Публикувано на 19.05.2020 / 20:25

МАЛКО МИ ПИСНА ОТ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА. ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА! ЕГАТИ ВЪЗДУШНАТА АКРОБАТИКА

МАЛКО МИ ПИСНА ОТ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА. ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА! ЕГАТИ ВЪЗДУШНАТА АКРОБАТИКААбе, Радев що не си направи един нормален екшън-профил тук и да стане фейсбук опозиционер, като всички останали нормални опозиционери у нас.

Ясно е, че това което говори е така, ама то по тая логика и аз мога да съм президент.

Ще си пиша всеки ден, че Бойко е гад, а после ще ходя на вечеря с приятели.

Чат-пат ще казвам, че ако аз ви управлявам ще подарявам на всяко дете ескимо, а на пенсионерите – чубрица.

Малко ми писна от празните приказки на държавния глава. Всеки ден открива топлата вода!

Егати въздушната акробатика.

А какво трябва да направи?

Всичко може да направи ако вярва, повтарям, вярва, че народът на който стои начело е смазан! Длъжен е, ако трябва и на улицата да излезе!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА: От месеци наред ни писна и на нас да обясняваме, че „ПРОЕКТА“ на Радев вече отдавна трябваше да е стартиран и да шета из страната, и че само с бля-бля рецитации не става. Но кои сме ние и какво ли разбираме. Видно е, че на мода са коцетаизмамници и плакатни лозунги „аз пък няма да крада“. Живи и здрави, бон воаяж!

Коментари 56 за
“МАЛКО МИ ПИСНА ОТ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА. ВСЕКИ ДЕН ОТКРИВА ТОПЛАТА ВОДА! ЕГАТИ ВЪЗДУШНАТА АКРОБАТИКА”

 1. Добре,де Васко,
  И на мен като теб ми се иска нещата да се случат утре на улицата и да резнеме
  главата на октопода.
  Но при либерасткия капитализъм нещата просто не се случват така.
  Докато си плюем поддръжниците на високо ниво,се обезглавявяме сами.
  ѝ иначе,за тези ,които могат да следват духа на изказването – то беше брилянтно.
  Направи два извода – първо -всичко се краде при Мутрата.
  Второ – ти изгони 600 000 българи и ги направи икономически емигранти.
  Толкова за една минута.След 3 дневен очакван провокиращ въпрос.
  Реакцията на престъпната групировка беше мигновенна,с брифинг,изопачаване на думите/600 000/ умрели, а „при неговите комунисти как измирали..“
  Това ,което показва, колко беше бесен Толупа беше шибаната му физиономия и „шевната машина на десния му крак“.Освен безобразната му манипулативна логорея.
  Така ,че критикувайте Радев,когато има смисъл- в случая беше брилянтно изказване.

 2. Петев, ами като ти е писнало, взимай ибрика и марш при тиквата, това явно по го умееш!

 3. Няма как човек, на който жена му диктува дневния ред да има смелост да се опълчи срещу цялата мафия завзела властта. Колкото и свестен да изглежда (на фона на Боко и др. т.н. политици) не мисля че е нещо повече от завършен демагог, нещо като приятеля Иво Христов…

 4. Господин Радев, Вие като президент, нямате ли инфо служба, която да има факти за далаверите на тулупите? Не можете ли да ги изтипосате, да ги обявите открито. Да видим какво ще кажат тогава мисирите и мисирките. Иначе зная, че тулупите ще кажат, че всичко, което се твърди е лъжа и,че те са ни спасили.
  Какво са ни спасили. В Германия са направили план за развитието на епидемията, за загубите на отделните клонове на стопанството, за парите, които трябва да се налеят, за да се възстанови икономиката още през 2013 г. Снабдили са се с обдишващи апарати, вързали са болниците в мрежа, така че веднага да се види къде има свободен апарат. Затова в Германия има малко смъртни случаи. Но Меркел на се пъчи по всяка телевизия и не се хвали, че е спасила германците. Защото Меркел знае как да управлява държавата си, а не се разкарва с джипка из страната в съпровод с мисирки и да ръси глупости и да разправя колко е велика. Нали на бочко Меркел му е образец, нека прави като нея. Ама бочко толкова може. А бе, хей, държава се управлява с можене, а не с дрънкосване. Ти си некадърен да управляваш държава. Ама си мислиш, че си слънцето и всичко можеш. И завиждаш на Президента, защото той е умен и интелигентен, за разлика от тебе, нарцис такъв.

 5. Бачо ви Кольо 100 пъти каза-
  Цара трябва да се върне ,да се върне и Мелодия на годината и да има гейпарад със североатлантически ценности.
  Копайте тунели,виетнамците да не са балами…
  Четвърти километър е като опушен кошер – жужи ама не жили.
  Сомалия е на много по-добро място от България,минават кораби туй-онуй…
  Президента няма да е лошо ако се втвърди малко…

 6. Радев се беше загубил последните седмици. След срещата с Шерифето подаде глава. Ще видим.

 7. Радев има две сериозни грешки – Първата грешка е втората му жена. Не може да си разрушаваш семейството с въртяла се на кола при Слави и да тръгнеш да градиш наново държавата. Деса стана нарицателно за нахалност и простотия и от това Радев търпи огромен рейтингов срив. И втората грешка е, че скача, а „Хоп“ все няма. Народът се измори да чака реална промяна. Президентският мандат си върви спокойно, ГЕРБ си крадат уверено, пълен унисон, майно ле!

  1. Abe смотаняк а втората жена на мутрата от Банкя кмета на Симитли ..Долни хора сте …За това тънете в мизерия и геноцид а мутрокомуниста от Банкя си пълни зайчарника с пачки от стотачки .Смотано племе ,,,

  2. А за чалгаджийките, които Борисов разхожда с държавния самолет, какво ще кажеш? А за футболистите, които Борисов превозва със същия държавен самолет, какво ще кажеш?

  3. Така е втората жена на президента е пълен фарс за институцията. Но на това примитивно ниво, на което сме стигнали и тя върши работа. Все пак у нас всеки става за всичко 🙂

 8. Всеки един човек има право на собствено мнение. Всеки има глава на раменете си и би трябвало да мисли с нея, проблема е, че не всичко се вижда: когато си на земята виждаш едно, когато се качиш на камбанарията – виждаш друго! Не мога да разбера, какво се очаква от него, когато конституциално той няма права и не може да направи нищо! Малкото възможности се изчерпват с вето, което Народното събрание суспендира и да “ открива топлата вода“! В случай, че реално за него и ГЕРБ са гласували толкова хора и те печелят изборите, явно много хора все още ползват само „студена вода“. Имайки предвид манталитета на българина, да не мисли, а следва каквото кажат „големците“, това е начин за промяна мисленето на народа. Реакцията на Борисов с неговите обиди и простащини, не са най-доброто в негова защита, но е ефективно пред една не малка група хора.

  1. Какво да направи президента Радев ли? /писал съм го много пъти/
   1.Президента Р. Радев да подаде ОСТАВКА като президент.
   2.Да регистрира своя ПАРТИЯ.
   3.С партията си да ПРЕДИЗВИКА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. Убеден съм, че ще получи абсолютно мнозинство в НС.
   4.Да оглави НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
   5.Със ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ, да промени целия състав на Висшия съдебен съвет, Главния прокурор, ръководството на КПКОНПИ, както и да ЗАКРИЕ ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ, открити по времето на ГЕРБ. Тези структури и назначените в тях „КАЛИНКИ“ са отровната смрад на ГЕРБ, която бавно, но сигурно задушава и убива България.
   6.Образуване на наказателни дела срещу б. б. – най-малкото за търговия с влияние, злоупотреба със служебно положение и пр., вкл. и във връзка с футбола /Примерно: публичното му нареждане към ръководството на ТЕЦ Марица-2 да издържа ФК „Берое“ – с по-няколко милиона лева годишно, нареждането му за милионите към пловдивските отбори – нищо лошо към „Локомотив“ Пд и „Ботев“ ПД, сагата около ФК „Левски“…/.
   Но, … това е само една утопия.

 9. До Борчо Касабовото:
  И аз като Радуга искам да Ви напомня като станете сутринта да си изпиете хапчетата. Но за Ваше добро – пийте ги и вечер. Е-хааааа …………..
  И – хууууу…………..

 10. Аз тоя човек, гражданин на РБ и офицер,четири години го чакам да обяви нещо – себе си.
  За тези години колебание, негово лично, РБ загуби към 12 млрд. пряко. Косвено – ТЕМ /тя си еба мамата/.
  Ако може да извади поне толкова, колкото пропиля, ше го подкрепя.
  Позьор! Позор. Все тая.

  1. Това са чисти тролски твърдения. Не Президентът, а МС взима заеми и харчи парите на българите. От 4-те „официални “ власти единствен Радев назовава нещата с истинските им имена. Но няма кой да го чуе.

 11. до Борислав Касабов:
  Утре, като изпиете хапчетата си, напишете отново мнението си, че много трудно се разбира, какво точно искахте да кажете.

 12. Борисов приема президента Радев за най-големия враг, защото съзнава, че виртуозният летец е лъч светлина в тунела. Генералът от ВВС и като президент показва професионализъм, достойнство и най-вече воля да защитава народа си. Неговите изявления са всъщност призиви правителството и НС да обърнат внимание на онеправданите от прехода и сегашната криза, както и на липсващите социални системи. Въпреки че управляващите са глухи за посланията, дейността му показва, че е дошло време разделно между милеещите за България и ограбващите я крадци. За тези, които искат да живеят в едно далеч по- справедливо общество лидерът на народа е ясен. Нека подкрепим президента Радев заради бъдещето на България!

 13. Радев и жена му с тяхното тинтири-минтири на общи приказки за неща, които всички ние знаем, вече омръзнаха на всички.И никой вече не ги взема на сериозно!

 14. Когато, Каквото по Какъвто и повод и към Когото да каже Президента Радев (Же, Ст и Пл все още се водят бивши президенти, накратко ЖеСтиПле-тите) олайването на метрото, терасите и асансьорите добива прислушието но джафкане.

 15. “Бъл-га-ри ! Ю-на-ци !” Искате Президента да извади остра сабя и да отсече трите глави(законодателна, изпълнителна и съдебна) на ламята „Шайка” ли ? Пардон, пропуснах мисирките… А ние да гледаме екраните и да му ръкопляскаме от балконите… Е, така не става ! Не е вината в Радев.

 16. За разлика от умствено ограниченият Борисов и просташкото му държание, Радев е умен и възпитан мъж.

  1. Едно е да си умен и възпитан, друго е да си Водач, а трето е да си СМЕЛ водач. Анадънмо?

   1. Г-жо Томова,ВИЕ ако бяхте на мястото на г-н Радев,какво бихте направила?
    И аз и още много други българи мразят гербаджиите,но нищо не можем да направим,защото сме никой.Протести вървят вече 5-6 ден а опозицията в РБ мълчи като посрана,къде са синдикатите?Докато някоя публична личност не поведе този народ,нищо няма да се случи.Не можем да искаме от президента да направи това,защото веднага ще го обяват за враг на демократичността и враг на народа.Единственият вариант президента да ни поведе е извънредно ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,но едва ли ще прибегне до този ход!

 17. ?!? От една седмица вече, Фрог нюз… Е ИЗКЛЮЧИЛ КОМЕНТИРАНЕТО – временно, ЗАЩО?!? Не казват….

  ПрезидентИНът отдавна е ясен, просто си е КАЗИОНЕН СЪРАТНИК НА КАИШКА на бкп… от избирането си!

  А поведението на овцете/народа е НЕПРОМЕНЕНО още от преди 10.11, хората се правят на глухи и слепи, когато властта се разправя както винаги брутално с някого… просто се страхуват изалягат, щото си мислят, че НА ТЯХ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ…

  НЕ СИ СЛАГАЙТЕ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗАРАДИ ТАЗИ РАЯ, КОЯТО ОТДАВНА ЗАБРАВИ ИМЕТО НА МОМЧЕТО ДЕТО ИЗГОРЯ ВЪВ ВАРНА ЗА НЕЯ, А СЪЩАТА РАЯ ПАК „СИ ГО ИЗБРА“ – СЪЩИЯТ БАШИБОЗУК… ДА Я МАЧКА!

  ПрЕатели, „АЗ НЕ’АМ ГРИЖИ… и т.н. и т.н…

  УВАЖАВАЙТЕ МНЕНИЕТО НА ВСЕКИ, ИМАЙТЕ ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ВСЯКА ПОЗИЦИЯ – ТОВА НИ СЪЕДИНЯВА!!!

  1. КАЗВАШЕ СЕ ПЛАМЕН ГОРАНОВ И ЗАСЛУЖАВА ДА ГО ПОМНИМ ДО ЖИВОТ.КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ЗАСЛУЖАВА ДА НАПРАВИМ МНОГО ПОВЕЧЕ,НО МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШАЙКА НИ РАЗДЕЛИ КАТО СТАДО ,А НЕДОВЕРИЕТО Е ЕЖЕДНЕВИЕ В БГ.

   1. Тази корона – истерия му дойде дюшеш на ББ. Но днес на брифинга доста очевидно вибрираше, чупеше пръсти и въртеше палци. Напрежение.

 18. Радю е солташ@к на тиквата, това отдавна се видя за тия без розови очила.
  И той като Корнела го играе опозиционер на думички.
  То и тиквата си го избра…. В момента , в който изправи мама слонка за опонент на Радю беше ясно на кой куц кон е заложил и по чия свирка Радю ши играе.

  1. Госко – написаното от теб е елементарно, цинично и твърде глупаво…подходящо за нивото на гербругите в пик и блиц…

 19. Хора, проблемите в управлението на държавата не са от политическо естество, а са от психологическо такова. Проблемите на държавата са доведени до там, че трябва да се решават от ПСИХИАТРИЯТА, а не от управляващите политици. Защо? Защото самите те са за психиатрията. И нас ни водят натам. Осъзнайте го най-после!

 20. ТИ КАТО ЦЯЛ ЖИВИТ ПИШЕШ ,И АЗ КОМЕНТАРИ ,НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ?НЕ -НИЩО.СЛЕДОВАТЕЛНО – ПА НИЩО.ПРЕДИ ТРИФОНОВ ДА СЕ ИЗЛОЖИ ,КАТО ПУЛЕ ПРЕД МАЙКА СИ ,ТАКА КАЗВАМЕ ПО ШОПСКО ,КАТО ПОКАНИ ТОВА ДЕТ НИ Е ПРЕМИЕР НА ГОСТИ ,РЕЙТИНГА МУ БЕШЕ В НЕБЕСАТА….ОПИТА ДА НАПРАВИ ПРОТЕСТ И СИ ВИСЯХА ,КАТО ЛУКАНКИ СЪС СЦЕНАРИСТИТЕ НА ЕБАНОТО МУ ШОУ.И ТОЙ ДРЪНКА ДРЪНКА И ПА НИЩО.РАЗЕБЕРЕТЕ ,СЛУЧАЙНО НЕ СА НИ ВИКАЛИ ГЯУРИ ПОЛОВИН МИЛЕНИУМ.

 21. „Индже на белия си кон, изпреварил малко напред дружината си, мълчеше. Като че едвам сега се отвориха очите му и той видя колко злочеста е земята, из която вървеше. Пуст беше кърът, без стада, без звънци. Невиждали кой знай откога рало, нивите бяха удавени в къпина и бурен, пътищата бяха тревясали. Не се чуваше дори птиче да пропее“.
  Йордан Йовков
  Кой ще отрече това? Български заводи към момента на затварянето им произвеждаха стоки и оборудване на световно равнище!
  Бяха държавни!
  Днес държава има ли?
  Днес въпросът е да оцелея физически!
  Който носи МЪЖКО СЪРЦЕ и лична карта от МВР – Република България, трябва да направи своя ИЗБОР!!!
  Изпълнителна власт, прокуратура ИЛИ Васил Божков!!!
  Господин Божков, войната ще я спечелите!!!
  Какво правим на следващия ден?
  Аз нещата ги виждам така: Във всеки областен град на Република България ДА има
  ИНСТИТУЦИЯ В СЛУЖБА НА ГРАЖДАНИТЕ.
  Това, което получават политическите партии от държавния бюджет, затова че повече от 1% са гласували за тях им се спира. Премията се запазва, но вече за сборният % гласували за всички партии, имащи повече от 1% в областта. Тази премия ще се предоставя на Институция в служба на гражданите.
  Бюджетът щом досега е понесъл такъв разход, ще и занапред!
  Въпросът е как да се усвоят средствата?
  Питам? Как да реагираме, когато производител каже: „Законът ме ограничава да произвеждам или отглеждам тук в Родината си! Как да наема адвокат срещу много богат или роднината му? Как да наема адвокат срещу администрация , заради бездействието, или безразличието на служителите й!? Как да се предизвикат ревизии за изхарчени средства, било то общински или държавни? Как да се защитавам от нагли, безотговорни работодатели? Как да се защитим от В и К и ЕР дружества? Как да задължим АПИ след всичко, което плащаме по повод МПС-тата си да имаме качествени пътища!?
  За проблемите, казусите се сезира ИНСТИТУЦИЯ В СЛУЖБА НА ГРАЖДАНИТЕ.
  Служителите й ( малък щат и с кратък мандат срещу трудово възнаграждение, извън щат и мандат може и безвъзмездно ) по всички методи и начини дават гласност на проблема или казуса, по който специалисти, експерти или юристи взимат отношение. Който, които кажат : ИМА РЕШЕНИЕ! – се финансират за разходите и получават своя хонорар от ИНСТИТУЦИЯ В СЛУЖБА НА ГРАЖДАНИТЕ.
  Депутатите нямат работа в избирателните си райони!
  Местните специалисти, експерти и юристи, финансирани и с хонорар от и чрез ИНСТИТУЦИЯ В СЛУЖБА НА ГРАЖДАНИТЕ ги запознават с готови проекто-решения на проблемите, казусите! Депутатите са длъжни да съдействат за тяхното реализиране, когато това е необходимо и им е вменено като задължение на народен представител!
  Работното място на депутата е в Народното събрание!
  Да се направи така, че! Избирателите да могат да отзовават народен представител!
  Господин Божков, спирам до тук! НЕ ЗНАЯ дали ще прочетете тези редове!
  Това, което чета аз е ОЧЕВИДНО !!! Вие имате МЪЖКО СЪРЦЕ!!!
  Вие решавате дали Вашите знания, умения и възможности ще ги посветите на това – гражданите на България да живеят в условия НА ПРЕДВИДИМОСТ!!!
  ИСГ

 22. А аз не съм разочарован от поведението на Румен Радев. Не съм очаквал от него нищо повече освен това, на което ставаме свидетели днес. Една обикновена позьорщина и нищо повече. Мислите ли, че ако е премиер няма да му се спускат опорни точки от „Козяк“? Ако искате да знаете кави са ми основанията да казвам и пиша това, прочетете биографията му. Отговорите са там. Пред Румен Радев предпочитам Котарака Румен. Той поне е чаровен. 😀 Това последното го оставям на чувството ви за хумор. Иначе всичко става м@м@та си е@@ло!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *