Публикувано на 13.01.2021 / 21:26

МАТА ХАРИ СТАНА ПОЧЕТЕН КОНСУЛ. ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО, ПЪЛНО ПОДКИ ДО НИБЕТО И ЕДНА ПОЧЕТНА КОНСУЛКА

Бившата водеща и манекенка Виолета Сечкова е новият почетен консул на Южна Корея в България. Това реши кабинетът на заседанието си днес. Сечкова ще бъде консул на държавата в Пловдив, като подобни длъжностни лица има в Бургас и Варна. Сечкова е приятелка на Александър Сталийски – Котарака , близък до премиера Бойко Борисов. На неговия прякор е кръстен приятелския кръг на Борисов – „Котараците“.

мата хари стана почетен консул

густо майна филибето

пълно подки до нибето

и една почетна консулка

Ако махнат дипломатическите номера на колите на почетните консули, напливът за тази длъжност рязко ще се изпари. Парвенющина, приятели, в чист вид.

В обърканите корумпирани посттоталитарни общества, липсата на ясни правила се компенсира с привилегии, за да не страда от тази диспропорция управляващата каста, а у нас от единайсет години кои управляват? Точно така – бандити, парвенюта и метресите им.

Хаджидимово е в бедствено положение, а Мария Габриел не помага на съселяните си с помещения, дето да „стокират“ умущество, докат си подсушат имотите, а Борисов на цялата тая работа ще строи физкултурен салон на училището. Направо си е срещу наводнение физкултурата – да са здрави физически да бягат бързо, като дойде следващия дъжд, нали!

Ох, ботоксчо е много сладък, понякога изглежда така, сякаш е плакал след доклад при бойко.

Новините по основните телевизии нямат за цел да ви информират, уважаеми, те са софтицирани пропагандни канали, които ви манипулитрат отдалеч.

Тази вечер с огромно усилие изгледах тези на Нова Тв и накрая излязох на балкона да ръкопляскам на правителството и лично на г-н Бойко Борисов за неравната битка с тежките природни стихии,  катаклизми и климатични промени, която водят заради всички нас, както и заради умението с 15 хиляди ваксини да са сигурни, че са ни подсигурили всички срещу коварния вирус.

Исус Христос бледнее с неговите хлябове и риби, тук нещата са на друго драматургично ниво.

Накрая си поплаках на студа, заради неблагодарниците, които го мразят, този велик човек и му искат оставката – на Бойко, не на Христос.

Георги Дренчев

 

 

Коментари 40 за
“МАТА ХАРИ СТАНА ПОЧЕТЕН КОНСУЛ. ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО, ПЪЛНО ПОДКИ ДО НИБЕТО И ЕДНА ПОЧЕТНА КОНСУЛКА”

 1. „На 04.04.21 г. без гъби и риба, моля.
  И без лакърдии, че бил празничен ден за арменци и католици. Да им е честит празника.Нищо не пречи спа уикендите, рибата, гъбите и празника да се отложат с два часа. Никой няма да умре.
  И, моля, на моята стена БЕЗ въпроса „Ама за кого да гласувам?“ Всички имате глави и те не служат за прически и шапки.
  Мислете и пред урните, ако искате да не ни управляват примати!”
  Д-р Цветеслава Гълъбова

 2. Бойко Брисов е ЗАКУПИЛ за стотици милиони $$$ акции в Южно Корейския консорциум -“ХЮНДАЙ“

  1. А Виолета Сечкова е изпила една кофа мляко от кранчето на вожда.

 3. Южнокорейците на два пъти я искали точно тая мома, докато им пристане. Абе, продуцентка не знам, но имаше една мътна история с Кошлука и още няКой за поръчково убийство… Тия дали са й искали свидетелство за чисто съдебно минало?

 4. Добре е поне, че кръгът на Баце-курвите се ограничи до две. Некаква странна кръвосмесителнист има у Герб.

 5. Тази не съм я виждал,става ли за еб@ане. Като почетен консул сигурно ще може да накара питонят ми да взима „за почест“

 6. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Борисов 3 одобри гола почетна консулка Вили Сечкова, сем. Сталийски доби имунитет и за имуществото си
  https://19min.bg/news/8/144824.html#144824

  (Почти) голия задник на почетната консулка:
  https://19min.bg/images/events/2021/01/13/144824/1610544246_0_xm.jpg

 7. Тази г-жа май беше манекенка и много успешна тв-продуцентка (заедно с Кошлуков). Нормално е да стане почетен консул, нали така! 🙂
  Защо на Южна Корея обаче? 🙂

 8. В България “ Великото нулиране” ТЕЧЕ с пълна сила от язовирите!

 9. ЕЕЕЕГАТИ И ГЕЙШИТЕ МАСАЖОРКИ ДЕТ ХОДЯТ НА СЕАНС С ПАЗАРСКИ ЧАНТИ И РАЗНАСЯТ МИЛИОНИ ПО КРЕВАТА НА БАЙХ0ЙЯ….

 10. През първият мандат на Бойко , Сталийски натрупа огромно състояние!
  Когато фалираха КТБ , Сталийски имаше в сметката си над 20000000 лв. а Сечкова – десет милиона. Явно че за разлика от обикновените граждани и фирми , които изгубиха спестяванията си , привилегированите си прибраха всичко , даже в повече.
  Напомням също така че , летище София загуби над осемдесет милиона! под контрола на Сталийски. Топлофикация София , Булгаргаз и други подобни държавни фирми изгубиха стотици милиони левове и евра. Държавните фирми получаваха минимални лихви , но Бойковите хора , под неговия благосклонен поглед , грабиха милиони от банката.
  Сигурно са си ги делокали после. Това е мафия приятели!
  Бедна ви е фантазията за да осъзнаете обема на далаверите на Бойко и Сие !
  Те си мислят че вече всичко е забравено ! Не е !
  Ще им дойде време да повръщат заграбеното!

 11. И така ще бъде и в бъдеще,както се очертава, просто защото няма МЪЖЕ в тази държава! А има само драскачи по форуми ! Ако имаше МЪЖЕ в България – ооо, със сигурност нямаше да има Мати Хари за консули и изобщо ,а бе един срам ….

 12. Край,ставам почетен консул на Сомалия и туйто.

  Венсеремос.

 13. И защо не?! Поне има фасон, а за акъла й никой не се съмнява дали е като на врабче. Затова пък цици, коси, усмивка, стайлинг, лифтинг… Да не би мнозинството кадри на МВнР, както и самата министърка, да се различават кой знае колко от тази „прекрасна госпожа“? Ами зам-министърчето Георг, който изпълзя до този пост въз основа на целуването на ръка на Кръстника, пардон, Тиквата? както е казал поетът: Разровиш ли го, ще мирише… И не само в родната дипломация. Но тя най-очебийно ни излага пред света.

 14. „Определението на деспотизма:такъв порядък на нещата, при който висшия е нисък, а ниския унизен.“ ~ Никола Шамфор ~

 15. желаещ да изследва ауспуха на льотчика каза:

  На няколко пъти чета дядо Паско да пише, че Радев стоял зад някаква онлайн платформа с 1 200 0000български емигранти и блябля.
  Това е пореден фейкнюз на някой от сайтовете на Бабикян.
  Ако наистина е вярно, би било идеален повод да поискат импийчмънт за Мунчо.
  Още по нелепо е, че нямало да подпише указ за изборите, ако не приемели машинното гласуване.Той е длъжен да подпише указ.
  Пореден кретенски опит за идеализация на льотчика, от когото скоро ще се отървем след изборите за президент.
  Защото ДПС е право, че на нацията трябва президент обединител, а не това плашило.

   1. Не като него.Той беше същият мухльо
    То досега като се сетя не е имало нито един свястен.
    А Гоце беше върха на сладоледа

    1. На тази територия още не се появил по-голям мухльо от теб. Само се чудя защо Г-жа Томова още те търпи да мърсиш Афера.

     1. Ами защото има акъл, а не е идиот като теб.

 16. желаещ да изследва ауспуха на льотчика каза:

  Това е почти толкова смешно, колкото гочето свинаря почетен консул на русия в Пловдив
  Колкото до мокрите сънища на простата Крушовенска П…а курнела да стане премиерка, комунягите за 11 пореден път ще гризнат дръвцето.

 17. Единствения шанс са левите от БСП, защото са голяма партия, други партии също са против ГЕРБ,но или са на хранилката на ГЕРБ или ги е страх или са много малки и не могат да обърнат избора.
  Току-що четох,че ЦЦ подпомага и ДПС.А ДПС ще се присламчи към този,който победи, с две думи и ЦЦ ще се присламчи към този,който успее.
  Ако на тези избори ГЕРБ преборят БСП, ще смажат и малкото останала опозиция и окончателно ще се превърнат в тотални гоподари на всичко в България и държавата в тотална тирания.

 18. Радев прави ново ОФ. И консултациите са да види, кой на къде кънти. С ДПС няма да му мине номера. Те са, с който спечели. В момента може да го играят опозиция, ама това е само на уж (Тя и Корнела е така). Докато Баце храни, само ще се пъчим от трибуната и ще си упражняваме красноречието
  Ще гласувам за БСП, пък каквото ще да става, просто ако БСП мине ГЕРБ на изборите, ДПС и други ще се присъединят към тях!
  Проблема е, Цветанов къде ще ходи, да не ни го нахулят пак заедно с цецомобилите.

  1. ..VSJAKO,,STADO,,SI ZASLUGAVA,,OVCHARJA,,!DORDETO IMA,,GOVEDA,,SHTE IMA I,,KASAPI,,..AMA BALGARIJA VECHE SAVSEM,,IZCHEZVA,,..,,ANATEMA!,,ZA GEPadgiite i SLGINAGA IM V,,DARGAVNITE STRUKTURI,,..DO,,DEVETO KOLJANO,,!DOLU GERB!

  2. желаещ да изследва ауспуха на льотчика каза:

   Именно.
   И както серГей се цалуваше с лютфи, сега курнела с Мустафа
   БСП и ДПС са идеална комбинация

 19. Не съм против БСП,но си помислете да не ни изненадат и да ни донесат ЦЦ в комплект с цецомобилите и другите екстри от които ревяхте и се страхувахте!

 20. Хора, Радев е вече с Цветанов, да не ви извъртят някой номер и да манипулират изборите и пак да ви натресат ЦЦ заедно с БСП? ЦЦ пък се обединиха с партията на социалдемократите,тази партия е била в миналото в коаlиция със нацистите и Хитлер,правете си изводите сами.
  Внимавайте в картинката!

 21. Тая пръдла ли беше фотографирала мутрочекмеджетата на Главната Мутра на републиката?

 22. Стига сте злобеели! Нека честитим на реп. Южна Корея, правилният избор на персона и място!

 23. Докато се занимавате само с Бойко,гледайте да не ви го сложи и Цветанов в задника и двамата пак да си играят на доброто и лошото ченге,тези трябва да се махнат от българската политика,много са вредни за България.

 24. Эаколяйте боко Свинята,
  която ограби и продаде
  Народа и Страната
  / еэик в п.утаните им пуснете
  и си продайте гласовете /

 25. Е и какво? Сталийски му я пуснал за изнудване с една ебън и снимчици.
  Според една хроника от времето на Османската империя – “ … циганките проституирали, а мъжете им ИМ сводничели.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *