Регистрация
Публикувано на 05.11.2016 / 9:26

ЛЪСНА КОЙ Е СЪДЕБНИЯТ ОХРАНИТЕЛ ТЕРОРИЗИРАЛ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ВЪВ ВРС! БРАТ Е НА ЕКСШЕФА НА „КРИМИНАЛНА“, ВИСЯЩ В СХЕМА „ЧЕНГЕТА – НАРКО-ДИЛЪРИ“ ИЗ ЦЯЛА ВАРНА!

ГЕОРГИ ГУНЧЕВВчера преди журналистката Веселина Томова да се яви на редовно съдебно заседание по делото във ВРС „Емил Михайлов/ Добромир Досев срещу АФЕРА и Веселина Томова“, в сайта АФЕРА бе публикувана информацията:

ЧЕНГЕТА ДИЛЪРИ ВАРНАЦЯЛА ВАРНА ОСЪМНА С ПЛАКАТИ НА ЧЕНГЕТА И ДИЛЪРИ!

Както вече писа АФЕРА, във Варненския Районен съд, благодарение на служител на „Съдебна охрана“, бе предизвикан грандиозен скандал, при който журналистката Веселина Томова бе осуетена да се яви в съдебната зала и след безпрецедентен терор от страна на служителя на „Съдебна охрана“ се наложи съдийката по делото да бъде поставена в унизително положение, да слиза до входа на сградата, за да помогне журналистката да бъде пусната в сградата на ВРС, за да присъства на делото – прочети тук:

СКАНДАЛ ВЪВ ВРС! СЪДЕБНАТА ОХРАНА ОСУЕТИ ЯВЯВАНЕТО НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА В СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ! УНИЖИХА СЪДИЙКА ДА НАПУСНЕ ЗАЛАТА, ЗАРАДИ БЕЗОБРАЗЕН ТЕРОР НА СЪДЕБНИТЕ „ОХРАНИТЕЛИ“!

Разследване на АФЕРА разкри, че името на служителя от „Съдебна охрана“, чието поведение бе тенденциозно и безпрецедентно по отношение на журналистката Веселина Томова, е ГЕОРГИ ФИЛИПОВ ГУНЧЕВ!

И СЕГА – ВНИМАВАЙТЕ!!!

СЛУЖИТЕЛЯТ НА „СЪДЕБНА ОХРАНА“ ГЕОРГИ ФИЛИПОВ ГУНЧЕВ, КОЙТО ОСУЕТИ ЯВЯВАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА В СЪДЕБНАТА ЗАЛА НА ВРС, Е БРАТ НА СТОЯН ФИЛИПОВ ГУНЧЕВ – ЕКСНАЧАЛНИК НА „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ“ – ВАРНА, ЧИЕТО ИМЕ СЪЩИЯТ ДЕН БЕ ОЧЕРТАНО В СХЕМА „НАРКО-ДИЛЪРИ – ЧЕНГЕТА“, С КОЯТО НА ПЛАКАТИ БЕ ОБЛЕПЕНА ЦЯЛА ВАРНА!

Георги Филипов Гунчев е пенсионер от МВР от 2003 г. ПОЛУЧАВА ПЕНСИЯ И ЗАПЛАТА. В момента е отдельонен командир в „Съдебна охрана“.

За брата на служителя от „Съдебна охрана“ Георги Гунчев – Стоян Гунчев, АФЕРА е писала неведнъж, освен това той е много близък до бившия директор на ОД на МВР – Варна Димитър Димитров, който пък вчера трябваше да се яви като свидетел по делото „Емил Михайлов/Досев срещу АФЕРА“, но отложи явяването си за следващото съдебно заседание:

На 18 ноември 2015 година АФЕРА написа:

СКАНДАЛ! ЕТО Я СИМБИОЗАТА! ЕКСШЕФ НА „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ“ СТАНА СОБСТВЕНИК НА ФИРМА НА БАНДИТИТЕ ВЕСКО ЖЕКОВ И ИВЕЛИН ДЪЛГИЯ!

На 18 ноември 2015 година АФЕРА написа:

ЕКСШЕФЪТ НА „КРИМИНАЛНА“ ПОЛЗВАН КАТО ЖОКЕР „ОБАДИ СЕ НА ПРИЯТЕЛ“ ОТ ФИРМАТА НА ДЪЛГИЯ И ЖЕКОВ

На 1 юли 2016 година АФЕРА написа:

ЗАЩО ЕКСШЕФЪТ НА „КРИМИНАЛНА“ ПРАВИ СОВАЛКИ СЛЕД АРЕСТА НА НАРКО – ГРУПАТА НА РУСИ ПОЛКОВНИКА?!

Така лъсна защо по безпрецедентен начин служителят на „Съдебна охрана“ Георги Филипов Гунчев прояви ЛИЧНА НЕНАВИСТ И ПОДЛОЖИ НА УНИЖЕНИЕ КАКТО ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ТАКА И СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО.

ПРОСТО ЗАЩОТО БРАТ МУ – ЕКСШЕФЪТ НА „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ“ – ВАРНА ВИСИ ПО ПЛАКАТИТЕ, С КОИТО БЕ ОБЛЕПЕНА ВАРНА, ЧЕ Е БИЗ-БИЗЕ С НАРКО-ДИЛЪРИТЕ!

И за това Веселина Томова и АФЕРА им е крива.

Това не е държава, а наказателна бригада!

Afera.bg

Коментари 11 за
“ЛЪСНА КОЙ Е СЪДЕБНИЯТ ОХРАНИТЕЛ ТЕРОРИЗИРАЛ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ВЪВ ВРС! БРАТ Е НА ЕКСШЕФА НА „КРИМИНАЛНА“, ВИСЯЩ В СХЕМА „ЧЕНГЕТА – НАРКО-ДИЛЪРИ“ ИЗ ЦЯЛА ВАРНА!”

 1. Това олигофренско лайно Стоян Гунчев тря да лежи в затвора до живот без право на замяна. От край време е забъркан в цепиите с престъпните групи. Сводничество дилърство, кражби на коли и какво ли още не. А на всичко отгоре тормозеше и кадърните момчета в криминална който не му играят по свирката и му пречат като си вършат професионално работата и им намираше цаката да ги премахне. бесилка за този боклук……

  1. Има свобода на словото и на печата ще каже някой. Добре! Но не трябва ли всяко лице,което отправя някакви безумни твърдения за хора,които едва ли познава да носи юридическа отговорност за думите и действията си,а източниците от които си получава информацията да не са анонимни, а да стоят открито зад тези твърдения с някакви доказателства?!
   ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ!!!
   Злобата и завистта не са градивни и не са храна за душата.
   Те са разрушителни. И то не към тези към които са насочени,а към тези които хранят такива чувства.

 2. Да си милиционер в България, винаги е било и ще бъде, един от най доходните бизнеси.
  Даже са освободени от данък печалба !
  Утре, гласувайте с разум и поглед, към бъдещето !

 3. Логорея за кокала
  Ина Михайлованбб5. Ноември 2016 , брой: 252 http://www.duma.bg/node/135260
  Поправете ме, ако греша, но вече четвърт век съдебната ни система страда от такава логорея, че удържане няма. Всяко заседание на Висшия съдебен съвет ражда спорове и драми, които медиите дъвчат до следващата седмица. Когато пък се пръква нова дитирамба. В последно време, освен редовните порции скандали от ВСС, сме свидетели и на нов жанр – записи. Разговори между „две каки“. Година има как ги слушаме и все остава нещо неизречено. Кой ги записал, как ги записал. Защо не говорил, когато трябва. Защо се разприказвал сега. Кого обслужил, чия версия продължил. Какъв бил сценарият, кого пуснали по пързалката. Единият бил от един кръг, другият – от друг. Третият ползвал медиите си, за да атакува и разчиства сметки. Ченалова, Янева, Борисов, Цацаров, Мондешки, Пеевски, Лозан Панов, Димитър Узунов, Калин Калпакчиев. Имена, имена… Един казал едно, друг го попитал защо лъже, трети…
  Ох! Чухме записите. Наслушахме се на версии. Ще ги има още и още. Ще проверяват, ще се произнасят. Пак. И кой точно ще го прави? Пак същите, които са до ушите наджвакани. В нашия живот ли става всичко това, или в нечий друг? В нашия свят ли е, или в техния?
  Наясно сме с хала на съдебната ни система и без записи. След тях и уличните псета знаят, че задкулисието се е оплело като свински черва. И води битка кой повече хора да има и какво да превземе. За това се карат, за това спорят. За това се записват и изнудват – за да обсебят и разделят. За да могат да опраскват и да не зависят от никого. За да се прикриват и да се разправят с останалите.
  И какво ни топли нас това? Докато те се дърлят за записи, хонорари и постове, докато си намазват ските и спретват махленски свади, човечетата навън има да чакат правосъдие. Каква наивност! А всеки там е хванал кокала и гледа да го държи здраво. В битка за своята справедливост.

 4. Румяна Петрова е точна и си върши съвестно работата. Гледа много внимателно всичко което е предоставено от полиция и прокуратура.

 5. Г-н Стефанов, извинете, не Ви разбрах. Пишете за Симитли, това не е ли градчето в което преди време кметът се похвали, че е ебал някакъв Бойко Борисов. На много места пише, че това е Премиер министъра на Република България. До тук няма новина, защото Борисов каза на М. Найденов, и оня глупак от СГП-Кокинов, че ще започне да се ебе. Ама да стигне чак до Симитли от Банкя…той надмина магистралките бе…
  Извинете, но ми стана интересно.

 6. РАЗБИРА СЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАРКО-ДИЛЪРИ СА ПО ПРИНЦИП ЧЕНГЕТАТА!!!
  А СЕГА СА ЧЕНГЕТАТА НА БАЙХУЙ!!!
  ТАМ НЯМА ШАНАДЖИИ!!!

 7. ГлЮпости пишеш Чък. Ще стане като с благоевградския шеф, който арестува лицето, което обяви кой е ..зчукат Тиквоний Банкянски в Симитли. Шматката гръмко обяви, че го махат, ама не каза че го преместват на по-началническа служба. Че и това лайно това евентуално го чака. Изпълнил сие задачката, проверен, качествен ! Нали се сещаш как се започва работа в това звено. Че и във Варна !

 8. Фуражката Гунчев сега да бъде уволнен и никога повече да не заема държавна работа да го видим олигофрена колко време ще изкара. Лайньото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>