Публикувано на 29.07.2020 / 8:45

„МВР – ДРАГАЛЕВЦИ“, ЩО СЕ НЕ ГРЪМНЕШ, БРЕ! НЕ БИЛО В КОМПЕТЕНТНОСТТА НА МВР ДА РАЗСЛЕДВА ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ? ЛЪЖА!!!

„МВР – ДРАГАЛЕВЦИ“, ЩО СЕ НЕ ГРЪМНЕШ, БРЕ! НЕ БИЛО В КОМПЕТЕНТНОСТТА НА МВР ДА РАЗСЛЕДВА ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ? ЛЪЖА!!!

Новият министър на вътрешните работи Христо Терзийски по Домусчиева нова телевизия отговаря на въпрос на водещия може ли МВР да разследва записа с пачки евро в чекмеджето на Бойко Борисов: „Не ни е възложено. Това не е от компетентността на МВР“.

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!!

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, „МВР – ДРАГАЛЕВЦИ“!

Защо след „МВР – Мето“ дойде „МВР – Драгалевци“ ли?

Защото, четете АФЕРА тук:

https://afera.bg/%d1%88%d0%b5%d1%84%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%8a%d1%80/

https://afera.bg/%d1%81%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%87%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%88%d0%b5%d1%84%d0%b0-%d0%b2-%d0%bc%d0%b2%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0/

Не можело „МВР Драгалевци“ да разследва пачките с над милион евро в чекмеджето на Бойко Методиев Борисов ли, Христо Терзийски, не му било от компетентността ли? Аре бе! Ай сиктир, бе!

Терзийски, какво пише тук, бре, „компетентнико“?!

ГДБОП

КОРУПЦИЯ И ИЗПИРАНЕ НА ПАРИ

Отдел „Корупция и изпиране на пари“ при ГДБОП-МВР осъществява оперативно-издирвателна дейност съгласно чл. 8 от ЗМВР по отношение на организирана престъпна дейност, с цел:

 1. Разкриване, предотвратяване и пресичане на престъпления и други нарушения на длъжностни лица от висшите етажи на властта, съдебната, държавна и местна власт;
 2. Разкриване, предотвратяване и пресичане на престъпления, изразяващи се в изпиране на пари и измами с фондове на Европейския съюз, както и такива с цел издирване и проследяване на имущества и капитали, придобити от престъпления.

Отделът взаимодейства и извършва координирани действия и мероприятия с други специализирани български и чужди структури за противодействие на корупцията.“

МВР, РЕСПЕКТИВНО ГДБОП, СА ДЛЪЖНИ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ СЕЗИРАТ И ДА ЗАПОЧНАТ ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОВЕРКА С ВСИЧКИ ОПЕРАТИВНИ МЕТОДИ!!!

И ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА НИКАКВО РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НИКОГО!!!

ЕДВА СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНАТА ПРОВЕРКА НА ГДБОП МАТЕРИАЛИТЕ СЕ ДОКЛАДВАТ НА ПРОКУРАТУРАТА И ТЯ ПРЕЦЕНЯВА ДАЛИ ДА БЪДЕ ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.

КАКВО ЧАКАШ, БРЕ, „МВР – ДРАГАЛЕВЦИ“, ДА ТИ „ВЪЗЛОЖИ“ ВОЖДА НА ХУНТАТА ЛИ?!

Що за измислен смешник си, да бълваш тотални лъжи и глупости в национален ефир?

И още един въпрос, „МВР – Драгалевци“:

От какъв зор преди дни за нов зам.-главен секретар на МВР бе назначен бившият заместник директор на ГДБОП Стоян Темелакиев, а?

Значи, арестуват двамата висши бопаджии за подкупи, Ивайло Спиридонов подава оставка, а заместникът Темелакиев го издигат за зам-главен секретар, все едно е бил за лимонада, докато висшите бопаджии са правели пачки и е бачкал заедно с тях!

Не било от компетентността на МВР да разследва пачките в чекмеджето на Борисов, а?

А да ми пускате „външно“, за да схванете откъде са ми източниците и информацията, ви е в „компетентността“, а?

Що се не гръмнеш, бе, „МВР Драгалевци“!

Веселина Томова

 

Коментари 32 за
“„МВР – ДРАГАЛЕВЦИ“, ЩО СЕ НЕ ГРЪМНЕШ, БРЕ! НЕ БИЛО В КОМПЕТЕНТНОСТТА НА МВР ДА РАЗСЛЕДВА ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ? ЛЪЖА!!!”

 1. Томова, попитайте, защо държавната фирма ВиК отказа прием на клиенти. Дали, защото вчера заедно с частните /боковите/ Хидрострой и Инжстрой, не трябваше по байтошовски да формират възторжена агитка при посещението на премиера-слънце?

 2. А какво е в компетентността на МВР и другите служби?! Много ги е страх!

 3. ТОГАВА ЗАЩО НИЕ ТАКОВА МВР ……..МВР ЧАСТНА ФИРМА ЛИ Е ДА ЧАКА СПЕЦИАЛНО НАРЕЖДАНЕ……..РЕАЛНОТО Е ЗАПЛАТАЖИИ ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОРЪЧКИ..

 4. Ако не е МВР, кой тогава? Началникът на психиатричното отделине да впрегне някой от пациентите си ли, за да разследват чекмеджето?

 5. Поздравления за В. Томова. Четем, подкрепяме я. Не давайте глупави съвети настолни патриоти. ВАШ РЕД Е, ИЗЛЕЗТЕ НА ПЛОЩАДА!

 6. При постъпването в МВР на който и да е служител би трябвало да има изисквания непротиворечащи на КОНСТИТУЦИЯТА НА Р.Б.
  ФУНКЦИОНАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА НОВОПОСТЪПИЛИТЕ СЛУЖИТЕЛИ!!!

 7. Новият зам-главен секретар е начален учител по физическо. И много тихомълком го назначиха, по терлички…, защото е техен човек. А защо „изгоря“ предишният зам-главен, като при такива престъпления си тръгва обикновено главният секретар или министърът? сигурно защото е бил неудобен. Много теми за размисъл………..

 8. >Бачо ви Кольо винаги е казвал,че ,,Чекмеже банк“ не подлежи на проверки защото поддюшекова .

  Предлагам милицията да се занимава само с партизаните,а ,,Плодзеленчук сикрет сървиз“ с разследванията на домашните мебели на управляващите.

  Ако Розовата пантера е направила снимките и записите,значи има нещо много розово в цялата тая работа…
  Затова трябва да има специална Розова служба за раследване със специален розов подход към проблематиката…

 9. Няма значение кои къде е назначен ,всички са с компромати и сметки в чуждестранни банки. Цацаров е започнал от миналата година да търси слабо място на Радев за да могат да го заплашват и манипулират .Понеже не намериха трябваше да извадят едно смешно назначение на любовницат му тогава .Така че,които и да доиде ще бъде с компромат почтени не се допускат.

  1. ..,,CHICHKO MILICIONER,,..AMA,,EDNO VREME,SE UCHESHE 4 G.,,ZA MILICIONER,,A TI..SI,,NEGOVOTO NARICATELNO,,..,,PROZ,,ZAICHNO MOMCHENCE ,,NOS,,!

 10. това не е министър,
  това е безгръбначен червей,
  калинка/парашутист

 11. Учуден съм, че въобще Виктор Николаев се осмели да зададе този въпрос. Дали ще се върне на работа след лятната си ваканция?

 12. Къде е ,ИДИОТА-КАСКЕТ. Смятате ли ,че не чете ,,АФЕРА“, чете и още как, но продължава да си прави пиар,по селата ,че видите ли,, борел престъпноста“. Кой и как да му повярва,за идиоти като себе си ли ни смята, престъпноста е пред очите му,на една ръка разстояние както се казва.

 13. Този е като Вергил Димов (осъден на доживотен затвор, но помилван 10 години по-късно) от правителството на Константин Муравиев (също осъден до живот, но излежал само 17 години) управлявало само 7 дни между 2.9.1944 и 9.9.1944г.

 14. Защо се гънеш, защо се пънеш, бе, човек? Човек ли си или мекотело? Малко остатъчно достойнство нямаш ли, та си тръгнал мафия са обслужваш? Не знаеш ли, че слугите първи ги хвърлят на кучетата, че ги нямат за нищо, че ги смятат за пълнеж, за част от интериора? Деца нямаш ли, родители нямаш ли, малко свян и свяст нямаш ли? Бягай, докато не си им сгафил, бягай далече и не се обръщай, бягай, докато имаш шанс да остарееш!

 15. Е това лице, каза по „телето“ че в България закони няма.Той служи на някой друг, не на закона щом чака нареждане?.Директно да го махат без право на пенсия.Направо се чудя, откъде ги намират тези антизаконници?Децата затова са вън.По право защитават законността!!!

 16. Госпожо Томова , ако бях на вас щях да свърша с – ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ КУРВАРСКИ ИЗЧАДИЯ НА АДА

  1. а(НОС)ът му викат на това лице/гъз на снимката горе… :::)))

   Ха, ха, ха… :::)))

 17. Този е по-обтекаем и по-повратлив от предишния чвор. Увърта, суче, маже… Но все пак е достатъчно прозрачен. Разчита на ниската правна култура на зрителя, но горчиво се лъже. Всички усещаме фалша и нагласените оправдания за несвършената работа. Усещаме и настроенията срещу протестите, с които той „щял да се справи“. Малко на заплаха намирисва, нали? Затваряйте си очите за пачките и пищовите, за мащабните кражби от народа. Гонете шофьорите на такси и студентчетата. Още малко веселие ви остава.

  1. Такива пергели защо изобщо съществуват? Не стига това, ами и вземат дебели заплати за ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО по цял ден и да баламосват незнайковците …. Че им плащаме и осигуровките, че и дебелите ранни пенсии за да създават и направляват престъпността в собствена изгода ….

 18. Не може да се очаква друго, след като е посочен от Боко. Оставка!

 19. При изчитане на материалите в статиите за имота , може да се направи така нареченото обосновано предположение, че със закупуването на тази част от имота е осъществена така наречената блокираща квота. Когато имаш да получаваш някакви пари, длъжника може да ти даде част от негов имот с което гарантира ,че ще ти се издължи. В противен случай с твоята квота можеш да стопираш всякакви инвестиционни намерения на длъжника./тука нали става въпрос за празно място в съсобственост/. Въпроса е колко и за какво дължи Контурис на Терзийски ,за да му е дал тази част от имота в Драгалевци.В последствие Контурис може да си откупи тази част на имота на цена от 3-5-10 по-висока и така официално да си даде дължимото. Терзийски ще си отчете чиста сделка купил евтино , продал скъпо и получил сериозни средства които са изчистени като произход. И те така.

 20. Ай с’я и Вие…

  Лицето/гъз Нос не е избрано случайно от Този дет’ си ги избира…!!!

  Дааа…!!!

 21. Браво, Веси! Продължавай да мачкаш и правиш разкрития за хунтата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *