Регистрация
Публикувано на 30.09.2014 / 9:12

Лиляна Павлова е горда водачка на „втората листа на БСП-Варна“. Павлова изби рибата като една сногсшибательная щерка на рускиня при Слави Трифонов.

ЛИЛЯНА ПАВЛОВАЛиляна Павлова транжира червените „със славен род“ при Слави Трифонов. Отне поне мандат от БСП-Варна.
Леле, що стана?! Лиляна Павлова обезкости червените със своя „славен род“. И като капак – майка рускиня. Не може да е вярно – 37-годишната „успяла жена“ разказа играта на бесепарите. Дядото Георги Павлов, когото тя като преродена внучка на Менделеев нарече „министър на ХИМИЯТА“, прости й, Господи, трогателното безхаберие, бил „твърд, но справедлив“, както й рекнали негови почитатели от Гълъбово. Ама бил партизанин от бригада „Чавдар“, ама станал този ШУМКАР член на ЦК. Е, и – това е ГЕРБ, филиал на БКП-“тесни социалисти“, защото се разбра, че Бойко Борисов е против „широката коалиция“, пък агенция „Ройтерс“ си сменила заглавието на интервюто с него. И още – няма да се лигавите: гордата наследничка на комунистическа рода къде да ходи, ако не в „дясната“, пардон, формация ГЕРБ? Калин Милков Балев не развя ли знамето на СДС връз балкона си в номенклатурната обител на „Оборище“?! Леко мебелите с Лилито…
Лиляна Павлова е горда водачка на „втората листа на БСП-Варна“ – на шеста позиция в листата на ГЕРБ за Трети МИР-Варна е още един горд внук на оценен от Т.Ж. образцов комунист. Дядото – Кирил Аргиров, баща на комунистическата активистка Лилия Христова, е бил „герой на социалистическия труд“, което не означава, че е строил землянките на шумкарите от бригада „Чавдар“. Става дума за Павел Христов, разбира се. Никакъв шанс нямат официалните червени кандидати във Варна след изявата на Л.П. при Дългия. Горда със славния комунистически род, че и с майка-рускиня. Къде са тръгнали червените кандидати, чиито едва втори съпруги са рускини. Одма да си налягат парцалите. Това пък с татко й, Павел Павлов, изобщо не го разбрахме. Че с кого да бачка в „Свободния“ във Варна – с Нора Ананиева и нейното другарче Георги Близнашки под грижите на кадър на АОНСУ като Анна Недялкова, разбира се?
Доскоро смятахме, че БСП-Варна може с триста зора да се добере, „чавка“ след „чавка“, до трима депутати от Трети МИР. След триумфа на ГЕРБ, фракция „Шумкари“, в студиото на Слави Трифонов, вече сме разколебани. Бесепарите да скачат до тавана, ако вкарат двама от своята листа в парламента. Лиляна Павлова изби рибата като една сногсшибательная щерка на рускиня, възпитаничка на руско даскало и внучка на партизанин от бригадата на Т.Ж. – любимката на Б.Б. отне поне мандат на БСП-Варна. На всичко отгоре някои съратниците й от листата си заформиха в нейно отсъствие „тайни срещи“ с корпоративни босове и други основни играчи в кафенета край ДКС и в култови ресторанти за „монахини“. Почти договориха допълнително транжиране на БСП-Варна. Не се присмивайте на червените, съжалете ги – вкарат ли двамка от Варна, чудо са сторили.
На 30 май 2001 г. на Надежда Михайлова й спряха тока, дето се вика, буря във Варна провали мероприятието й при Слави, а тя беше водач на синята листа в „морската столица“. На 29 септември 2014 г. Лиляна Павлова не изглеждаше толкова блестящо като Хубавото Наде, но пък СПРЯ ТОКА НА КОМУНЯГИТЕ, шашкайки заблудените десни избиратели на ГЕРБ с почти мракобесническа наглост – гордеела се със „славния комунистически род“. Бойко Борисов да обяви кастинг за внуците на Григор Шопов, Мирчо Спасов, Митьо Гестапото, Лев Главинчев и вся остальная. О, да – ако и след комунистическата наглост на Лиляна Павлова „реформаторите“ във Варна не успеят да вкарат двама депутати от Трети МИР, значи са пълни нещастници.

www.bgsniper.com

 

Коментари 15 за
“Лиляна Павлова е горда водачка на „втората листа на БСП-Варна“. Павлова изби рибата като една сногсшибательная щерка на рускиня при Слави Трифонов.”

 1. Русия има поданици всякакви. И не всички са руснаци. Дебелият метаболитен мутант ЛП още по-малко.

 2. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ЛИЛЯНА ПАВЛОВА НЕ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ , НО Е ПЪРВА ФАВИРИТКА НА БОЙКО- ПО ЕДНО ВРЕМЕ ИСКАШЕ ДОРИ ДА СЕ РАЗВЕЖДА С МЪЖЪТ СИ ,НО БЪРЗО РАЗБРА ЧЕ БОЙКО Е САМО ЕДИН ЧУКАЧ ,ВОДИ Я ПО РАЗНИ ЛОВНИ ДОМОВЕ ДА СЕ ЧУКАТ-НАПРИМЕР ПРИ БЕЗАТ САДЪК ЯХИЯ ОТ ВЕНЕЦ -ЛИДЕР НА ДПС В ШУМЕН -НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ВРАГОВЕ А СА СИ ПРИЯТЕЛИ , ИМАХА И АПАРТАМЕНТ ЗА СРЕЩИ В СОФИЯ,НА ТОВА СЕ ДЪРЖИ НЕЙНИЯТ БЪРЗ ВЪЗХОД ПРИ БОЙКО , ТОЙ Я ИМА ЗА ПРЕДАНА СВОЯ ДЪРЖАНКА ,ПРАВИ ПАРИ И ТО ГОЛЕМИ , ДОВОЛНА Е – Е ДА ПОПИТАМ КАТО БЕШЕ МИНИСТЪР -КАКВО НАПРАВИ ЗА ВАРНА ? НИЩО.НО ПРЕДНАТА ЛИСТА И СЕГАШНАТА СЕ РЕДИ В СВОБОДНИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ОТ НЕЯ И БАЩА И , АНА НЕДЯЛКОВА , ТИМ ..ПРОСТО ОТВРАТ ,–ПОВРЪЩА МИ СЕ …….БОКЛУЦИ….

 3. Ах какая тьотка, ах какая мамаша, тържество на плътта и телесата. Това е повече от рубенсов тип жена, това е типажът на безформието и еталонът за диспропорция. Пълна отврат за жена, а боко как ли я „пори“ ??? Ще се фрустрирам.

 4. За този Булдозер,е ясно още от началото:И какво от това?Ами мутрата ТИКВА?Моля да ми се обясни,как тази и оня от Хераково;БУДА; Громят комунизма?!

 5. Тука нещата трябва да се разделят едно от друго.Може да се плюе така по инерция срещу всеки бивш номенклатурчик-в случай с дядото на ЛП,но по точноият подход е да се разделят нещата.И по-рано и след 10 ноември 89г е имало некадърници,с малко умствен багаж и познания да ръководят нещо,но вдигат кухи партийни лозунги и клеймящи я империализма,я комунизма за да си осигурят добра служба.Дядото на ЛП изобщо не е бил от празноглавците и е бил точно министър на химическата промишленост. Да,ЛП е с типично комунистическо потекло,което даваше възможност на такива лица да се издигат в управлението на държавата.Но с такива е пълно в ГЕРБ,СДС,ДСБ и къде ли не,.Важното е човек да е читав и да не слугува на чужди интереси за пари

 6. Е, то фурнаджийски лопати, ама да се откажеш от рода, не го разбирам, колко ли струва, и защо Слави не позволи на сценаристите си да затруднят максимално Л.П.

 7. Варна ще гласува за ЛИЛИ ТАЛПАТА и НЕДОРАЗУМЕНИЕТО КРАСЕН КРАЛЕВ???

 8. С коментара за ХИМИЯТА, обаче не сте прави. Навремето това министерство наистина се наричаше „Министерство на химията и металургията“ с министър другарят партизанин -дядото на Лилянчето. Баща ми, бог да го прости, също работеше там…

  1. Не сте ме разбрали ! Дълга тема ! Имах предвид , ако сте слушали изявленията и ,тя така се изрази , че няма толкова химикалите при толкова сняг ,а нищо не спомена , че първо е необходимо да минат снегорини и т.н. ……. как иначе …….

   1. Aз имах предвид следния текст от статията: „Дядото Георги Павлов, когото тя като преродена внучка на Менделеев нарече „министър на ХИМИЯТА“, прости й, Господи, трогателното безхаберие…“, в смисъл че навремето министерството и в частност министърът му, наистина бяха „на ХИМИЯТА“.

 9. еми това са герберите-членове на бкп,доносници,мошеници,разни бизнесмени-далавераджии
  това е ГЕРБ

  изборите са фалшификат

 10. Във Facebook много лесно се разпознава електората на ГЕРБ , по това ,че почти е невъзможно да се види смислен коментар или коментар в който да не използват характерния за тях уличен език , обидни , реплики , ненужни епитети и пр.А това днес е най-опасно – елементарни хора да определят съдбата на България!
  А при образованите и интелигентни хора е друго , но в никакъв случай не са и не могат да бъдат електорат или активисти на ГЕРБ , това е несъвместимо!Когато интелигентни хора се опитват да ползват груб език , то много ясно пък при тях , се очертава ,че знаят кога и как да наместят думите така , че да достигнат до съзнанието и на тия с по-нисък интелект!!!!!

 11. Браво за тази статия!
  Много ми е приятна като жена , но добре си спомням нейната „компетентност“ като министър , когато заяви ,че нямали толкова много химикали за двуметров сняг ………. , и ред други „бисери“ на които няма да се спирам ……….
  А в БСП и дори да не се различават с управлението си от ГЕРБ , защото са едно и също , никога не съм видял така фрапиращо некомпетентни и то направо некадърни кадри!
  http://idealist.blog.bg/politika/2013/04/27/.1104872
  Нека се опитаме да ги анализираме:
  Първата група от тях са онези, на които тази корумпирана и рекетьорска власт е раздала постове. ГЕРБ подмени тотално държавния апарат и общинските служители, шефовете на държавни фирми, бордовете на директори. Замени ги с послушни „калинки“, хора без никакъв капацитет и опит, но послушни и верни.

  Тези хора при никоя друга власт не биха се добрали до подобна позиция в администрацията – поради своята некадърност и пълна некомпетентност. И те знаят това отлично. И затова ще гласуват за ГЕРБ „до последен дъх“. Защото веднага щом ГЕРБ падне от власт те ще бъдат съвсем справедливо и в интерес на обществото сменени. Тази, да я наречем, „чиновническа кохорта“ съвсем не е малобройна. Това са десетки хиляди послушковци, домогнали се до държавния или общински печат и осребряващи вече 4 години възможността да си играят с него……… и т.н.
  http://idealist.blog.bg/politika/2013/04/27/.1104872

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>