Регистрация
Публикувано на 04.01.2018 / 9:37

МАФИОТСКО УБИЙСТВО ОТКРИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО! ЦАЦАРОВ И МВР, ЩО ВИ Е ШУБЕ ДА ГО ИЗРЕЧЕТЕ В ПРАВ ТЕКСТ!

георги юнаковВчера единствена АФЕРА го написа в прав текст: „ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ „ЛИЧНА ДРАМА“: МАФИОТСКИ ПОЧЕРК ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ!“.

Снощи в предаването на Милен Цветков, бившата барета, експерт по сигурността, Симеон Иванов изрече онова, което вече бяхме написали: „Семейството в Нови Искър е изтребено от професионалист. И то не от ревност, както се говори, а по нареждане на мафията.Няма как да влезе обикновен човек и с пистолет с по един изстрел в главата да избие цяла фамилия! Ако е от ревност, щеше да издебне жената на друго място. Всичко е добре планирано, добре подготвено. Първо е убита жената. Тя е разстреляна на място, където не се качва дори полицията. Нейното забавяне е събрало на едно място в къщата цялата фамилия. И тогава професионалистът идва и избива всички. Първо кучето, за да влезе, след това хората. Знаете, че има съмнения, че мъжът е бил в афери с ДДС. Това са пари, които, ако не е отчел, мафията прави така, че да няма кой да ги харчи от неговите наследници. Затова са избити всички, дори бабата, която се явява наследник. По подобен начин действа албанската мафия. Тя чисти до крак! И вижте само кога е стреляно – когато започват фойерверките. Пак казвам, това е професионална работа, поръчана на човек, който веднага след екзекуцията е напуснал страната”.

След убийството контролираните медии, близки до Властта, затрупаха пространството с купища безумни ОТКЛОНЯВАЩИ „версии“, свързани все с „лични драми“, бит съсед, ревност, любов и прочие тинтири – минтири…

Бойко Борисов го няма никакъв по темата. Няма и щаб и в Банкя, който да „разследва“ шесторното убийство. Няма даже и реплика, че това са „изстрели срещу държавността“, както беше при опита за убийство на висшия шеф в НАП, отговарящ за фиска и контрола върху акцизите, съответно контрабандата.

Бойко Борисов „оправя“ света и международното положение, „удобно“ бягство, докато в България вилнее МАФИЯТА!

Ако питате нас, ДДС-то е само една от брънките в тази категорично МАФИОТСКА ВЕНДЕТА. Ако питате нас, той и Борислав Манджуков бе разстрелян, а се знаеше какъв играч е по въпроса с ДДС-то. Тук обаче става дума за ПОКАЗНА ВЕНДЕТА НА ВСИЧКИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО – МАФИЯТА ДАВА ПОСЛАНИЕ! – ПОСЛАНИЕ КЪМ ОНЗИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ГО ПОЛУЧИ И ОНЗИ, КОЙТО ЗНАЕ ЗА КАКВО ТОЧНО Е ПОСЛАНИЕТО!

Писах вече, че по една случайност само преди дни изгледах и трите сезона на жестокия, удивително направен, италиански сериал „Гомор“, писах и че това шесторно убийство е като „извадка“ от „Гомор“. Който е гледал филма ще  разбере за какво говоря, защото „Гомор“ е учебник за това как действа МАФИЯТА.

ТИР-овете, с които се е занимавал Неделчо Юнаков имат и тайници, освен гуми и „официална“ стока, капише?!

Шесторното убийство е абсолютна мафиотска разправа.

С него стартира и европредседателството на България. В която се оказва, че се случват „видими резултати“ и „стабилност“, които се управляват от мафия, и когато стане „засечка“, мафията ЧИСТИ! И ЕЛИМИНИРА! А „дейностите“, заради които ЧИСТИ мафията са все такива, които са с ЧАДЪР от Властта!

Нито опита за убийство на висшия НАП-аджия ще бъде разкрито – в смисъл да бъде разкрит ПОРЪЧИТЕЛЯТ, нито ПОРЪЧИТЕЛЯТ на тази мафиотска касапница – ще бъде разкрит от дефилиращите пред тв камерите като за „тур за овации“ главен прокурор, главен секретар на МВР, вътрешен министър /който даже рече, че „…ако има престъпление изобщо, то било много тежко“/, нито главен следовател.

Цацаров и МВР ги е шубе дори и да изрекат думичката – мафиотско убийство. Защо? Защото мафия означава СРАСТВАНЕ на организирана престъпност с властта.

Толкова.

Веселина Томова

На снимката: Георги Юнаков с подарък от баща му Неделчо Юнаков за 18-я му рожден ден.

Коментари 17 за
“МАФИОТСКО УБИЙСТВО ОТКРИ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО! ЦАЦАРОВ И МВР, ЩО ВИ Е ШУБЕ ДА ГО ИЗРЕЧЕТЕ В ПРАВ ТЕКСТ!”

 1. А Брендо купил хотел Рила

  Май май картинката от написаното което съм чел последните дни е следната
  в държавата на по 15ина километра от столицата й във всички посоки предградията е пълно със
  крадци
  обирджии
  автокрадци
  изнасилвачи
  рецидивисти за издирване които спът по чужди къщи
  но никой не им обръща внимание
  а никой и през ум не му минава да знае кой е служил примерно във чуждестранния легион
  а отвреме навреме такива хора бачкат по строежи
  таксита карат и подобни
  а накуп целия каймак на мвр и армията не могът да открият един заподозрян
  А Макрон ако прати целия легйон само да не е в Плевенско че там са много зли

 2. Тръмп му е блокирал 2 млрд в фелауеър,той е пред инфаркт,няма да го видите скоро

 3. Чудно ми е как тази единствена статия, която казва истината, все още не я махнали от Интернет пространството. Удобна изкупителна жертва намериха – Росен Ангелов. И то с директивата да не бъде заловен жив. Кой ще отговори на многобройните въпроси? Защо Неделчо се е обадил на Георги да идва? За да го убият ли? Защо не са седнали да празнуват на масата? Какво са обсъждали? Как така 8 години Росен не можели да го открият, а сега го откриха за 1 ден? И то с категорични доказателства и ДНК проби. При това се е чувствал спокоен в къщето в Луково. Защо се чувствал спокоен и чак като разбрал, че го търсят – побягнал? Няма шанс, ще приключи и той. Но защо по този начин, така ли се прави разследване – МВР да отнема функциите на съда? Нека се появи и да говори. Може и да е за доживотна или за убиване, но не по този начин! А какво става тогава с мафията? Каква е връзката? Защо никъде по медиите не се видя тази снимка на Георги с подаръка си за рождения ден? Прозира нещо много по-страшно от някакъв си психопат!

 4. . „Избито е цялото семейство като при сестрата на Илия Павлов в САЩ, припомни той. „Отхвърлям битовата версия. Това е прочистване, което е предупреждение към висшестоящите. Община Нови Искър е купена крепост на ГЕРБ. Няколко бизнесмени там имат огромни бази за петролни продукти. В гората, където е открит джипа на семейството, навремето криеха откраднатите коли”
  https://frognews.bg/novini/ekspert-pred-frog-ubiistvoto-novi-iskar-preduprejdenie-kam-visshestoiashti.html

 5. После ще е по забавно този фас е на този комисар този косъм е на този секретар и полицаи с една дума Хорейшо а дойде ще се хване за главата. Миенето може да е някоя повърня на млад ушев с ниско кръвно налягане. Пълно е с такива..

 6. Da, taka e! Tova e realnoto otkrivane na Evro-predsedatelstvoto.

  Kogato zatrushnesh vratata na Gospod, vikash diavola!

  Otkazvaha i otkazvat verni reshenia s godini, vzemaha ot viarnoto na parche i razdavaha parchetata na slabi svoi figurantnki – Buchvarova, Zaharieva, turpiaha Kuneva i Mitov, sega pronizaha Bulgaria s ‘tretia pol’. Tejko im, ako ne se hvanat za slamkata, koiato e ostanala! Nikoi ne moje da izmami Gospod!

 7. А дали няма пряка връзка между опита за убийство на НАП-джията и шесторното убийство? Дали не стоят едни и същи поръчители зад тия 2 случая?

 8. Дисфункция на тироида. И малкият е цигляк.
  Томова, циганите НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ДЪРЖАВА. Освен ако не се появи някой хан Крум.

 9. това е психопат на сто процента. Всеки в мизерия та си е готов да убие други го а, виновни са тези които засипаха страната ни.

 10. вече тръгва в погрешна посока, щом смята, че убийството на жената е ключов момент, защото тя не е убита заедно с другите. Няма логика. Според мен жената е отвлечена, за да даде някаква информация. Казали са и, че семейството е под прицел и ако не проговори…Ставало е дума за едни пари или наркотици. Семейството дружно се е опитало да измами някаква чужда мафия. Сменило си е адреса в якво село Нови Искър с надежда, че няма как да го знаят и да ги проследят. Да, ама ги проследили. И от Кети разбрали, че парите ги няма вече и мафиотите са прецакани. Това е дало старт на стрелбата. В къщата са чакали поне двама килъри. А този, който е бил с жената просто я е убил и хвърлил в кладенеца. Това са професионални убийци, които добре са проучили местността, навиците на семейството и нищо не е оставено на случайността. Тук е действала чужда мафия и дори не случайно е ликвидирано кучето, което е щяло да лае до скъсване и след стрелбата много бързо да докара съседите и полицията. Осигурили са си време за бягство. Дори момента на убийството е подбран идеално-нова година, цялото семейство се е събрало да празнува, а ще ги открият поне след ден, когато убийците отдавна ще са зад граница и сега никой никога няма да разбере кои са и какво е станало. Приблизителни предположения някакви ще има, но заловени убийци-и поръчители-никога.

  1. Виж ся, за да влезеш в една къща да убиваш или тарашиш, трябва да знаеш разположението на помещенията.Естествено, че ще очистят тотално семейството – мъртвите не говорят.

 11. Мене ми е чудно друго?
  Чудно ми е след 6-торното убийство колко време ще трябва на полиция прокуратура да намерят подходящия за самопризнания.

  1. ско за две седмици не намерят извършителя месния луд ще го отнесе или някои бивш военен пенсионер с предлога че има професионализма и психиката да направи тКова нещо

 12. Първо :Кой е този,че да знае какво съдържа тефтерчето ?Явно го е прелиствал и чел, щом го коментира? Второ :Кой е Идиотът,който е дръзнал да наруши задълженията си по опазване следствената тайна? Трето :До кога такива, които хал хабер си нямат от разследване ,но по силата на това,че кариерно са израстнали и заемат високи постове тъпчат местопроизшествието,врачуват на глас и дават интервюта,ръсейки глупост след глупост!? Защото после ще има приказки от този род :“Този фас е на едикой си комисар,този косъм е на едикой си политик….“.
  Дано някой полицаи да не е повърнал като е влезнал в къщата и да му се размине че е син на еди кой си! Че доказателства трудно ще издържат после в съда.

 13. а защо да не е свързано това убийство с НАПА- джията ?????????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>