Регистрация
Публикувано на 15.09.2018 / 16:44

МВР, МАЛОУМНИ ЛИ СА? НЕ КОМЕНТИРАЛИ САМОУБИЙСТВА НА ГРАЖДАНИ, РАЗБИРАЙ ФИЛКО СЛАВОВ. ВМЕСТО ДА НАЛИВАТЕ МАСЛО В КОНСПИРАЦИИТЕ, КАЖЕТЕ ИСТИНАТА – БОЛЕН Е БИЛ ОТ РАК НА ГЪРЛОТО, В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДНИ Е ТЕЖАЛ 34 КГ. И СЕ Е САМОУБИЛ!

ФИЛКО СЛАВОВСлед като недялковия жълт сайт ПРЕПИСА АФЕРА, която първа и единствена съобщи за самоубийството на бившия командир на баретите Филко Славов, без да се позове на АФЕРА, от жълтия сайт на Недялко попитали МВР вярно ли е.

И МВР им отговорило ей тъй на:

Не коментираме самоубийства на граждани. Това е личен акт. Проверяваме само  ако има данни за престъпление

МВР малоумни ли са? За всяко самоубийство се образува досъдебно производство ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Доколкото си спомняме за купища самоубийства куцо, кьораво и сакато от МВР се изрежда пред тв камерите да бляботи, сега обаче се пъчат, че „не коментираме самоубийства“.

Впрочем, Филко Славов се е самоубил вчера и ако не беше АФЕРА да съобщи, от МВР изобщо нямаше да си направят труда да вкарат случая в бюлетина си.

След като първа АФЕРА оповести новината, вместо това да направи МВР, и без това невярващия народ нито на МВР, нито на служби, нито на власт, моментално започна да коментира дали не са „самоубили“ бившия шеф на баретите.

А с последвалите си „изявления“ пред жълтите медии, МВР окончателно затвърждава малоумието си и налива само вода в мелницата на „конспирациите“.

АФЕРА разкри, че от 10 години Филко Славов е бил болен от рак на гърлото. В последните дни е тежал 34 кг. и вероятно злокобната болест е провокирала решението му да се самоубие.

Afera.bg

Коментари 5 за
“МВР, МАЛОУМНИ ЛИ СА? НЕ КОМЕНТИРАЛИ САМОУБИЙСТВА НА ГРАЖДАНИ, РАЗБИРАЙ ФИЛКО СЛАВОВ. ВМЕСТО ДА НАЛИВАТЕ МАСЛО В КОНСПИРАЦИИТЕ, КАЖЕТЕ ИСТИНАТА – БОЛЕН Е БИЛ ОТ РАК НА ГЪРЛОТО, В ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДНИ Е ТЕЖАЛ 34 КГ. И СЕ Е САМОУБИЛ!”

  1. Бах ти и бозата, със 100 млн. долара какъв чадър би имал тоя идиот Б.Б. не ми е ясно ???

  2. Aбе Томова , ти сега ли разбра , че там са само крадливи малоумници събрани , като почнеш от оня джендър Ципов , другия им отговорник в Парламента Маноил – също лява резба и стигнеш до карибския пират- старшината Радев…, който Костов /Г/и Цветанов връткат от сутрин до вечер…

    1. MVR,OT GODINI E V,,DALBOKO RAZKRACHENO POLUGENIE,,/S EDINIJAT KRAK /S PRESTAPNICITE/OLIGARSI ,S DRUGIJAT/S POLITICI I..PAK OLIGARSI…,,MORJACI,,/PRAZNI TIKVI/SHAMANDURI..PONE NJAMA ,,DASE UDAVJAT,..!

  3. Пъзела в България е на път да се разреши, Б.Б. изтеглил 260 млн.лв. на партия ГЕРБ и заминал за САЩ. Ясно, ако се закучи работата на 16.09. Той ще е на сигурно място, както много хора знаяха че когато стане напечено ББ. Ще избяга при парите си. Ако, обаче както обикновено на българите не им стигне куража да доведат нещата до край и ги разгромят, той ще се върне като победител, ще се хвали със среща с Тръмп и т .н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>