Публикувано на 26.06.2020 / 17:36

ЛИЧНАТА ГДБОП КАПИЯ НА БОРИСОВ – ШЕФЪТ НА ГДБОП ПОДАДЕ ОСТАВКА! УДАРИХА КОНСИЛИЕРИ-ТАТА, ПРЕДСТОИ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА ХУНТАТА.

ЛИЧНАТА ГДБОП КАПИЯ НА БОРИСОВ – ШЕФЪТ НА ГДБОП ПОДАДЕ ОСТАВКА! УДАРИХА КОНСИЛИЕРИ-ТАТА, ПРЕДСТОИ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА ХУНТАТА.Напълно логично шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов подаде оставка, след арестите на висшите бопаджии.  Благодарил на колегите си за “успешната работа“.

Коя „успешна работа“? Че ГДБОП от години бе бригадата за поръчки? Че ГДБОП от години покровителстваше наркотрафика на онези, които трябва? Че удряше чадър на контрабанда и определени бандити и наркобосове? Че проскаше по очи и съсипваше бизнеси по поръчка?

От години!!! Не само от сега!!!

Да не би Флоров да не беше за арест? Да не би местните бопаджийски шефове, особено по морето, да не бяха всите за арест?

Досега ги изпираха, дори и ако бяха обект на разработки.

На чуждите служби обаче им писна. А и не само на чуждите служби.

Миналата седмица в предаването на Велизар Енчев казах в прав текст, че предстои да обърнат палеца на Гешев надолу. Да Му обърнат палеца надолу. И това се случи.

Казах и че през юли месец ще е страховита ЖЕГА. Тя вече кипи и клокочи. Тепърва предстои истинската наслада от това, което предстои.

НИЩО ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВАШЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И СЕ СЛУЧВА В ГДБОП ОБАЧЕ, НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ЛИЦЕТО ПРЕМИЕР БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

ИВАЙЛО СПИРИДОНОВ БЕ НЕГОВА ЛИЧНА КАПИЯ!

След като шефът на „Наркоразпространение“ в ГДБОП бачка за мафията, няма как шефът на ГДБОП и премиерът да не са в час!

Днес удариха КОНСИЛИЕРИ-тата.

Предстои редът на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА.

Впрочем, главният прокурор да се огледа до кого седи – „МВР Мето“ и да провери за „китайското карго“ в разработки на ДАНС, където 400 бона на месец отиват точно към „МВР – Мето“ и компания плюс шефа на Митници. А 100 бона от „Ланеца“ пак към … „МВР Мето“.

Веселина Томова

Коментари 36 за
“ЛИЧНАТА ГДБОП КАПИЯ НА БОРИСОВ – ШЕФЪТ НА ГДБОП ПОДАДЕ ОСТАВКА! УДАРИХА КОНСИЛИЕРИ-ТАТА, ПРЕДСТОИ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА ХУНТАТА.”

 1. Очевидно предстои свалянето на б.б. и се вземат превантивни мерки срещу опит за оказване на съпротива от неговите хора. Така както беше и при свалянето на т. живков.

 2. А ГЕОРГИ ГАЙКОВ, „ръководителя“ на СОБТ-МВР шест години не може да събере смелост да си подаде оставка за провалената операция в ЛЯСКОВЕЦ.

 3. В подкрепа на написаното по-горе от г-жа Веселина Томова, че предстои краят на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ и НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА вчера г-н Цветан Василев заяви, че също очаква много лоши новини за властта. Според него е очевидно кой управлява държавата – организирана престъпна група, в която влизат Пеевски, Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Банкерът направи скандално разкритие, че преди 6 г. Пеевски и Борисов изпратили в Белград посредници, обещаващи 3-годишна условна присъда, ако се върна в България. Дори премиерът лично телефонирал, че стои зад това предложение и го одобрява. Преди срещата Василев бил принуден да се съблече за да видят пратениците от София, че няма записващи устройства по тялото. Той съобщи още, че в най-скоро време ще бъде разкрита цялата истина за „онези“ над 200 милиона, за които прокуратурата твърдеше, че са изнесени в чували от банката. Преди няколко дни от голям и популярен британски вестник му казали, че в много държави има мафия, но в България мафията си има държава. С това клише те започнали интервюто, което показвало представата на света за актуалното положение у нас.

 4. ГЕШЕФ проверява заради някакви чатове съветници на Президента за…ВЛИЯНИЕ ….интересно …назначените от Борисооф и хванати чрез ЧУЖДИТЕ служби СЛУЖИТЕЛИ нищо ли не му ГОВОРЯТ или се прави на ЛУД като ШЕФА….си….

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Явно Румен Радев е дал рамо на Пацо терасата да се изнесе от България и Гешев го раследва. …

   Не се наядоха тия кръвожадни прасета!

   1. Радев ли!? Доста неща сте пропуснали. Б.Б.: „Няма да го оставя в България, та да го убият?“

    1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

     Надявам се, че разбирате , споменавайки Р. Радев, че се шегувам!
     Пределно ясна е схемата и кой я създава.
     За да не ни обзема отчаянието, единственото което може да се прави, е да правим днес каквото трябва, а да става каквото ще!

 5. Ако някой е имал илюзии, че Каскета ще се обърне срещу Тиквата, след днешното му участие в Панорама аз нямам.

 6. Покрай с’уравото гори и. . . . . .

  Ще пипнат най-лошите. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  ще докоснат на по-лошит. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  ще съсипват лошите. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  ще сритат неутралните. Няма да им помогнем. Не сме от тях. Имаме в себе си еднакви положителен и отрицателен заряд
  ще ударят добрите. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  Ще затворите по-добрите. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  Ще изловят най-добрите. Няма да им помогнем. Не сме от тях.
  .
  .
  . Когато Пипнатите се съвземът, ще назначат Докоснатите които ще привлекът Съсипаните и нас не ще има кой да удари по един шамар, а ще качват на тесновъжейката да се люлеем до Трайчо Костов и възкачат при Алото на Бането да занесем бирата на Мишето

  амин

 7. Децата ни се отвратиха от циганията в България,сложиха раничките на гърба,оставиха старите си безработни майки,със никакви доходи от никъде и отидоха при баба си Меркел. СМЪРТ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ!!!!

  1. Смърт за убийците на България,най древната държава в Европа,даже и в света. ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ,НА ВСЯКА ЦЕНА!!!!

 8. социалистическата ДС никога не е преставала да работи ….. убедихте ли се ….. Просто събираха информация, намесваха се деликатно на моменти , но явно е дошло време да РЕВАНШ ….. ИМПЕРИЯТА Е БОЛНА И ЗАГИВА , ПУДЕЛИТЕ ОСТАВАТ БЕЗ ПРИКРИТИЕ ….

 9. Госпожо Томова,по принцип,в 99.99%,съм съгласна със написаното или казаното от Вас,но този път позволете ми да не се съглася със Вас….
  Мутрата Гешев,няма да удари Гангстера Борисов,това е пореден цирк,за оглушаване на събитията със снимките…
  Не вярвам,пазят го борисов краварите-хамериканци,пазят го немците,пазят Европейските педалофили,които чакат паричките от Валутния ни борд,а той б.б. е готов да продаде и детето си,за да спаси собственото си оцеляване!!!
  Така мисля,би било хубаво,да го опандизят,българите ще направим сбор-ако си отиде това даволско изчадие,но той е угоден за други бандити като него,примерно домусчиев и пеевски….

 10. Докато Боко Тиквата е на свобода мафията ще си сменя едни подчинени с други. Арестуваните ще бъдат оправдани и освободени, след което ще си заемат местата в изпълнителните мафиотски структури. След 2 години ще си сменят местата с новоназначените шефове. Това е безкрайната кадрова верига на мафията: полицай – мафиот – полицай – мафиот. Всичко е игра. Нарича се „театърът на мафията“. А честните и наивни българи само аплодират. Наивно и безрезултатно. Винаги познавам.

 11. Толкова време покровителство на определени наркотрафиканти и никой, ама никой от полицията не чул, не видял, не разбрал. Хайде, де! Просто тези момчета са взели за себе си повече отколкото им е позволено и са прецакали шефовете си. Сега ще се моткат с разследване, докато матряла забрави и работата ще се потули

 12. Ако постелят парите от чекмеджето ще стане булевард с име 500 евро!

 13. Няколко пъти съм ходил в един ресторант на 7-11км (до сградата на БОП-а), на бизнес-срещи (характерен за заведението е големият аквариум). Там има дълга маса „резерве“, където бопаджии са от 10ч та до края на раб ден (а и след това, до колкото са ми споделяли). Ядат и пият на корем в работно време (без пари или на символична стойност естествено) и се нищят схеми. Свидетел съм на разговори и т.н., но предвид отдалечеността ми от проблематиката не зная за какво става дума. Факт е обаче, че ставаше въпрос за пари..

 14. Вятър и мъгла, пунта-мара и т.н. Това е за отвличане на вниманието, след две седмици ще им се извинят – демек, станала е грешка. Нали знаете, че гешефф няма спечелено дело. Него го е страх тия да не се разприказват, следва инструктаж. Щото все пак, някой може да издъни далаверата и тогава бибитко ще трябва най-после да обясни за чекмеджето. А каскета е изцяло в услуга на Главната мутра, не се надявайте на нещо повече! Пушилката ще се уталожи до към края на юли и тогава оня с навитите ръкави пак ще тръгне по инспекции.Него го пази „ръката на Господ“. Освен ако не се покалугери в Рилски манастир.

 15. Дали това не е поредния скандал инспириран от ББ на принципа клин клин избива. Ако повярвате на това значи всички сте кандидати за наградата ШАРАН УЛОВЕН С БАСТУН

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Корона вирусът вече не върши работа, трябва нещо по-грандиозно.
   Видите ли, подкуп!

   А Гешев като паун се разкарва и се пуе.

 16. А гусин Главния спИциалистин на МВР-то. Пърдон – главния профаНиалистин.
  Дет сега временно работи кат шофьорче на каскето.. При воаяжите му по села и паланки.. УЖ да бори битовата престъпност. Пък тя организираната в туй време влезнала в министерството му..
  Зам. главния секретар е отговарял, а той за кво – за поливането на фикуса на министъркнина си ли отговаря?
  За ГЛАВСЕКА НА МВР-то няма ли оставка..

 17. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  https://www.youtube.com/watch?v=T4l3v_hQJUg

  Това е казахстански социален ролик, с руски субтитри отдолу.

  Накрая се казва:
  Възпитаваш син, възпитаваш селото,
  Възпитаваш дъщеря, възпитаваш народа.

 18. Все пак се е засрамил и е подал оставка. Вероятно за да избегне разследване. Докато ДРУГИ някои на още по-високи места не трепват от никакви разкрития. Дори когато цял свят им се смее и ги презира. Снимки, кюлчета, пищови, записи… Нямат значение. Продължава дърварският пиар на Севда, продължават безсмислените турнета с джипката. Дано наистина това да са последните дни на тази най-нагла за всички времена хунта. Каквото и да дойде, няма да е чак такова.

 19. Няма друга страна в ЕС с толкова много полиция с привилегии, безконтролност и с толкова ниска ефективност и доверие. Милиард потъва в черната дупка МВР и никаква полза…

 20. Отклоняват вниманието и пускат Берлин в трафика.., нищо повече …, сделка за 5000 лв…????, накрая може и да им напишат по една административна глоба по чл78…, хляб и зрелища и тапи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *