Публикувано на 05.05.2008 / 18:43

Кървав бой заради бас

 

 

Без никакъв повод 26-годишен габровец е пребит пред жена си и детето си в центъра на Ловеч, съобщиха от полиицята. Инцидентът е ставал на ул. "Димитър Пъшков", когато семейството се прибирало към вкъщи.
Пребитият мъж бутал количка, а до него вървели съпругата му Лилия, тъщата и майка му. Родителите водели дъщеричката си на 1,5 години за ръце. Внезапно в гръб ги нападнали четирима младежи, които с ритници и заучени хватки съборили Иван на земята."Не съм виждала такава жестокост и в най-гадния филм", разказа потресена свидетелка на побоя. Жените се опитали да спрат нападателите, но също били бити по главите. В мелето детето било повалено, количката обърната. След блъскане по главата и цялото тяло младият мъж е оставен безпомощен, а нападателите спокойно си тръгнали. Никой от гражданите не се притекъл на помощ на пострадалия, разказа възмутена млада жена.
Четиримата биячи са около 19-годишни, състезатели по борба на известен столичен клуб, разпознали са ги очевидци. Предизвикани били от девойка, приятелка на основния извършител, която ги насъскала с думите, че се хваща на бас, че не могат да набият якия и здрав Иван. Непълнолетното момиче наскоро било изключено от местна гимназия, заради побой над съученички, допълниха запознати.

24chasa.blogspot.com

Коментари 0 за
“Кървав бой заради бас”

  1. Съжалявам за битото момоче. Това може да се случи на всеки. Такива неща са възспирани по света по два начина: чрез възпитание в здрав христиански дух; и чрез здрави закони, законоохранителни и законоприлагащи системи. При нас всичко това липсва. И не само това. Хората, които унищожиха църквата и всичко добро, което можеше да даде на младите хора са на почит и уважение – комунисти, ченгета, а за полицията и съда какво да да се каже. Всички знаят, че по-скоро пречат на хората да живеят справедливо помежду си, отколкото да помагат за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *