Регистрация
Публикувано на 10.01.2019 / 10:00

МАЙКА ВИ АМЕРИКАНСКА!

цветан цветановБезпрецедентен натиск и намеса във вътрешните ни работи. Само така мога да определя продължаващите „съвети“ на разнокалибрени щатски политици да им купим бракмите!

То не бяха изявления на Тръмп, на посолството, на Съливан, а сега и този дядко реши да се намеси на пазара да им купим стоката. Което още повече ме усъмнява. Защото добрата стока няма нужда от чак толкова реклама. А това, че и другите членки на НАТО са въоръжени с КЕФ-16, за мен означава просто, че САЩ използват НАТО като пазар за стоката си. Защото да не се лъжем, оръжейната индустрия носи милиарди долари годишно на САЩ. А ако има мир, те гладни ще умрат. Затова са и безкрайните военни конфликти, където те имат „интереси“, за предпочитане доста далеч от тяхната територия.

На всичкото отгоре, се разбра, че май ще се наложи да вземем 4 милиарда заем, за да ги изплатим. Защото не ни ги дават разсрочено като шведите. А ще плащаме, вече и без това външния дълг е колосален. О, да, и заемът ще го вземем от Световната банка, доминирана от САЩ и от евреите.

На някой нещо неясно? Само като се сетя, че основният им лобист в България е възпитаникът на помощното училище, всичко се изяснява!

Елена Гунчева

Коментари 55 за
“МАЙКА ВИ АМЕРИКАНСКА!”

 1. Накрадоха се, съсипаха България, осигуриха си децата, любовниците и децата им, съсипаха живота на две поколения българи , а сега се канят да ни яхат още 45 години!Да, ама тогава в територията България ще живеят само мургави жители , които не знаят да четат и пишат ,които няма да им бачкат, както сега ние за 500 лева!Изроди нещастни!Бог да ви накаже до девето коляно и душите им да горят в ада!

  1. А, ще си внесат бе човек, дреме им на мангалските ни „елити“. Освен това, по плана Ран-Ът, популацията трябва да остане 3 млн.
   Проектът тече скоропостижно. За какво мислиш, че ни ръсят с Insect Allies – кърлежи заразени с Лайм, микози, хапещи мухи, малко по-дребни са от другите, излиза кръв при ухапване, комари със Зика и малария, грипни вируси – богат асортимент, шарка и пр. да не правя пълен списък.

     1. И къде ги пише тези страшни работи? Защото и аз съм го чел. Още миналия век. И разбрах, че и Костов и Софиянски са го чели внимателно. Наръчник за начинаещия мафиот. И са премахнали основното – контрола! Обществения най-вече.

 2. Ми то хамериканците на днешния ден Е…А майката на софиянци. Те пък тъпите шопи паметник им сториха на софиянцоубйците пред хамериканското посолство, цвете да поставят бойко и цецо и други тъпанари евроатлантици!

  1. По същата логика, що има толкова паметници на тез, които бомбардираха Варна, Балчик, Добрич. Които ни обявяваха войни и воюваха срещу нас. Тез, под чието крило нашите „комунисти“ избиха СТОТИЦИ хиляди българи?

   1. Абсолютно си прав приятелю! На 22 юни 1941г. когато Хилер „подло“ напада СССР, България е бомбардирана/без да и еобявена война/от „братска“ страна……Ама историята е пишат „победителите“……Чърчил.

    1. И Соболевата акция, настояването на самите комунисти да се присъединим към Тристранния пакт с благословията на СССР…. Ума ми не го побира – толкова ли не могат да четат, толкова ли са тъпи или просто са инат.

    2. Симо,Симоооо,ако си прочетеш коментара,сам ще се поправиш.На 22 юни България вече е била в пакта с германия и автоматично става враг на Русия,което ще рече,че след като е нападната,Русия с пълно право може да бомбардира враговете си,в това число и България
     мисли,Макфлай,мисли

   2. та кога са ни бомбардирали тези,за които говориш?

  2. Абе какви софиянци са тия бе човек. Същинските софиянци отдавна са се претопили, макар че и техния косъм не е чист. Това е циганска сган, забрана след Девети и провинциалната комунистическа номенклатура и прислуга след Десети. Нещо подобно е и в другите по-големи градове. Варна на изток стигаше до Морското, на запад – до часовника. Малко над общината беше еврейско-арменската махала, едни кирпичени съборетини, не много различни от тия в Максуда, а Аспарухово се казваше Чингине маале.

 3. НАИ-влиятелната масонска илюминатска УР-ЛОЖА в света се нарича HATOR PENTALPHA UR-Lodge 54 основана е през 2000 година УР /АУР-на иврит ПРОБЛЯСЬК ИЛЮМИНАЦИЯ ЯРКА СВЕТЛИНА /,но структурите и са градени 3-4години преди това от структури на US Military -Industrial Complex
  Основатели са ВИСШИТЕ лобисти на ВПК на САЩ и главни акционери в мега корпорацията ЛОК ХИИД МАРТИИН/стьлба -грьбнака на ВПК / ;Worship master ДИК ЧЕИНИ ,генерал .ДОНАЛД РЬМСФЕЛД/бивш щеф ЦРУ/,Джеф БУШ,КОНДОЛИИЗА РАИС,МАДЛИИН ОЛБРАИТ
  От ИЗРАЕЛ представител АРИЕЛ ШАРОН /НАИ-големия скрит орьжеен тьрговец в СВЕТА/
  От ТУРЦИЯ представител в ложата президента на ТУРЦИЯ Реджеп Таиип ЕРДОГАН
  от ФРАНЦИЯ представител е НИКОЛА САРКОЗИ
  От ВЕЛИКОБРИТАНИЯ това е ТОНИ БЛЕЬР ,други по низши членове на ложата са водещи топ trust-lawyers /адвокати/ от Н.И, Лондон ,Париж
  и наи-интерсеното е че виден член на ложата е и иракския мизрахи евреин от племето БАДРи/ на вавилонски иврит Развлекателен ,хващаш окото/ ШИМОН ЕЛИАТ известен повече като АГЕНТ на хаМОСАД полеви командир Ал БАГДАДИ /шеф на ИДИЛ/ .ИДИЛ генератор на глобален ВОЕНЕН конфликт НОСЕЩ МИЛИАРДИ $ оборот на ВПК НЕ само на САЩ.Россия ,ТУРЦИЯ,КАТАР,С.АРАБИЯ ,Иордания но и на страни от НАТО Израел и страни доставчици -сьпорт на орьжия като БЬЛГАРИЯ ,ХЬРВАТСКА,УКРАИНА,Сьрбия и Чехия
  Под рьководсвото на ложата ХАТОР -ПЕНТАЛФА Лодж 54 вьрховна илюминатска ложа на световния ЕЛИТ попадат на пирамидален принцип ложите
  GOLDENESE EURASIEN/ЗЛАТНА ЕВРАЗИЯ/ с рьководители от хазарски произход Владимир ПУТИН-ШАЛОМович/правнук на питерския рави ШЛОМО/ и Анжела Дороти МЕРКЕЛ-по баща полски хазарин КУШНЕР/КУШ-на иврит ИЗБУТВАМ ,НЕР-на иврит работно място /позиция,/
  МЕРКЕЛ е рьководителка и на още 2 подложи ,ложите ;Valhalla и PARSIFAL
  КРИСТИН ЛАГАРД -водачка на лoжите 3 ОЧИ/3 eyes/ ,PAN-EU
  МАДЛИИН ОЛБРАИТ -Водач на ложи LEVIATAN,3 ОЧИ
  ДЕИВИД КАМЕРОН-водач на ложи GEBURAH/на иврит груба СИЛА брутална мощ/и ложа Edmond BURKE,
  Деивид КАМЕРОН е правнук на виден немски евреиски банкер ЕМИЛ ЛЕВИТА които през 1871 год бил ШЕФ на Standart Charter BANK HONG KONG и СПОНСОР на мащабни военни деиствия воини като воината м/у РУСИЯ и ТУРЦИЯ /като банкер отпущал щедро ПАРИ с/у високи ЛИХВИ на военните от 2те страни на конфликта за да си КУПЯТ нужните за ВОИНА -ОРЬЖИЯ .
  ИМА ВОИНА-ИМА ЗАЕМИ за ОРЬЖИЯ -ИМА ЛИХВИ-ИМА ВИСОКИ ПЕЧАЛБИ има тьрсене на суровини ‘желязо,барут,динамит,суровини за леярската промишленост,вагони,кораби,порьчки за униформи,обувки,палатки,хранителни продукти процьфтяват ЗАЕМИТЕ ,икономиката се задвижва

  1. Standart Charter е банката на клана Барух и клана Шиф. Забравяш дедо Карло, Маркс – трети братовчед на Ротшилдите.

 4. В този ден майка ми е била малко момиче от сиропиталище (сираче), студен ден – децата са бягали към Банкя с дървени обувки на боси крака. По-големите са помагали на по-малките. Представям си ужаса у тези деца и техните учители с моето развихрено въображение. Да е жива и здрава горката ми майка все още! Майната им на англичаните и американците, защо са унищожили почти цял град с невинни хора. Скоро научих, че са хвърляли и играчки с бомби. Направиха им паметник в Южния парк. Не е за вярване!

  1. Те и до ден днешен хвърлят такива играчки в страните, където имат натрапено военно присъствие, а руснаците също никак не изостават в това отношение.
   Войната си е война, но избиването на цивилни в мирно време, тероризмът и изтребването на деца – това са престъпления против самата човешка същност! АНАТЕМА!

  2. Мери, толкова познатото в българското възпитание „играчка – плачка“ е от там!

 5. Да се откажем и от компютрите им, тяхната мама. И от операционните им системи. И телекомуникациите – на наш гръб ще се разхождат до Марс, гадовете. И от колите им да слезем- да умират от глад, мамка им. Вадите от мазето старите телевизори и никакъв Интернет. Не се наядоха, гадове. Не трябва да има богати – всички да сме еднакво бедни. Да купим културния бранд на братушките (Калашников) и заемаме кръгова отбрана. Язък ти за хубостта, Еленке! Криворазбрана Ви е цивилизацията, д-р ко Гунчева!

  1. Михаиле, тъп си както гъза на слона, ни да ме извини слона, че го обиждам с теб. По-добре от това да се откажем, отколкото от живота и от историята ни.

   1. Ми откажете се, историче, и си живейте с историята и миналото. Аз не се отказвам от нищо. Боли, когато те ритне бос циганин, но „гъза“ ще го изтърпя.

  2. Компютърът – Джон Атанасов, браузърът според легендата от CERN, иначе български студент, гугъл – легендата двама студенти, иначе бързото търсене българин, лидарът на автономните на коли на Гугъл – българин, SIM на GSM българин. Въпросът е какво тяхно да не ползваме и защо тези технологии не са български? Американците не обичат да плащат, но много пари са платили за доставки в годините, много аутсорс стъкларии са направили. Вече си имаме и дигитална патка в ЕС, но едни винетки не можем да продадем, пък Бойко и изкуствен интелект тръгна да продава на араби и евреи. Какъв е изводът – управлението винаги е било от прости и продажни хора.

  3. Забравих и за операционната система. Windows 95 не се появи на CEBIT, а чак след 5-6 месеца, въпреки щанда и табелите. Причината – краден български софтуер, станал основа на много от функциите в Windows 95 и големият скрит скандал, от който излязоха на повърхността обвинения, че руснаците пиратирали windows преди да влезе в продажба, пък американците били окрали 4000 руски патента . Пропагандата е много зомбираща, но обикновено в метрополиите не се създава нищо, благата идват от колониите.

 6. Ако перифразираме „крилатите“ думи на Пешо Мастиката, по-добре е да долетят самолетите, може и само единия…
  Сега сериозно. Не зная какво е състоянието на българските ВВС, но с каква цел се работи за тяхното развитие? България е в НАТО, заобиколена от север и юг от страни от НАТО. От запад няма кой, а от изток и североизток няма спасение, каквито и самолети да са в строя. Тогава?!…
  Затова е ясно, че се търсят политически решения и всяка от страните в разразилия се спор точно на това залага. А политиката като практика, както винаги съм казвал, е мръсна работа!

 7. Разстрел за основния им лобист в България,без съд и присъда,това дяволско изчадие Цветанов!
  Ще вземат заем от 4 милиарда,ще купуват самолети,от кръвопийците на българска кръв военолюбивите,лицемерни изверги дето сеят толкова смърт на земята ХАМЕРИКАНЦИТЕ,за сметка на изнемогващите и загиващи пенсионери,и напускащите млади без перспектива!!!

 8. Аз само да попитам:

  Ако някой БГ министър ходи с ръкавели на КГБ/ФСБ, МОСАД и т.н. кво щеше да стане?

  Ааа ама имало значение на коя чужда сила цуниме задника. Вчера СССР, днеска САЩ и ЕС, утре знаеш ли.

  За такова нещо, да носиш символи на чужди служби (без значение „приятелски“ и т.н. локуми) трябва уволнение от държавния пост веднага.

  На частно си носи каквото ти е кеф. Обаче работиш ли официално за Българският Народ такива изпълнения няма.

  1. „тнтннхв“, повече коментари не са необходими, всичко е пределно точно и ясно!

   Но продажниците по изстрадалата земя Българска не са от днес. Те предадоха Ботев и Левски на турските потери и заптиета, те продадоха България на комунистите, те сега я продават на новите силни на деня… А последните са наследници точно на предишните, които визирам! Ето от това най-много ме боли за моята прекрасна Родина!

 9. ФИЗКУЛТУРНИК купува самолет! И нека сега видим какъв ще е резултатът по закона Магнитски. Нашите политпроститутки ГЕРБ ще си купят малко протекция от Америка с парите на народа имал глупостта да избере доказани крадци и да ги търпи. То бива сляпост на тоя народ, но това граничи с извращение!

  1. Въобще ниКОЙ не ги е избирал! Манипулират изборите, а накрая „професорът“ от „Информационно обслужване“ наглася всичко, зер Цв. Цв. назначи жена му за директор на водопад в РВД и не само нея……

 10. F-16 Fighting Falcon на Lockheed Martin е многофункционален, еднодвигателен изтребител, използван често в мисии за превъзходство на въздуха, както и в тясна въздушна подкрепа. Сегашният блок на F-16, C и D вариантът включват актуализиран двигател за производителност, или General Electric F110, или Pratt & Whitney F100. F-16C е актуализираната едноместна версия, а F-16D е двуместната версия. Тези две версии на F-16 за пръв път влязоха в експлоатация през 1994 г. и днес са силно разчитани. Изтребителят струва 18,8 млн. Долара през 1998 г., което през 2018 г. се равнява на:

  F-16C / D Цена: 29,1 милиона долара

  1. Мишонов, ние сме в НАТО, къв МиГ. Не можем да излезем от НАТО преди да се разпадне. По много причини… Не забравяй, че всичките ни комшии имат аспирации към територията ни. Колко му е да ни спретнат един цигански майдан – циганите са безроди. Преди време слушам две циганки като се говорят на развален турски „Скоро тук ще е Турция“. Мангите, едната напълно неграмотната, другата ходила до 6 клас, явно от някъде са надъхани, макар и чули-недочули.

   1. В кой измислен свят живееш ? До 3 години САЩ са фалирали и разпаднали се на между 50 и 70 държави. Само с живот на кредит не става и с печатене на зелени хартийки без никакво покритие . Кой , ще връща външният дълг на кравефермата ? Официалният е 21 000 000 000 000 $ , а неофициалният ? Такива като теб през септември 1944 г. , когато Съветската армия е била на Дунава са продължавали да вярват в победата на немското оръжие и са продължавали да пеят – с Рим , Берлин и Токио ние , ще летим и Царство България полетя във Втората национална катастрофа. Сега в Хърватска е страхотен скандал за оказан натиск от американците за закупуване на същите американски таралясници F – 16. Поръчката на България до частната компания Локхийд Мартин е за 16 бр. самолета за 2 000 000 000 $. Въпрос на време е кога Турция , ще бие шута на НАТО и то , ще се разпадне , като картонена кула. За фалиралият и разпадащ се ЕС не желая да коментирам.

 11. Микоян-Гуревич МиГ-29 е двумоторен самолет за въздушно превъзходство над самолетите на НАТО. Някои смятат, че Миг-29 превъзхожда други американски и европейски изтребители от четвърто поколение на своето време. Самолетът влезе в експлоатация през 1982 г. и продължава да се адаптира, за да посрещне съвременните заплахи на вражеските бойци. Русия, Украйна и Индия оперират по-голямата част от всички МиГ-29, произведени някога. МиГ-29 достига максимална скорост от около 1500 км / ч, което е над 2 Маха.

  МиГ-29 Цена: 23,8 млн. Долара

 12. С мекеретата се постъпва точно така,на къса каишка,нахранваш го,корумпираш го и после само искай,готови са да продадат майчиното си мляко,както го правят тези управляващи шебеци,с а мо и само да могат да се снимат до господарите си.Калинкаджии.

 13. ДНЕС СЕ НАВЪРШВАТ 75 ГОДИНИ ОТ НАЙ-КРЪВОПРОЛИТНАТА БОМБАРДИРОВКА НА СОФИЯ ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ. ТОВА Е НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИТЕ СОРОСОИДИ, НА КОИТО СЕГА ИМ ПЛАЩАТ С КРЪВТА НА СТОТИЦИТЕ ЗАГИНАЛИ БЪЛГАРИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАРДИРОВКИ. И ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЩЕ ИМ КУПИМ И САМОЛЕТИТЕ. ДНЕС ЦВЕТАНОВ И ПАСИ ПРАЗНУВАТ.

 14. За копчетата: КОЛКО трябва да си прост!? за да парадираш с такива бутонели?

  1. Е, колко та колко, айде стига, глупомера вече си има име отдавна. Цецо, Цецка, Цвета, напаст Божия.

 15. ДЪРЖАВАТА И НАРОДА Е ПРОДАДЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !!!
  ВИЕ СЛЕД 30 ГОДИНИ ЛИ СЕ ОСЪЗНАХТЕ ,АЛОООООО……….
  ПРЕВРЪЩАТ НИ В РОБИ И НИ ПОСТАВЯТ В ПОЛУЖЕНИЕ НА КАНИБАЛИЗЪМ……
  ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В ЕВРОПА …
  БЕДНИ ,ТЪПИ И ТОТАЛНО ЗАВИСИМИ ,ТАКА ИМ ТРЯБВАМЕ …..

 16. ще теглим заеми, за да изплатим на тиквата,дебелия и цацата индулгенциите по закона Магнитски пък и за оставането им ,където са сложени.Те за това са там ,за да плащат на америката и еврейския конгломерат.Гнусни!До кога бе „Народе“?Ако въобще е останал такъв!

 17. На Тръмп му трябват спешно 5 милиарда за стената по мексиканската граница ,парите и дюлгерите са от нас ,то е ясна работата ,колко муй да земем насреща 2-3 бангии Ф16 и да ги китваме като дърт москвич ,пред абитюренски бал …тенекежии ли си нямаме,бояжии ли нямаме ,пилоти ли нямаме …

 18. Този пипон на снимката, докато е късал гуменки в школото за слаборазвити, не е и сънувал, че един ден ще носи ръкавели на НАТО или ЦРУ или Европол или нещо такова. Но кой е виновен, че пуснахме тлъстите и лакоми котараци да се качат на одъра, тоест – на главите ни, откъдето да мъркат, плюскат и раздават морални присъди?

 19. Да вземеш от народа си 2 милиарда за да платиш на САЩ самолетите и то само и само за да уредиш дъщеря си на работа в Световната банка….Е, това и Ал Капоне не го е правил.

 20. КОЙ Е цветан цветанов? цветан цветанов Е ЕДНОВРЕМЕНО ПЛАЗМОДИЙ, ЧЕРВЕЙ И ГЛИСТ, ЗАТОВА ИМЕТО МУ СЕ ИЗПИСВА С МАЛКИ БУКВИ. ТОЙ Е НЕОДУШЕВЕН ПРЕДМЕТ, МОШЕНИК, ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ. СПЕЦИАЛИСТ Е ПО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ИНТРИГАНТСТВО. ДО 1992 Г Е СЪБИРАЛ ОМРАЗА КЪМ ХОРАТА С ОБРАЗОВАНИЕ, ИНТЕЛЕКТ, АВТОРИТЕТ И ВЛАСТ. МОМЧЕТО ОТ МАЛКО СЕЛЦЕ ПРЕВРЪЩА ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА СЕ НАЛОЖИ НА ОБЩЕСТВОТО В ДУШЕВНА БОЛЕСТ, КОЯТО ГО РАЗЯЖДА ПО ЦЕЛИЯТ МУ ГНУСЕН ПЪТ И РОЛЯ НА ЛИЗАЧ. ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НЕГО МЕТОДИ ЗА ПРОВИРАНЕ НА СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО СА МРЪСНИ, ДОЛНИ И МАФИОТСКИ. СТИЛЪТ „цветанов“ ВКЛЮЧВА ИЗГРАДЕНА СИСТЕМА „ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ – ПАРТИЙНИ ВАСАЛИ – ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ“. МЕХАНИЗМЪТ НА СИСТЕМАТА Е БЕЗОТКАЗЕН. А ТОЙ Е: ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ СЕ ДАВАТ НА ГЕРБЕРАСТКИ ФИРМИ – ОТКРАДНАТОТО ОТ ТЯХ МЕЖДУ 30 И 50% СЕ ПРЕДАВА НА ГЕРБЕРАСТКИТЕ ПАРТИЙНИ ВЕЛМОЖИ ПО МЕСТА – ТОЗИ ПАРИЧЕН ПОТОК СЕ ВНАСЯ НА РЪКА В ГЕРБЕРАСТКАТА ПАРТИЙНА КАСА – ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА СЕ ПЛАЩА НА БЕДНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ (НАЙ-ВЕЧЕ НА ЦИГАНИТЕ) – БЕДНИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ИЗБИРА ГЕРБ – ГЕРБ ВЗЕМА ВЛАСТТА – И ПАК ОТНАЧАЛО. Цветанов СЕ ОТЧИТА ЕДИНСТВЕНО И САМО ПРЕД САЩ. ПОЕЛ Е АНГАЖИМЕНТ ДА СВАЛИ РУМЕН РАДЕВ ОТ ВЛАСТ, ЧРЕЗ ИМПИЙЧМАНТ И ЧРЕЗ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ДА ПОСТАВИ НА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО БОРИСОВ, А ТОЙ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, С ЕДНА ДУМА РЪКОВОДИТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е БЪЛГАРИНО!

 21. за мен означава просто, че САЩ използват НАТО като пазар за стоката си.
  Всички го правят Гунчева – и рашките и сашките.
  След наркотиците, най-печеливш бизнес е военната индустрия. В НАТО сме, щем не щем, трябва да купим, дори и да не ни трябва. Но поне да е най-изгодната сделка.
  Друг въпрос е защо ни е на гол тумбак когато 50% от населението буквално гладува.
  Ей за това държавата не бива да се управлява от цигански криминали.

  1. Не съм съгласен, че наркотиците и военната индустрия са най-печеливши. Фармацевтичната мафия е най-силна по целия свят

   1. Е, горе долу са на един кантар, забравих ги фармацевтите. Ама и те посягат към дрогата, нали по тяхна кампания и настояване легализираха „медицинската“ дрога.
    Цигарите са вредни, защото работникът/служителят губи десетина минути за изпушване на цигара, а това е работно време – работодателят иска непрекъснат труд. Освен това, цигарите не променят психиката, но дрогата – да. Дрогираният не може да мисли, тютюно-пушачът може.
    Познавам 5 души починали от рак на белия дроб. Само един от тях беше пушач, и то не заклет. Причина за рака на белия дроб преди всичко са: азбест, микозни бактерии – в повечето случаи, папиломен вирус. Ако индивидът е пушел, това не означава, че ракът непременно е причинен от пушенето. Но кой ли си прави труда да го изследва за бактерии и вируси?

 22. Защо да се учудваме, когато основополагащият принцип, на който се гради политиката на САЩ е купи-продай. Те купуват и продават всеки и всичко само, и само да постигнат глобалната си цел господство на цялото земно кълбо. Но има един божествен закон, който гласи: „Който се стреми да заграби всичко, загубва всичко“.

  1. Не е там работата. Сашките са кауза пердута защото подцениха китайците. Мислеха, че ще им работят като роби до края на света. Така става когато не знаеш древната история и не познаваш генофонда на едно население.
   Китайци, японци, корейци са новоселци в Северна Азия. Аборигените са ариите и тюрко-монголите.
   Древен Китай е с територия едно копче на фона на сегашната си територия – вижте къде са ни изтласкали.
   За 30г китайците излязоха от средновековието и скочиха направо в 22в.(за 30г. нашите полу-примати ни върнаха от 20в в ранно Средновековие) и продължават със шеметна скорост. Ей така става когато залагаш на физическа сила, а не на интелект.

   1. Кава история четеш бре духче, аборигените съществуват от 40 хиляди, години живеещи в Австралия, преселили се от Малайския архипелаг, а това е Борнео и Нова Гвинеа.

    1. „Абориген“ означава „местен“, бе човек.
     Aborigine – The terms aborigine and aboriginal refer to peoples that inhabited a given region before colonization by a foreign power. Абориген и аборигенен се отнася за хора, които населяват дадена област преди колонизацията им от чужда сила.

     1. Еми ето, ти самичък си оговори, какво тогава приказваш за Китайци, Японци и т-н.

     2. Май нещо не си разбрал – китайци, корейци японци идват от юг, СЛЕД големия потоп. Под п-в Индокитай е имало доста провлаци и острови, които са потънали. Япония не е била остров, а полу-остров – вж. потъналия град до Йонагуни, от 17 хил.г. – не е строен от японците или айну. Чукни си в търсачката Yonaguni Pyramids.
      Друго доказателство, че ариите и тюрко-монголите са местното население на Северна и Централна Азия са американските индианци. Първата вълна е между 36-40 хил.г – най-старата запазена мумия от този период е с ДНК на арии и тюрко-монголи. Втората вълна е преди 14 хил.г., предимно тюрко-монголи от казахската група и буряти. Наскоро в Канада обаче откриха древно селище само на бели.

 23. Задунайската Армия, Като Задунайската Държава – Съветска ДРИСНЯ !

  ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !

  ИЗБИВАЙТЕ Комунистите, ТРЕПЕТЕ Милиционерите, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА !

  КАЗАХ !

  http://www.bulgarya.ga/communism.html

  1. Атилче, откъде е този животински страх В ТЕБ от комунистите? По кабеларките са ти казали, че закусват с пеленачета?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>