, но живеят на техен гръб. Селото храни циганията и циганското племе в България. В Унгария циганите са музиканти, певци, а циганките — първи любовници и бар-дами в кабаретата. Те са красиви, интелигентни и сластни жени. Превърнали са изкуството си в култ. Циганката в Будапеща стои сто глави над циганката — любовница в България. В нашите кабарета почти не се допущат циганки, а в Унгария е по-друго — светът отива в Унгария заради унгарските циганки. Всички шлагери за циганки са дошли от Унгарската Пуста, от Будапеща. Аз, ако правя кабаре, ще извикам унгарски циганки за актриси, певици и примадони. Това им е професията.

   — Как преценявате Вие, господин Буров, отделните съсловия и България — банкери, фабриканти, търговци?

   — О, ние банкерите сме като главнокомандуващите, като стратезите на армията. Фабрикантите са като началник-щаба на армията. Търговците са като капитаните, като офицерите. Всички заедно вършеем в един харман, но ние, банкерите, командуваме парада.“

   :-)

  2. Стига с твойте цигани и нацистко-расистки бълвочи,писна ни!
   Средата в която живее човека определя характера и държанието на човека в 90% от случаите,а не произхода.
   Човека е адаптивно същество,на каквото го научиш и каквото вижда в обкръжаващата го среда,на такова се научава.

 2. А може би това е верният път, истината в България да лъсне, като се използват в разследването и чужди журналисти с име в световните медии!
  Представяте ли си, ако беше английски или американски журналист каква врява щеше да се вдигне до небесата!
  Политиците ни се окъкаха – това е неоспорим факт!
  Явно, дойде ред бг журналистика да излезе от кома и да заеме полагащото и се място!
  Нашите мълчат като гъз за биолабораторите в бившите съветски републики, но грузинец изнесе маса документи за тяхната дейност, като се позова и на разследванията на нашата журналистка Диляна Гайтанджиева!
  Мъдрите българи казват: Капка по капка вир става!
  Важното е някой пръв да провлачи крак, а там – каквото има да стане ще стане!

 3. Мутро-милиционерите и едни уличаващи ги документи не могат да унищожат като хората. Бездарни, крадливи калинки…. След такава статия в нормалните държави, жандармерията щеше да е на крак с цялата прокуратура. А тук е ден на майстора, като всеки ден… Никой нищо няма да направи! Всички са в схемата и няма мърдане. Ще мине и замине. А народа спи ли спи – сладко, сладко!?

 4. Когато отвлекли сина на приближения на Валентин Златев бизнесмен Румен Гунински ,Златев крещял на висок глас ;Кои са тия ве още утре ще им пратя СПЕЦНАЗОВЕ от Алфа и Вимпел да долетят от Москва и да ги намерят

 5. Какво още трябва да стане, че този Робски народ да разбере каква Престъпна, предателска сган е начело на България ! Дай Бог да ги осъди, той знае как!

  1. Не под един знаменател моме както вийдаш и журналистите които си вършат работата бяха окошарени цру са казали че в България трябвало да останат под 4 милиона тъй като им требвала теритоторията на България е това ако не е ГЕНОЦИД

 6. Отишъл Румънският посланник в България на място в 0:2 ч. ,хубоо… ама защо Българският посланник в Румъния не е отишъл на място в 0:2 ч. ,питам щотсъмтъп,затуй.

  1. Владо Береану, Фейсбук:

   „Гледах обедните новини по БНТ, Би Ти Ви и Нова ТВ. Тези „водещи“ медии не са чували за ареста на Димитър Стоянов /журналист Биволъ/ и Атила Биро / известен румънски журналист, RISE Project/ тази нощ близо до Перник.
   Гледах и обедните новинарски емисии на 3-те водещи румънски телевизии. Там всичко това е водеща новина.
   Заключенията оставям на Вас.“

 7. Чест прави на радио Хоризонт, че днес в 12+3 излъчи интервю с гл.редактор на Биволъ по същия проблем.

 8. „Визия на ГЕРБ за България“…
  (…прогноза направена на 28.08.2018г.)
  .
  Грабежа върви по плана…, но трябват още 2 години…!!!
  (…сваряват ни живи, като… постепенно загряват казана…, а свидетелите, май, се „изпаряват“…)
  .
  Кораба на властта „Боко – ІІІ“ потъва и… бързат да ни крадат вече само в Милиарди…, но като всеки Октопод пускат мастилени „пушилки“ за прикритие…!!!
  (…Кражбите в милиони са за селските кметове…, но само, ако е гербераст, иначе… Вижте „изпържения“ кмет Иванчева…!!!).
  - Всичко започна с кражбата на 1,5 милиарда от резерва на здравното каса…
  И се заредиха, тихо и кротко кражби за милиарди…, като есенен дъждец…;
  - Ежегодно липсват 2 милиарда от акцизи…, последваха 4 милиарда от КТБ, 16 милиарда от ДДС, после „Олимпик“, ограбен е и Гаранционния застрахователен фонд… След срива на Търговския регистър, за „чистота и бързина“ в прикриването на далаверите, последва направо… „срива“ на компи-системата на Мин. на правосъдието…, блокира ГРАО (чистят фалшивите изборни списъци и фалшивите собственици на милиарди…), Агенцията по околна среда (…та да изчезнат фалшивите договори с евросредства…). Чакам да блокира и онзи на „безопасност на храните“ (…та да избяга афро-чумата по овцете…).
  - Такса „спокойствие“, май, стана 40% от всичко и от всеки…!!!
  .
  Чакайте с гнева си…!
  Истинския цирк ще стане с…:
  - Фалитите на частните Пенсионни фондове…, за 9 милиарда…!
  - Златния резерв от 16 милиарда…
  - Гаранцията за валутния борд от 26 милиарда…
  - Частни спестявания от 65 милиарда…
  - Банкови активи за 90 милиарда…
  Но… все още липсва замах…, та, защо не…:
  - Всеобщ Банков срив (повторно предизвикване на „Жан Виденова зима“), та… всички пари да изчезнат наведнъж „Където трябва“…!!! (…Така ще изчезне и „Чумата – ГЕРБ“ от овчарника или свинарника в центъра на София, но Държавата ще остане, та народа да плаща… милиардните и дългове на Правителствата и то с лихвите…)
  .
  Както се казваше…:
  - „А „най-хубавото“ ни предстои…“
  (…Та Приятели, има още толкова много милиарди за Крадене…)
  .

  1. Поздравления за коментара на г-н Румен Стоянов! Позволих си да го копирам и да го публикувам на стената си. Надявам се г-н Стоянов да няма нищо против.

 9. България е единствената държава ,на която не и стигат шредерите за унищожаване на разни батакчийски документи,тя се нуждае от мулчери,които да работят денонощно.

 10. -НИЩО ЧУДНО , ТЕЗИ МИЛИЦИОНИЕРСТВАЩИ…ТЪПОГЛАВИ Полицаи са както и…преди : верни псета на Властта от ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯ „ЮМРУК НА ПАРТИЯТА“- ПРЕЗ ТОШОВО ВРЕМЕ – КОГАТО „К.Д.С.“…РОБУВАШЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ…“Г.Р.У“, „К.Г.Б.“ И ПРОДЪЛЖАВА
  , ДА ГО ПРАВИ , И ДНЕС !!!
  -ПАК ЛИ ЦЕНЗУРА , КАТО ПРИ…ТОШО ???

 11. -НИЩО ЧУДНО , ТЕЗИ МИЛИЦИОНИЕРСТВАЩИ…ТЪПОГЛАВИ Полицаи са както и…преди : верни псета на Властта от ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯ „ЮМРУК НА ПАРТИЯТА“- ПРЕЗ ТОШОВО ВРЕМЕ – КОГАТО „К.Д.С.“…РОБУВАШЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ…“Г.Р.У“, „К.Г.Б.“ И ПРОДЪЛЖАВА
  , ДА ГО ПРАВИ , И ДНЕС !!!

 12. Чуеш ли някой да казва Вальо на Валентин Златев, Влади на Владислав Горанов, Дани на Данаил Кирилов, Деси на оная гарга Деса Общата, да знаеш, че са в комбината, недосегаеми. Ще пандизят журналисти, но никога – когото трябва. Когато се разкрие схема, хващат се за въпроса „Кой ти го каза?“, вместо да разследват истина ли е. Всичко се замазва, сега патаклама за един ден – някой си Бирмата. Жестока борба се вихри, няма що. На Иванчева докато не й видят сметката, няма да мирясат. Само и само да докладват пред европейските шефове.

 13. ЛУСТРАЦИЯ и Разпускане на Шумкарското МВР Създадено 1944г. от Партизани и Комунисти !

  Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

  Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

  Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

  Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения !

  Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

  КАЗАХ !

  http://www.bulgarya.ga/police.html

 14. p/k GRU V.ZL….,,ortak na karti,,li…LUKOIL/NEFTOHIM/BURGAS,,MONOPOLIST,,,,ekologichen/super/zamarsitel na ,,okolna sreda,vodi i nas.mjasto,!.nay/nekachestvenite goriva,ne plashtane na danak ,,pechalba,,bezplaten ,,GKPP/NE BALGARSKI/na teritorijata na RB,,,CHASTEN GRAD/PRAVEC/,,POLITICHESKI,,KOLABORACII/PREDATELSTVA/,,,stroeg na patishta,,i,,str.obekti,,G.P/GROUP/

  1. Фирми, свързани с Джи Пи Груп раздават подкупи и манипулират процедури по ЗОП за стотици милиони

   Биволъ https://bivol.bg/gp1.html
   #ДжиПиГейт: Гранд корупция с еврофондове и обществени поръчки през консултантски фирми
   Фирми, свързани с Джи Пи Груп раздават подкупи и манипулират процедури по ЗОП за стотици милиони

  2. Атила Биро, е едно от най-сериозните имена в разследващата журналистика в Румъния. Последната му дейност е участие в конференция, посветена на измамите с еврофондове, организирана от OLAF и Центъра за изследване на демокрацията.

   Журналистите от Rise project са автори на серия от международни журналистически разследвания, насочени срещу корупцията, прането на пари и организираната престъпност.

 15. „фирма без никакъв опит, но с проследима връзка с Джи Пи Груп днес спечели търга на МВР за мобилно приложение за 112 срещу 830 000 лв“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>