Публикувано на 13.07.2008 / 18:10

Майката на Бончев: За мен МВР е едно нищо!

 

 

В момента само лениво куче пази живота на Величка Аврамова, майката на Ангел Бончев, видя днес екип на БЛИЦ. Четириногият охранител е бял на цвят, с благ характер и предпочита да лежи на сянка в скипрената си къщурка в западния край на вилния имот на Бончеви-старши над Ловеч, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в града.

Аврамова залисва тревогите по чедото си с градинарство. Някогашната шивачка на ръкавици в ловешката кожарска фабрика "Велур" бива наглеждана само от човек от "Литекс", който изпълнява задълженията на иконом – снабдява я с хранителни продукти, вестници и си позволява от време на време да подкастри декоративните храсти в малкото имение-бижу. Няма фоновръзка със света. Телекомуникациите й са прекъснати незнайно от кого само щом се разчуло за нещастието с момчето й. Коравата жена не крие яда си от действията на спецченгетата на вътрешния министър Михаил Миков. "Като чета и слушам новините, считам, че Камелия е жертва на полицейска грешка. Мисля си и другo, че МВР познава повече от допустимото похитителите…", заяви Величка Аврамова. Тя се страхува, че отвлечената й снаха Камелия не ще издържи мъченията. "Тя и физически, и психически е по-слаба от Ангел. Представяте ли се какво може да й се случи на една жена сред такива зверове", опасява се Величка Аврамова. "За мен МВР е едно нищо, ето това бих казала на вътрешния министър Миков, ако съдбата ме срещне някой ден с него. Какво бих могла да мисля друго за полицията, когато допуснаха снаха ми да стане първата отвлечена жена в България! Сигурна съм, че в МВР знаят кои са похитителите на Ангел, какви са, всичко знаят за тях, но, това е, каквато е държавата ни, такава е и полицията", заяви жената. Тя смята, че насилниците на Бончеви заслужават само едно – да бъдат обезглавени. Величка Аврамова научила за похищението на Камелия от медиите. Същото се случило и при отвличането на Ангел Бончев. Информационното затъмнение продължавало и сега, когато синът й се борел за живота си във ВМА. Съпругът й Бончо Аврамов пазел родовата си къща в ловешкото с. Микре. 76-годишният мъж живеел с 2-3 кучета, котка и няколко кокошки. Бил изгубил съня си от тревоги по единственото им чедо. Избягвал срещи дори със свои съселяни. Кълнял МВР и държавата, и жалел по спокойните години от комунизма, когато прехранвал семейството си от труда си в местния завод "Балкан".

www.blitz.bg

Коментари 0 за
“Майката на Бончев: За мен МВР е едно нищо!”

  1. Защо ми се стори, че в интервюто с нея по телевизията, не личеше нито страх,нито отчаяние? Това все пак е майка! Нямаше и съжаление, само повтаряне,че полицията знае кои са похитителите?! Странно поведение! Особено след като вече знае, че са го измъчвали?! Дали не е поредният цирк?! Май нещо ни мотат….

  2. Ех, тези атлантически ценности – едно губиш, друго печелиш, но ние пък съвсем затънахме! Горките родители, горкото семейство, каквито и да са причините, това, което се случва е най-ненормалното отношение към човеци! За съжаление мутрите управляват държавата,но ония горе, не искат да признаят, защото пак от тях са турени! Съдба! Нашата обаче е извратена!

  3. emi tva e boleznenata istina komunizma ima6e mnogo minusi no edin ogromen plius jivotut be6e spokoen zakonite se spazvaha kolite gi ostavqhme otkliu4eni ave….. vuob6te ne6to koeto sega e ve4e iliuzorno ujas tujno e 4e ne moje6 da isprati6 deteto si na u4ili6te bes strah 4e 6te go nadrusat iznasilqt prebiat otvlekat i…… 10000ne6ta s muka moga da kaja 4e sum edin ot golemite privurjemici na demokraciata no…….taq svobodia po dobre pak komunizum red i spokoistvie

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *