Публикувано на 10.09.2019 / 15:05

ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ПРЕД „АФЕРА“: ТОВА Е ЛУДНИЦА! АКО ИМАМЕ ШПИОНИ, ДАНС НЕ МОЖЕ И ДА ПРЕДПОЛОЖИ КОИ СА ТЕЗИ ХОРА! ЧУЖДИ СЛУЖБИ РЪКОВОДЯТ БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ!

ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВАФЕРА се свърза с Леонид Решетников, на когото главния прокурор и прокуратурата наложиха забрана да стъпва в България за 10 години, покрай ареста на председателя на НД „Русофили“ Николай Малинов, който пък е с парична гаранция от 50 000 лева за „шпионаж“ и „пране на пари“.

  Господин Решетников, здравейте. Веселина Томова съм от българския сайт АФЕРА, преди време бях правила интервю с Вас…

–  Да, спомням си.

–  В България тече огромен скандал. Току що главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че Ви е наложена забрана да посещавате България за 10 години… Председателят на НД Русофили е с мярка за неотклонение от 50000 лева, арестуват тук за шпионаж русофили. Какво се случва, според Вас, как ще коментирате?

–  Да, знам. Това е лудница! Тези хора полудяха! За мен десет години означават… Аз сега съм на 72 години, при добра прогноза ще живея още десет години… Значи в България ще дойда като стана на 83 години.

  А как ще коментирате скандалните обвинения срещу Николай Малинов?

–  Това е пълна глупост! Във всеки случай нашите отношения с Николай бяха чисто приятелски, напълно открити. Шпиони с такива открити отношения не мога да правя! /смее се/ Между нас отношенията са били чисти и открити, какъв шпионин?! Идвал е в Русия много често… Ние ако имаме шпиони ДАНС не знаят за това. ДАНС не може и да предположи кои са тези хора! А такива, като Николай, как могат да бъдат шпиони? Това са пълни глупости!

–  Николай Малинов е обвинен и в пране на пари? Вашият коментар?

–  За това въобще пък не знам. Аз получавам само пенсия. И не мога даже да пера… Въобще не знам как става това.

–  Кой торпилира руско българските отношения по този начин с този огромен скандал, как мислите?

–  Да, аз днес прочетох позицията на руския сенатор Константин Косачов, там е казано всичко. Този скандал е ясно, че ще окаже негативно влияние на нашите отношения с България, това е ясно. Създава се абсолютно негативна атмосфера за нашите отношения. И тази атмосфера я създават не само българските специални служби, а други чужди специални служби, които ръководят българските специални служби. В това няма никакво съмнение! За какво е нужно това, което се случва, на България и на българското правителство?! Какво иска да получи от това, или някои други ги ръководят заради своите интереси?!

Разговаря: Веселина Томова

Коментари 16 за
“ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ ПРЕД „АФЕРА“: ТОВА Е ЛУДНИЦА! АКО ИМАМЕ ШПИОНИ, ДАНС НЕ МОЖЕ И ДА ПРЕДПОЛОЖИ КОИ СА ТЕЗИ ХОРА! ЧУЖДИ СЛУЖБИ РЪКОВОДЯТ БЪЛГАРСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ!”

 1. Тези, които настояват възрастни руски реактори да се поставят в страната не са руски шпиони, въпреки че ни поставят в стратегическа енергийна зависимост ? Тези, които се забавляват с хъб Балкан , с ясен хоризонт за руска газова зависимост не са руски шпиони ? Тези, които са били и са в коалиция с Първанов и Атака не са руски шпиони , въпреки че искаха да се махнат американските бази у нас ? Тези, които не предприеха никакви действия към Русия, след опита за отравяне на Скрипал не са руски шпиони ? Тези, които се целуваха неуморно с Цветан Василев не са руски шпиони ? Този, който мълча като гьон, когато руски самолети нарушаваха въздушното ни пространство не е руски шпионин ? Абе , вие майтапите ли се бе хора ????

 2. Тъпите американци знаят едно – купи – продай. А това правило в наши условия действа безпогрешно, защото държавата ни е пълна с продажници, които за жълти стотинки са готови да продадат всичко и всички ни. Народе на революция, това повече не може да се търпи. За националните предатели има само една присъда СМЪРТ.

 3. Тези тъпи управници искат да ходят на молитвени закуски. Може ли да са такива безмозъчни същества! Слуги на американски интереси! А онова замеделското ненчев има хора колкото един микробус, ама са много гласовити. А в новините по радиото само за тях говориха и нищо не казаха за откриването на изложбата, нито кои са присъствали. Това не става без санкцията на премиера, като се има предвид, че държавата-това е той.
  Америкланският посланик, който на препитването в конгреса на САЩ каза, че идва, за да бори руското влияние си върши работата, за която му плащат. Очевадно е, че нашите гювендии също работят срещу заплащане. Нека продължават така, пък може турски поток да мине през Гърция. Да видим тогава как ще си пълни хъбчето с най-демократичния американски газ. Ама ще плащаме ние, а те са се осигурили до второ пришествие. Мръсни измекяри, дано изгниете в парите си, а асансьорите да ви смъкват ковчега до „гробарката“

 4. ДОЛУ ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ И ПРОНАТОВСКИ ПАРТИИ-МЕКЕРЕТА,КАТО ГЕРБ,БСП,ВМРО,НФСБ,ДПС,СДС,ДСБ,БЗНС,ДОСТ,НДСВ,АБВ И ДР.ПОЛИТИЧЕСКИ ПИГМЕИ,ПРЕДАТЕЛИ И ИЗМЕННИЦИ НА НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ-КОЯТО Е ВЕЧЕ НА 1350 ГОДИШНА И Е НАЙ-СТАРАТА СЪЩЕСТВУВАЩА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ ОТ САМОТО ОСНОВАВАНЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 681Г……А ПРЕДИ АСПАРУХОВА БЪЛГАРИЯ,НАШИТЕ ПРАПРАСЪЗДАТЕЛИ СА ЦАРУВАЛИ ВЪВ ВОЛЖСКА БУЛГАРИЯ, ПРЕДИ ТОВА-ХИЛЯДОЛЕТИЯ ПРЕДИ ХРИСТА-ДРЕВНИТЕ ПРАБЪЛГАРИ СА БИЛЕ НАЙ-ВОЙНСТВЕНОТО ПЛЕМЕ В ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК-ИМАЛИ СОБСТВЕНА ДЪРЖАВА СЕВЕРНО ОТ КИТАЙ ,КАТО КИТАЙЦИТЕ СА ПОСТРОИЛИ ТЯХНАТА ВЕЛИКА СТЕНА ЗА ДА СПРАТ ПОБЕДОНОСНИТЕ ПОХОДИ НА ДРЕВНИТЕ ПРАБЪЛГАРИ,КОИТО ПО-КЪСНО СЕ ПРЕСЕЛВАТ ВСЕ ПО НА ЗАПАД-ПРЕЗ ПАМИР И КУНДУКУЗ,ПРЕЗ СЕВЕРЕН КАВКАЗ,РАВНИНАТА НА ВЕЛИКАТА РЕКА ВОЛГА /БОЛГА ПО ПРАБЪЛГАРСКИ/ СТЕПИТЕ ОКОЛО КАЗАН,ДРЕВНАТА ТАВРИДА/ДНЕШЕН КРИМ/,ОНГЪЛА БЕСАРАБИЯ И СЕВЕРНО ОТ ДУНАВ,А НАЙ-НАКРАЯ ПРЕЗ 681Г ЮВИГИ КАН АСПАРУХОВ ОСНОВАВА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ НА ЮГ ОТ ДУНАВА…………..
  НИЕ ,ГОРДИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА КУБРАТ,АСПАРУХ,ТЕРВЕЛ,ОМУРТАГ,СИМЕОН ВЕЛИКИ,КАЛОЯН,ИВАН-АСЕН,ИВАН ШИШМАН-ИСКАМЕ НАРОДЕН СЪД ЗА УБИЕЦА НА МИШО БИРАТА И НЕГОВАТА СЪПРУГА,НА ГЕНЕРАЛ ВЛАДО ТАНОВ,НА ЧОРАТА И МНОГО ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПРОТИВНИЦИ НА РАЗБОЙНИКА-ПРЕМИЕР,НА НАРКОБАРОНА НА БАЛКАНИТЕ,ОРЪЖЕЙНИЯТ КОНТРАБАНДИСТ НА ЛЕТАЛНИ БЪЛГАРСКИ ОРЪЖИЯ ЗА МЮСУЛМАНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ И СЪРЦЕЯДИ, БРАДАТИ САЛАФИСТКИ ИЗЧАДИЯ И УРОДИ БИЕЩИ СЕ С АМЕРИКАНСКО,АНГЛИЙСКО,ИЗРАЕЛСКО И БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ В СУВЕРЕННА СИРИЯ,КРАДЕЦА НА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА ОТ ЕВРОФОНДОВЕ,ОГРАБИЛ БАНКИ,КРАЛ ОТ АСФАЛТА ПО СТРОЕНИТЕ ОТ НЕГОВИТЕ ФИРМИЧКИ ПРОПАДАЩИ МАГИСТРАЛИ,НАТОВСКИЯТ И ПРОАМЕРИКАНСКИ АГЕНТ,ПРЕВЕЛ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА НА БОГАТА АМЕРИКА ОТ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ЗА ЕДНИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ,НО МОРАЛНО ОСТАРЕЛИ 8 БР.ЛЕТЯЩИ КОВЧЕЗЗИ/Ф-16 МОДЕЛ 1974Г/..- РАЗБОЙНИКА,АВТОКРАДЕЦА ОТ БУДАПЕЩА-САМИЯТ САТАНА- БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ……………………………..
  ТОЗИ ИЗРОД БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРОУБИЕЦ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ -ОТ ОСНОВАВАНЕТО Й ДО СЕГА………………АНАТЕМА ЗА ТОЗИ УРОД!!!!!!!!

 5. Какво е направил Решетников – не са дали цифровизацията на Габриел, защото руското разузнаване е подучило Урсула? Нещо голямо ще е щото тъкмо АЕЦ-а аха да тръгне, някакви турски газови потоци щяха да ни пълнят хъба. Какъв ще е импакта от такива действия и заслужавало ли си е? Наистина ми е интересно. Има много начини, които се прилагат дори да са разкрили агент, официалният вариант с гонене от страната е последния. Защото при службите важи – Каквото повикало, такова се обадило.

 6. Вижте, преди няколко кодини Вики Нулата заяви, кои ще са „Фронтовите държави“ при война с Русия. Спомняте си нали ? Е, нашите се дърпаха и шикалкавеха, щото ги беше страх, че „народа“ ще ги помете, ако признаят или директно „скъсат“ с Русия и то по грозен начин като сегашния и това с 09.09.1944 г. Единствено Роската го даваше преданно на новия Брат. Междувременно всички крадяха еврофондове и щавеха „народа“ както и турчин не го е ограбвал, и то под мълчаливото благоволение на новите господари, но всичко това надлежно се документира и сега, когато яко са ги хванали за топките, господарите заповядват: Или късате с Русия или …….! Е, виждаме резултата за да си спасят пършивите кожи, но така за тях връщане няма само ще слушат и изпълняват иначе освен всички компромати ще ги оставят и на „тълпата“ или за по-хуманно на нов „Народен съд“, може и „Европейски“.
  И сега: от всичко това най-лошото предположение е, че „Фронтът“ явно наближава. Идва час 00:00, а първи ще го отнесат „Фронтовите държави“ и тяхното население.
  Предателите са ……… ?????

 7. Ще се надяват и молят за Народен съд, но ги чака края на Мусолини. Всички герберасти от върхушката, без изключения !

 8. Лудите на стадиона. Те са около 50 000 души колкото побира и националния стадион ВАСИЛ ЛЕВСКИ. ПЪЛНА ЛУДНИЦА настана в ДЪРЖАВАТА от 2009 насам всичко тъпо грозно куцо и сакато се изреди във властта винаги с примата ПРОСТИЯ УЙ като ПРЕМИЕР. И нито един път не изкара МАНДАТА си докрай.Зорлем карат НАРОДА да пощурее и да ги сложи ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО В панделата.

 9. Господи, прости им какво говорят. За това сме били 500 години под робство зради такива златковци.

 10. Досега има ли прецедент обвинен в шпионаж да бъде пуснат под гаранция?

 11. Абе „Винкел“ нещо си сбъркан! Да не са ти сложили алуминий вместо стомана като са те ляли! Какви хапчета за този долен „съединител“ – не искам да обиждам дори педалите! Той просто си търси въжето – разминало му се е преди 50 години, сега реве! Кой каквото търси – ще го намери. Никой, никога не е надвивал руската мечка, та сега ли? А пък ние ще помогнем – поне въже ще намерим да вържем новите русофоби – по гнусни са и от джендърите!

 12. Zlatko извинявам се много но само искам да те попитам – дали си взе хапчетата или си се олисал бе човек, само питам 🙂

  1. Да ходи при, Марешки….при него хапчета, колко искаш, ама и той не си ги пие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *