Публикувано на 24.03.2020 / 19:07

МАЗНИНКА ИМА ЛИ? АМАН ОТ ТОЯ ХУМАНОИД!

МАЗНИНКА ИМА ЛИ? АМАН ОТ ТОЯ ХУМАНОИД!Или влизаш в щаб, или те поема гешев! Това му е и тактиката, и стратегията, за нулиране на шума в системата, която пречи на просташкото му безвремие.

С първият щаб и първата имитация на социално- икономически мерки не му се получи и опс, втори щаб и втора имитация на социално- икономически мерки, акомпанирани от идиотското му самохвално кресчендо… бошкей, прибери си вересиите!

Мазнинка има ли?

В Европа го давали за пример, че с 36 легла му свърши капацитета, преживява непрекъснат дефицит на маски, консумативи, облекла, дезинфектанти и медикаменти, но въпреки това не слиза от телевизора и простото племе си го преизбира.

Аман от тоя хуманоид!

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: „Мазнинката“ единствено го интересува. Очичките му святкат единствено като заговори за „милиарди и трилиони“. Има ли мазнинка? Дааа… на всяка свиня и идва Коледата.

П.П. Стилиян Иванов: Обещах си да не коментирам, само ще кажа: Всички правителства отпускат помощи за хората и бизнеса, а Ганьо отпуска кредити.

Григор Здравков: БОКО ДАВАЛ 60% ОТ ЗАПЛАТАТА!?
Да го сметнем така: При 1000лв.заплата, при която човек взима чисто 776лв. 224 осигуровки от служителя. Работодателя плаща-189лв. Общо За държавата отиват #413.22 . 60% от 776лв.=465.6.
Дават #465.6 Взимат #413.22
Тоест дават #52.38 лева !?
Ако е обяснено ЯСНО, МОЛЯ споделете , за да сме „благодарни“ всички на ПП ГЕРБ и БОЙКО.

Коментари 25 за
“МАЗНИНКА ИМА ЛИ? АМАН ОТ ТОЯ ХУМАНОИД!”

 1. Добре де, ама като гласувахте за Бойко всичко беше окей. Защо сега ревете ?!

 2. Послание от Негово Високопреосвещенство Янсен ван дер Щрудел
  до Държавната глава на територията /
  О, Божество, Ти което си от Банкя,
  Молим ти се всички, арестувай този вирус!

  Амфетамин

 3. Впечатляващо нахалство ! А някъде между другото остана,че всъщност държавата се е бръкнала и е закупила само 500 теста! А това,че 1 000 000 теста,които уж ще се купуват май щяли да се купят…някога.И за двете неща се „изпусна“ Мутафчийски. Признавам си,че измисления генерал и също толкова измислен полицай ББ не го слушам,защото знам,че всичко което ще чуя са вбесяващи лъжи,хвалби и фантасмагории.

 4. Е хубо де,тая хумана помага ли за вируса !
  Днеска ми е ден за тъпи въпроси.
  В тая държава има ли други градове освен София?
  София нашта столица -град държава !!!
  Да бяхте взели по един доктор в тоя съвет от Бургас,Варна,Пловдив …

 5. Струва ми се, че се готви пак „точене| на държавни пари предназначени за пандемията! Раздавйте безвъзмездна държавна помощ на гражданите без всякакви измислени условия! В засегнатите страни се раздава финансова помощ на всеки гражданин на държавата, а не по някакви там измислени критерии!

 6. Струва ми се, че тоя пак иска да прави схеми и да точи пари на гърба на народа! Раздавай пари поравно на всички граждани, не слагайте някакви измислени критерии, всички са засегнати от епидемията! Във всички държави превеждат равни СУМИ БЕЗВЪЗМЕЗДНА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ!

 7. Всички коментари, които прочетох, са чудесни, точни и верни. Дано герберските дебили ги удари коронавирусът по тиквите и се осъзнаят, колко са тъпи и прости. Има надежда да се оправим тогава!

 8. Основният ресурс от т.нар. пакет икономически мерки ще бъде насочен към Българската банка за развитие, където ще бъде плячкосан от Пеевски и Сие

 9. Защо никой не пита, като тия пари от бюджета са събирани от всички, и като от коронавируса ще пострадат всички, защо пак само отделни хора ще получат помощ във вид на пари, и като знаем всички как се дават кредити от банките ,да имаш чисто кредитно досие, да нявмаш други кредити, да не си просрочвал вноски, не зная дали някой от нуждаещите се ше получат, пак ще е за по заможните. Или просто, както друг по горе е написал, чрез тези мерки ще се оправдаят дадени на друго място пари. С другите държави, от които уж Б.Б. се учи защото са по прости дават на всичките си поданици определени суми по равно. Може би защото нямат такъв изучен Министър на финансите да се обоснове научно на кого се полагат.

 10. НЕОСПОРИМИ ФАКТИ И ВЪПРОС?

  1. ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради коронавируса в България – ИМА!
  2. В аптеките СПИРТ, ПРЕДПАЗНИ МАСКИ, РЪКАВИЦИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ – НЯМА!
  3. Гл. пр. ГЕШЕВ все още НЕ Е АРЕСТУВАЛ БАШ ВИНОВНИТЕ за написаното в т. 2-а!
  4. СПОМЕНАТОТО в т. 3-а длъжностно ЛИЦЕ или БЕЗДЕЙСТВА С ВЛАСТ, или – ГО НЯМА!
  4. МИН.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ни, дето по много пъти на ден го показват по ТЕЛЕвизора, МИНАЛАТА СЕДМИЦА ГИ ПЛЕЩЕШЕ ЕДНИ от рода, ЧЕ в България ТРЯБВА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ И СПОКОЙНИ, защото спиртоварните в страната са бол – общо можели да произвеждат по над 1000 (хилядО, според речника на бай Тошо) тона СПИРТ в денонощие, даже го видЕхме как ‘оди с министъра на войната из една военна фабрика да проверяват как там шият МАСКИ!
  5. Да, ама СПИРТ И МАСКИ – ВСЕ ОЩЕ НЯМА, май защото и в ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ ГИ НЯМА!

  6. ВЪПРОСЪТ е: КОГА след началото на извънредното положение гл. пр. ГЕШЕВ ЩЕ ГО ИМА?

 11. Практически тоя нещастник и псевдо-счетоводителката на дуан загробват квото могат с идеята да си го приватизират с 6,5мрд пара на простият ма’тял, тая отбивка от 60% явно си иска бизнеса им барабар робите.

 12. ЕЛЕКТРОШОКЪТ за РЕСТАРТ на световната икономика и налагане на нови -свободи- е в първата си фаза…нищо чудно при следващата фаза с по висок волтаж някои държави да изчезнат от картата …а за НАС…отдавна сме в клинична смърт…за индивидът на снимката…търся да кажа нещо ЧОВЕШКО но освен външният му вид друго общо с ЧОВЕЦИТЕ нема…Да прибавя дневната статистика за да я сравниме с КОРОНАТА
  15 019
  Раждания за тази година
  153
  Раждания за днес
  24 088
  Смъртност за тази година
  245
  Смъртност днес

 13. Е, той говори за кредити. Първо, реално малка част от тези пари ще достигнат до бизнеса и хората. Второ, това ще е бавно. Фирмите и гражданите ще изпаднат в просрочия бързо. Липсват приоритети по сектори. Парите за болници и медици не е ясно, кога и как ще се разпределят. Не се говори за актуализация на бюджета. Планираните приходи ще се сринат. Нито дума за финансирането от ЕС. Несериозна работа. Мирише на натаманяване на пари, които вече ги няма. А и честно казано имам преки наблюдения на такива финансирания по времето на Борисов 1. Не разчитайте и на 1ст. следващите 3 м. Пълен въздухар е тоя.

 14. В Полша, (недопуснала руските самолети Ан-76 с помощите за Италия) министърът на околната среда Михал Вос се е разболял от модерния коронавирус. В резултат всичките 15 члена на правителството са под карантина.
  Дали и ние ще имаме късмет?

  1. Надявам се да имаме щастие с КРИБ(Канибали,разбойници,измекяри и бандити)Техният председател е заразен,така че да се надяваме, че и другите престъпници от тази червясала организация ще го последват!Прости ми боже,но дано да се случи!

 15. ПРИПРЯНОСТ!

  С нетърпение очаквам следващата пресконференция на Бай …. (сещате се кой), за да го чуя отново как обяснява на разни мисирки, че водата е мокра.
  С нетърпение очаквам поне една мисирка да го пита защо В АПТЕКИТЕ все още НЯМА СПИРТ, ПРЕДПАЗНИ МАСКИ, РЪКАВИЦИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ.
  Всъщност ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПО-СЕРИОЗНО – И ЗА МЕДИЦИТЕ на „първата линия“ НЯМА СПИРТ, ПРЕДПАЗНИ МАСКИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ.
  ВИЖТЕ го какво е, докато не са го блокирали (да се чете „блокирАли“):
  https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte/photos/a.484254421973984/1060974027635351/?type=3&theater

 16. Някаква лизаческа социологическа агенция обяви, че Боко-тиквата имал одобрение 73%, а Мутафчийски „Плазмодия“ цели 89%. Проверих как е извършено проучването. На въпроса тези 73% и съответно 89% като чуели имената им отговаряли „Да еб@ неговата мама“. Агенцията вземала само първата дума „да“. Това е истината.

 17. Когато моите деца бяха малки, в България още не знаехме какво е „Хумана“. Затуй сега се поразрових и направих асоциация – това за децата е храна „Хумана“, ама за други, като тоя на снимката, е „бело“, пакетирано по същия начин…

 18. Кризисен щаб номер 2 предлага магическо решение за всички икономически проблеми–държавата отпуска заеми,за по-прилъгващо–безлихвени.Хубаво ще се нахендрят,които се подлъжат,в други страни хвърлят баснословни суми за обезщетения,а тука–заеми,гениално.

 19. С втория си щаб /то не е и щаб/ ще бере ядове !
  Мангъров вече каза, че някои изказвания на съществуващия ЩАБ няма да минат дори на студентски изпит.
  Преди малко гледах новото „Уан мен тъпоу“ на живо беше. Завидях МУ на безочието. За 13 секунди 500 милиона станаха 500 милиарда ей така…с лекота./сигурно някъде има запис/. Гледайте простотия „на живо“.

 20. В християнството злото е въплътено в Дявола или Сатаната, който е главен противник на Господ. Християнството описва Дявола като тероризиращ света (в случая РБ) чрез зло. Той представлява антитеза на истината и трябва да бъде проклинат, заедно с падналите ангели, които го следват, на вечен огън в деня на Страшния съд.В по-големите течения на християнството, дяволът обикновено се нарича Сатана. Той се описва и като Луцифер, мразещ цялото човечество, опониращ на Господ и разпространяващ лъжи и опустошение сред душите на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *