Публикувано на 08.07.2008 / 12:00

Лужков и Батков завзеха устието на Камчия

 

 

Предвижда се да се построят хотели  и сгради тип ниско строителство. Апартаменти ще се продават на заможни българи и чужденци. Как са се уредили Лужков и Батков да купят апетитното място не е трудно да се пресположи. "Това, което не става с пари става с много пари" – тази  поговорка е особено актуално и се изрича ежедневно в населените места на близко разстояние до устието. Хората се възмущават, че никой не ги е питал дали са съгласни девствената природа около тях да се пипа. Те са категорични, че от това ще пострада родния туризъм и недоумяват как е възможно с лека ръка държавата да продаде собственоста си. На бунт се вдигат и рибарите, чийто поминък отива на вятъра. Къщичките и колибите им около реката щели да бъдат премахнати. Те се опасяват,  че ще настъпи невиждано замърсяване на морето и реката поради липсата на пречиствателна станция. Такава не е предвидена да се строи. Остава загадка къде ще се вливат отпадните води на хората с дебели портфейли.

Росен Петров

Коментари 0 за
“Лужков и Батков завзеха устието на Камчия”

  1. НЕ ЗНАМ, КАКВО ДА КАЖА…. ТОЛКОВА СЪМ ВЪЗМУТЕНА, ЧЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО СЕ ПРОДАВАМЕ…. Г-ДА УПРАВЛЯВАЩИ, ВИЕ, КАКВИ СТЕ, БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ, ИЗОБЩО ХОРА ЛИ СТЕ? ЗАЩОТО ДО СЕГА НЕ СТЕ ГО ДОКАЗАЛИ???!!!! КАК ЗАСПИВАТЕ ИЗОБЩО? НО, ДА ЗНАЕТЕ И ВАШИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ…. МАЙНАТА ВИ И…….

  2. Кой да ги спре , след като мафията и държавата са се слели . Един резерват – продаден . Пожелавам им да се изпострелят взаимно в най-скоро време .

  3. Бай Ганю Батков продължава усилено да пере парите на Чорни. Мръсна гад – „голубой“

  4. за пореден път българските мутри показват на какво са способни само и само да развалят нещо толкова чисто и красиво, за да има къде да си по изперат милиончетата.А бе спрете се малко, мислете и за младите, няма да носите тези пари на два метра под земята.

  5. Да спрем тези горили ! Да не дадем българската природа на кагебистката мафия !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *