Регистрация
Публикувано на 13.03.2018 / 21:53

МА, МОЛЯ ВИ СЕ, БОРИСОВ Е ПО ЕНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ СПОРТОВЕ. НЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА ПРОСТАЦИ!

БОЙКО БОРИСОВГледам народът се е възпалил от едно кълбо на лост. Аз те това го не мога, естествено. Я да сготви една мусака президентът… Ама гледам и че подканят Борисов да се набере така.

Ма, моля ви се, Борисов е по Ентелектуалните спортове – тенис, футбол, отглеждане на редки растения, обединяване на Западните Балкани, целуване с милата Анджела и скъпия Юнкер, коз-безкос с внучето, малко Винету преди сън …

Не бъдете такива простаци!

Виктория Тинтерова

Карикатура: Христо Комарницки

Коментари 15 за
“МА, МОЛЯ ВИ СЕ, БОРИСОВ Е ПО ЕНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ СПОРТОВЕ. НЕ БЪДЕТЕ ТАКИВА ПРОСТАЦИ!”

 1. Светльо Витков “ прие “ предизвикателството на Президента и покани Каракачанов ! Дали Цв. Цветанов ще се включи както пое предизвикателството с “ Ледената кофа“ в подкрепа на децата “ с алтуизъм“ ???

  1. С алтруизъм, бе Дидке, с алтруизум!
   Цв. Цв., вместо да се полее с кофа ледена вода в подкрепа на децата с аутизъм, ‘зе че се оля за техния алтруизъм.
   К’во да го пра’иш Цецо – той е бивш милиционер!

 2. „Не са виновни хората че така поднасят Бойко.Той сам си е виновен“

  Неее! Виновно е простАшкото, цИганско задкулисие на БКП/ДС което го изкара на мегдана. По тях времена нетът беше кът, номенклатурните think-tank-ове, капсулирани във власт и чОрибе, не осъзнаваха, че мат’ряла е далеч по-интелигентен от тях.

 3. Не са виновни хората че така поднасят Бойко.Той сам си е виновен.С делата с думите показва такова пренебрежение към всички нас.Да не говорим за управленски решения,назначения на кадри,приоритети в политиката.В живота ако видя Как някой си сменя така бързо решенията ще го взема за несериозен и няма да му имам доверие и уважение.Може да има власт но няма авторитет

 4. ТОВА КОЕТО МУ ИЗЛИЗА ОТЗАД СИГУРНО Е НАЧИН ЗА ПРЕНОС НА АЗЕРСКА ГАЗ ЗА ГАЗОВИЯТ ХЪБ БАЛКАН.

  1. Всеки българин ще бъде законово обвързан с „газова повинност“! А какво ще рече това „газова повинност“ ами със закон ще се въведе задължително ядене на БОБ три пъти седмично! Всичкият „ГАЗ“ произведен от българина ше се доставя в „Хъба Му“ и след това ще го продаваме на ЕС!

 5. БРАВО НА КОМАРНИТСКИ.НЯМАШЕ КАК ДА Я НАРИСУВА ПО ДОБРЕ.ГОЛЯМ КАРИКАТУРИСТ.КОЛКОТО ДО ТИКВАТА,НЕ СА НУЖНИ ПРИКАЗКИ.НА КАРИКАТУРАТА ВСИЧКО Е КАЗАНО.

 6. дохтор доган му е забранил да се качва на по-високо от тиква…

 7. ТОЙ може да начертае цял газов хъб и то само на една салфетка, а в главата Му ….. еееех, не можем да ги разберем великите умове.

  1. Да, на картинката ясно се вижда даже откъде ще са доставките на газ.

  2. Edno vreme imashe,,Trima Toshkovci,deto,,razsmivaha Balgarija..sega ima edin ,koyto se pravi na,,chetvartija,,ama ,,ja dorazgrabva ,,egednevno!

 8. БАЦЕ СИЛАТА МУ Е НА СМЕСНА УСПОРЕДКА, АМА ДОКТОР МЕДИ ДОГАН ДА МУ ЗАДАВА ВЕКТОРА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>