Публикувано на 15.09.2020 / 7:49

МАРЕШКИ НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА ТУК НА ЗЕМЯТА, АМА БОГ МУ БИЛ СВИДЕТЕЛ

МАРЕШКИ НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА ТУК НА ЗЕМЯТА, АМА БОГ МУ БИЛ СВИДЕТЕЛ

По Домусчиева телевизия Веселин Марешки рече, че: „Тук на земята аз не знам какво става, но Бог ми е свидетел, че аз съм невинен“.

Съдията, вика Марешки, по скоро се е объркал, а не е взел пари или е заплашван, за да ме осъди.

Леееекинко, като за първи ден след шока, Марешки почна да боцка прокуратурата, че в стадото и имало мърша, и че заради нея, тъй да се каже, му се случвала случката. Засега обаче не смее да тръгне срещу Боко и Хунта, щото нали се сещате, че му предстои последна инстанция, където става каквото става, знайно за всеки, който се въргалял в съдебни саги.

„От утре започвам да чертая скици и да ги разпращам на всички върховни съдии за да видят, че съм осъден заради това, че плащам наем на мой имот“, каза Марешки.

Тоя път зад гърба му, по скайп, нямаше икони.

Afera.bg

 

Коментари 21 за
“МАРЕШКИ НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА ТУК НА ЗЕМЯТА, АМА БОГ МУ БИЛ СВИДЕТЕЛ”

 1. Не трябваше да намесваш Господ ,не трябваше сега ще те смачкам без Господ

 2. Напразно бе гост на прокурорския пленум ……………….. явно оферираното чекмедже не е било достатъчно голямо !

 3. Магарешки е чист като момина сълза!
  А Стъки можел да пише!
  Ето това са новините на деня, които предлагаме на вниманието на публиката.

 4. На простото Магаре, му сложиха Прангите …Колкото и да РЕВЕ ..извъртяха го ,…Сготвен е вече …СЕГА ще му съсипят и бизнеса , а хората го намразиха безплатно !!;))
  Народната поговорка гласи: „Когато, конете се ритат ,…..Магаретата страдат“ !!! Къде, се пъхна… тоя Тъпак …да го праскат с тоягата ,….Нищо му няма ,…аптеки , бензиностанции , че и политика ??? Да го духа сега!!!;))

  1. Никви пранги не са му турили. Просто е прекалил с изнудването (концесията), Баце е побеснял и го е оправил с 200 – хем за отмъщение, хем да помни как да гласува „правилно“ за новата конституция.

 5. Българската мечта:

  Всички МУТРИ у затвору! В тихата новогодишна нощ, президентът Румен Радев им пожелава „За много години!“ в краткото си телевизионно обръщение…

 6. Цената на петрола на „марешки ойл“-вероятно,ще започне рязко да се покачва а качеството силно да се влошава!Така,че не зареждайте от него,за бога братя!

 7. Поредно тупане на топката , с цел още някой ден без служен кабинет….Всички скринове ще се изчегъртат с цел да се замеси ново мутренско тесто!

 8. Никога повече депутат, камо ли – зам.председател на Парламента! Стига сте избирали подобни недоразумения! Не му взумайте желките подаяния и подкупи за една бюлетинка! Нали уж „Мутри, вън!“???

 9. Не се радвайте излишно на мутренските постановки за спасяване имиджа на „мъченика-праведник“ Магарешки! Ако се вгледате внимателно в детайлите, ще видите съшитата с бели конци от тъпите мутри „драма“ с „честният“ човек „филантроп“. Магарешки го държат вързан за топките на къса каишка, с която всеки път когато реши да се прави на независим и опозиционер му припомнят КОЙ КАРА ВЛАКА. Сега отново прилагат износената тактика на моркова и тоягата. Дадоха му шекерчето – плажна концесия, после му показаха и бухалката – присъда, която дори врабчетата не вЕрват, че ще докарат до ефективна. Практиката с Цветанов, Пеевски и други показа, че „справедливостта“ възтържествува на ТРЕТА ИНСТАНЦИЯ и „честните олигарси“ излизат изпрани, целите в бЕло…..

 10. Прилъстен и изоставен! Това е съдбата на „политика“ Марешки.
  Бойко Борисов с негова помощ си осигури законно доизкарване на мандата, ако протестите, продължават да бъдат, безсмислено интелигентни и оттам напълно безопасни за Властта!
  Маршки вече не е нужен на Мафията*. Да му мисли, ако не държи с нещо за топките Премиера, или някои влиятелен ГЕРБ-аджийски функционер. Затвора не му мърда!
  * Мафия – Срастване на държавната власт с Организираната Престъпност(дефиниция)

 11. Ясно е,че винаги зад Марешки стои някой.Кой е,не мога да коментирам.Но той самият е толкова тъп,че не може да развие сам такъв бизнес с аптеки и бензиностанции.Пък и кой ще му позволи в тази мафиотска държава.Той и преди изборите си беше „подсъдимият Марешки“както обича да казва човекът с каскетът.Обаче мафията реши да го вкара в парламента,за да подкрепя мутрите при нужда.Подсъдимият Марешки стана зам председател на НС и помагаше на мутрите с каквото може.Сега нещо медиите го подпукаха,което означава,че може би минава в графата „ненужен“.Но докато не го видим в затвора нищо не можем да кажем.

 12. Оказа се, че пак е необходим за хунтата. Е веднъж помогна за Конституцията /за тупането на топката/….сега пък трябва да има осъден висш политик. …и ето ти го, Да не се жали а да си стяга багажа и задните части.

 13. Пълен четири годишен мандат при бай Ставри ти пожелавам, Веско!

 14. Как може ,“Афера“, да ме натъжите така от сутринта ! Ами само като го погледнеш в честните кафяви очи и ти става ясно,че такъв човек е грехота да бъде осъден,защото е абсолютно невинен по всякакви обвинения. Че прокурорът е гад е ясно,още по-ясно е,че съдията се е объркал-мислел,че съди Весо Петров Иванов,пък той бил Весо Марешки Кабакумов. Само не разбрах-един съдия сбъркал,ама те са били трима в състав или-къде са били и какво са правили останалите двама съдии,които не са сбъркали ?
  Обаче невинният не се сдава-ето че ще нарисува липсата на рекет върху листчета и ще ги изпрати на върховните съдии отсега да са хаберлия,че при тях ще отиде дело на тотално невинен човек,с когото някой си е избърсал…нещо.
  И е вярно,че се касае за конспирация и долни сметки-затова е осъден този голям български политик.Само като прочетат името на Марешки и всички в Брюксел ще ахнат изумени.
  Обаче кой според Невинния му погоди този гаден номер-изключено е да са ГЕРБ,защото те са чисти,честни и не правят номера никога. БСП нямаха време,защото се самоизяждаха преди избора,за ДПС е невъзможно,защото те никога не се месят в нищо,затова остава Решетников по лично поръчение на Путин.
  Голям политик-големи врагове !

 15. ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ! Кът зема една лека картечница с водно охлаждане….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *