Регистрация
Публикувано на 23.11.2018 / 14:54

МАСОНЪТ – КРЪСТНИК НА МАСОНА ГОРАНОВ – ИВАН САРИЕВ ДАЛ АПАРТАМЕНТА НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР В КОМПЛЕКСА НА ДОМУСЧИЕВИ! „АФЕРА“ ВАДИ НА ПОКАЗ САРИЕВ И ГОРАНОВ ОТ ГОДИНИ! НЯМАЛО КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ? АРЕ, БЕ!

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ„Дневник“:Жилището, което е преотстъпено за ползване на финансовия министър Владислав Горанов, не е на собствениците на комплекса братя Домусчиеви, а на кръстника на министъра и на децата му. Това обясни видимо притесненият министър на финансите в парламента. „Не се притеснявам от проверката“, заяви Горанов. „Проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи, ако има подозрения. Повод за проверката е информацията от моята данъчна декларация. Тоест аз лично съм декларирал факти и обстоятелства, които могат да бъдат проверени. Според моите оценки имотът не представлява конфликт на интереси…Не знам защо тази проверка се появява точно сега, защото от 2012 г. живея там. Ако имах притеснения, нямаше да го декларирам. Ако някой търси политическа интрига, това е начинът. Нямам притеснение за проверката, не съм извършил нищо нередно“, коментира Владислав Горанов. На въпрос на „Дневник“ Горанов каза, че не ползва други преотстъпени вещи или коли, а мерцедесът с варненска регистрация, който го взима от комплекса, е на Министерството на финансите.“

Кръстникът на Горанов и децата му е Иван Сариев – виден масон, какъвто е и финансовият министър Владислав Горанов.

Въпросният апартамент, който ползва БЕЗВЪЗМЕДНО финансовия министър  е закупен де юре на цена от 382 560 лв. при двойно по-висока пазарна – 306 000 евро или 600 000 лева. Наемът, който масонът Иван Сариев не събира от Горанов, в комплекса ЕСТЕ на Домусчиеви е 10 евро на квадратен метър или 1800 евро за 18 квадрата имот, пише сайта „19 минути“.

АФЕРА разкри, че Иван Сариев е имал ИТ-бизнес, а сега е и издател на книги, както и има бизнес с хранителни добавки от охлюви.

Вижте сега и скандалните статии, публикувани ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“ ЗА ВРЪЗКАТА НА ИВАН САРИЕВ С ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ, КРАСЕН КРАЛЕВ И БОЙКО БОРИСОВ!:

Публикувано на 15.09.2014 :

70 човека българи дойдоха в Турция да се закълнат към турското масонство. Бойко Борисов е станал близък с Ердоган с помощта на Иван Сариев и турския му началник Ремзи Сенвер….

Публикувано на 23.09.2014:

Турският „велик майстор” Ремзи Санвер навръх Деня на независимостта жени масон №1 на България

Публикувано на 27.04.2018:

РУСИЯ И ТУРЦИЯ ИНСТАЛИРАТ КУМЪТ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ЗА ВЪРХОВЕН КОМАНДИР НА БГ МАСОНИТЕ. В ЛОЖАТА И КРАСЕН КРАЛЕВ!

 Публикувано на 17.09.2014:

ЕКСКЛУЗИВЕН ДОКУМЕНТ! С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ МАСОНИ – „ДОМ ЯВОРОВ” – МАСОНСКИ ДОМ

afera.bg

Снимка: „Дневник“. На снимката: Владислав Горанов и Сотир Цацаров, в „масонски поздрав“

Коментари 36 за
“МАСОНЪТ – КРЪСТНИК НА МАСОНА ГОРАНОВ – ИВАН САРИЕВ ДАЛ АПАРТАМЕНТА НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР В КОМПЛЕКСА НА ДОМУСЧИЕВИ! „АФЕРА“ ВАДИ НА ПОКАЗ САРИЕВ И ГОРАНОВ ОТ ГОДИНИ! НЯМАЛО КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ? АРЕ, БЕ!”

 1. Господа не се карайте. Явно в коментара е допусната грешка /изпусната е 0-та/. В декларацията на Горанов е посочен апартамент от 180 кв.м. Аз съм „спокоен“, Цацаров обеща при Слави,че ще направи проверка. Сигурно Прокуратурата ще провери всички имоти на Горанов. Може би някога, ама не сега.

 2. Кръстник бил, съжалил го и помогнал. Това е стара българска традиция. Да ама са го правили когато „кръщелникът“ е беден и има нужда. Влади-то дали няма други два апартамента, а !?!?!? И „нямаше да го декларирам“ !?!? Това вече не е наглост. Това е начин на живот!!! И това не е изпусната реплика, а показност за това, че Те са над законите.

 3. Наглост

  И наглостта дори се затруднява-
  подута от безочлива омазаност
  търкаля се във пошлата си плява-
  безнога и безока, но с показаност!

  22, 10ч., 23.11.2018

 4. Значи и целуването на пръча под опашката става чрез кръщение. Масонството еволюира, браво.

 5. Titanik, точно това си мислех и аз ..за тази реплика….
  на 31.03.2019,ако имате съмнения нещо в ГДД ..моля не ги подавайте бе хора….. щом министЕра може да избира защо ние да не можем …..
  Това ,че никой няма да се разрови за декларираните приходи на тоя хамстер и възможността да ползва този имот и да накара ГОЛЯМАТА РОДНИНА КРЪСНЕКУ да си плати данъците от 2012 за отдадения имот под наем е пределно ясно но нека народа си прави изводите ..

 6. Корумпиран финансов министър?! Голямото учудване щеше да е, ако не е корумпиран. Впечатляваща е наглостта, безумната наглост, даже вече не се и замислят да прикрият подкупи, зависимости, лобиране:“Ако имах притеснения, нямаше да го декларирам“. Само тази изпусната фраза казва за лицето повече от всичко останало. Не казва, че ако е имал притеснения, щял да освободи жилището, а ПРОСТО ЩЯЛ ДА ПОДАДЕ ДЕКЛАРАЦИЯ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ…
  ОСТАВКА, тъ.унгер!

  Масони, кръстници – това ли е новото име на ЦК на БКП, политбюро и ДС?

 7. На Захари Стоянов дължим изказа: зетьо шуро баджанащина.
  „Кръстникът му е Иван Саръев, чичо му е екс министърът Венцислав Върбанов, вуйчо му е здравният министър Кирил Ананиев.
  Но това е случайност!

 8. Мафията така дава на послушковците си безплатни коли, апартаменти, екскурзии и др, за да ги прави зависими.

 9. Нека да сме наясно. Апартаментът си е на Влади Горанов. Братът масон го е покрил като фиктивен собственик, докато Влади си уреди проблема с доказването на законните доходи за такава сума. Въпросът към институциите е: от кога и по кой закон кръстникът е роднина?

  1. Апартаментът е купен с партийната субсидия, открадната от избирателите за нуждите на политбюрата на големите партии – затова не искат да се откажат от тези пари и баламасват хората, че ако ги нямало субсидиите, олигарсите
   щяли да финансират партиите.
   Знаете колко са стиснати българските чорбаджии, сега им излиза много по ефтино, щото има субсидии.
   А пък тиквуна каза, че бил добър стопанин и си е гушнал едни 20 милиона от парите на овцете дето гласуват за него, ей така за черни дни…

   Истината е да си пиеш потната биричка под палмите и да се кефиш да им гледаш сеира на тикво-кауньените физкултурници дето ни ги натресоха от Позитано…
   Анадънму!

   1. Апартаментът е дарение от БАЙ ХУЙ чрез партийната субсидия. Нали така каза БАЙ ХУЙ че с милионите по сметките правят Дарения.Дъртия циганин от Банкя се грижи за малките чавета.

 10. За сатанистите има отделен казан, но първо Архангел Михаил ще ги погали с огнения си меч. Мъките им ще са вечни и никога няма да получат опрощение.

 11. Това с цацарката ми прилича на масонско ръкостискане. Масон масона ще разследва хххааааааааа

 12. ЕМИ КАТО СИ НЕМА ТЪЩА НЕКА ГО……………, ГНУС МЕ Е ОТ ТИЯ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

 13. Освен скандалните имоти на перекендето Влади Г, не е зле да се видят и новопридобитите тлъсти софийски собствености на кака Мента Стоянова, наричана още Таралясника. В кв. Лозенец например, цяла луксозна кооперация. Кога пловдивската скромна счетоводителка успя да натрупа тези пари?

 14. че тя заплатката на министера ,ке замине само за наему бре …. нагли управляващи и заспал народ ,това е дереджето брадЯ .
  Добре си е казал чиляка ,че е от 2012 сега няма нищо по нормално на единия да се проверят доходите от 2012 до сега а другият да си плати неплатените данъци за наема по ПАЗАРНИ ЦЕНИ,така както биха постъпили със всеки друг гражданин на държавата .

 15. Не било на халваджията, а на бозаджията! Не по врат, ами по шия! Изключително нагло парче е лакеят Владко. Посредствен икономист и много зависим министър на финансите. Ако се разрови сериозно около него съм сигурен, че ще излязат доста интересни неща. Горанов вярва ли, че съществува безплатен обяд? Наистина ли си мисли, че ние му вярваме?

 16. Трябва да се изхвърлят от ЕС,ердоганистите само вредят на Европа и мислят злото,не случайно turcite бяха подслушвани от немците.Тези интриганти нямат работа в Европа!

 17. А компирите ще проверят ли дали Сариев има нотариален акт за този апартамент и ако случайно да, то от коя дата и година.

 18. Масон(и) ?! …които наляво-надясно Нонстоп „обясняват“ че Са ?!
  - Чушки и ТопкиМаринати ! – Енторазредни задунайские гаулайтеря .

 19. Апартаментът може би е на Сариев, но той няма нотариален акт за него.

 20. - Г-н Цветанов, от къде взехте парите? – пита следователят.
  – От скрина. – отговаря Цветанов.
  - А там кой ги слага? – продължава следователят.
  – Тъстът ми ги слага. – отговаря Цветанов.
  - А на него кой ги дава? – отново пита следователят.
  – Аз му ги давам. – казва Цветанов.
  - Добре, а Вие от къде ги взимате? – пак пита следователят.
  – Ами от скрина….

 21. Boris Borisov, сметката ти е вярна, грешката е другаде – не 18, а 180 кв.м е този имот!

 22. Пълен отврат и погнуса!

  Но, и друг път съм цитирал един мой приятел от СеверозападНаЛА България: „Лакомо дупе кръв сере!“

  1. Това не беше подигравка с прекрасните, отрудени, духовити, но крайно бедни хора от Северозападна България!
   Стрелите бяха насочени към дебелогъзците Тиква, Цаца, Каракачанов, а за дружинка да им се счита и Пъпеша!

  2. Защо ли нито една телевизия и вестник не смеят да споменат, че от една година Военноокръжна прокуратура разследва военния министър по този мой сигнал до главния прокурор?

   Велизар Енчев даде Министерството на отбраната на главния прокурор

  3. Тази „поговорка“ в източна България, по точно във Варна има допълнение: „Два хуя яде“.

   1. Бъди точен. По нашенски е : Лакомо дупи – два кура чупи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>