Публикувано на 18.07.2019 / 20:21

МА-ЛО-У-МИ-Е. ШУМИ, ШУМИ, ЯВОРЕ

ЯВОР КОЛЕВСамо ми следете мисълта:

1. Медии съобщават, че са получили по имейл достъп до лични данни и друга чувствителна информация на милиони граждани и фирми. Получили са ги от човек, който е „хакнал“ системата на НАП.

2. МВР министърът обявява, че това е политически акт, който идва от Русия, защото България е купила американски самолети.

3. Финансовият министър нарича човекът, извършил това терорист.

4. ГДБОП докладва 24 часа по-късно, че е арестувало заподозрян.

5. Облизващите задника на властта „медии“ се надпреварват да публикуват снимки и данни за живота на младежа и семейството му.

6. Прокуратурата му повдига най-тежките възможни обвинения за кибер престъпление.

7.Министър-председателят обявява „хакера“ за вълшебник.

8. Прокуратурата сваля обвиненията и го освобождава.

Ма-ло-у-ми-е.

Мирослав Иванов

Колаж: Валдес Радев: Шуми, шуми Яворе

Коментари 23 за
“МА-ЛО-У-МИ-Е. ШУМИ, ШУМИ, ЯВОРЕ”

 1. До 2023 год. я камилата,я камиларя. Като докарат самолетите,вече няма да има кво да се пази. Няма да има ни България,ни българи.

 2. При 3,5 милиона за Лилето и при концесия на летището няма нужда от никакви самолети, Бойко проби държавата от вътре. Хакерът ряпа да яде пред хакването от Бойко.

 3. Уважаеми госпожи и господа,
  Покрай пушилката с неизвестният хакер, забелязахте ли какви пари и имоти официално са спастрили нашите неуважаеми управляващи в годишните си декларации? Ето затова беше пушилката. И изобщо пушилки и арогантни лъжи вече 10 години.
  Но народа мълчи и гласува срещу кебабчета, бира и 50 лева, защото машините както каза г-жа Манолова не ядат кебапчета и не пият бира. Да живее и пребъде БКП-2 в лицето на ГЕРБ и неговия единствено незаменим лидер др. Бойко Методиев Борисов.

 4. Управляващите лъжат,че ще купуваме самолетите щото сме загрижени за националната си сигурност и да се отбраняваме,ако чужда държава ни нападне. Защото ако много сме загрижени,няма да си даваме Софийското летище на концесия на чужда държава. И не само летището,цялата България е или продадена или дадена на концесия на чужди държави. Щяли осемте самолета да пазят България. Стига глупости. Аз ако ви я пазя България,ще я опазя много по добре. От кого ще пазим България,от тез дето разрушиха армията ни ли. Или от някой друг. Не се ли сещате,че щом веднъж са ни накарали да си нарежем на скраб цялото си бойно въоръжение,пак ще го направят. Не се ли сещате,че колкото повече се въоръжаваме,повече мишена ставаме.

 5. С тези милиарди дето ще ги дадем за самолетите още една София може да се построи.

 6. Видели ми ЕГН-то на плажа в Гърция ,деба и тариката ,избега . Ми ко да прай тука ,прост му е чорабажията ,прост е народа ,на морето един чадър просто струва 60 лева ,простаците са като ято Ф16 ,бах ти простата държава …

 7. МАТРЯЛА В ТАЯ КОЧИНА Е ПОЛУДИВ А МУТРАТА-ВОДАЧ Е ЗА ЛУДНИЦА.ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.

 8. Ах, извинете, аз ли пропуснах нещо или наистина суперкомпютърката ни Габриелка-жирафелка липсва в ефира в този важен за Територията момент (нали все пак е родена тук), а и като Еврокомисар трябва да вземе отношение по случая като IT… GRDP… спец и да каже новината за „белия хакер“ фалшива ли е или не??!! Какво стана, а? Къде е суперкомпютърката ни Габриелка-жирафелка???

  1. Габриела е в малкия джоб на ББ, в големия е Лилето. Скрито неприкрито. ББ сасипа и жените и станаха безсрамни негодни скъпо платени чалгаджийки.

 9. Поредният цирков спектакъл. В цялата държавна администрация се разхождат индивиди с ниско IQ и в много случаи с дегенерирали морални ценности. Но няма как да е по-различно след като начело на управлението у нас вече 10 години стои криминален индивид, не прочел друга книга освен „Винету“ – интелектуален кретен. Надолу под него няма как да е по-различно…

  1. Много го надценяваш. По-скоро, като дете, е гледал филма „Винету“ с Гойко Митич. Не вярвям и тази книга да е прочел.

 10. Ми…. вълшебник е момчето. Преди време така хакна мерцедеса на Лозан Панов, че му се развиха болтовете на джантите!? Ако щете вярвайте, ама един специалист по всичко го рече…и малко вълшебник!

 11. И яворчо се е наместил на службичка да смуче пишки голями
  И се прави че разбира от киберк…ве вътре в системата му
  Но доста добре може да го лапа и монтира киберхуя на началниците сив неговата анална хакната система….
  Честито яворчооооооо имаш бинго ……

 12. Ако съм на момчето на мястото ще им скъсам путките от съдилища и ще го духат яко за в бъдеще ако ми поискат помощ мвр ……най голямите шибаняци са мвр

 13. ДАЛИ ПЪК НЕ БЕШЕ РЕСТО ОТ ЕДНИ ГЕНЕРАЛИ, С КОИТО СЕ ЕБАВАХА В ПОСЛЕДНИТЕ СЕДМИЦИ ……

 14. Тоя,плешивия от снимката върти свирки повече и Пацо Минета.

 15. Абе момче, хакни я тая държава малко по-сериозно следващия път, че ми омръзна НАП да обират работещите хора, а да не закачат мошениците с милионите! То се видя, че мамин недаван бъзлив Владко Горанов остава като топ мошеник, остава Баце Българоубиец бъзлив фукльо като топ мошеник, хакни остатъка от държавицата, моля ти се, и ни отърви от сганта герберска.

 16. Малоумие???? Не!!!!
  Тъп опит на УЖ управляващите да решат проблем на суперкомпютърката ни Габриелка..
  Та кво си каза мамин НЕдаван от Баце Горанчо? Правителството няма пари да плаща на кадърните и можещи IT-та.. Има сал за свойте некадърни IT-и партийни партизани на държавна синекура..
  Та спец бухалките фащат да тургат в затвора учителя си гений.. На максимален срок ..
  Та за една трета от времето учителя-факир от пандиза – безплатно при това, с конфискуваните му компютри, им прай на джус киберсигурността на иначе НЕработещото Е-правителство..
  В същото време пък УЖ правителството съумява да увеличи до ТРИ милирда изпапканите пари за Е таковата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *