Регистрация
Публикувано на 02.08.2018 / 10:06

МАФИЯ! НЕ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И НЕ АЗ, А ЛИЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ!

МАФИЯПреходът към демокрация е невъзможен! След изминали вече 28 години в недъгави опити и престъпни политически манипулации!

Причината е само една! НИТО ЕДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА! Всички, без изключение бяха за там. Доказано. Заради този факт, усещането за справедливост и налична реална правова държава в българските граждани е мъртво. Толкова мъртво, колкото и самите те, потънали в блатото на отчаянието и безисходицата, потопени от безобразни лицемери и подлеци. И от много сателитни завършени глупци.

Ако само един премиер беше осъден с ефективна присъда, балансът щеше да бъде възстановен. Общестеният договор възобновен, защото законът ще бъде издигнат над всички. Както е нормално да бъде. Именно заради този факт, политическите престъпници поддържат стройна система на статукво и обслужващи звена, които да пречат за това осъществяване на справедливост. Милиарди са впрегнати в усилията за запазване на статуквото. Десетки милиарди! Придобити от престъпления.

Аз съм гражданин и отказвам да бъда осъден и да плащам на Иванчева за безчовечното, беззъбо и престъпно отношение към личността й. Никой не е виновен по подразбиране, а само след произнасяне на съд. Има човешки и законови граници!

И ако те се нарушават без прекъсване от мафиоти, интегрирани в държавната власт, за да всяват страх и обществен ужас, аз – Николай Марков, настоявам лично премиера да понесе наказателна отговорност за престъпната си безотговорност спрямо личността на Иванчева, както и на всички стотици убити, хиляди преследвани и милиони осъдени по престъпен, унизителен и недостоен начин български граждани. Мафия!

Не държавата да бъде съдена и не аз в нейно лице, а лично престъпниците облечени с власт, които я управляват!

Лично те.

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 11 за
“МАФИЯ! НЕ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ СЪДЕНА И НЕ АЗ, А ЛИЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ!”

 1. Г-н Марков, смятах ви за по умен..
  Защо в една Румъния нещата стават, а при нас не?
  Защото имаме безкръвна революция, тиражирана като голям +, а тя е голям минус всъщност за обществото..
  Дали, ако в България при прехода имаше публично обесени или разстреляни политици, прехода щеше да си върви така вече почти 30г.???
  Със сигурност НЕ. Защото страха от смъртта при вида хомосапиенс е по голям от идеята за трупане на милиарди в офшорни сметки…
  Време е, време е някой да увисне на една бесилка пред парламента, обаче това вече може да стане чрез всенародно въстание…..
  Обаче друго става- една хилядолетна държава умира и няма начин да се спре това….

 2. Не,това не е правилно,всички трябва да платят за своите действия или бездействия!
  Всички,които са давали разпореждания във вреда на българските граждани,да бъдат съдени!

 3. Марков, какво се случва с Босия? Няма постинги вече десети ден, нещата май не са добре…

 4. Няма надежда , всеки бунт се потушава с пари. Структурите на мафията са неразрушими.
  Смятах, че само съдиите могат да променят нещо в тази държава, но не е така. Щом като мафията си позволява да не изпълнява съдебните решения ……… Сега ще разчитаме само на тяхната арогантност и самозабрава това неминуемо се наказва от Господ или Вселената или Съдбата.

 5. За десетки хиляди години племената бавни и полека са се превръщали в държави. А ние само за 28 години от държава се превърнахме в племе. Закривай!

 6. А!!! Че той нашичкио премиерин е единствения в Европата посочен с длъжността си и времето, което я е заемал в решение на ЕСПЧ в Страсбург…
  Има е решение на Арбитражен съд, в което пак той като премиерин, се е съгласил държавата да се признае за виновна.. В ЕКСПРОПРИАЦИЯ… И да плати за незаконно прекратена от него като кмет концесия..
  Има и решение на Конституционния съд от 2012-та год., с което пак той – кат премвиерин, е отнел ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО здравни вноски на българите..
  Ама той е премиерин само кат го дават в новините..Туй да носи отговорност за работата на правителствата МУ – не е негово задължение.. Щото той си има своя конституцийка.. С чл.1-ви взаимстван от БАШИТЕ в бившите републики..
  И туй международни съдилища, арбитражи, кълнене за N+1-ви път в парламенто ни – са само дребни подробности, които само му пречат..
  Е сега малце го е позакъсал за виновни.. Щото ПЪРВИ и ВТОРИ му са пречкат веч из краката.. Ама той е вече е ТРЕТИ…

 7. МАРКОООВ, МАРКОВ, НЕ СЕ МЪЧИ! НАРОД, КОЙТО НЕ Е НАПРАВИЛ НИТО ЕДНА УСПЕШНА РЕВОЛЮЦИЯ, НАРОД КОЙТО ВЕРОЯТНО СПОРЕД КНИГАТА НА „РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС“ ДЪРЖИ ПЪРВЕНСТВОТО ЗА НАЙ-ГОЛЯМ ПРЕСТОЙ ПОД ЧУЖДО РОБСТВО, НАРОД КОЙТО В ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ Е ЗАЕМАЛ СТРАНАТА НА ПОБЕДЕНИЯ, НАРОД КОЙТО ОТКАЗВА ПОСТРОЯВАНЕТО НА 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТА (АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, „ЮЖЕН ПОТОК“ И НЕФТОПРОВОД), НАРОД КОЙТО В ЧУЖДИТЕ РЕЧНИЦИ ДУМАТА „БЪЛГАРИН“ СЕ ПРЕВЕЖДА КАТО „ЗАВИСТ“, НАРОД КОЙТО Е ПРЕДАЛ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СИ СИН ВАСИЛ ЛЕВСКИ, НАРОД КОЙТО… НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. И ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СВЕТА ПОГУБЕН ОТ ПРОДАЖНИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ. ЩЕ СИ ОТИДЕ ЗА ДА НЕ ПРЕЧИ НА СВЕТА ДА СЕ РАЗВИВА. В ГИБЕЛТА НА ТОЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕН НАРОД ИМА ЕДНО ПОЛОЖИТЕЛНО ПОСЛЕДСТВИЕ, А ТО Е, ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА С КОЙ ДА ДАВА ПРИМЕР ЗА НЕКАДЪРНОСТ, ЗА ПРОДАЖНОСТ, ЗА НИЩЕТА…ВЪОБЩЕ ЗА ВСИЧКО ЛОШО НА СВЕТА. ЩЕ СИ ЖИВУРКАМЕ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА БЕЗ ДЪРЖАВА И БЕЗ ИСТОРИЯ, ДОВОЛНО ПРОТРИВАЙКИ РЪЦЕ, ЧЕ СМЕ СЕ ОТЪРВАЛИ ОТ БРЕМЕТО ДА НИ ПОСОЧВАТ КАТО ЛОШ ПРИМЕР ЗА ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ.

 8. Г-Н МАРКОВ ,ТОВА СА КОМПЛЕКСАРИТЕ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ.ЕДНО СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС ВАС,ВСИЧКИ ТЕЗИ ОТРЕПКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ,ВСИЧКИ ТЕЗИ БОКЛУЦИ ТРЯБВА ДА ИЗЖИВЕЯТ СЪЩОТА ,КАТО ТАЗИ ЖЕНА.
  ПОГЛЕДНЕТЕ,СОФИЯ,ВАРНА,БУРГАС,ПЛОВДИВ И Т.Н.ГРАДОВЕ,НАВСЯКЪДЕ КЛЕПТОМАНИ,КОМПЛЕКСАРИ И ОТРЕПКИ.

 9. Герб е единствената партия,която разполага с достатъчно синджири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>