Регистрация
Публикувано на 26.09.2016 / 16:58

ЛИЦЕТО КЪНЧО БОНЕВ ПРЕТЪРПЯ ПРОВАЛ. ОПРАВДАХА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

кънчо боневСъдия Даниела Михайлова от Варненския районен съд днес приключи на първа инстанция делото, заведено от лицето Кънчо Бонев срещу Веселина Томова и сайта АФЕРА, заради публикацията: ВАРНЕНСКАТА „СИРИЗА“ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ СЕ РАЗЦЕПИ: „НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КЪНЧО И КОМПАНИЯ! САМОЗВАНЦИ СА! ЛИСТАТА Е ИЗМАМА!

Лицето Кънчо Бонев претърпяло „болки и страдания“, понеже било озлочестено и наклеветено името му на „общественик“.

Заради лицето Кънчо Бонев делото се протака, тъй като той поиска отвод на първия съдия по делото – Росица Шкодрова и тя си направи отвод. На днешното съдебно заседание лицето Кънчо Бонев поиска прилагане на цял наръч от статии, публикувани в АФЕРА, за да се видело „каква е Веселина Томова“, както и изчете куп решения на Европейския съд. Лицето Кънчо Бонев се позова абсурдно на закона за телевизията и радиото и натърти какво трябвало да прави „доставчик на медийни услуги“.

В „последната си дума“ Веселина Томова каза, че си е свършила работата като журналист, както трябва и че ще продължава да я върши все така и в бъдеще – да казва истината.

Адвокатът на Веселина Томова и сайта АФЕРА – Димитър Димитров разби всички „доводи“ на лицето Кънчо Бонев с брилянтна пледоария.

Съдия Даниела Михайлова оправда Веселина Томова по всички обвинения и отхвърли иска на лицето Кънчо Бонев от 15 000 лева срещу Томова и АФЕРА.

Afera.bg

Коментари 23 за
“ЛИЦЕТО КЪНЧО БОНЕВ ПРЕТЪРПЯ ПРОВАЛ. ОПРАВДАХА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!”

 1. Що не го питате как прибра обществени пари и регистрира сдружение в частна полза на свое име, като си присвои и името на едно сдружение. Същия подмени протоколите от заседание на ООС на протестиращите Варна. Освен това Кънчо Бонев се подложи на община Варна и предаде протестиращите!! Да попитате дали знае от къде се пуска компютара!!! Затова ползва услугите на различни хора да му печат!!! Иначе го гледах пред съда преди да влезе в съда как потриваше ръце самодоволно!!! Язък мечтаните двадесет хиляди излетяха. Това бе един мираж-КЪНЧО П….. ТКАДЕРОВ АУТ ОТ ИГРАТА!!! СЕГА В КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СКОЧИ?????? ЧЕСТИТО НА ВРСЕЛИНА ТОМОВА-ВСЕ ТАКА ПРОДЪЛЖАВАЙ МОМИЧЕ УСПЕХИ МНОГО ЖЕЛАЯ.

 2. Поздравления от сърце! Да пребъде истината! И смелите сърца, които я изричат!

 3. Истината,и само истината ще спаси света. ДА ЖИВЕЕ ИСТИНАТА !!!!

 4. Абе този Кънчо Килимчето беше в Морското училище преподавател по „Устройство на кораба“ и все си четеше лекциите.Ама кога свари да стане вещ по такива въпроси.И между другото първата му лекция която я пазя ни е говорел
  за „кораби за насипни товари“ – като ни е преподавал погрешно че са с подвидове „специализирани“ и „универсални“ – и аз рекох да използвам наученото от него,но се оказа четейки Международните конвенции ,че има само един вид „кораби за насипни товари“ и това са „универсални“ – това ми трябваше за дело в Адм-Съд.И най-лошото е че оттогава има една правна норма най-вероятно сглупена може би по неговите лекции в НКТП – чл.1,т.8 – при която се говори за кораби специализирани за превоз на химични вещества и въглища – като по конвенциите в света няма такива кораби,тези са единствените с възможност да пренасят и биопродукти – различни зърнени продукти.Та мисълта ми е че този човек може да е получил от г-жа Томова тревоги,ама сега и аз получавам тревожност от предаденото ми през време на обучението ми – че това касае в момента и категоризацията ми от трудовия ми стаж – какво аз да кажа.

  1. Дипломният ми проект беше 35000 тонен универсален кораб за насипни товари. Universal bulk carrier. Този тип кораби могат да превозват всякакви насипни товари от железна руда до памук, запазвайки изискванията за непотопяемост, стабилност, мореходност и клатене, чрез промяна на положението на центъра на тежестта на товарите, размествани в различни по размери и тип трюмове. Много от колегите ми бяха преподаватели в Морско Училище, но за този Кунчо не бях чувал.

 5. И аз се радвам за успеха над този мошеник.Чудя се защо в такива случаи не се намесва международна ли беше или световна организация на журналистите.ИЗВИНЯВАМ СЕ ако грешно се изразявам.И защо когато се пише за някого истината, веднага тича в съда.И все пак браво за справедливото отношение към АФЕРА и неговата смела журналистка ВЕСЕЛИНА ТОМОВА.

 6. Кънчо да изчисти и спирките,дето лепи афиши на Велизар Енчев!Само на спирката до НАП е изразходил едно кило лепило!

 7. Кънчо п@ткодеров и общественик… ха ха – 15 000 цирея на му излязат!

 8. Радвам се за Вас Г-це , или Г-жо Томова ( понеже не ви познавам-простете ) ! Имам една огромна молба към Вас , и тя е : Можете ли да ми изпратите един брой от вашата книга „Бандитска Варна “ на моят адрес – където живея в момента ? Предварително Ви моля да ми изпратите данни (ваши) за да ви платя книгата и разноските по куриерското разнасяне ! Ако предпочитате банкова сметка, или по Уестърн Юниън , или Мъни Грам – няма проблем за мене ! Ще бъда много радостен и доволен ! Благодаря ви предварително ! Желая Ви успех,късмет и не се колебайте да ми се обадите ,ако имате нужда от моята подкрепа ! Пишете ми на фейса-лично . Сърдечни поздрави ! Георги Димитров !

  1. За съжаление нямам екземпляр от „Бандитска Варна“, г-н Димитров. Обърнете съм към издателство „Слънце“. Именно поради това, че и изчерпана съм пуснала вдясно на сайта книгата да се чете безплатно!

 9. Познавам това „лице“ Кънчо Бонев от почти 30 г. и тридесет пъти по толкова да се напъвам не мога нищо добро да кажа за него. Те бяха няколко такива в Морско училище, мои бивши преподаватели, а после колеги – верни комунисти, партийни секретари, непоколебими адепти на тогавашната господстваща идеология. Не искам да им споменавам имената, някои вече са на „по-доброто“ място, а и тук говорим само за Кънчо П….деров.
  Като духна обаче „вятърът на промяната“ веднага заеха новите „правилни“ позиции. То не бяха критики, то не бяха дитирабми в прослава на „демокрацията и свободомислието“, та чак ми се повръща. Интересното е, че много наивници им се вързаха отначало и даже някои искрено им повярваха. Но всичко си идва на мястото и браво, Томова, навря го, където му е мястото!
  Бъди здрава!

  1. Защо не им споменаваш имената? Истината има само едно име и то е Истина. По онова време трудно се пробиваше леда към светлината, ако не си член на единствената тогава мафиотска клика БКП. Аз го изпитах на гърба си. Отказвайки предложеното ми членство в тази „партия“, бях изритан за една седмица от длъжността ми / директор кантора в Минералимпекс/ и трябваше да работя, като лопатар на багер в Чепинци. Та според мене е донякъде оправдано един преподавател по математика , теормех или строителна механика на кораба да приеме членството в мафиотската структура, за да може да изхранва семейството си. В България, никога не е имало фашизъм, нито комунизъм, нито социализъм , а единствено всевластващ аграрен опортюнизъм. Затова и избуяват плевели и бурени на нашия чернозем, като плевелиев, борисов, жаби, зелета, коне, сирищници , луканки, тимаджии, иии така докато не мине голямата косачка, когато никакво снишаване няма да ги спаси.

 10. Томова ти си чудак,но честен и справедлив-А бе в тая държава всеки е „НАКЪРНЕН“-модна дума без да се знае какво точно означава-ЕДИН ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ С ГЛАВНО Ж- това си ти ТОМОВА-винаги отстояваш правотата си и не с8е плашиш-но все пак моля те-когато „НАКЪРНЯВАШ“ иди при чиляка и го питай-как точно иска да бъде „НАКЪРНЕН“-ха-ха-ха

 11. Браво на съдията. Този лудия е предвкусвал как си лапва 15 бона, но му се изплъзнаха. Чудесно. Една хубава новина днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>