Публикувано на 14.01.2020 / 9:36

КЪЩАТА НА ЕКСМИНИСТЪР В ХАЛКИДИКИ, ЗАСЕЧЕНА ПОКРАЙ КАНАЛА ЗА МИГРАНТИ, ЛЪСНА И В КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ

След поредица разкрития за АФЕРА за канал за нелегален трафик на мигранти с участващи в него служители на МВР и покровителстван от МВР, на 19.12.2019 година АФЕРА публикува разследването си:

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Тогава написахме, че:

„...През август – септември 2019 година се провежда среща на Халкидики в Гърция, полуостров Касандрия, близо до гр. Ханиотис, между служител на МВР на ръководна позиция в една от изброените в разследването на АФЕРА 3 дирекции на МВР и криминално проявени лица за уточняване на канала за трафик на мигранти.
На провелата се среща групата е предупредена от ръководния кадър в МВР, че спец. служби от България и Европа са започнали работа по канала.
Срещата е проведена в къща на бивш български политик, бивш министър, като присъстващите са били от близкото обкръжение, включително и ръководният МВР служител, на небезизвестния български трафикант, известен като Паскал.
Срещата е контролирана от гръцките служби.“

Източници на АФЕРА от чужди спец.служби информираха, че въпросната къща в Халкидики на „бивш политик, бивш министър“ лъсва и в канал за цигари.

Канала за цигари е свързан отново с хора на Паскала.

Според източниците на АФЕРА от чужди спец.служби канала за цигари от Гърция се движи от дясната ръка на Паскала – Жоро Р., като цигарите се вкарват в България заедно със Станислав Кр., който притежава транспортна фирма и камиони.

Чрез Светослав Ст. – Гембъла пък се оформят документите, че у нас се вкарват … колела.

Снимки на участниците в канала са направени в къщата на въпросния бивш министър в Халкидики, която е засечена от гръцките служби и по канала за нелагален трафик на мигранти. Тя се намира в Халкидики, Касандра, в близост до село Певтохори. Всъщност, къщите са общо три и според чуждите спец. източници са със съмнителна законност.

https://afera.bg/155030-2/Светослав Ст., известен като Гембъла, нашумя с това, че през 2016 година при спецакция на ГДБОП беше задържан, като в него бяха открити оръжие и голяма сума пари. По-рано пък при акция на спец.прокуратурата и ДАНС Гембъла също бе вкаран в престъпна група занимаваща се с данъчни измами, далавери със захар, сухо мляко и петролни продукти.

Покрай неприятностите си с органите на закона, Гембъла е прехвърлил жилищна сграда на бул. Черни връх в кв. Лозенец в столицата на брата на Наско Купъра, но според спец.източниците на АФЕРА Купъра прецакал Гембъла и разпродава сградата. Това наложило Светльо Ст. да влезе отново в схемата с цигари.

Всички са хора на Паскала.

Afera.bg

След публикуване на материала в редакцията на АФЕРА се обади Светослав – Гембъла и отрече да е бил в Гърция от две години насам: „НЕ ПОЗНАВАМ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СА ОПИСАНИ! В Гърция не съм ходил от две години! А снимката е от кръщенето на детето ми. Уважавам АФЕРА и благодаря за възможността да мога да направя това уточнение към материала!“

Бележка на АФЕРА: АФЕРА ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВА, че истинския интерес, който ни води до „разплитането на много чорапи“ е къщата в Халкидики. Това би трябвало и да е интереса на службите в случая с нелегалния канал за трафик на мигранти за който АФЕРА пише от месец и за който цари гробовно мълчание!

Коментари 15 за
“КЪЩАТА НА ЕКСМИНИСТЪР В ХАЛКИДИКИ, ЗАСЕЧЕНА ПОКРАЙ КАНАЛА ЗА МИГРАНТИ, ЛЪСНА И В КАНАЛ ЗА ЦИГАРИ”

 1. Гембала не е лошо момче не се занимава с незаконна дейност взе кардарашка булка от Костинброд дадоха му 10кила златни пендари и си почива ,Станкаа е милионер само с картелите работи нямат нищо общо момчетата

 2. Този лейдибой Станислав нищо не прави Мима Биволъ е шефа кадето духа на Радев

 3. 🙂 Обаче не разбирам, защо сте му скрили лицето на тоз’ траверс ? И в схемата не са само Гембълчето и Купърчето, там са и Ави и Капитана, а отвреме навреме и Михаил Младжов. Е, двата вагона със служители на СОБТ няма смисъл да ги споменавам, голяма част от тях все пак са им охрана. A ako ви интересува нещо за тоз’ бивш министър – питайте, въшката все още ми дължи 300 кинта, и ако си мисли, че съм ги забравил – жестоко се е объркал. Ще му избия зъбаците когато дойде следващия път във Варна, такива селски тарикати не търпя….

  ….чичо ви Кольо е наясно с нещата.

 4. Дънди прешъс получи рекордни добиви злато след откриване мината в Крумовград.Що не ги ревизирате или поне им увеличете подагравателния комисион-1.5%….Това го няма и в Африка.Дет се вика-злато гази-жаден ходи. Така се правят пари за къщи в Халкидики, с неизгодни договори, но с изгодни комисиони. Бойко и Пекинска са ходили вчера да гланцират далаверата в Крумовград. Прокурори няма за министри, премиери и патки всякакъв калибър!

  1. В Интернет пространството, изплува информация, че за последните 10 години от България, е било изнесено злато на стойност един трилион и петстотин милиарда долара…
   Като число това прави 1 500 000 000 000!

   1. Освен златото, американските колонизатори изнасят без пари много ценни и скъпи редки метали…

 5. Бойко,вместо да се хвали с преборена контрабанда,да подкара канала и да изпоарестува и митничари и гранични полицаи и тоя ръководен служител- предател.Да запали врата на МВР Министъра и да му даде срок от 10 дни да е приключил въпроса.Какво ми ходи тоя Мето в Галиче да следи 17 годишни пикльовци!

 6. И какво от това- никой няма намерение да взема някакви мерки , а народа въобще не го интересува , защото е зает да върже двата края!
  Глас в пустиня.

  1. До кога ще мислите само за сибствения си гъз? Излезте навън на всенароден протест! Спрете да плащате ток вода и парно и за няколко дена всичките дружества ще фалират! От вас зависи всичко! Силата е в народа! Чупете колите на богаташите,чупете скъпите витрини на скъпите магазини и ресторанти! Както във Франция! Какви мекотели сте Биже! Зомбита!

   1. Страх лозе пази.Преклонена глава боико не я сече.Българина е най-страхливото животно и този генетичен код е разгадан от сатрап боико.боико ще гони булгарина до дупка и има право да го убива( а той е доказан убиец с най малко 30 убийства) където го намери без никой да му търси отговорност.И ще се докажат думите че българин ще коли българите тъй както турчин н го е клал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *