Публикувано на 15.10.2020 / 17:40

КЪРДЖАЛИЙСКАТА ПРОСТА П@А СИ ПЛЮ НА СУРАТА. ЦВЕТО, ЦВЕТО, КАНАРАТА ТЕ ЧАКА!

КЪРДЖАЛИЙСКАТА ПРОСТА П@А СИ ПЛЮ НА СУРАТА. ЦВЕТО, ЦВЕТО, КАНАРАТА ТЕ ЧАКА!

„Този запис бил недоказан“, нека каже прокуратурата последната си дума, рече ПКП Цвета Караянчева пред угодната угодническа Цецка Ризова. Боко Тиквата и казал: „Аз такова нещо не съм казал.“ Сиреч не бил казал, че е проста кърджалийска путка.

Само идиот не позна гласът на Боко Тиквата, само кретен, слуга на Боко Тиквата, като Гешев, не вдяна, че и записи, и видео, всичко е АВТЕНТИЧНО!

Простата кърджалийска п@а обаче чакала Гешев да кажел и тогава… Тогава ще видим, вика кърджалийската.

Цвето, Цвето, че си проста, проста си, че разчиташ на Гешев, който е сол ташак на Боко, да ви изпере насраните гащи, разчиташ.

Ама трябва да сърцето ти в лайна да е увито, както казваше баба ми, че да си станала за резил на цял народ и да продължаваш да дълбаеш дъното на Срама.

Много и се искало да скача от канара в Родопите, ама нямала желание.

Иначе, ПКП каза, че продължавала напредЕ.

Канарата те чака.

Afera.bg

 

Коментари 39 за
“КЪРДЖАЛИЙСКАТА ПРОСТА П@А СИ ПЛЮ НА СУРАТА. ЦВЕТО, ЦВЕТО, КАНАРАТА ТЕ ЧАКА!”

 1. Някой може ли да даде пример от световната практика, как могат да с отстраняват високопоставени държавни ръководители, като Премиер, Председател на НС, Главен Прокурор и други, когато не притежават никакъв морал, дори официално отричат негговото съществуване, понеже бил – комунистичвска категория!??!
  Видя се, че Мирни протести не стават за целта, напротив – утвръждават властта на тапигьоз управниците, действат им като ваксина срещу опозицията!
  Международните влиятелни кръгове са хванати по някъкъв начин за топките, от нашият Премиер(най-вероятно с безграничен слугинаж) и са в комбина с него! Май, няма отърване у нас от Бойко Борисов и ГЕРБ, освен вътрешнопартиен преврат! Ама там по-способен от Бойко Борисов няма, етична комисия няма, нищо друго освен Бойко Борисов няма! Тодор Живков, Вълко Червенков и другите бивши държавни ръководители са бели сенки в сравнение с мощта властта, която създаде за себе си Бойко Борисов! Ти да видиш, как сме попаднали!

 2. Кой квото ще да говори,но аз на Цветито съм й чак.Особено като разбрах,че в командировка обикновено циркулира без гащи…
  Защото може да проста,може да е кърджалийска ама е путка .

 3. Ма от какво се плаши да скача поцинкована и е тиквата, най-много да се изкриви още малко

 4. Остава само да напишем „Ода за поцинкованата глава, т.е. кофа“, до там сме я докарали с материала. С лошия материал.

 5. Кържали е столица на Магадишу и аз съм се запътил натам подземно.

  ,,Аз вярвам в/на Бойко Борисов ! “- пише Председателката във Фейсбук…
  Ъм сега ?!

  Извинявайте ,кухи лейки подцинковани да произвеждат някъде ?

  Айнщайн каза ,че цинка е опасен за здравето !

  Стара истина е ,че простотията ходи по хората,не по животните…

 6. Такова катастрофално падение като днешното заседание, показващо „класата“ на българските народни представители, надминава всякаква сатира и гротеска. Грозна обида за парламентарната институция в България. Нелепостта дълбае ново дъно. Така и не разбрах кой ни прокле с тези простаци на власт???…

 7. Бай Бойко като приказва на трибуната, си хапе джуките до кръв. Ври и таратора.

 8. Преди да скочи, ако може да си сложи една цинкова кофа на главата, ако не скочи да си хОди с нея, като Пекинска патица от Виетнам.

 9. Питам защо Мая Манолова не направи листа когато се яви на избори за кмет на София. Бонев също не направи листа.

  С резултатите които постигна щеше да вкара около 25 общински съветници и заедно с Бонев сега щяха да управляват София. ГЕРБ щеше да е детрониран в Столицата.

  Интересно кои интереси защитава комунягата Мая Манолова която е и бивш защитник на мутрите Галеви.

  Чакайте от Мая справедливост, върховенство на закона, демокрация и свобода.

 10. С тигелите от Партиния дом до Орлов мост няма как да уплашиш мутрите. Жълтите павета отдавна трябваше да бъдат изровени и пратени в небитието. Витошка отдавна трябваше да бъде изметена.

  В Кивгизия свалиха Президентът и вървят към предсрочни избори. Освободиха затворници, а един от тях е избран за временно изпълняващ длъжността на Президента.

  Да се освободят хора от затвора в България е непостижима мечта. Защо не освободихме битите затворници от кървавата Сряда. Защо не бяхме пред Районите Управления да потърсим отговорност от началниците и ако трябва да ги натръшкахме завързани със свински опашки пред Управленията. Нали се бием в гърдите, че не ни е страх.

  Българите са изключително страхливи което е неоспорим факт от историята на България. Безброй примери на страх и подлост, а най-пресният е протестите на жълтите павета.

  1. Грешите! В Киргизия президентските пълномощия поема премиер-министърът. А освободеният е бившия президент… Поредната цветна революция в действие.

 11. Абе, да питам знаещите.
  Тази с ПКП , как е влязла в парламенто?
  С простата си или с орални умения ?

 12. Ясно е, че герб създава и отглежда всички кретени и дебили на територията, Пардон, свинската кочина…
  Поцинкованата кофа пожела бай Хуй да я споходи, за да види дали бил ИСТИНСКИ…. направо си е патка по пекински –
  предлагана в китайските ресторанти във Ванкувър и Торонто и Ню Йорк…

 13. Въпрос..На какво основание тази хубавелка раздава държавно имущество по усмотрение та дори и килими да са .Защо не дари тези килими на други театри.И защо започнаха да разграбват парламента по такава форма.

 14. Госпожа караянчева написала в профила си“Аз вярвам на бойко борисов“ . Ами и аз вярвам на думите му, че госпожата е ПКП.

 15. мирните протести в САЩ…дааа… доста далеч са от ЦИВИЛИЗАЦИЯТА…Демонстранти в град Портланд събориха статуи на бившите американски президенти Теодор Рузвелт и Ейбрахам Линкълн и нанесоха щети на сградата на Орегонското историческо дружество, изразявайки своя ”гняв” срещу Деня на Колумб, предаде ”Асошиейтед прес”.

 16. Капитаните на кораби са много сериозни хора – няма никакви основания да не се вярва на написаното от един капитан! Поне аз вярвам изцяло! Тази случка няма как човек да я измисли ако не се е случила! Пък има и свидетели – т.е пострадалите от катастрофата. Това е вече наистина дъното – тази грозотия не може да се изложи повече. Не завиждам на хората от НСО- ако са длъжни да правят и такива „услуги“ – жална им майка! Позор и ОСТАВКА!

  1. по починът на ВОЖДЪ всички в ГЕРБ се правят на ЛУДИ…КОГАТО имат ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОВ…така ще е…ДИКТАТУРА на…ЛУДИТЕ…

 17. този е по луд от ГЕШЕФ и ВОЖДЪ му….
  „Комунистът си е комунист. Може да е една папка ама трябва да открадне нещо – аплодисменти. Цялата държава разграбиха, то не остана какво да се краде. Минаха на канцеларски материали”, включи се и самият Спас Гърневски.

 18. В Европътъ има по ОПАСНИ …ПП-и…Урсула фон Лайнен изсра вчера че… Европа няма да гледа на Русия като на ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТНЬОР докато имала сегашното РЪКОВОДСТВО…Лавров отговорил че тя ГОВОРИ като жена от ПАЗАРА…по скоро ТРОТОАРА…и няма смисъл от дипломация…Шойгу бил наред… след което фон Лайнен днес обяви че не е заразена но излиза в САМОИЗОЛАЦИЯ…та с такива ПГП-и вечеря ВОЖДЪ…

 19. след като затвори ЦЕХЪТ…за кофи…пое високата ДЛЪЖНОСТ да ЗАТВОРИ ДЪРЖАВАТА…

 20. А Караянчева е завършила само „РАБФАК“ специалност „поцинковане на кофи и пу.ки“. Тя е еманацията на ниския интелект, образеца за поцинкована мъдрост, примера за подражание на житейската случайност, емблемата на стратегическата грешка, девалвацията на образованието, разпада на науката, краха на достойнството. Не пипайте баба Цвета, защото тя е настоящия ГЕРБ на България. След като Боко Тиквата правилно я нарече „проста кърджалийска пу.ка“, как ли гледа децата си в очите?

 21. Тази ,….какво да я коментираш 😉 Тулупа и направи ПРЕКРАСЕН профил ,….Тя ще разбере резултата от ПРОФИЛА си , когато вече НЯМА да е в ПАРЛАМЕНТА , а ще си е в Кърджали , тогава,…. и децата и,…. и роднините и ще го разберът ….ТАКА, ще им викат на целият род …Простата Кърджалийска ….Фамилия !!;) Много ще и е МЪЧНО !!;)) А сега, нека си защитава Тулупа , ще я видим после!;))

 22. Даниела Дариткова: Тежката ситуация в момента ни кара да останем в управлението…ПРОЗТИ…УПОРИТИ…и НАГЛИ…

 23. Цвета да си измие ПКП, че много вони.
  Смърт за Тиквата и Шайката му !

 24. Дали ще бъде полезно за честните българи да се направи едно сериозно състезание на тема „МИС ТЪПАЧКА“ ?

  Тук има много, ама много талантливи и изявени състезателки : тази кърджалийска кофа за боклук, компаньонката Десито, циганската метреса МенТаТа, външната ни министърка – Въртележката, социалната министърка – оная с вид на угоена свиня …

  И публиката да ги класира от 1 до 10 место .

 25. Уточнение:
  Всичките МУ женуря, преди да заемат пост в йерархията на ОПГ ГЕРБ, преминават задължително през Casting Couch.
  ПКК цвета е одобрена от самият Цв.Цв., заради завидните и орално-анални умения.

 26. Пак се изложи. Оризовата да и овяснява за публичното говорене. Борисов е прав, ама кво прай тая на най високия адм връх?

 27. ПКП Цвето,
  Не само си ПРОСТА,
  ами си КУХА, ТЪПА и си МИНДИЛ!
  ПЕРИ си по-често гащите и се ПОДМИВАЙ!!
  АМАН ОТ НЕДОКЛАТЕНИ СВИРКАЖИЙКИ!!!

 28. Капитана от Държавно Параходство БМФ ВАРНА каза:

  А КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА ЗА КАТАСТРОФАТА НА ДЖИПА НА НСО В ЕДНА МАЛОЛИТРАЖНА КОЛА УПРАВЛЯВАНА ОТ ЕДНА МЛАДА МАЙКА НА ПЪТЯ КРАЙ ШУМЕН…..
  ЗАЩО ПКП Е БИЛА БЕЗ ГАЩИ В ДЖИПА И С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛА-ЧЕ ШОФЬОРА ОТ НСО ДА ЗАГУБИ НАПЪЛНО КОНТРОЛА ВЪЛХУ УПРАВЛЕНИЕТО НА МОЩНШЯТ ДЖИП И ДА СЕ БЛЪСНЕ Н НЕВИННАТА ЖЕНИЦА ИМАЛА КЪСМЕТА ДА КАРА В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО НА ПЪТЯ??????И ВЕРНО ЛИЕ,ЧЕ ПРИ ОГЛЕДА ОТ КАТ-СА ОТКРИЛИ ГАЩИТЕ НА ПКП НА ЕДИН КЛОН НА ДЪРВО КРАЙ ПЪТЯ???????ГОЛЕМ СЕКС ТРЕБА ДА Е БИЛО,ЗА ДА МОЖЕ ОПИТНИЯТ НСО ШОФЬОР ДА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА МОЩНАТА НСО КОЛА……..ГЕШЕФФ-КО СТАВА СЪС СЛАДСТВИЕТО ПО ТАЗИ СЕКС КАТАСТРОФА С УЧАСТИЕ НА АГЕНТИ НА НСО И ПКП-НАМЕРЕНА БЕЗ ГАЩИ В ДЖИПА ПО ВРЕМЕ НА АКТИВЕН СЕКСУАЛЕН АКТ С АГЕНТИТЕ НА НСО????

 29. „Голямата власт и големият страх, която прокуратурата поражда е, че не някой може да бъде осъден, а че може безнаказано да съсипе…“, опита се да приключи мисълта си Зарков, но председателката на парламента Цвета Караянчева му изключи микрофона, защото времето му било изтекло.
  НАЙ ВЕЧЕ НАГЛА ПКП…

 30. Хе хе хе . За малко и да повЕрваме !
  Абе той и Валерката щеше да си слага релса на врата и да скача в морето , ама нейсе …
  Знаем ги ние тия .
  НЕ НАМИ ! ( как говорят Русские ) .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *