Публикувано на 23.10.2020 / 10:21

МАТЕМАТИКЪТ „СИГУРНАТА НИ СМЪРТ“. ПОДЛУДИХА НАРОДА И СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА С ХИСТЕРИЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО ПИЛЦИ!

МАТЕМАТИКЪТ „СИГУРНАТА НИ СМЪРТ“. ПОДЛУДИХА НАРОДА И СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА С ХИСТЕРИЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО ПИЛЦИ!

Математикът на НОЩ Николай Витанов пресметна, че всички ще измрем като пилци! Самият Витанов изглежда и говори като човек със специални потребности, който придружава разказите си за „сигурната ни смърт“ с песнички и други номера, присъщи за клоуните в цирковите спектакли!

Дано някой ден начело на държавата да застанат достойни хора и да се потърси сметка на извергите, които подлудиха българския народ и съсипаха икономически страната, занимавайки ни ежеминутно с броенето на хора с грип, който на всичкото отгоре се оказва и не особенно опасен, имайки предвид статистиката – реалната, а не тази на „математика“ Витанов!

На цялата организирана саботажна група наречена „щаб“ трябва да бъдат повдигнати обвинения и осъдени за престъпления срещу държавата и да лежат в затвора, за това, което причиниха на народа. Същото важи и за глобалната ОПГ и техните помагачи в т.нар. мас-медии, които раздухват ежедневно тази хистерия, без до момента да има сериозни научни доказателства за цялата тази помия, с която ни заливат.

Страхил Ангелов

Коментари 22 за
“МАТЕМАТИКЪТ „СИГУРНАТА НИ СМЪРТ“. ПОДЛУДИХА НАРОДА И СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА С ХИСТЕРИЯТА, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО ПИЛЦИ!”

 1. Математиците да си гледат математиката! Хирурзите и ортопедите кокалите и коремите и да оставят истинските инфекционист и и вирусолози да говорят ,но не би! Денонощното ,изкривено и пълно с лъжи медийно облъчване продължава от см ахнати от страх журналисти ! Не виждам вече нито един хабилитиран инфекционист да се появява по медиите,страх ги е да говорят ! Наглите кариерист чета,нови комсомолски секретарчета ,избрани шефчета на болници продължават с издевателствата си по партийна поръчка!

 2. Моля, престанете да го наричате математик! Този самозванец няма нищо общо с математиката!

 3. Математикът-разбирач да си гледа математиката, защото от медицина, особено от инфекциозни болести, нищо не разбира. В този смешен НОЩ, заедно с него са цяла плеада странни „експерти“, коленичили пред мафията и подвластни на огромните си хонорари, които всеки месец получават в сметките си. За съжаление болшинството им вярва на папагалските глупости. Няма как да се направи математическо моделиране на пандемията, при положение че на входа се вкарват ГРЕШНИ числа – ФАЛШИВИ положителни тестове, ФАЛШИВИ болни, ФАЛШИВИ жертви на Ковид. На входа грешни данни, на изхода верни?!…

 4. Всички изроди свързани с паниката, която разпространяват за този безобиден вирус трябва да бъдат затворени до живот в отделни килии, безпрозорци и без допир с други хора.

 5. Този не си смени якето и ходи само с него и в телевизиите и в кенефа, И с него спи. Само по това можете да познаете, че срещу вас стои истински мърляч – и като външност и като мислене. БОКЛУК! Но има БОГ!

 6. За първи път не мога да кажа нищо. Всичко, което мисля, е казано в статията. Браво, г-н Ангелов!

 7. Проследете на тоя „предсказанията“ и ще видите, че горкия е пълен шмекер. Но той казва това, което му подсказват. Жалко за професор Иво Петров. Началото на май уважавания кардио хирург написа, че до края на юни С-19 ще изчезне напълно. Заедно с Мутафчийски, също уважаван хирург, просто да не се изказват за пандемий и пр. Явно заразата си върви и всички ще трябва да се срещнем с нея. Въпросът е да е спокойно и без паники. Лекарите вече знаят как да помагат на болните, а това не е малко.

 8. най добрите математици-икономисти получили НОБЕЛ…докараха кризата през 2008 година…ХОРАТА не са ЦИФРИ за разлика от ВИРТУАЛНИТЕ ПАРИ…не визирам КОИН-те а валутите долар.йен.лира.евро и т.н…..

 9. Математикът на НОЩ Николай Витанов пресметна, че всички ще измрем като пилци! …най-добър е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР…КОГА ще му е ПОГРЕБЕНИЕТО…

  1. без математка- след 100 години всички които сме живи сега ще сме мъртви…с изключение на няколко столетници…родени сега….

 10. Тия отдавна не гледам или слушам. Тъпанарите от НОЩ и като този не проумяха (плащат им за това, не се съмнявам!), че който насажда страх, получава омраза и неподчинение. Мерките се налагат като репресия, а не като грижа… Рано или късно всички „експерти“, които насаждаха паника и страх, ще отговарят пред съда за мерзките си дела.

 11. А КЪДЕ СА „ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ“ – ПУТКИ ОТ БСП ?!?!?!?!?!?! НАЛИ БЯХА НАЙ ВЕЛИКАТА ОПОЗИЦИЯ В ГАЛАКТИКАТА , ЩО МЪЛЧАТ КАТО ПУТКИ И ПОДКРЕПЯТ ИЗМАМАТА ?!!!?! КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ СЕ ОПЪЛЧИ НА ИЗМАМАТА !?!?!?! КЪДЕ СА КОМИЦИТЕ ОТ СДС И ИЗДЪНКИТЕ ИМ, КЪДЕ СА РАЗНИ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИКИ И ДВИЖЕНИЯ, РАЗНИ БОЙЦИ, МОЙЦИ И ДРУГИ МОЛЦИ ?!?!?!? …… ТОЧНО СЕГА СЕ ВИЖДА КОЙ КАКЪВ Е !

  1. МИЖАВАТА КАБЕЛАРКА НА БСП, ДЕТО НЕЗНАЙНО ЗАЩО СА А КРЪСТИЛИ СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ПО ЦЯЛ ДЕН ТРЪБИ ЗА ВИРУСИ, ЗАРАЗИ И ЗАБОЛЕЛИ ХОРА ?!?!?!!?! КАТО Я ГЛЕДАШ ОСВЕН ДА ПОВЪРНЕШ ДРУГИ НИКАКВИ РЕАКЦИИ НЕ ПРЕДИЗВИКВА ,АААА И ДА СИ ИЗКЛЮЧИШ ТЕЛЕВИЗОРА …..

  2. Отдавна казах, че ще гласувам само за тези Юнаци, които се обявят против коронабесието. Е, няма такива! Всички са на каишка и със запушени усти.
   Досега като че ли не умирахме като пилци и като че ли не бяхме най-изчезващата нация, но на никого не му пукаше, дори напротив. Сетили се „да се тревожат“! Но пък се тревожат платено, не безплатно.

 12. Къде е прокуратурата да се намеси и обуздае тези „специалисти“, които плашат и психясват хората.
  Или така им е наредено на горните: и на едните, и на другите?
  Мъдрият народ е казал: Добрата дума лекува.
  Ако са необходими ограничителни мерки, обяснете като човеци на човеци.
  Ние не сме вече рая покорна……

 13. Според мен вината си е в хората че се оставят такива “експерти” да ги подлудяват! След като нивото е “казаха по телевизора” никой не им е виновен! ВИНОВНИ няма-има действащи и зяпащи!

 14. Този с вдигната яка явно е седнал на кофти течение,преместете го защото ще настине .

 15. Витанов, като си дупе и гащи с докторите, отиди да ти махнат фибромите от лицето, че така си голяма ГНУС за гледане! За слушането да не говорим – тези от НОЩ друго не знаят, освен да плашат народа с трупове и чували. Абсолютни некрофили и садисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *