Публикувано на 29.03.2009 / 22:51

МВР на поправителен с Киров след отвличането на Бончев

 

 

Изчезналият бизнесмен Киро Киров е бил пред фалит, пише „Стандарт”. Киров е имал заеми за милиони. Направил голяма сделка за внос на строителна техника от Япония. Платил машините, но заради кризата купувачите у нас ги отказали. Преди няколко дни Киров разбрал, че банките няма да му разсрочат борча. Киров е търсел дори варианти за продажба на фирмите си. Бизнесменът имал доста големи заеми в родни банки и е срещал затруднения с обслужването им. Той се опитал да предоговори част от кредитите, но без успех, пише още „Стандарт”. Ченгетата усилено работят по версията, че именно неуредени финансови отношения са причината за похищението. Работи се и по версия, че похищението е извършено от престъпна група единствено и с цел откуп.

Синът на Киров от вчера твърди, че се свързал с баща си в чужбина. В същото време ченгетата казват, че той е изчезнал, а джипът му е бил оставен с отворени врати.

Според съседи, в деня на изчезването му, синът му е влетял с мръсна газ към дома на баща си в Банкя, очевидно получил информация за нещо тревожно, свързано с баща му.

По схемата с Ангел Бончев, синът се появи по Нова телевизия и каза, че се бил свързал с баща си, а семейството демонстрира завидно спокойствие.

Киро Киров е напуснал офиса си в столичния кв. "Люлин" около 18,30 в петък и отишъл на урок. След това следите му се губят. В събота преди обяд, след като не успява да се свърже с баща си, синът Иван Киров звъни в полицията. Към три следобед униформените правят първия оглед на мястото на предполагаемото отвличане. Белият Кайен на Киров е намерен паркиран пред къщата в Бояна, с отворени врати и със счупен фар.

Сега МВР след сагата с отвличането на Ангел Бончев и съпругата му очевадно се явява на поправителен с казуса Киров.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“МВР на поправителен с Киров след отвличането на Бончев”

  1. Спомням си телевизиите показваха събитията около случая „А.Бончев: деца разказваха пред камерите … как са видели,че милиционерите следят района … Като във виц! Такъв професионалист сега е кмет на София-познаите как изглежда града ?

  2. Фалирал, БИЗНЕАСМЕНА, ИСЕ СКРИЛ.
    Нещо да Ви учудва?
    МЕН не ме учудява.
    АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ, АКО ГО ИМАТЕ кзбиретели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *