Публикувано на 09.01.2020 / 9:41

ЛЪЖИТЕ И ДЪРВАРСКИЯ ПИАР НА „КОЦЕТО“ ЗА „ВОДНАТА КРИЗА“ ВЪВ ВАРНА!

ЛЪЖИТЕ И ДЪРВАРСКИЯ ПИАР НА „КОЦЕТО“ ЗА „ВОДНАТА КРИЗА“ ВЪВ ВАРНА!Знам, че нямате никакви съмнения, че точно АФЕРА няма да пропусне по никакъв начин да гилотинира властта.

Но когато ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ в лицето на Костадин Костадинов, известен като „Коцето“, прави тъпанараски, дърварски, евтин пиар на гърба на водната криза, избухнала в Перник и други населени места, няма как да замълчим.

ЗАЩОТО ЛЪЖЕ!

Коцето хукна да вдига кретенски скандали без дори елементарно да провери за какво става реч във Варна и област Варна.

Отишъл Коцето „да проверява“ язовир Цонево и ревнало Коцето, че нямало вода.

Да де, ама Варна НИКОГА НЕ Е ВЗИМАЛА ВОДА ОТ ЯЗОВИР ЦОНЕВО!

Анадънмо?!

След като все пак някой е светнал „Коцето“, че язовир Цонево не става за тъп пиар, хукнало „Коцето“ към язовир Камчия.

И понеже там стената е много дълга и охраната не го е пуснала да се мандахерца из язовира, той снимал от крайчето нещо си и изревало „Коцето“ – въх, остана Варна без вода. И хукнало „Коцето“ да нахлува при областния управител да иска обяснение.

„Коцето“ пак удари обаче чурук дъска.

Защото проверка на АФЕРА показа, че язовир Камчия разполага с 233 милиона кубика, на месец за Варна се ползват 5 млн. кубика, а за година се ползват около 160 милиона кубика вода. Всички разчети показват, че вода има за две години напред за Варна от язовир Камчия.

„Коцето“ обаче няма спирка и пищи, че карстовите извори в Девня били замърсени.

Да де, ама по-чиста вода от тази в карстовите извори в Девня няма и даже изобщо не е нужна там пречиствателна станция, толкова са чисти.

И на куцо, кьораво и сакато им стана ясно, че проблемите за водната криза в България са ВЕЦ-овете, които източват язовирите.

Във Варна още преди 10 години е имало тотален натиск и щурм да се искат разрешения за построяване на ВЕЦ. За щастие разрешения не са били дадени.

Така че преди да яхне „водната криза“, „Коцето“ можеше да се съсредоточи в Хайфа скандала с Портних. Ама не му стигнаха силиците.

Afera.bg

Коментари 9 за
“ЛЪЖИТЕ И ДЪРВАРСКИЯ ПИАР НА „КОЦЕТО“ ЗА „ВОДНАТА КРИЗА“ ВЪВ ВАРНА!”

 1. От върл десен сол ташак до тежък русороб. Разликата – две срещу с руски дипломат. Сътрудник, платен и дирижиран.

 2. Ще го видим Коцето дали е казал истината – ако има режим на водата във Варна ще си проличи.

 3. Чрез манипулации, лъжи и фалшиви обещания принуждават служителите и работниците в Чистота Искър ЕАД да се подписват на празен лист, с обяснението че това е за подкрепа на изп. директор г-н Пейков. Цялата тази суматоха се създаде с негово знание и от ръководството на синдиката във фирмата. Основно от председателя, зам. председателя, секретарите, Румен Григоров, и с подкрепата на дъщеря му Ваня Григорова. От както Ваня Григорова се занимава с Чистота Искър във фирмата се създадоха много напрежение, разделение на хората и конфликти между служителите и работниците. Ръководството на синдиката и техните приближени се чувстват недосегаеми. Г-н Пейков е решил да търси помощ от синдиката, защото фирмата не върви добре, и това ще доведе до негативи за него, а може би и неговото отстраняване.

  Румен Григоров е най-мързеливият работник в Чистота Искър, и никой не може да го накара да работи, защото заплашва, че дъщеря му може да уволни всеки който поиска. 

  Питаме, г-н Пейков няма ли достойнство, като знае че е некадърен управител и е разделил хората на мои и твои, да стане като мъж и да си подаде уставката. Хората са озлобени един към друг и има създадено напрежение. Неговото управление доведе фирмата до огромно напрежение и колабс.

 4. Като му гледам разхвърляното бюро на Стоян Пасев Са̀ди Ко̀са със залежалите папки и ми става ясно цялото му управление на Област Варна. А бре, Стоене, на туй бюро ли онождаш любовницата си Николина Ангелкова?

 5. Да освен Варна, яз. КАМЧИЯ обслужва и 230хил БУРГАС и басейните и душовете на к-кс Слънчев Бряг който в пика на лятото надхвърля 300 хил чуждестранни гости
  И НЕ е вярно че няма ВЕЦ на Камчия има и той е на приближения до ДПС Димитър Тадаръков маша на хидронжинер ДОГАН
  Тадаръков известен с това че стои зад ИЗТОЧВАНЕТО на 11 предприятия от военно промишления комплекс

 6. Не съм специалист по вецовете, но знам, че водата не се губи от тях! Просто минава през турбините, а от там по канал се връща отново в реката или отива за напояване. Това съм го виждал на малки ВЕЦ, ако не греша някъде около Карлово, Калофер. Може да е било и другаде.

 7. Коцето ни е ясен. Изобщо не смятам да го коментирам.

  Някои уточнения:
  Камчия се ползва и от други населени места, това винаги е бил критичен проблем.
  Цонево се ползва за технически нужди, но ако намалее, заводите с непрекъсваем цикъл не могат да спрат; а ако сме реалисти даже няма да намалят обема си на работа, защото печалбата е по важна от мен и нас; т.е. Обемът на двата язовира трябва да се гледа общо и това, че Цонево е с това ниво е тревожно, поне докато не видим стабилна прогноза за дъжд; снеготопене явно няма да има.
  На един от притоците, свързан с Девненските извори се изгражда депо за отпадъци от една уж много реномирана стара европейска фирма. Някои от разрешените отпадъци са живачни лампи и батерии. Срещу изграждането на депото имаше административно дело, данните са налични в експертизата по него, но това не стресна нито съда, нито прокурора, които пият същата вода – не мога да си го обясня.

 8. Аз наистина не разбирам защо хората винаги се хвърлят да вярват на такива селски тарикати тип патриотарин от атака?!

  Никога не ми е вдъхвал доверие, на лицето му е изписано, че е моше 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *